2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
nasil gitsin yatiyorum iste Allaha sukur dielim.bi dahaki kontrolum bu ay sonu.son kontrolde her sey yolundaydi sukurler olsun.
ama yatmaktan mide yanmalrim daha kotu bi hale geldi bide fazla cekilmez biri olmaya basladim
Aynennn. Yastigini yukselt. Bnde gece kalktim mide yanmasindan. Ne yapalkm az kaldii.. valla gun sayiyorum bnde. Yasasin yatan anneler yorumuna cokn güldüm

Yaaaa karnimda yok catlak da ben gogsume bakmayi unutmusum dun farkettimm gogsumun alti kirmizi damarmidir catlak midir anlayamadim galiba catlamissssss. 8 kg almisim bugun itibariylee

saol cnm yeni başladım alışverişe ben 0-3 pek giyemeyecek diyenler çok oldu etrafımda. kafam da karışık o yüzden. oğlumun yapısıyla alakalı olucak sanırım 0-3 ve 3-6 bulundurmalıyız. yazlığa gidicem orda alışveriş yapcak yer yok baştan almam lazım.
ay kızına şimdiden maşallah diyimm ben

[/QUOTE]
Evet bizde oraya gitcez keske daha once habefum olsatdi ogretmen arkadasimin kardesi orda yardimci olurlardi sana[/QUOTE]
cnm ben de gidicem hafta sonu felan..belki bana yardımcı olur monarosa kaçırdı ama :) adı nedir ben diyeyim suveyde gönderdi beni :))))

Aynen cnm...
Belgesel oldu icim disim...
Butun hayvanlarin cihazatlarini ezberledim simdide domuz belgeseli izliyor ay fenalik geldi....
Birazdan ertugrul baslar ona dalariz pur dikkat...
Bende nette sagi solu kurcaliyorum
ahhh akşamları ne tv izleyecek ne de nete girevek vakit bulamıyorum..işim hiç bitmiyor benim..oturduğum zaman da uykudan gözlerimi açamıyorum..bir taraftan da ayaklarımın altında birşey yükseliyor ağrısından duramıyorum ( dün 2 saat ovalattım eşime..kaç gündür böyleyim kızlarrr napıcam bu ayak ağrılarını ben

Kozlar ne zaman izne ayrilacaksiniz. Aranizda benim gibi özelde calisan vr mi?
[/QUOTE]
cnm ben son 2 hafta kala planlıyorum ama duruma bakıcam yine..çok ağırlaşırsam daha erken ayrılırım..kalan iznimi doğum sonrasına saklamak istiyorum...

gozunaydin cnm artik bebisinin ihtiyaclari,evle ilgilenirsin fln isin hiic aklina bile gelmez:)

saol canim, evet artik yakinda tasinicaz bol bol kosturmaca geçer sanirim bundan sonra..

darısı başıma 24 nisanda ayrılıyorum ben sen erkencisin neden?

amin canim insallah darisi herkesin basina..
Benimde 23 nisandi aslinda ama yurtdisindayim burda riskli gebelikler için 3 hafta erken cikma izni var (riskli olmasam bile doktor tasincagimi duyunca o izni kullandircak) + 2 haftalik rapor yazicak baya erken ayriliyorum yani.. Bizim burda sonrasina aktarma olmadigi için bende biraz faydalanayim dedim yeter senelerdir çalisiyorum :)

Gozun aydin canimm ne guzel bence artik isi aklina bile getirme bebisini dusun hazirliklarini yap ne kaldi sunun surasinda :))

saol canim, galiba gelmez zaten aklima, burdan çiktigim an bitmistir
Artik en keyifli kismina geldik hamileligimizin, hazirlik, oda yerlestirmesi falan güzel olcak hersey

cnm aktarma yoksa tabiki de ayrıl en mantıklısı ohh ne güzel. ben 1 hafta izin kullancam nısan başında toplasan 4 hafta çalışma zamanım var diyebilirm. allahın izniyle de sağlıkla gelsinler inşş.

cnm aktarma yoksa tabiki de ayrıl en mantıklısı ohh ne güzel. ben 1 hafta izin kullancam nısan başında toplasan 4 hafta çalışma zamanım var diyebilirm. allahın izniyle de sağlıkla gelsinler inşş.

iyi bari iznin varsa biraz dinlenirsin sende.. haftalar cok cabuk geciyor gerçekten bi bakmissin senin zamaninda gelmis :))
amin insallah canim saglicakla gelsinler insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…