2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bn sabahtan aksama kadar koltuga mahkumum daha hiiic uyuyamadim.tam bir uyku ozurlu oldum
Gece 1 den once uyuyamayip, uyuduktan sonra da döne döne uyanip birde sabahin 7.30unda kalktigim icin televizyon açık bir şekilde uyuyorum.. bir kere uyuyunca hep uyuyabiliyorsun :)))))

Cnm rahim agzi uzunluguna ve amniyo sivisina coook sevindim...
Pitircikda ondeymis maşaallah annesi
Hep böyle hayirlihaberlerle gel insaallah .

Sağol canımm, amin hepimiz güzel heberlerle gelelim inşallah hep...

Sağol canımm, Sende prensesi görüp güzel haberlerle gelceksin
Canım boyunu söylemedi doktor, bende unuttum sormayı sevinçten

Maşallah canım gözünaydın herşey normalmiş. Hep böyle devam ederiz inşallah

Amin canımm, inşallah...

ayyy canım yaa çok sevindim şekerinin düşmesine bebişinin de totosunu ısırabilir miyim biras tombiş olmuş annesiii hiç dayanamam öpüyorum ikinizi de

Isır tabi teyzesi, bizde sizi çok öptük

cok sevindim cnm her seyin iyi olmasina.ins.bundan snrda degerler normal seyrinde devam eder.
ayaklarini sicak tut enfeksiyona donmesin dikkat et kendine

Sağol canım, inşallahh.
Çook kafama takıyodum, şükür ki iyi artık onu-bunu yiyemediğime üzülmicem seve seve diyete devam

Masallah bebegine canimm.
Cok sevindim insallah boyle devam eder.
Hep iyi haberler alirsin sonrada bebislerimizi aliriz saglicakla kucagimiza:))

Ahh canımm, amin inşallahhhh hepimiz güzel haberlerle gelelim hep

bende diyet yapıyorum şu anda umarım işe yarar çok sevindim her şeyin yolunda olmasına...

Yarar canım mutlaka merak etme, sabrediyoruz mecbur.
Vala ben zorla yapıyodum diyeti hep sevdiklerim yasak olduğu için, ama şimdi işe yaradığını görünce artık diyeti seve seve yaparım diyorum

Onun şişko göbişini ısırırlar o zaman, maşallah size canım.

Sağol canımm

kızlar dunden beri ağzımın içi kuru kuru çok kötü bi susuzluk çekiyorum su içiyorum sürekli ama geçmiyor içim yanıyor sanki sodada içtim çayda içtim ama hiçbişey fayda etmedi. bugunde aynıyım sanki tuzlu ya da hamurlu bişey yersiniz susarsınız ya da orucluyken çok fena susarsınız ya o durumdayım ama nedenini çözemedim

Istiyorsa vucudun ic canim. Su icmek guzeldir benimde agzim kuruyor bu ara.

Kuzular yaa,
Ben 2 gündür tabiri caizse penguen gibi yürümeye başladım,
sanki bacak aram ayrıldı gibi, kasık ağrımda ondan diye düşünmeye başladım çünkü tam ara kısmı ağrıyor.

Bide bu mide yanması için çözümü olan yokmuu, hamilelikten öncede vardı şimdi tavan yaptı, resmen artık boğazım tahriş olmuş durumda asitten,
Gaviscon da işe yaramıyor artık, şişeyi kafama dikicektim dün nerdeyseee

ohh afiyet olsun yarasın sade iç bi zararı yok kilo bile verdiriyomuş o zaman bende birazdan yapar içerim fıçı gibi bardakla çay içtim şimdi:)
ohh ne guzel herkes evinde çay kahve keyfi yapıyor bende ablamla altlı üstlü oturuyorum şincikk evde olsaydım keşkem bende onla kahvaltı sonrası çay kahve keyfi yapsaydım işyerimde hersey ama hiç evdeki gibi olmuyor zevki
Günaydin güzel anneler,

Son is günüm bugün, mutluluk, hüzün bi arada bi garibim yahu
darısı başımıza diyelim o zmn. aman koşturmacadan bizleri ihmal etme arada birde olsa yaz mutlaka :))))

benim ablamın kızına hiç ayına uygun şeyler olmuyor küçük geliyor ileriye donuk çok şey alma buyudukçe kilo boy durumuna gore al her bebeğin gelişmi aynı gitmiyor dedi. ilk aylar için alsak yeter ama herzmn buyuk almak avantajlı oluyor bebekler için :))))

Yine bir koltuk uyuklamasindan sonra yanan mide, ağrıyan bel ve boyunla karşınızdayız sevgili haziran anneleri...
bende her aksam yemekten sonra tv izlerken uyuya kalıyorum en son eşim hadi yat yerine yat dediğinde bakıyorum saat 11-12 olmuş yani rahat bi 2-3 saat yatıyorum koltukta yataga geçiyorum uykum kaçıyor zor dalıyorum tekrar

ben 1 bardak soğuk süt içiyorum işe yarıyo sen de denesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…