2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Doktorumla doğum konusunda konussam acaba erken mi olur? Gerçi 30. Haftada olacağim doktora gittiğimde.

yok konuş erken değil ama söyleyekleri şey belli şimdiden belli olmaz yada normal düşünüyosan ben giremem o an kim nöbetçiyse o girer doğuma klasik sözler işte benim doktor da habire haziran sonu alıcaz bebeği diyo manyak mı ne sanki manavdan domates alıyo belliki sezeryancı

İste canım, zaten ya gaviscon verir ya Rennie verir, umarım işe yarar.
İlk başlarda yarıyolar işe ama sonra mide onada alışıyor galiba, fayda etmiyor
Zaten az kaldi canim. Cok kotu olmadikca icmem buuk ihtimal gece uyuyamiyorum bazen yanmadan o zamanlar icerim. Insallah rahatlatir.

Ayy sorma oda ayrı bi mesele, gecenlerde çoktu bende ama geçti şükür, şimdi ara ara oluyor.
Onada care bulamamıştım, naneli sakız çiğneyip duruyodum...

ayy ne nanaesi ne sakızı hiç fayda etmiyo hele ki tatlı bişe yersem Allahhh yandım o zaman

Yaaaa karnimda yok catlak da ben gogsume bakmayi unutmusum dun farkettimm gogsumun alti kirmizi damarmidir catlak midir anlayamadim galiba catlamissssss. 8 kg almisim bugun itibariylee
Kizlar catlak için onerim olacak sizlere.
İbrahim saracoglunu çokddinlerin ben
. biraz fazla kilo aldim son iki haftadir
tartilmiyorum. Çatlak için onun sitesinden badem yagi aldim henüz catlak yok memnunum ama kendisi ne kadar surerseniz surun kalsiyum acigina duserseniz çatlak oluşur diyor. O yüzden bol bol yoğurt vs tüketmek gerekiyor

Daha önce o doktorda doğum yapan akrabamiz var canım normal yaptı. Ama erken diyebilir. Ona sordum geçenlerde tahmini bi tarih vermezmi diye vermez dedi. Sezeryanmi normalmi o da son haftalarda belli olur dedi. Son ana kadar belli olmaz dedi. Yinede sorarim bebişim ortalama kaç kilo olur vs inşallah unutmam gidince unutuyorum hep

Günaydın sevgili haziran annelerii..
Uykusuz bir gece daha....
Sanki biraz da boğazım aciyoor.
Yine bitik bi haldeyim yani
Geçmiş olsun canım bu sabah ben de öyle kalktım yaa burnum tıkalı gibi boğazım da hafif acıyo. ilerlemeden atlatırız inşallah.
Arkadaslar en yakin arkadasim ve kuran kursu hocamin babasını kaybettik bi saat once...
Fatiha okurmusunuz... ?

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin canım okudum ben de.
Merhaba arkadaşlar gunaydinlar hepinize.araniza yeni katildim. Evde olanlara imreniyorum. Calisanlara selamola
hoşgeldin canım
Hayır olsun canım

Sebamed en iyisiymiş evet ama onun da fiyatı çok yüksek canım 500 ml şampuanı 40 tl. Bütçemi de düşünmem lazm malesef...
Anladım canım ozaman deneyerek görmek en iyisi içine hangisi siniyorsa onu dene.söylediğin markalarda gayet güzel çünkü.

eline yaz ordan bakar bakar sorarsın :) son zamanlar belli oluyo ya önce bi çatala yatırıp kurcalıyolar ona göre normal mi sezeryan mı belli oluyo ama son anda sancıların tuttu mu asıl o zaman belli oluyo

Bende dün doktoruma sordum doğum konusunu.
Kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullandığım için her doktor hep sezeryan diyodu ama kendi doktorum dün ilk olarak önceliğimiz normal doğum dedi.
Çatın müsaitse, bebeğin kilosu fazla olmazsa normali deniycez ilk dedi. Son haftalar buna karar veriirz muayeneyle dedi.

Suanki hastenesini hiç beğenmiyorum sırf o orda diye gidiyorum, şükür ki baska yerlerde de doğuma giriyormuş,
gece de olsa geliyormuş doğuma...
O yüzden çok sevindim.

Benim korkum arttı normal doğum diyince, hep sezeryane sartlandığım için ve normal olmaz kan sulandırıcıda diye duyduğum için...
hayırlısı artık, sağlıkla doğsun yeter ki....

gecen maral26 da ayni seyi diyordu bide ona sorml lazm

kendini normal doğuma şartlandır yada öyle olucak gibi düşün ki inşallah oöyle olur hayırlısı olsun doktorun uygun gördüyse normal doğur bende de var korku ama o anı düşününce korkular ikinci planda kalıyo

Canim ayni ilaclari bende kullanyorum coraspini 32 de birakcaz dedi igneyi de sonuna kadar devam dedi ve normal dogumu etkilemeyecegini soyledi bende rahatladim cunku normal dogum istiyorum kanama cik olursa hazirlikli olurlar heralde.
Ayyy aklima geldi korkmaya basladim bak

Bende bu sefer doktora gittigimde istiycem doktordan mide yanmasi icin bisey. Ne yesem yaniyor ya
bn once renni kullandm cok ii gelmemisti snr gaviscon kullandim cok ii geldi ama bn en az ve en masumunu kullanmak istedigimden renniye geri dondum ne zmn midem yansa 1 kasik iciyrm.gunde 4 kez icebilirsin dedi dr.um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…