2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
eşimle dün alışveriş konusunu konuştuk ta bebek arabası gerekli mi her yere arabayla gidiyoz zaten dedi bende söylicek bişe bulamadım sustum
Bende almayacagim bebek arabasi canim. Bizim buralar hep yokus zaten tek basima cikartamam arabayla cocugu. Öteki türlü de arabayı satmazsak arabayla gideriz heryere. Ana kucagi, kanguru ve portbebe alacagim.

Bende almayacagim bebek arabasi canim. Bizim buralar hep yokus zaten tek basima cikartamam arabayla cocugu. Öteki türlü de arabayı satmazsak arabayla gideriz heryere. Ana kucagi, kanguru ve portbebe alacagim.

yaa portbebe de sıcakta olmaz diye düşündüm ben ya kangru bel ağrıtmaz mı gerçi bel destekli olanlar var dimi

yaa portbebe de sıcakta olmaz diye düşündüm ben ya kangru bel ağrıtmaz mı gerçi bel destekli olanlar var dimi
Evet canim oyle olanlar var ya da baba slingler de guzel ebebekte var disarda da bakmak lazim. portbebe konusunda bilmiyorum aslinda baba sling alirsam o 0. Aydan itibaren kullanilabiliyor portbebe almam zaman.

Merhaba guzel anneler,burada hava cok guzel tam bi bahar havasi biz de oglumla markete gittik ,bi guzel de dolastik temiz hava aldik,sizler nasilsiniz? Mide yanmasindan konussmussunuz bende de oluyor ki ben aliskin degilim midem hic yanmazdi en saglam organim midem galiba ama simdi bende de yaniyo ben her gun yarim litre maden suyu iciyorum cok iyi geliyor

Maden suyu çok iyi geliyor evvettt.. Baya rahatlatıyor beni .. Doktorum gaviscon vermişti bi kere içtim, sonrasında hep maden suyu içtim daha etkili bence

selam canım bende aynı dertten muzdarip oldum. dun başladı bendede. sende hala devam ediyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…