2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Maden suyu çok iyi geliyor evvettt.. Baya rahatlatıyor beni .. Doktorum gaviscon vermişti bi kere içtim, sonrasında hep maden suyu içtim daha etkili bence
maden suyunu normal hayatimda hep icerdim ama mide yanmalrim basladigindan beri resmen mide asidimidr nedir geri gonderiyor o da ii gelmiyor bana

cnm benim doktorum bademyağı kullanma dedi..bi kere çatlağı önlemiyormuş, artı ciltte tüylenme ve kararma yapıyormuş..aklında olsun..

Kizlar emzirme sutyeni sizce bu tip mi kullanisli olur yoksa su ortadan acilanlarmi daha iyidir?
http://www.butikbebe.com/Urun/ships-baby/kroveze-emzirme-sutyenibeyaz,UK_2078398.html#.VQqZiRlajqB
cnm ben bundan aldım şimdi kullanıyorum, diğerleri sıkıştırdığı için süt kanalalrı tıkanabiliyormuş..çok rahat geldi valla bana..hem şık hem açılıp kapanması kolay..diğer emzirme sutyenleri sadece babaanneleri hatırlatıyor bana :)) emziriyorum diye şıklığımdan ödün vermek istemiyorum

Şekeri çıkanlar arada bi tatlı yesek olurmuki mesela kek gibi kurabiye gibi canım çok çekiyo dayanamıyorum

@hamdes cnm ben karıştırdım sanırım..senin tanıdığın mı vardı barış bebede :) ben de bir kemeraltı yapıcam yakınlarda..

TE="derinsuuu, post: 40034052, member: 492338"]saol cnm yeni başladım alışverişe ben 0-3 pek giyemeyecek diyenler çok oldu etrafımda. kafam da karışık o yüzden. oğlumun yapısıyla alakalı olucak sanırım 0-3 ve 3-6 bulundurmalıyız. yazlığa gidicem orda alışveriş yapcak yer yok baştan almam lazım.
ay kızına şimdiden maşallah diyimm ben[/QUOTE]
Tesekkur canim, ben yenidogan almadim 0-3ay aldim hep bugun mothercare nin k9zyatagi outletine gittim 0-3 aylig silip supurmusler , az bi sey buldum fiyatlar baya uygun orda yalniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…