2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gecmis olsun canim gecenlerde bi yazi paylasmistim her kadin hamilelikte bi kere de olsa dusuyor.Popo ustune dusunce popo koruyucu gorev yapiyormus bebis iyi merak etme annesi

Gecmis olsun canim gecenlerde bi yazi paylasmistim her kadin hamilelikte bi kere de olsa dusuyor.Popo ustune dusunce popo koruyucu gorev yapiyormus bebis iyi merak etme annesi
sağol canım benim evet malesef çok uzun zaman olmuştu düşmeyeli nasıl düştüğümü de anlamadım o kadar buzda gezdim ama yağmurlu havada düştüm çok garipumarım iyidir hareket ediyor kanama vs olmadı çok şükür düşünce üstüm ıslanmış bi an suyum geldi sandım

Herkese iyi aksamlar tam 1 saattir gecmisi okudum massallah döktürmüssünüz bugün çok yoruldum pazara gittim akşama kadar evi temizledim yarın misafirim var ikramlıkları hazırladım akşamdan bitik vaziyetteyim oğluşum da yeter anne beni de yorduun deyip tekmeliyo zavallım

Kızlar bana da dua edin.
Ev topluyorum yarin tasiniyoruz Allahın izniyle. Yardım edecekler var fakat edilecek is var edilmeyecek is var.ne zor ismis...
Yeni evimin heyecanini yasayamadim stresten...

mrb kizlar benim oglusum cok assagi assagi vuruyo uzandigim yerden sicriyorum bazen okadar yani.ben dusuk rahimliyim dogustan rahmim assagidaymis oyuzdenmi bilmiyorum.bide asiri derecede midem yaniyo surekli sut iciyorum geciyo bidaha basliyo sizde de varmi boyle sikayetler

hee bide benim gobus buyudu masallah hep karnimin yanlarina bakip catlamadigimi dusunuyodum aynadan gobusun alt kismina baktim karnimin derisini buzunce catlaklarimi gordum meger catlamaya baslamis gecmi kaldim ben nemlendirici icin acaba

Canım ara ara hepimiz aynı seyi yazdık burda, bebek aşağı vuruyor diye hep korkuyoruz
Bazen çıkıcak gibi hissediyorum bende öyle vuruyor ki
Doktorlarımız hep normal diyor bu duruma, özellikle ayakları aşağıda olduğu zaman çok oluyormuş.
Merak etme yani

Mide yanmasından da muzdaribiz hepimiz malesef, bi çözüm bulamadım ben, ilaç içmekte işe yaramıyor artık

Hayirli oksun canim araba surmek cik keyifli tadini cikart bol bol.

Bebisinde iyidir canimcim pozisyondan oyle hafif geliyodur sana.
inş öyledir canım, bide uslu benim oğlum ondan olabilir

çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş

Evet benden kaynakliydi ilk zamanlar.yaklasiyordu ama ben kaçıyordum. Bu aralar denemek için yanasiyorum yalandan ama katiyen olmaz diyo bebek büyüdü artık falan.kendi elimde soguttum adamı kendimden :)
benimki de kendi eliyle soğuttu kendi benden :) .. hadi öp diye yanıma geliyor içimden bile gelmiyor..arar da bulur artık o karısının eski ilgili halini :)

ayy senin dinlenmen lazm cnm ya
esinle konusmuyor musun senin durumun belli sonucta sana yardimci olmasi gerekirken kostek oluyor cok kizdim ya
gitmicek mi peki hep sizde mi?

Canım eşim olmasa zaten kafayı yerdim herhalde, eşim sürekli frenliyor,uyarıyor annesini...Evdeyken esim bana is falan yaptirmiyor sagolsun yatiyorum tarif ediyorum,eşim yapıyor.Annesi de ben Doğum yapınca gidecekmiş

Taşınma dolayısıyla doktor yorulmayım diye erken rapor verdi canim..

Az kalmiş canim sizede :) pıt pıtları dinliyorsun zaten özel bişey yapmıyolar keşke bide gösterseler :))
Keske gosterseler dogru soyluyosun canimm yarim saat boyunca izlemek cok keyifli olurdu:))

Olmaz mı cnm mide yanması mahvetti beni hiç bir şey ii gelmiyor sadece rennie kısa bir süre rahatlatiyor

Canım eşim olmasa zaten kafayı yerdim herhalde, eşim sürekli frenliyor,uyarıyor annesini...Evdeyken esim bana is falan yaptirmiyor sagolsun yatiyorum tarif ediyorum,eşim yapıyor.Annesi de ben Doğum yapınca gidecekmiş
Cannm Allah yardimcin olsun ne diim zor valla işin:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…