2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Burada dün dr a gitmiştik 1300 gr olmuş kuzum ama bana az geldi yahu hep bi 50 gr önde giderdi..dr iyi dedi bi sıkıntı yokmuş..başka hiç bişey konuşamadık..izindi dogum sekliydi..devlet olunca böyle oluyo işte

günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri umarım güzel bi gün olur herkes uyuyor galiba biz yine erkenden uyandık burda her haftasonu olduğu gibi yine hava kapalı ve yağışlı o yüzden evdeyiz zaten bu halde de yürüyemezdim iyi oldu bi yandan dasizler neler yapacaksınız bakalım

Kızlar bugün itibariyle 30.haftaya merdiveni dayadık,inşallah biran önce 35-38 ler gelir artık da hepimiz sagliklica alırız yavrularimizi kucagimiza.Sonrada birbirimize buradan miniklerimizi sorariz.
Dün eltim geldi çantamızı hazırladık, her ihtimale karşı... Daha bi heyecan yaptım, nasil güzel bir duygu.Geriye temizlik ve ikramliklar kaldı, onlar için biraz daha bekleyeyim diyorum zaten şuan yapmam imkânsız, helede tek başıma

Canimcantaya neler koydunuz ayrintili yazarmmisin

[QUOTyanmasindaolada, post: 40069805, member: 431982"]Olmaz mı cnm mide yanması mahvetti beni hiç bir şey ii gelmiyor sadece rennie kısa bir süre rahatlatiyor[/QUOTE]
Mide yanmasindan cok cekmis biri olarak soyleyebilirimki gaviskon surup reni doo dan daha cok iseyariyor kizlar ben hamileligimin basindan beri yaşıyorum bu sorunu

Günaydın canım, biz iyiyiz çok şükür...
Burada da hava çok soğuk,yaz bi gelemedi...Sen nasilsin,minigin nasil?
ıyıyız bizde canım.babamız ögleye kadar yok ögleden sonra bi disari cıkalım bi sinemaya gidelim diyoduk ama havada kotu bakalım evde oturcaz heralde. yaz bi gelseydi cok uzun surdu kış insan yapacak bişey bulamıyo..

Kokrma canim ben de okulda yerler yeni paspaslandigi icin kayjip cok fena dusmustum 4.u ayda.cok korktum bende dryi aradim hic birsey olmaz bebekler korunakli korkma defi bana.biseyde olmadi.amniyon sıvısı onları koruyormus

oyyy cantanı hazırladın mı???? ben daha hazırlamadım.annem hazır olsun diyodu bende artık yavastan hazırlasam ıyı olacak.Ikramlıklar içinde annemi bekliyorum tek basıma yapamam bende ve bide ev temizliği ar tabi dip bucak oo daha cok işim varmiş benim..

kızlar markafonide kahve&kitap&pijama da cok guzel lohusa pijamaları ve gecelıkleri var ben aldım hemen bi bakın isterseniz.

Günaydın kızlar. neredeyse 1 haftadır hastayım. Burnum tıkalı çok fena başım ağrıyor. Her gün ıhlamur içiyorum bolbol meyve yemeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…