2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kokrma canim ben de okulda yerler yeni paspaslandigi icin kayjip cok fena dusmustum 4.u ayda.cok korktum bende dryi aradim hic birsey olmaz bebekler korunakli korkma defi bana.biseyde olmadi.amniyon sıvısı onları koruyormus
sağol canım iyiyiz demekkki herkes düşüyor hamileyken bende hareketlerini takip ettim hareket etmese hemen gidecektim doktora ama keyfi yerinde gibi olan annesinin ayağına oldu üstüne zor basıyorum buna da şükür ne diyelim

Günaydın kızlar. neredeyse 1 haftadır hastayım. Burnum tıkalı çok fena başım ağrıyor. Her gün ıhlamur içiyorum bolbol meyve yemeye çalışıyorum.
geçmiş olsun canım umarım bi an önce iyileşirsin hamilelikte hastalık çok zor oluyor burnuna tuzlu su çekebilirsin yada eczanede satılan serum fizyolojik de olabilir belki faydası olur tıkanıklığına hamilelikte ilaç kullanamayınca daha zor geçiyor ve uzun sürüyor malesef

[QUOTyanmasindaolada, post: 40069805, member: 431982"]Olmaz mı cnm mide yanması mahvetti beni hiç bir şey ii gelmiyor sadece rennie kısa bir süre rahatlatiyor
Mide yanmasindan cok cekmis biri olarak soyleyebilirimki gaviskon surup reni doo dan daha cok iseyariyor kizlar ben hamileligimin basindan beri yaşıyorum bu sorunu[/QUOTE]
dogru diyosun hastanede gaviscon verdiler cok ii geldi ama dr.um ilk rennie verdi diye sanki gaviscondan daha masum gibi hissettim psikolojik olarak:)))

teşekkür ederim canım deniz suyu kullanıyorum inşallah geçer baş ağrısı beni çok yordu

Canimcantaya neler koydunuz ayrintili yazarmmisin

Tabi canım
Benim için;
1 lohusa takimi sabahlikli
1 takim kısa kollu pijama takimi
Emzirme atleti ve sutyeni
2 tane çorap
Terlik
Hasta bezi ve ped
Göğüs ucu
Göğüs kremi
Göğüs peri
Havlu
Pecete, ıslak mendil
Hastanede kullanmak için bardak,tabak,çatal lazim olur diye

Bebek için;
Hastane çıkışı 10 lu
7li zıbın takimi
2 tane tulum
3 tane citcitli uzun kollu
3 tane tek alt
Çorap
Ağız mendili
1 yedek penye battaniye
1 kalın battaniye fermuarli
Bebek bezi islak mendil
Alt açma
Biberon,emzik...
Bunlar çantada olanlar canım,bebek ikram ve şekerleri dağıtmak için,oda süsü, port bebede gidecek olanlar arasında....
İnşallah eksigim yoktur.

Kesinlikle canım zaten yatiyorum bide hava kapalıyken bütün nesem gidiyor...

Kesinlikle canım zaten yatiyorum bide hava kapalıyken bütün nesem gidiyor...
Bende surekli evdeyim ki(
Cok sıkılıyorum boyle zaman zor geciyo
Sen yatmak zorunda oldugun icin daha zordur tabiki canimcim olsun napslim Allah ta burda birbirimizi bulduk da 2 lafin belini kiriyoruz:))
Yoksa napardik bilmem.
Ben evde duvarlarla konusurdum heralde

Anammm ne cok sey varmis konulacak oyle.
Ben valiz yapayim bari
Cantaya sigmaz bunlar

Erken Doğum riski dolayısıyla hazırladım canım.2-3 hafta erken hazırlamış oldum.Bende 35 i göreyim inşallah sonra kalkıp yapicam temizliği ve ikramliklari,yapacak kimsem yok çünkü, eltimin çocuğu da küçük kadın dun çocuğunu ihmal etti benim isimi halletmek için. Bakalım Allah yardımcımız olsun..

Sende kendini yormadan yavaş yavaş yap canım yapilacaklari,yardim alacağın biride varsa ne güzel...

Gerçekten öyle canım sabah kalkıp ilk is buraya bakıyorum,gün içinde sürekli buradayım.iyki varsiniz hepiniz

Oh kurtarmış oldun canım, sağlıkla kullanın heosini inşallah. Şöyle bir baktım bebişinkiler tamam sayılır, benim de sadece terliğim var işte :)

Anammm ne cok sey varmis konulacak oyle.
Ben valiz yapayim bari
Cantaya sigmaz bunlar

Bende iki çanta yaptım canım orta boy...bebeğe ayrı kendime ayrı, belki de daha da eksigim vardir. O da lazim buda gerekli derken koyuluyor iste...
Bide netten bakıyorum daha neler neler koyan var bana okadari gereksiz geldi.

Oh kurtarmış oldun canım, sağlıkla kullanın heosini inşallah. Şöyle bir baktım bebişinkiler tamam sayılır, benim de sadece terliğim var işte :)

Ohhh ne güzel seninde herşeyin hazirmis canım,geriye cantaya yerleştirmek kalmis ozaman ne güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…