2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
aynı şeyi benim eşimde yapmıştı ben dedim nerden dediysem sola yatmak daha iyiymiş gelişimi için diye... zaten zor uykuya dalıyorum bi gün tam dalmışım beni uyandırıyor kalk kalk sola yat diye gecenin körü .. vallaa nasıl sinir oldum sonra yatakta 1 saat daha döndüm durdum ertesi gün burnundan getirdim :)

canımıniçi yaş oldu 29.. Ben 9 aylık evliyim.. Yıllarım kurslarda yurtlarda gecti ev hayatını öyle özledim ki..bu 9 ayda ne eve ne evlilige dair hayal ettiklermi yaşayamadım..eşimi çok çok seviyorum onun hatırına kendi heveslerimden vazgeciyorum hep ama kalıyo içimde ve kaldıkça büyüyo..bu 9 ay hep böyle gecti zaten 7 bucuk ayı hamilelik, yeni evlilik, bu kadar insan ve hamilelik çok yordu beni.. Tebessümle olgunlukla karşılayamıyorum artık..

ona da kızmadım aslında gec gelecegimi düşünmüş zaten kar yağışlı soguk bi hava canı sıkılmasın diye çağırmış..bende ki birikmişlik patladı işte..

gercekten o an uzaylı gibi hissettim o bakışları gördüğümde.. Hayırlısı artık bakalım..

Kızlarrr bi liste yaptım, henüz hiçbirşey almamışım oturdum ağladım biz bunların altından nası kalkıcaz diye annem çoğunu ben alcam Dio, ama eşim kabul etmez, surat yapar :/ napcam bilmiyorum...

Kızlarrr bi liste yaptım, henüz hiçbirşey almamışım oturdum ağladım biz bunların altından nası kalkıcaz diye annem çoğunu ben alcam Dio, ama eşim kabul etmez, surat yapar :/ napcam bilmiyorum...
Canim sanki sen erken almaya başlayanlardandin...
Çoktan tamamlamissindir dedim..
Biz geçen gün aldık kıyafet, battaniye, havlu, alt açma vs. Temel tüm ihtiyaçlar bitti..
Ama öyle ayarlamistik..
Eşine listeyi gostersen annenin torunu olduğunu bir kaç bir şey alabileceğini soylesen... Yine mi kızar ?

kizlar premeture bebeklerleilgili bi kac arastrma yaptim ne mucizeler var rabbimin mucizeleri
instagramda littlefighterstr hesabina bi bakin derim.cok etkilendim ben bu sayfaya daha oncede bakmistim saniyrm 2 aylik hamilyedim ama bu kadar etkilenmemistim artik nasil yakiniz bebeklerimize,onsuz olamicami anladim ve bu bakisimda inanilmaz etkilendim.Allahim bizlerede saglikla kucagimiza aldigimizi gunleri gostersin bebeklerimizi...

Ben de hastane için listemi hazırladım:
Anne için;
1 lohusa takimi, taç, terlik
1 gecelik
1 yedek pijama takimi
2 tane emzirme südyeni
2 tane atlet
4 tane çamaşır
2 tane çorap
Hasta bezi ve ped
Göğüs ucu
Göğüs kremi
Göğüs pedi
Havlu
Saç lastiği, tarak, diş fırçası, ayna
Telefon, şarj aleti

Bebek için;
Hastane çıkışı 10 lu
Hastane çıkışı 5 li
1 çıtçıtlı kolsuz badi
1 yedek üst
1 yedek alt
1 tulum
Yelek
Çorap
Ağız mendili
1 yedek penye battaniye
1 portbebe battaniye
Bebek bezi, islak mendil
Pratik alt açma
Biberon
Emzik
Anakucağı
Bebek ikram şekerleri
Oda süsü

Ins canim aminnn :)))

Ah canim ah...
Onları okumak çok duygulandiriyor , hayirlisiyla sag salim kucagimiza almak nasip olsun...
Bisey sorayım.. yatarken değil de ayağa kalktığıda Karnin sert ve gergin mi sürekli yoksa yattığın zaman ki gibi yumus mu :))

kalktigimda daha sert tabiki ama asiri bir sertlik degil cnm normal gibi sanki
seninki cok mu sert oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…