- 17 Şubat 2015
- 400
- 389
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.421
aynı şeyi benim eşimde yapmıştı ben dedim nerden dediysem sola yatmak daha iyiymiş gelişimi için diye... zaten zor uykuya dalıyorum bi gün tam dalmışım beni uyandırıyor kalk kalk sola yat diye gecenin körü ..hahaaa cok guldum valla iyi demissin
bnmkide her gun disardan bisey ogrenip geliyor
mesela gecen gece sagima yattim adamin gozu kapali bebegimiz icin sola yatman lazim diyor,ertesi gun cocugu 2 yasina kadar emzirmen lazim diyor daha neler neler:)
nerden anlattim sola yatmanin bebk icin daha ii oldugunu simdi 5 dak bile dondurtmuyor beni:))
bu adamlar bebisler dogduktan snr napcaklar cok merak ediyrm:)
kontrolumuz var tam 1 saat sonrainşallah güzel haberlerle döner yazarım buraya :) şimdiden heycan bastı oglum bari bugun gösterse yüzünü gözünü hasret kaldık
canımıniçi yaş oldu 29.. Ben 9 aylık evliyim.. Yıllarım kurslarda yurtlarda gecti ev hayatını öyle özledim ki..bu 9 ayda ne eve ne evlilige dair hayal ettiklermi yaşayamadım..eşimi çok çok seviyorum onun hatırına kendi heveslerimden vazgeciyorum hep ama kalıyo içimde ve kaldıkça büyüyo..bu 9 ay hep böyle gecti zaten 7 bucuk ayı hamilelik, yeni evlilik, bu kadar insan ve hamilelik çok yordu beni.. Tebessümle olgunlukla karşılayamıyorum artık..Cnm gul biraz rahatla nolur...
Sen stres yaptikca deliriyorum burda...
Haklisin tmm ama inan o kadar bos ki uzulmen...
Sen buyuttukce daha cok batiyor hersey sana...
Az sabret sinirle degilde gulerek karsila nolur...
Baktin zorlaniyorsun git uzan al bi kitap bebisinle konus kucagina aldigini gulucukler sactigini cuk cuk gozunun icine bakarak meme emdigini dusun...
Oyy isiram ben onlarin totolariniii
ona da kızmadım aslında gec gelecegimi düşünmüş zaten kar yağışlı soguk bi hava canı sıkılmasın diye çağırmış..bende ki birikmişlik patladı işte..Canim sen bu durumda cok haklisin aslında ama kayinvaliden de suc. Allahım kimseyi halden anlamayan insanlarla karsilastirmasin.Evinde keyif yapmak senin en doğal hakkın... Ama üzme kendini canım,bebeğini düşün...
Bitanede benim basımda var,güya yardıma geldi ama geldiğinden beri stresim,isim gücüm iki katına çıktı, bütün duzenim bozuldu...Oğlumu düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum. Allah yardimcin olsun canım...
gercekten o an uzaylı gibi hissettim o bakışları gördüğümde.. Hayırlısı artık bakalım..Uzayli gibi olmaya devam et bir sure.
Valla ben inaniyorum ki onlar kusura bakmayacaklar artik. Bizim hatunun son aylari deli geciyor diye varsin konussunlar arkamizdan. Ama ona gore de tavir takinsinlar. Ben sinirlendim burda. Ayyh yeter diye bagirasim geldi
Bende 8 mayıs 91 :))ayyy canım benimmmm :) ben 89 luyum :) boğa burçlarına herzaman kanım ısınır.. belliydi boğa olduğun :)
Bizde yengeçleri severiz kiiii:)))Bir yengec olarak seviyorum siz bogalariiii
Esim boga
Buyuk oglum yengec bidigim da boga olacak insaallah...
Evlilik yildonumumuzde 10 mayis...
Canim sanki sen erken almaya başlayanlardandin...Kızlarrr bi liste yaptım, henüz hiçbirşey almamışım oturdum ağladım biz bunların altından nası kalkıcaz diyeannem çoğunu ben alcam Dio, ama eşim kabul etmez, surat yapar :/ napcam bilmiyorum...
Bi boğa da burdaBende 8 mayıs 91 :))
Boğalar çeker birbirini :)))
Ins canim aminnn :)))cantalar hazirlanmaya baslamis masallah hamarat hatunlar
bizim erken dogum riskimiz var bide @maral26 bn daha kizima hastane cikisi bile almadimelimi cabuk tutmam lazm artik.sen bitirdin hazirliklari emegine saglik
daha yikanicaklar,bebisin odasi,halisi,perdesi var cikip bakarim diye en azindan 34.haftayi bekliyrm ama bi anda gelmeye karar verirse minnosum cok hazirliksz yakalanicm.ins.zamaninda saglikla dogarda anneside geze geze alir :)
Gecmis olsun gecer ins canim. Doktoruna sordunmu ?Kizlar son 1 haftadir benim mide bulantilari geri döndü, çok kötü hissediyorum kendimi.
Ah canim ah...kizlar premeture bebeklerleilgili bi kac arastrma yaptim ne mucizeler var rabbimin mucizeleri
instagramda littlefighterstr hesabina bi bakin derim.cok etkilendim ben bu sayfaya daha oncede bakmistim saniyrm 2 aylik hamilyedim ama bu kadar etkilenmemistim artik nasil yakiniz bebeklerimize,onsuz olamicami anladim ve bu bakisimda inanilmaz etkilendim.Allahim bizlerede saglikla kucagimiza aldigimizi gunleri gostersin bebeklerimizi...
bnmde dis etlerim cok kotu olmustu kasiniyodu resmen parodontax dis macunu kullandim biraz rahatladi cmm eskiden ilac die veriyormus doktorlar ama dis eti kanamalarim devam ediyor.canlarımmm benim diş etlerim felaket şişti yaacok acıyor sert bişey yiyemiyorum ısıramıyorum .. tavsiyeniz varmı?
Ne kaddan guuzeeel...Bi boğa da burda2 mayıs 87
kalktigimda daha sert tabiki ama asiri bir sertlik degil cnm normal gibi sankiAh canim ah...
Onları okumak çok duygulandiriyor , hayirlisiyla sag salim kucagimiza almak nasip olsun...
Bisey sorayım.. yatarken değil de ayağa kalktığıda Karnin sert ve gergin mi sürekli yoksa yattığın zaman ki gibi yumus mu :))
Ben de bogayim kizlar benimde 7 mayis anlasilan oki bogalarin yili olmus bu yil010712 .!.:Bi boğa da burda2 mayıs 87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?