2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim esin neden gurur yapiyor anneannele ve babaanneler her zaman alirlar zaten bunun maddiyatla ilgisi yok onlar hevesle alirlarki buna vermeliyiz o mutlulugu yaşasin lar bence bunu anlat esine.[/QUOTE]
Canım babamlar da bu ara biraz sıkışık, yük olmak istemiyo galiba.. Çünkü kendi ailesi hiçbişi yapmıyo, yapamıyo.. Ama annemde o şekil ikna etmeye çalışıyo onu, ben diğer kızıma yaptım buna da yapcam vs diolar

kizlar bn bilgisayari cogu zamn bacaklarimin ustune koyup kullaniyrm yattigim icin baska pozisyon bulamiyrm acaba bebise cok zarari olur mu bu radyasyonun ya bazn yastik koyuyrm ama illaki kucagimda oluyor vicdan yaptim simdi napim bn
Hmm zararı yoktur inşallah, bende arada yapmıyorum değil. Yani açıkçası bilgisayarı ne zaman alsam kucağıma alıyorum, umarım zararı yoktur. Hiç düşünmemiştim.

Canim esin neden gurur yapiisteyenneannele ve babaanneler her zaman alirlar zaten bunun maddiyatla ilgisi yok onlar hevesle alirlarki buna vermeliyiz o mutlulugu yaşasin lar bence bunu anlat esine.
Canım babamlar da bu ara biraz sıkışık, yük olmak istemiyo galiba.. Çünkü kendi ailesi hiçbişi yapmıyo, yapamıyo.. Ama annemde o şekil ikna etmeye çalışıyo onu, ben diğer kızıma yaptım buna da yapcam vs diolar[/QUOTE]
Valla benimkinin de ailesi pwk bisey yapmiyor kendi annemler daha hevesli ama istetyen yapsin yani oda gurur yapmasin sonucta bevek essasi ev araba degilki maddi olarak cok cok buyuk bi yuk degil bence bosuna gurur yapıyor. Soyle bi seyde var ben normalde annemler bana bisry almak istese kiyamam aldırmam kiyamam onlara ama bebegime almalari hosuma gidiuo bu farkli bi duygu cunku onlqrda mutlu oluuorlar

Kızlarrr bi liste yaptım, henüz hiçbirşey etme.şım oturdum ağladım biz bunların altından ldiye annem çoğunu ben alcam Dio, ama eşim kabul etmez, surat yapar :/ napcam bilmiyorum...
Canim simdi soyluyor esin kabul etmem ama bi magazaya girip fiyatlari gorse kabul eder
merak etme.Hem bi suru sey var alinacak tek basina alinamaz hele ilk cocuksa.Ben de bi sey almadim daha bekliyorum 1 kere cikip hepsinide alacam

Hahahah bebis sansli komik bi babasi olcakk

Haklisin cnm sonuna kdr ama hamile duasi kbl olur insallahh artik seni anlayip bundan snra daha hassas davranirlar cok kizdim onlara...

Olsun cnm ilgili baba iyidir herzmn ama pinpirikler haric sol tarafa yatmak dogru ama kan dolasimi icin surekli pozisyon degistirmemiz gerekiyormus onuda unutmasin :))))

Bnde 9 aylik evliyim cnm hazirandami evlendin sende :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…