- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.461
Ne yesem dokunur oldu seninde öyle mi canım?su an bnde mide yanmasiyla mucadele ediyrm cnm
Canim esin neden gurur yapiyor anneannele ve babaanneler her zaman alirlar zaten bunun maddiyatla ilgisi yok onlar hevesle alirlarki buna vermeliyiz o mutlulugu yaşasin lar bence bunu anlat esine.[/QUOTE]Canim esQUOTE="skelebeks, post: 40078097, member: 338134"]Yok canım bikaç parça aldım hevesten sonra durdum.. Şuan hastane çıkışı, 8-10 parça kıyafet ve şampuan krem gibi şeylerin dışında hiçbirşeyimiz yokeşime alttan alta yer yapıyorum bakalım, gurur yapılacak zaman deil, mecburuz...
aynen oyle.hele ki bugun cikolatali bisey yedim onun etkisi gecmk bilmedi oglenden beriNe yesem dokunur oldu seninde öyle mi canım?
Hmm zararı yoktur inşallah, bende arada yapmıyorum değil. Yani açıkçası bilgisayarı ne zaman alsam kucağıma alıyorum, umarım zararı yoktur. Hiç düşünmemiştim.kizlar bn bilgisayari cogu zamn bacaklarimin ustune koyup kullaniyrm yattigim icin baska pozisyon bulamiyrm acaba bebise cok zarari olur mu bu radyasyonun ya bazn yastik koyuyrm ama illaki kucagimda oluyor vicdan yaptim simdi napim bn
yatmak zorunda olmasam kesinlikle almam ama bazen oluyor isteHmm zararı yoktur inşallah, bende arada yapmıyorum değil. Yani açıkçası bilgisayarı ne zaman alsam kucağıma alıyorum, umarım zararı yoktur. Hiç düşünmemiştim.
hosgeldin pofudukcum yoktun bugunİyi akşamlaaar haziran anneleriiiiiiiiiiii :))))))))
Canım babamlar da bu ara biraz sıkışık, yük olmak istemiyo galiba.. Çünkü kendi ailesi hiçbişi yapmıyo, yapamıyo.. Ama annemde o şekil ikna etmeye çalışıyo onu, ben diğer kızıma yaptım buna da yapcam vs diolar[/QUOTE]Canim esin neden gurur yapiisteyenneannele ve babaanneler her zaman alirlar zaten bunun maddiyatla ilgisi yok onlar hevesle alirlarki buna vermeliyiz o mutlulugu yaşasin lar bence bunu anlat esine.
Canim simdi soyluyor esin kabul etmem ama bi magazaya girip fiyatlari gorse kabul ederKızlarrr bi liste yaptım, henüz hiçbirşey etme.şım oturdum ağladım biz bunların altından ldiyeannem çoğunu ben alcam Dio, ama eşim kabul etmez, surat yapar :/ napcam bilmiyorum...
Anammm bacimm sendemi yengecsin bnde yengecim ztn sabirli duygusal anac olmandan anlamaliydim :)))))Bir yengec olarak seviyorum siz bogalariiii
Esim boga
Buyuk oglum yengec bidigim da boga olacak insaallah...
Evlilik yildonumumuzde 10 mayis...
Hahahah bebis sansli komik bi babasi olcakkEslere birakmak mi ?
Amaninnnn
Benimki annemle beni delirtti aksam yemekte...
Bebek telsizi alincak dedim
Senin bu belgesel seslerinden cocugu duymam icerden diye
Aaa ne gerek var hatunum kullanilmiyormus dedi
Hem ben ona cayci megafonu yapicam dugmesini bantlarim net duyariz sesini dedi
Annemle bakakaldik
Adam sacmalama alincak dedim
Kuvet alcaz daha ikisini bi hallederiz dedim
Bu sefer demezmi
Kullanilmiyormus uzun sure o kuvetler buyuk bi çamaşır legeni aliriz buyuyuncede catiya cikaririz guneste icinde yuzer ordek yuzdurur dedi...
Annem buyuk oglan ve ben kafayi siyirdik resmen...
Adam sen o bu kullanilmiyor gerek yok almayin diyenlere git de ki dedim
Benim hatunun size Selami var soruyor dogum yapmalimiyim yoksa icerde kalsin bebek dogunca belki kullanılmaz dersiniz de dedim...
ALLAHIM eksikleri tamamlamadan dogurmayayim lutfeeeen
Haklisin cnm sonuna kdr ama hamile duasi kbl olur insallahh artik seni anlayip bundan snra daha hassas davranirlar cok kizdim onlara...gecen haftayı nasıl geçirdiğimi biliyosunuz..iki gündür kafam rahat bi..erkenden kursa gittim dersleri erken bitirip çıktım ki evimde azıcık keyif yapayım mutfakta zaman gecireyim giyip pijamalarımı miskinlik yapayım( bunları bile özlüyorum) alış verişimi yaptım eve geldim..kv eve apartmanda ki arkadaslarını çağırmış, henüz gelen giden yoktu ama o kadar hevesin hayalin üzerine misafir gelecek lafı küfür gibi geldi bana..bide eşim abartma bi saat oturup giderler deyincee koptu bende film..herkes kendince haklı beni anlayan yok..o kadar saydım kızdım derdimi anlatmaya çalıştım ana ogul bana uzaylı görmüş gibi baktılar sadecesonra eşim gönlümü almaya çalıştı ama iyi hissetmiyorum ki kendimi..
Ben de yangeçim ama bu saydığın özelliklerin hiçbiri bende yokAnammm bacimm sendemi yengecsin bnde yengecim ztn sabirli duygusal anac olmandan anlamaliydim :)))))
Olsun cnm ilgili baba iyidir herzmn ama pinpirikler harichahaaa cok guldum valla iyi demissin
bnmkide her gun disardan bisey ogrenip geliyor
mesela gecen gece sagima yattim adamin gozu kapali bebegimiz icin sola yatman lazim diyor,ertesi gun cocugu 2 yasina kadar emzirmen lazim diyor daha neler neler:)
nerden anlattim sola yatmanin bebk icin daha ii oldugunu simdi 5 dak bile dondurtmuyor beni:))
bu adamlar bebisler dogduktan snr napcaklar cok merak ediyrm:)
Uwww yengecler cogaliyoruzz :)))))Ben de yangeçim ama bu saydığın özelliklerin hiçbiri bende yok
Bnde 9 aylik evliyim cnm hazirandami evlendin sende :)))canımıniçi yaş oldu 29.. Ben 9 aylık evliyim.. Yıllarım kurslarda yurtlarda gecti ev hayatını öyle özledim ki..bu 9 ayda ne eve ne evlilige dair hayal ettiklermi yaşayamadım..eşimi çok çok seviyorum onun hatırına kendi heveslerimden vazgeciyorum hep ama kalıyo içimde ve kaldıkça büyüyo..bu 9 ay hep böyle gecti zaten 7 bucuk ayı hamilelik, yeni evlilik, bu kadar insan ve hamilelik çok yordu beni.. Tebessümle olgunlukla karşılayamıyorum artık..
ona da kızmadım aslında gec gelecegimi düşünmüş zaten kar yağışlı soguk bi hava canı sıkılmasın diye çağırmış..bende ki birikmişlik patladı işte..
gercekten o an uzaylı gibi hissettim o bakışları gördüğümde.. Hayırlısı artık bakalım..
ben iki özelliğinide taşıyorum sanırsamUwww yengecler cogaliyoruzz :)))))
Dogrudur cnm yukselene gore degisiyormus birde yengecler kendi aralarinda ikiye ayriliyormus icine kapanik pasif yasayanlar disa donuk aktif olanlar
Ablamda 8 mayis dogumlu ama 86li :)))) yengecler bogalarla iyi anlasir canim ikiside uysal oluyorlar :))))))Bende 8 mayıs 91 :))
Boğalar çeker birbirini :)))
Bnde ole cnm girdigim topluma gore iki karekterim var resmen hangi moddaysam onu kullaniyorum bazen icine kapanik sus pus biri hanim hanimcik bazende fikralarla eski anilari espirilerle anlatan insanlari gulmekten yerlere yatiran munzur biri :)))))ben iki özelliğinide taşıyorum sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?