- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.401
Masallh size cnm:)Bir yengec olarak seviyorum siz bogalariiii
Esim boga
Buyuk oglum yengec bidigim da boga olacak insaallah...
Evlilik yildonumumuzde 10 mayis...
Aynen canim hep dua edicez yapacak biseyimiz yok baska insallah sende 38leri gorursun canimcim.valla 38 i görmek inan benim içinde dr. içinde harika bişey olur...bnm rahatsızlığımdan serklajlı olup 38 . haftada doğum yapanlarda var.. bakalım dogacagı gün belli yazılı herşey Allah ın dediği olacak bize kalan dua etmek :)
Eslere birakmak mi ?
Amaninnnn
Benimki annemle beni delirtti aksam yemekte...
Bebek telsizi alincak dedim
Senin bu belgesel seslerinden cocugu duymam icerden diye
Aaa ne gerek var hatunum kullanilmiyormus dedi
Hem ben ona cayci megafonu yapicam dugmesini bantlarim net duyariz sesini dedi
Annemle bakakaldik
Adam sacmalama alincak dedim
Kuvet alcaz daha ikisini bi hallederiz dedim
Bu sefer demezmi
Kullanilmiyormus uzun sure o kuvetler buyuk bi çamaşır legeni aliriz buyuyuncede catiya cikaririz guneste icinde yuzer ordek yuzdurur dedi...
Annem buyuk oglan ve ben kafayi siyirdik resmen...
Adam sen o bu kullanilmiyor gerek yok almayin diyenlere git de ki dedim
Benim hatunun size Selami var soruyor dogum yapmalimiyim yoksa icerde kalsin bebek dogunca belki kullanılmaz dersiniz de dedim...
ALLAHIM eksikleri tamamlamadan dogurmayayim lutfeeeen
Esim de boga Bende. ikimizde uyusuk insanlariz haha:))) o yuzden sikilmiyoruz birbirimizden. Evcilizzzz cokkk:))bende bogalari sevenlerdenim yemek yemeyi severler bnde cok severim :)
zararsiz varsin tembel olsunlar:)
Cnm cok komiksiniz yahu güldümEslere birakmak mi ?
Amaninnnn
Benimki annemle beni delirtti aksam yemekte...
Bebek telsizi alincak dedim
Senin bu belgesel seslerinden cocugu duymam icerden diye
Aaa ne gerek var hatunum kullanilmiyormus dedi
Hem ben ona cayci megafonu yapicam dugmesini bantlarim net duyariz sesini dedi
Annemle bakakaldik
Adam sacmalama alincak dedim
Kuvet alcaz daha ikisini bi hallederiz dedim
Bu sefer demezmi
Kullanilmiyormus uzun sure o kuvetler buyuk bi çamaşır legeni aliriz buyuyuncede catiya cikaririz guneste icinde yuzer ordek yuzdurur dedi...
Annem buyuk oglan ve ben kafayi siyirdik resmen...
Adam sen o bu kullanilmiyor gerek yok almayin diyenlere git de ki dedim
Benim hatunun size Selami var soruyor dogum yapmalimiyim yoksa icerde kalsin bebek dogunca belki kullanılmaz dersiniz de dedim...
ALLAHIM eksikleri tamamlamadan dogurmayayim lutfeeeen
evet morhipodaki cnm ne bilim ucuzken aliverim demistimYa morhipodakini diyosan bende gorsumde garip geldi. Henuz yorgan almadim erkwn diye. Battaniye falan var
Ah cnm yaa icini ferah tut Üzülme. .. anlayissiz insan cok etrafimizda. Bnm de var... ama sabretmek gerek. Seni iyi anliyorum cunku benzer seyleri bende yasadim yasiyorum..gecen haftayı nasıl geçirdiğimi biliyosunuz..iki gündür kafam rahat bi..erkenden kursa gittim dersleri erken bitirip çıktım ki evimde azıcık keyif yapayım mutfakta zaman gecireyim giyip pijamalarımı miskinlik yapayım( bunları bile özlüyorum) alış verişimi yaptım eve geldim..kv eve apartmanda ki arkadaslarını çağırmış, henüz gelen giden yoktu ama o kadar hevesin hayalin üzerine misafir gelecek lafı küfür gibi geldi bana..bide eşim abartma bi saat oturup giderler deyincee koptu bende film..herkes kendince haklı beni anlayan yok..o kadar saydım kızdım derdimi anlatmaya çalıştım ana ogul bana uzaylı görmüş gibi baktılar sadecesonra eşim gönlümü almaya çalıştı ama iyi hissetmiyorum ki kendimi..
Yaa Oylemiymiss. Yorgan elyaf sanirim değil mievet morhipodaki cnm ne bilim ucuzken aliverim demistim
bide butun urunleri alamiyrz sanirim tikla gel diye bi sistem yapmislar begendiklerimde heo oyle ya
Cnm gul biraz rahatla nolur...gecen haftayı nasıl geçirdiğimi biliyosunuz..iki gündür kafam rahat bi..erkenden kursa gittim dersleri erken bitirip çıktım ki evimde azıcık keyif yapayım mutfakta zaman gecireyim giyip pijamalarımı miskinlik yapayım( bunları bile özlüyorum) alış verişimi yaptım eve geldim..kv eve apartmanda ki arkadaslarını çağırmış, henüz gelen giden yoktu ama o kadar hevesin hayalin üzerine misafir gelecek lafı küfür gibi geldi bana..bide eşim abartma bi saat oturup giderler deyincee koptu bende film..herkes kendince haklı beni anlayan yok..o kadar saydım kızdım derdimi anlatmaya çalıştım ana ogul bana uzaylı görmüş gibi baktılar sadecesonra eşim gönlümü almaya çalıştı ama iyi hissetmiyorum ki kendimi..
Benimki doktor bukadar karismiyor bana.hatta cogu seyde benden daha rahathahaaa cok guldum valla iyi demissin
bnmkide her gun disardan bisey ogrenip geliyor
mesela gecen gece sagima yattim adamin gozu kapali bebegimiz icin sola yatman lazim diyor,ertesi gun cocugu 2 yasina kadar emzirmen lazim diyor daha neler neler:)
nerden anlattim sola yatmanin bebk icin daha ii oldugunu simdi 5 dak bile dondurtmuyor beni:))
bu adamlar bebisler dogduktan snr napcaklar cok merak ediyrm:)
Benimki doktor bukadar karismiyor bana.hatta cogu seyde benden daha rahathahaaa cok guldum valla iyi demissin
bnmkide her gun disardan bisey ogrenip geliyor
mesela gecen gece sagima yattim adamin gozu kapali bebegimiz icin sola yatman lazim diyor,ertesi gun cocugu 2 yasina kadar emzirmen lazim diyor daha neler neler:)
nerden anlattim sola yatmanin bebk icin daha ii oldugunu simdi 5 dak bile dondurtmuyor beni:))
bu adamlar bebisler dogduktan snr napcaklar cok merak ediyrm:)
gecen haftayı nasıl geçirdiğimi biliyosunuz..iki gündür kafam rahat bi..erkenden kursa gittim dersleri erken bitirip çıktım ki evimde azıcık keyif yapayım mutfakta zaman gecireyim giyip pijamalarımı miskinlik yapayım( bunları bile özlüyorum) alış verişimi yaptım eve geldim..kv eve apartmanda ki arkadaslarını çağırmış, henüz gelen giden yoktu ama o kadar hevesin hayalin üzerine misafir gelecek lafı küfür gibi geldi bana..bide eşim abartma bi saat oturup giderler deyincee koptu bende film..herkes kendince haklı beni anlayan yok..o kadar saydım kızdım derdimi anlatmaya çalıştım ana ogul bana uzaylı görmüş gibi baktılar sadecesonra eşim gönlümü almaya çalıştı ama iyi hissetmiyorum ki kendimi..
Valla bizim ev surekli sitcom modunda...
Oglan gidio arkadaşlarına anlatio bizi cocuklar bizi gorunce gulmeye basliolar...
Evde kremlerimi saklicam diye cnm cikiyor...
Bi bakiyorum o pahali goz cevresi kremlerin yerini bulmus ayak parmaklarina suruyor
Adam napiosun?
E dunya para bunlar diyosun hatun tarihleri gececek kullanalim bitsin !!!
La havleeee
Iki dk sesi kesildimi bi yerde bisiler kurcaliyodur kesinnn
Ilk evlendik cekmecemde tampon bulmus acmis jelatinini bakio biseye de benzetemedi
Geldi soruyor bu ne işe yariyo hatun...?
Anaammmm bir delirdimmmm
Evde onde o arkada ben kosuyoruz artik...
Klorak porcoz karıştırır boguluruz kimyasaldan
Sampuanlari karistirir
Bizim ev komedi cnm...
ALLAH eksik etmesin basimdan...
gecen haftayı nasıl geçirdiğimi biliyosunuz..iki gündür kafam rahat bi..erkenden kursa gittim dersleri erken bitirip çıktım ki evimde azıcık keyif yapayım mutfakta zaman gecireyim giyip pijamalarımı miskinlik yapayım( bunları bile özlüyorum) alış verişimi yaptım eve geldim..kv eve apartmanda ki arkadaslarını çağırmış, henüz gelen giden yoktu ama o kadar hevesin hayalin üzerine misafir gelecek lafı küfür gibi geldi bana..bide eşim abartma bi saat oturup giderler deyincee koptu bende film..herkes kendince haklı beni anlayan yok..o kadar saydım kızdım derdimi anlatmaya çalıştım ana ogul bana uzaylı görmüş gibi baktılar sadecesonra eşim gönlümü almaya çalıştı ama iyi hissetmiyorum ki kendimi..
Amin cnm hepimizin insaallah...Ayyy çok tatlisiniz ya bi an gozumun önünde canlandirdim sizi kendi kendime guldum,esimde bana bakıyor ne oldu hatun niye guluyosun kendi kendine diye.Rabbim agzinizin tadını daim etsin inşallah canım benim maşallah....
Buralardayım ama pek aktif olarak değil canım arada sırada bakıyorum öyle :)Hatırlamaz olur muyum cnım benimmmm.. Amiin inşallah canımmm.. Nerelerdesin sen ya? :)
bilmiyrmki organik diyorYaa Oylemiymiss. Yorgan elyaf sanirim değil mi
uyurken dediginden haberi bile yok artik nasil bilincaltiysa:))Benimki doktor bukadar karismiyor bana.hatta cogu seyde benden daha rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?