2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aynen canim hep dua edicez yapacak biseyimiz yok baska insallah sende 38leri gorursun canimcim.

hahaaa cok guldum valla iyi demissin
bnmkide her gun disardan bisey ogrenip geliyor
mesela gecen gece sagima yattim adamin gozu kapali bebegimiz icin sola yatman lazim diyor,ertesi gun cocugu 2 yasina kadar emzirmen lazim diyor daha neler neler:)
nerden anlattim sola yatmanin bebk icin daha ii oldugunu simdi 5 dak bile dondurtmuyor beni:))
bu adamlar bebisler dogduktan snr napcaklar cok merak ediyrm:)

Cnm cok komiksiniz yahu güldüm

Ah cnm yaa icini ferah tut Üzülme. .. anlayissiz insan cok etrafimizda. Bnm de var... ama sabretmek gerek. Seni iyi anliyorum cunku benzer seyleri bende yasadim yasiyorum..

Valla bizim ev surekli sitcom modunda...
Oglan gidio arkadaşlarına anlatio bizi cocuklar bizi gorunce gulmeye basliolar...
Evde kremlerimi saklicam diye cnm cikiyor...
Bi bakiyorum o pahali goz cevresi kremlerin yerini bulmus ayak parmaklarina suruyor
Adam napiosun?
E dunya para bunlar diyosun hatun tarihleri gececek kullanalim bitsin !!!
La havleeee
Iki dk sesi kesildimi bi yerde bisiler kurcaliyodur kesinnn
Ilk evlendik cekmecemde tampon bulmus acmis jelatinini bakio biseye de benzetemedi
Geldi soruyor bu ne işe yariyo hatun...?
Anaammmm bir delirdimmmm
Evde onde o arkada ben kosuyoruz artik...
Klorak porcoz karıştırır boguluruz kimyasaldan
Sampuanlari karistirir

Bizim ev komedi cnm...
ALLAH eksik etmesin basimdan...

Cnm gul biraz rahatla nolur...
Sen stres yaptikca deliriyorum burda...
Haklisin tmm ama inan o kadar bos ki uzulmen...
Sen buyuttukce daha cok batiyor hersey sana...
Az sabret sinirle degilde gulerek karsila nolur...
Baktin zorlaniyorsun git uzan al bi kitap bebisinle konus kucagina aldigini gulucukler sactigini cuk cuk gozunun icine bakarak meme emdigini dusun...
Oyy isiram ben onlarin totolariniii

Benimki doktor bukadar karismiyor bana.hatta cogu seyde benden daha rahat

Benimki doktor bukadar karismiyor bana.hatta cogu seyde benden daha rahat

Canim sen bu durumda cok haklisin aslında ama kayinvaliden de suc. Allahım kimseyi halden anlamayan insanlarla karsilastirmasin.Evinde keyif yapmak senin en doğal hakkın... Ama üzme kendini canım,bebeğini düşün...
Bitanede benim basımda var,güya yardıma geldi ama geldiğinden beri stresim,isim gücüm iki katına çıktı, bütün duzenim bozuldu...Oğlumu düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum. Allah yardimcin olsun canım...

Ayyy çok tatlisiniz ya bi an gozumun önünde canlandirdim sizi kendi kendime guldum,esimde bana bakıyor ne oldu hatun niye guluyosun kendi kendine diye.Rabbim agzinizin tadını daim etsin inşallah canım benim maşallah....

Uzayli gibi olmaya devam et bir sure.
Valla ben inaniyorum ki onlar kusura bakmayacaklar artik. Bizim hatunun son aylari deli geciyor diye varsin konussunlar arkamizdan. Ama ona gore de tavir takinsinlar. Ben sinirlendim burda. Ayyh yeter diye bagirasim geldi

Ayyy çok tatlisiniz ya bi an gozumun önünde canlandirdim sizi kendi kendime guldum,esimde bana bakıyor ne oldu hatun niye guluyosun kendi kendine diye.Rabbim agzinizin tadını daim etsin inşallah canım benim maşallah....
Amin cnm hepimizin insaallah...

Hatırlamaz olur muyum cnım benimmmm.. Amiin inşallah canımmm.. Nerelerdesin sen ya? :)
Buralardayım ama pek aktif olarak değil canım arada sırada bakıyorum öyle :)
Zaman ne çabuk geçmiş ben bebeğinin doğumuna az kaldığını görünce anladım vallahi ay ne kadar sevindim görünce anlatamam :)

Kasilmasi olan kizlarrr. Doktorum dün bana karnimdaki agrilarin asiri olmamak kaydiyla normal olduğunu, asıl önemli olanin karna giren kramplar olduğunu söyledi. Yani allah korusun olurda karnimiza kramp girerse hemen doktorumuza danisalimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…