2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

İnşallah zamanında doğacak annesi sen meraklanma.Bende yattigim yerden sipariş vere vere aldım canım bi çok şeyi, bide abimizden kullanilmadik bi suru cicimiz vardı,işimiz kolaylaşmıştı.İstersen sende bi ucundan başla netten uygun bulduklarindan.Sonra sıkışmamış olursun.Yakin olsak sanada el atar yardim ederdim ama uzağız.

Tatlim listen cok güzel not aldim bende ayni sekilde koyayim:)
bu arada bnm de hicbirsey im yoktu kizlarr sadece bikac ufak tefek internetten siparis ettiklerim vardı. Dun annem sagolsun gidip bi dunya eşya almisss ya cok mutlu oldum:) kiyafet ihtiyaclarimiz tamamm sadece bi hastane cikisi alacağım. Onu da netten tabi:)

sagolasin cnm benim dusunmen yeter:)
bnde aldim ufaktan biseyler ama sanirim netten tamamlicam ya da babamiza yazip eline vericem artik bazi seyleri alsin kizina:)

sagolasin cnm benim dusunmen yeter:)
bnde aldim ufaktan biseyler ama sanirim netten tamamlicam ya da babamiza yazip eline vericem artik bazi seyleri alsin kizina:)
Babalara pek guvenmeyelim bence sanki anlamazlar renk olsun kiyafetin dokusu olsunn. Bence netten al tatlim. Zaten yenidogan oldugu icin uc asagi bes yukari ayni oluyor hepsii. Ben pierre cardin hastane cikislarini cok begendim de fiyati biraz yüksek. Butikbebede vardi:)

ayyy canım benimmmm :) ben 89 luyum :) boğa burçlarına herzaman kanım ısınır.. belliydi boğa olduğun :)
Bir yengec olarak seviyorum siz bogalariiii
Esim boga
Buyuk oglum yengec bidigim da boga olacak insaallah...
Evlilik yildonumumuzde 10 mayis...

canim tskler evet ama biz bogalar biraz tembeliz bakalim bebikler ne burcu olacakkkkk

canim yurt disina cikiyor surekli ates olcer,telsiz,bakim urunleri gibi seylerini ordan aldirtcam ins.tekstilleri kendim alcam artik netten yavastan

En sonunda bende patladımmm o kadar gelene gidene sus içine at sus içine at sonra böyle eften püften bişeye patla..kimsem yokmuş gibi hissediyorum..

Cnm hakkini helal et...
Listeni kopyaladim cebe...
Gordugum en mantikli listeydi
Alışverişe gittigimde bakip tamamlicam ihtiyaclarimi insaallah
ALLAH razi olsun...

En sonunda bende patladımmm o kadar gelene gidene sus içine at sus içine at sonra böyle eften püften bişeye patla..kimsem yokmuş gibi hissediyorum..

Öyle düşünme canım bak bebegin var herşeyden önemlisi... Sonra küser sana annesi.Hamilelik ve stres bir arada yürümüyor çok iyi anlıyorum seni...

Cnm hakkini helal et...
Listeni kopyaladim cebe...
Gordugum en mantikli listeydi
Alışverişe gittigimde bakip tamamlicam ihtiyaclarimi insaallah
ALLAH razi olsun...

Aaaa helal olsun canım ne demek,olur mu öyle şey. İsine yaramasina çok sevindim,inşallah eksik biseylerimiz kalmamıştır...

Eslere birakmak mi ?
Amaninnnn
Benimki annemle beni delirtti aksam yemekte...

Bebek telsizi alincak dedim
Senin bu belgesel seslerinden cocugu duymam icerden diye
Aaa ne gerek var hatunum kullanilmiyormus dedi
Hem ben ona cayci megafonu yapicam dugmesini bantlarim net duyariz sesini dedi
Annemle bakakaldik
Adam sacmalama alincak dedim

Kuvet alcaz daha ikisini bi hallederiz dedim
Bu sefer demezmi
Kullanilmiyormus uzun sure o kuvetler buyuk bi çamaşır legeni aliriz buyuyuncede catiya cikaririz guneste icinde yuzer ordek yuzdurur dedi...

Annem buyuk oglan ve ben kafayi siyirdik resmen...
Adam sen o bu kullanilmiyor gerek yok almayin diyenlere git de ki dedim
Benim hatunun size Selami var soruyor dogum yapmalimiyim yoksa icerde kalsin bebek dogunca belki kullanılmaz dersiniz de dedim...

ALLAHIM eksikleri tamamlamadan dogurmayayim lutfeeeen

Um

Hayirdir sekerim. Son damlayi tasirdilar mi artik gele gide

Öyle düşünme canım bak bebegin var herşeyden önemlisi... Sonra küser sana annesi.Hamilelik ve stres bir arada yürümüyor çok iyi anlıyorum seni...
gecen haftayı nasıl geçirdiğimi biliyosunuz..iki gündür kafam rahat bi..erkenden kursa gittim dersleri erken bitirip çıktım ki evimde azıcık keyif yapayım mutfakta zaman gecireyim giyip pijamalarımı miskinlik yapayım( bunları bile özlüyorum) alış verişimi yaptım eve geldim..kv eve apartmanda ki arkadaslarını çağırmış, henüz gelen giden yoktu ama o kadar hevesin hayalin üzerine misafir gelecek lafı küfür gibi geldi bana..bide eşim abartma bi saat oturup giderler deyincee koptu bende film..herkes kendince haklı beni anlayan yok..o kadar saydım kızdım derdimi anlatmaya çalıştım ana ogul bana uzaylı görmüş gibi baktılar sadece sonra eşim gönlümü almaya çalıştı ama iyi hissetmiyorum ki kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…