- 17 Şubat 2015
- 400
- 389
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.381
tuzlu suyla gargara yaptımTuzlu suyla gargara yap canim. Bir de karanfil de uyusturuyormus.
Kizlar son 1 haftadir benim mide bulantilari geri döndü, çok kötü hissediyorum kendimi.
cantalar hazirlanmaya baslamis masallah hamarat hatunlar
bizim erken dogum riskimiz var bidemaral26 bn daha kizima hastane cikisi bile almadim elimi cabuk tutmam lazm artik.sen bitirdin hazirliklari emegine saglik
daha yikanicaklar,bebisin odasi,halisi,perdesi var cikip bakarim diye en azindan 34.haftayi bekliyrm ama bi anda gelmeye karar verirse minnosum cok hazirliksz yakalanicm.ins.zamaninda saglikla dogarda anneside geze geze alir :)
Tatlim listen cok güzel not aldim bende ayni sekilde koyayim:)İnşallah zamanında doğacak annesi sen meraklanma.Bende yattigim yerden sipariş vere vere aldım canım bi çok şeyi, bide abimizden kullanilmadik bi suru cicimiz vardı,işimiz kolaylaşmıştı.İstersen sende bi ucundan başla netten uygun bulduklarindan.Sonra sıkışmamış olursun.Yakin olsak sanada el atar yardim ederdim ama uzağız.
canim tskler evet ama biz bogalar biraz tembelizayyy canım benimmmm :) ben 89 luyum :) boğa burçlarına herzaman kanım ısınır.. belliydi boğa olduğun :)
sagolasin cnm benim dusunmen yeter:)İnşallah zamanında doğacak annesi sen meraklanma.Bende yattigim yerden sipariş vere vere aldım canım bi çok şeyi, bide abimizden kullanilmadik bi suru cicimiz vardı,işimiz kolaylaşmıştı.İstersen sende bi ucundan başla netten uygun bulduklarindan.Sonra sıkışmamış olursun.Yakin olsak sanada el atar yardim ederdim ama uzağız.
Babalara pek guvenmeyelim bence sanki anlamazlar renk olsun kiyafetin dokusu olsunn. Bence netten al tatlim. Zaten yenidogan oldugu icin uc asagi bes yukari ayni oluyor hepsii. Ben pierre cardin hastane cikislarini cok begendim de fiyati biraz yüksek. Butikbebede vardi:)sagolasin cnm benim dusunmen yeter:)
bnde aldim ufaktan biseyler ama sanirim netten tamamlicam ya da babamiza yazip eline vericem artik bazi seyleri alsin kizina:)
bnde sepete attim bi kac sey sizede sorayim kizlar bebek yorgani var organik pamuk yorgan yaziyor ama 30 lira bu kadar ucuz olmasi normal mi?Bugun morhipoda kargo bedava kizlarr:)
Bir yengec olarak seviyorum siz bogalariiiiayyy canım benimmmm :) ben 89 luyum :) boğa burçlarına herzaman kanım ısınır.. belliydi boğa olduğun :)
canim tskler evet ama biz bogalar biraz tembelizbakalim bebikler ne burcu olacakkkkk
canim yurt disina cikiyor surekli ates olcer,telsiz,bakim urunleri gibi seylerini ordan aldirtcam ins.tekstilleri kendim alcam artik netten yavastanBabalara pek guvenmeyelim bence sanki anlamazlar renk olsun kiyafetin dokusu olsunn. Bence netten al tatlim. Zaten yenidogan oldugu icin uc asagi bes yukari ayni oluyor hepsii. Ben pierre cardin hastane cikislarini cok begendim de fiyati biraz yüksek. Butikbebede vardi:)
Cnm hakkini helal et...Tabi canım
Benim için;
1 lohusa takimi sabahlikli
1 takim kısa kollu pijama takimi
Emzirme atleti ve sutyeni
2 tane çorap
Terlik
Hasta bezi ve ped
Göğüs ucu
Göğüs kremi
Göğüs peri
Havlu
Pecete, ıslak mendil
Hastanede kullanmak için bardak,tabak,çatal lazim olur diye
Bebek için;
Hastane çıkışı 10 lu
7li zıbın takimi
2 tane tulum
3 tane citcitli uzun kollu
3 tane tek alt
Çorap
Ağız mendili
1 yedek penye battaniye
1 kalın battaniye fermuarli
Bebek bezi islak mendil
Alt açma
Biberon,emzik...
Bunlar çantada olanlar canım,bebek ikram ve şekerleri dağıtmak için,oda süsü, port bebede gidecek olanlar arasında....
İnşallah eksigim yoktur.
bende bogalari sevenlerdenim yemek yemeyi severler bnde cok severim :)canim tskler evet ama biz bogalar biraz tembelizbakalim bebikler ne burcu olacakkkkk
En sonunda bende patladımmmo kadar gelene gidene sus içine at sus içine at sonra böyle eften püften bişeye patla..kimsem yokmuş gibi hissediyorum..
En sonunda bende patladımmmo kadar gelene gidene sus içine at sus içine at sonra böyle eften püften bişeye patla..kimsem yokmuş gibi hissediyorum..
Cnm hakkini helal et...
Listeni kopyaladim cebe...
Gordugum en mantikli listeydi
Alışverişe gittigimde bakip tamamlicam ihtiyaclarimi insaallah
ALLAH razi olsun...
Ya morhipodakini diyosan bende gorsumde garip geldi. Henuz yorgan almadim erkwn diye. Battaniye falan varbnde sepete attim bi kac sey sizede sorayim kizlar bebek yorgani var organik pamuk yorgan yaziyor ama 30 lira bu kadar ucuz olmasi normal mi?
Um
Hayirdir sekerim. Son damlayi tasirdilar mi artik gele gide
gecen haftayı nasıl geçirdiğimi biliyosunuz..iki gündür kafam rahat bi..erkenden kursa gittim dersleri erken bitirip çıktım ki evimde azıcık keyif yapayım mutfakta zaman gecireyim giyip pijamalarımı miskinlik yapayım( bunları bile özlüyorum) alış verişimi yaptım eve geldim..kv eve apartmanda ki arkadaslarını çağırmış, henüz gelen giden yoktu ama o kadar hevesin hayalin üzerine misafir gelecek lafı küfür gibi geldi bana..bide eşim abartma bi saat oturup giderler deyincee koptu bende film..herkes kendince haklı beni anlayan yok..o kadar saydım kızdım derdimi anlatmaya çalıştım ana ogul bana uzaylı görmüş gibi baktılar sadeceÖyle düşünme canım bak bebegin var herşeyden önemlisi... Sonra küser sana annesi.Hamilelik ve stres bir arada yürümüyor çok iyi anlıyorum seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?