2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kalktigimda daha sert tabiki ama asiri bir sertlik degil cnm normal gibi sanki
seninki cok mu sert oluyor?
Bir kaç gundur canim...
Büyüdüğü için mi acaba dedim... Yani bir taraf sertlesip yumuşama değil dediğim karnim sert, kabiz da değilim...bebis de hareket ediyor..ama anlam veremedim..:/

Güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim canım, bu battaniyelerin de çok kullanışlı olduğunu duymuştum iyi yapmissin...

Bu aksam bi sessiz sanki burası, kaç saattir midem yanıyor, gaviscon iciyorum ama tam anlamıyla kesmiyoda bakalım Zaman cabuk geç lütfennnnn.

Kızlar ben keçeden kapı süsü ve dolap mıknatısı yapmayı düşünüyorum. Bu modelleri beğendim. Keçe alacak bi yer bulursam yapcam inşallah.

Yok canım bikaç parça aldım hevesten sonra durdum.. Şuan hastane çıkışı, 8-10 parça kıyafet ve şampuan krem gibi şeylerin dışında hiçbirşeyimiz yok eşime alttan alta yer yapıyorum bakalım, gurur yapılacak zaman deil, mecburuz...

Bir kaç gundur canim...
Büyüdüğü için mi acaba dedim... Yani bir taraf sertlesip yumuşama değil dediğim karnim sert, kabiz da değilim...bebis de hareket ediyor..ama anlam veremedim..:/
bebegin pozisyonuda etkiliyor mesela benm dun sag kasigim genellikle soluma gore sertti,bebekte hep sagimda hareket etti poposu ya da kafasinin oldugu bolgelr sert olabliyor bazn

Bizimde bir sürü eksiğimiz var daha malesef kızlar, beşik,mobilya,bebek arabası arabası. Ne bilim her şeyimiz eksik işte.

Prematüre demissinizde kizlaar s8mdi fakina vardim bende. Ben her yeni haftaya girecegimde o haftada dogan bebek yasarmi nekadar küvözde kalir falan bbakiyorum psikolojim bozulmus demekki gecmisime baktım her hafta yapmisim bunu ins sonuna kadar beklerde uzmez bebisler annelerini. Her gun sukur bugunde bisey olmadi diye sukrediyorum yataga her girdiğimde

kizlar bn bilgisayari cogu zamn bacaklarimin ustune koyup kullaniyrm yattigim icin baska pozisyon bulamiyrm acaba bebise cok zarari olur mu bu radyasyonun ya bazn yastik koyuyrm ama illaki kucagimda oluyor vicdan yaptim simdi napim bn

bugun bn cok baktim snr bakmamaya karar verdim bazilari ne kadar guc verdiyse bazilarida negatf etkiliyor acikcasi,
o yuzden artik beni mutlu edicek dogum hikayelerini okumaya karar verdim

Canim esQUOTE="skelebeks, post: 40078097, member: 338134"]Yok canım bikaç parça aldım hevesten sonra durdum.. Şuan hastane çıkışı, 8-10 parça kıyafet ve şampuan krem gibi şeylerin dışında hiçbirşeyimiz yok eşime alttan alta yer yapıyorum bakalım, gurur yapılacak zaman deil, mecburuz...[/QUOTE]
Canim esin neden gurur yapiyor anneannele ve babaanneler her zaman alirlar zaten bunun maddiyatla ilgisi yok onlar hevesle alirlarki buna vermeliyiz o mutlulugu yaşasin lar bence bunu anlat esine.

kizlar bn bilgisayari cogu zamn bacaklarimin ustune koyup kullaniyrm yattigim icin baska pozisyon bulamiyrm acaba bebise cok zarari olur mu bu radyasyonun ya bazn yastik koyuyrm ama illaki kucagimda oluyor vicdan yaptim simdi napim bn
Cnm koltukta uzaniyosan yan yat onunede bi sehpa koy bilgsayari da ustune. Bacak ustune koyyosan surekli sirt ustu uzaniyosundur buda iyi bisi degl

Cnm koltukta uzaniyosan yan yat onunede bi sehpa koy bilgsayari da ustune. Bacak ustune koyyosan surekli sirt ustu uzaniyosundur buda iyi bisi degl
yok her zmn degil ara ara pozisyon degistiriyrm .cogu zmn dedigin gibi yapiyrm ama kucagima aldigimda oluyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…