2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bir kaç gundur canim...
Büyüdüğü için mi acaba dedim... Yani bir taraf sertlesip yumuşama değil dediğim karnim sert, kabiz da değilim...bebis de hareket ediyor..ama anlam veremedim..:/
Bnmde ole oluyor cnm doktoruma sorayim dedim ama unuttum ama sonuc olarak bi sorun olsaydi gorup soylerdi :)))

kizlar bn bilgisayari cogu zamn bacaklarimin ustune koyup kullaniyrm yattigim icin baska pozisyon bulamiyrm acaba bebise cok zarari olur mu bu radyasyonun ya bazn yastik koyuyrm ama illaki kucagimda oluyor vicdan yaptim simdi napim bn
Illaki zarari oluyordur cnm ama azmi cokmu bilemedim sonuc olarak telle konusmakta zararli ama mecburen kullaniyoruz

Olsun cnm ilgili baba iyidir herzmn ama pinpirikler haric sol tarafa yatmak dogru ama kan dolasimi icin surekli pozisyon degistirmemiz gerekiyormus onuda unutmasin :))))
bu gece hatrlatim.gerci o kdar cok wc ye kalkiyrmki cok donmeye gerek kalmiyorgt gel epey hareket etmis oluyrm:)

dolap süsünü bebek için mi yapacaksın anlamadım canım..bende severim bu tarz işleri gel beraber yapalım :) böylece kimseye sarmam bende :)
Dolap süsünü bebeği görmeye gelen misafirlere vericem. Kapı süsünü de öncelikle hastanedeki odamın kapısına sonra oğlumun odasının kaısına asıcam. Bende seviyom bu tür el işi yapmayı. Gel kız yapalım

Kızlarrr bi liste yaptım, henüz hiçbirşey almamışım oturdum ağladım biz bunların altından nası kalkıcaz diye annem çoğunu ben alcam Dio, ama eşim kabul etmez, surat yapar :/ napcam bilmiyorum...

Canim bunun icin gozunun yasini dusurdugune degmez. Tamam bazi seyleri heves ediyoruz ama cok da muhim degil cogu.
yani dusunsene gogus ucu kremi yerine birsuru dogal secenek var. Hastane cikisi 20 li olmasa ne cikar. Bi tulum bi battaniye yeter aslinda. Lohusa geceligi taci terligi bunlar cok mu muhim. Yuzunde bi tebessum olsun. Hicbirini gozun gormez.

Yok kremi.yok yagi yok bilmem nesi hevesle alinip dolabi bekliyorlar sonra. Bebeginle huzurla Yasa inşallah.

kapı süsüm var ama dolap süsüne varım ben :) alalım mı yarın malzemeleri :)

kapı süsüm var ama dolap süsüne varım ben :) alalım mı yarın malzemeleri :)
Kapı süsünü keçeyle mi yaptın? Nasıl bişey resmi varsa yollasana. Ben hiç keçe kullanmadım daha önce. Nerden alcam onuda bilmiom ama sora sora bulcam artık taktım bi kere kafaya. Yarın pazar, hafta içi alalım da başlayalım, 20-30 tane yapmak lazım, 2 aya yetişir mi dersin

İsmiyle büyüsün sağlıkla inşallah...güzel isim hamza:) musab ismini çağırmak zor mu olur ne.

Ben de enes yada burak istiyorum ama onaylanmıyor:))

kapı süsü hazır canımcım ya eniştem almıştı hazır bişey..keçede kapsamlı tuhafiyelerde oluyo..hiç kullanmadım ama kullananlardan neyimiz eksik bence yetişir iki aya :) model seceyim bende o zaman :)

edahafiz cnm sende hafizsin nerfe yaptin hafizligini yani hangi sehirde ben bursada yaptim yillarim kurslarda gecti demissin ya aynen bende oyleyim ortaokuldan sonra hep kurstaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…