2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Anammm bacimm sendemi yengecsin bnde yengecim ztn sabirli duygusal anac olmandan anlamaliydim :)))))
Yengecin en guzel ozelligi
Kesinlikle kendisine yapılmasını istemedigi bişeyi başkasına yapmiyor...
Bu da düşünceli ve merhametli davranmasina yol aciyor...
Ama dedigin bi melankoligiz...
Bi kapandikmi hicbisey bizi biz istemedikten sonra acamiyor...
Durustuz ya yeter cnm

Merhaba kizlar,bu gun misafirim vardi cok yoruldum,cocuklarda kafamizi sisirdi resmen bu haldeyim,insallah benim oglusum boyle yaramaz olmaz ya,soyle guzel bi uyku cekelim biz
Iyi geceler hepinize canlar

Sanirim o dediginiz kasilma kizlar ama ckk asiri degilse bu aylarda olmasi normalmis yani 7.aydan sobra olurmus böyle doktorunuz nst ye soksun.
Normaldir die takip etmedim cnm ama doktorum nst ye 36.haftada girceksin dedi olmadi bir sonraki kontrolumde sorayim saol cnm

İyi geceler güzel annecikler,yarın hepimize daha güzel,daha sağlıklı bir gün olsun inşallah.Öpüyoruz hepinizi

Ahh sorma canim... dun bi misafirlikten donuyorduk kayinvalidemlerde vardi snradan esimin abisi ve eside geldi ordanda beraber tekrar kayinvalidemlere gecme ve kalma plani yapildi lakin sadece bizde araba vardi esim israrla sigariz sigariz sizde gelin dedi abisine. 6 yetiskin buyuk insan bi arabaya sikistik hamile halimle agzimi acip ne naz yaptim ne niyaz. Snrada gecede tek kisilik yatakta esimle beraber yattik abiside esiyle cift kisilik yatakta yatti ama yatarken demedi bile bu kiz hamile o yataga nasil sicaksiniz buyrun burda yatin die. Ki biliyorsun geceleri ztn huzursuz uyuyoruz kirk kere saga sola donuyoruz. Oysaki biz onlar icin sikisa sikisa geldik fedakarlik yaptik o hic teklif bile etmedi. Yaa dedim bu kdrda susmak iyi degil neden esime biz eve gidelim nasil sigcaz nie diyemiyorumm neden susuyorum cok kizdim dun aksam kendime cok. Kendimden once baskasini dusunmekten sorun cikmasin die susmaktan walla biktim ama bu bnm karakterim degistiremiyorumm maalesef (((

Ayy canım benim ne kadar güzel söylemişsin.. Ben biraz milemmeliyetçiyim galiba, düğün zamanı da herşey en güzeli olsun dedik eşimle hala borçları bitiremedik. Olduğu yere kadar deyip akışına bırakmak lazım biyerde..

Inşallah görürsün bebişini tatlım hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle
yine göstermedi yüzünü yaw :) onun dışında herşey iyi cok şükür.. dr. bebeğin makat geliş sezeryan olacak muhtemelen dedi .. bakalım hayırlısı
bnmde dis etlerim cok kotu olmustu kasiniyodu resmen parodontax dis macunu kullandim biraz rahatladi cmm eskiden ilac die veriyormus doktorlar ama dis eti kanamalarim devam ediyor.
diş etlerim şiş canım benim yaa kanama fırçalayınca oluyor saadece ısıramıyorum bişi cok acıyor senin diş etlerin şişmiydi?

Canım kirtasiyeler de tuhafiyelerde bile var artık keçe, kolayca bulabilirsin merak etme...

İsmiyle büyüsün sağlıkla inşallah...güzel isim hamza:) musab ismini çağırmak zor mu olur ne.

Ben de enes yada burak istiyorum ama onaylanmıyor:))

Sağol canim... Çok kolay aslında Musab Hamza diye çağırmak, ben çok cabuk alıştım...
Senin istediğin isimlerde çok güzel,niye onaylanmiyor ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…