- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.521
Kendimi koydum yerine de...Ahh sorma canim... dun bi misafirlikten donuyorduk kayinvalidemlerde vardi snradan esimin abisi ve eside geldi ordanda beraber tekrar kayinvalidemlere gecme ve kalma plani yapildi lakin sadece bizde araba vardi esim israrla sigariz sigariz sizde gelin dedi abisine. 6 yetiskin buyuk insan bi arabaya sikistik hamile halimle agzimi acip ne naz yaptim ne niyaz. Snrada gecede tek kisilik yatakta esimle beraber yattik abiside esiyle cift kisilik yatakta yatti ama yatarken demedi bile bu kiz hamile o yataga nasil sicaksiniz buyrun burda yatin die. Ki biliyorsun geceleri ztn huzursuz uyuyoruz kirk kere saga sola donuyoruz. Oysaki biz onlar icin sikisa sikisa geldik fedakarlik yaptik o hic teklif bile etmedi. Yaa dedim bu kdrda susmak iyi degil neden esime biz eve gidelim nasil sigcaz nie diyemiyorumm neden susuyorum cok kizdim dun aksam kendime cok. Kendimden once baskasini dusunmekten sorun cikmasin die susmaktan walla biktim ama bu bnm karakterim degistiremiyorumm maalesef(((
Selam gobisli hatunlarbugün kızımla sinemaya gittik.yazik ürktu sesten sanırım nasıl hareketlendi Kıyamam ben ona . Bebek sekerleri mi de aldım klasik bişey oldu ama bir de çikolata yaptırcam Eki Görüntüle 1464122
günaydın canım akşam paylaştığın bebek şekerini kendin mi yaptın hazır mı aldın çok şekermişGunaydin
günaydın canım akşam paylaştığın bebek şekerini kendin mi yaptın hazır mı aldın çok şekermiş
çok beğendim ama dışarıda da görmedim ondan sordum bende aynıyım ya yapmaya başlasam doğuma anca biterPinterestte buldum. Yapabilirimdee alabilirimde. Henuz her ikisi icinde tembelim
çok beğendim ama dışarıda da görmedim ondan sordum bende aynıyım ya yapmaya başlasam doğuma anca biter
Ben de 2014 Haziran annesiyim :) benim kızımda yüzünü hep elleri ve ayaklarıyla kapatır göstermezdi. Aklıma geldi birden :) bide hıçkırırdı karnımda sürekli. Doğumdan sonrada uzun süre hıçkırdı kızımyine göstermedi yüzünü yaw :) onun dışında herşey iyi cok şükür.. dr. bebeğin makat geliş sezeryan olacak muhtemelen dedi .. bakalım hayırlısı
diş etlerim şiş canım benim yaa kanama fırçalayınca oluyor saadece ısıramıyorum bişi cok acıyorsenin diş etlerin şişmiydi?
dahadaAyy canım benim ne kadar güzel söylemişsin.. Ben biraz milemmeliyetçiyim galiba, düğün zamanı da herşey en güzeli olsun dedik eşimle hala borçları bitiremedik. Olduğu yere kadar deyip akışına bırakmak lazım biyerde..
Daha dun annem le konusuyodm. Sag salim kucagima gelsindee besigim bile olmasa olurrr hiçbişey umrumda degil inan ki. Binlerce masraf da edilebilir uc bes parça yla da bebek buyutulebilir. Hem masrafa ne gerek var canim değil mi:)Ayy canım benim ne kadar güzel söylemişsin.. Ben biraz milemmeliyetçiyim galiba, düğün zamanı da herşey en güzeli olsun dedik eşimle hala borçları bitiremedik. Olduğu yere kadar deyip akışına bırakmak lazım biyerde..
Herseyi n yolunda olmasina sevindim canım:)yine göstermedi yüzünü yaw :) onun dışında herşey iyi cok şükür.. dr. bebeğin makat geliş sezeryan olacak muhtemelen dedi .. bakalım hayırlısı
diş etlerim şiş canım benim yaa kanama fırçalayınca oluyor saadece ısıramıyorum bişi cok acıyorsenin diş etlerin şişmiydi?
istanbulda Tuba kuran kursları var canım..arapça hafızlık ihtisas derken dörtyıl Ögrenci üç yıl yatlı hocalık yaptım..sonra gündüzlüye tam gectim tayinim çıktı gurbete düştüm.. Ögrenci evi falan derken evlendim..2002 den beri kurslardayım :)edahafiz cnm sende hafizsin nerfe yaptin hafizligini yani hangi sehirde ben bursada yaptim yillarim kurslarda gecti demissin ya aynen bende oyleyim ortaokuldan sonra hep kurstaydim
on numara :)
ez cümle bu işte biz yengeclerde..sorun çıkmasın diye susmak...Kendimden once baskasini dusunmekten sorun cikmasin die susmaktan walla biktim ama bu bnm karakterim degistiremiyorumm maalesef(((
Once bi sordu evemi gitsek die bnde ondan bekledim sen bilirsin istiyosan gidelim dedim. Baktim birazda kalmak ister gibiydi bisey demedim bu sefer eve gelsek akli orda kalicak gibime geldi. Iste hep kendimizden cok baskasini dusunmekten kaynaklanan bi durum maalesef...Kendimi koydum yerine de...
Esinin dusunmesi lazimdi... madem orada yatacaksiniz nasilsa arabaniz var bi bahane bulup donseydiniz cnm...
Kiyamam ya sabahlara kadat kac kere kalkip donuyoruz zaten...
Az onem ver kendine nolur
tembeliz tembeliz ama karar verip bir ayağa kalktık mı fırtına gibi oluyoruz :)))canim tskler evet ama biz bogalar biraz tembelizbakalim bebikler ne burcu olacakkkkk
cnm bana da çok ucuz geldi..belki de biz kazıklanıyorum..ben 75 e almıştım..pamuk elyaf..bnde sepete attim bi kac sey sizede sorayim kizlar bebek yorgani var organik pamuk yorgan yaziyor ama 30 lira bu kadar ucuz olmasi normal mi?
ben de BOĞAYIMMMMM..hem de mikemmmelllll olanındanBir yengec olarak seviyorum siz bogalariiii
Esim boga
Buyuk oglum yengec bidigim da boga olacak insaallah...
Evlilik yildonumumuzde 10 mayis...
cnm yükselen başak kurtarırsa ben burdayım :)Burda ben hep mi tek kaliyorum?
Basak burclari nerdesinizzz?
cnm benim doktorum cep telefonu ve laptopu uzak tut demişti daha en başında..iillaki radyasyon oluyor..zaten ilerde haşır neşir olacaklar şimdiden fazla yüklenmesinler...kizlar bn bilgisayari cogu zamn bacaklarimin ustune koyup kullaniyrm yattigim icin baska pozisyon bulamiyrm acaba bebise cok zarari olur mu bu radyasyonun ya bazn yastik koyuyrm ama illaki kucagimda oluyor vicdan yaptim simdi napim bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?