2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kendimi koydum yerine de...
Esinin dusunmesi lazimdi... madem orada yatacaksiniz nasilsa arabaniz var bi bahane bulup donseydiniz cnm...
Kiyamam ya sabahlara kadat kac kere kalkip donuyoruz zaten...
Az onem ver kendine nolur

Pembis pembis nasil da güzeller Rabbim güle güle dağıtmayı nasip etsin canım inşallah...

Ben de 2014 Haziran annesiyim :) benim kızımda yüzünü hep elleri ve ayaklarıyla kapatır göstermezdi. Aklıma geldi birden :) bide hıçkırırdı karnımda sürekli. Doğumdan sonrada uzun süre hıçkırdı kızım hamilelik ayrı güzel doğum sonrası ayrı güzel. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

dahada
Daha dun annem le konusuyodm. Sag salim kucagima gelsindee besigim bile olmasa olurrr hiçbişey umrumda degil inan ki. Binlerce masraf da edilebilir uc bes parça yla da bebek buyutulebilir. Hem masrafa ne gerek var canim değil mi:)

Herseyi n yolunda olmasina sevindim canım:)

Günaydınlar :) ilk kez dün gece elimin altında hissettim kızımı :) müthiş bişeydi..

edahafiz cnm sende hafizsin nerfe yaptin hafizligini yani hangi sehirde ben bursada yaptim yillarim kurslarda gecti demissin ya aynen bende oyleyim ortaokuldan sonra hep kurstaydim
istanbulda Tuba kuran kursları var canım..arapça hafızlık ihtisas derken dörtyıl Ögrenci üç yıl yatlı hocalık yaptım..sonra gündüzlüye tam gectim tayinim çıktı gurbete düştüm.. Ögrenci evi falan derken evlendim..2002 den beri kurslardayım :)

on numara :)

Kendimden once baskasini dusunmekten sorun cikmasin die susmaktan walla biktim ama bu bnm karakterim degistiremiyorumm maalesef (((
ez cümle bu işte biz yengeclerde..sorun çıkmasın diye susmak...

Kendimi koydum yerine de...
Esinin dusunmesi lazimdi... madem orada yatacaksiniz nasilsa arabaniz var bi bahane bulup donseydiniz cnm...
Kiyamam ya sabahlara kadat kac kere kalkip donuyoruz zaten...
Az onem ver kendine nolur
Once bi sordu evemi gitsek die bnde ondan bekledim sen bilirsin istiyosan gidelim dedim. Baktim birazda kalmak ister gibiydi bisey demedim bu sefer eve gelsek akli orda kalicak gibime geldi. Iste hep kendimizden cok baskasini dusunmekten kaynaklanan bi durum maalesef...

canim tskler evet ama biz bogalar biraz tembeliz bakalim bebikler ne burcu olacakkkkk
tembeliz tembeliz ama karar verip bir ayağa kalktık mı fırtına gibi oluyoruz :)))

bnde sepete attim bi kac sey sizede sorayim kizlar bebek yorgani var organik pamuk yorgan yaziyor ama 30 lira bu kadar ucuz olmasi normal mi?
cnm bana da çok ucuz geldi..belki de biz kazıklanıyorum..ben 75 e almıştım..pamuk elyaf..

Bir yengec olarak seviyorum siz bogalariiii
Esim boga
Buyuk oglum yengec bidigim da boga olacak insaallah...
Evlilik yildonumumuzde 10 mayis...
ben de BOĞAYIMMMMM..hem de mikemmmelllll olanından

Burda ben hep mi tek kaliyorum?
Basak burclari nerdesinizzz?
cnm yükselen başak kurtarırsa ben burdayım :)

kizlar bn bilgisayari cogu zamn bacaklarimin ustune koyup kullaniyrm yattigim icin baska pozisyon bulamiyrm acaba bebise cok zarari olur mu bu radyasyonun ya bazn yastik koyuyrm ama illaki kucagimda oluyor vicdan yaptim simdi napim bn
cnm benim doktorum cep telefonu ve laptopu uzak tut demişti daha en başında..iillaki radyasyon oluyor..zaten ilerde haşır neşir olacaklar şimdiden fazla yüklenmesinler...

günaydın cici anneler cici kuzular
bugün pazar ama erken uyandım o kadar hafta sonu bekledim uyumak için , dün 7.30 kalktım temizlik var diye, bugün de erkenden uyandım.. kayınvalide geldi dün akşam, şimdi gesmeye götürcez onu, gelişmelerle buluşuruz yakında... bu arada dün oğlumun arabasını, ana kucağını, ıvırını zıvırını, mobilyalarını aldık....hem de çok uyguna mobilya dışındakileri..hiç inrimi yapmaz diye girmeye korktuğum mağaza, deli gibi indirim yaptı bize..... çok mutluyummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…