2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın herkese , ben pek yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. doğum iznine hemen ayrılsam mı onu düşünüyorum şimdiden. birde 27. haftadayım 7 ay bitiyo derken hala bitmiyormuş onu öğrendim ve tam tamına on kilo aldım

Musait bi vakitte paylas merak ettim aldiklarini cnm:)

Gunaydin canim Nezaman bitiyomuski 7ay:)

Günaydın hatun kişilerrrr biz de uyandik kızımla ve çoook acıktık. Ama sevgili kocam hala uyuyor neyse bugün bi değişiklik olsun ben hazirlayayim kahvaltiyi hepinize mutlu pazarlarrrr

Bu arada lütfen bana aldığınız ya da beğendiğiniz bebek arabalarını marka model olarak yazarmisiniz. Bu gidişle begenip alamayacagim ben, biri referans olunca guveniyorum

biz bebe confort aldık canım, güzel, kullanışlı diyorlar. hayırlısıyla kullanması nasip olur insallah.

Casual versa aldik biz canim hafif acilip kapanmasi kolay

Cok guzeller canim.ben cok tembelim ne araba ne besik hic bisey yok daha izne cikinca diyorum ama gec mi kalitim ya be guzel sen sekerleri dahi hallettin

Nereye girdinniz canim

Gün aydınlar.. Bir gün okumayinca sayfa ucuyor.

Burda ben hep mi tek kaliyorum?
Basak burclari nerdesinizzz?
Bende düzenli basagim canım.ama sırf tertipli olucak dört dörtlük olucak diye isim bitmiyor ya..

Girdigim haftayı en ince ayrıntısına kadar okuyorum.ayni düşünce,doğarsa yasarmi.sonra Rabbim sana emanet deyip gönlümü rahatlatiyorum.

Benim karnına bi kere kramp gibi bisry girmişti gecen hafta.ama yattigim yerden biseye uyandım,arkasından oldu canımız çağlıyor yatarken.hadi alivereyim diyorsun ama yapmam bi daha..

casual cadillac travel sistem aldık canım çok beğendim zaten hep aklımdaydı benim için önemli olan sürüşü ve oturma yeri çıkmadan kapanıyor olmasıydı arka tekerlekler de öne göre biraz büyük ama çıkıyor gayet şık bişey fatoğrafını atarım bi ara canım

Canım pendikteki tuba Kuran kursu mu?hep gitmek istedim kızım olursa yollamak istedim oraya ama nasip olmadi, olmicak.Temelini çok sağlam atıyorlar orada arkadaşlarım vardı giden.Ne mutlu sana.

ay benım kızım cok mu ınatcı olacak ne kac gundur hareket etmıyor nerdeyse ,kendımı sakınlestırmeye calısıyorum bı sey yok dıye ama yok ınatcı bu kız ıllakı doktora goturecek benı

Biz de casual cadillac aldık. Turkuaz renginden. Sen hangi renk aldın?

iyi pazarlar arkadaslar
bu gece normal insanlarin uykusuna yakin uyudum sanki:)
arkadasim geldi kahvaltiya bnm kocada tatil olmayinca pazar kahvaltilarini arkadaslarla geciriyrz ayy disarda kahvalti yapmayi ozledim:/
minnosumun hareketlerini ayni anda sagli sollu hissetmeye basladim vurdumu sarsiyor artik annesini masallah kuzuma
ins. bebislerinizde,sizde iisinizdir,
opuyrz hepinizi

Selam arkadaşlar herkese iyi pazarlar diliyorum.

Hafta sonları eşim ve kızım evde olduğu için fazla takip edemiyorum.

Eşim kızımı sınava götürdü. Bende evi temizledim ve sizlere selam verip yemek yapacağım.

Yemekten sonra da küçük hanım sinemaya gidecek.

Canım pendikteki tuba Kuran kursu mu?hep gitmek istedim kızım olursa yollamak istedim oraya ama nasip olmadi, olmicak.Temelini çok sağlam atıyorlar orada arkadaşlarım vardı giden.Ne mutlu sana.
evett ben oranın mezunuyum suadiye şubesinde görev yaptım :)) yakın mısın pendige ben dogma büyüme pendikliyim ailem orda şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…