- 29 Haziran 2013
- 319
- 141
- 53
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.541
Musait bi vakitte paylas merak ettim aldiklarini cnm:)günaydın cici anneler cici kuzular
bugün pazar ama erken uyandımo kadar hafta sonu bekledim uyumak için , dün 7.30 kalktım temizlik var diye, bugün de erkenden uyandım.. kayınvalide geldi dün akşam, şimdi gesmeye götürcez onu, gelişmelerle buluşuruz yakında... bu arada dün oğlumun arabasını, ana kucağını, ıvırını zıvırını, mobilyalarını aldık....hem de çok uyguna mobilya dışındakileri..hiç inrimi yapmaz diye girmeye korktuğum mağaza, deli gibi indirim yaptı bize..... çok mutluyummmmmmm
Gunaydin canim Nezaman bitiyomuski 7ay:)günaydın herkese , ben pek yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. doğum iznine hemen ayrılsam mı onu düşünüyorum şimdiden. birde 27. haftadayım 7 ay bitiyo derken hala bitmiyormuş onu öğrendimve tam tamına on kilo aldım
biz bebe confort aldık canım, güzel, kullanışlı diyorlar. hayırlısıyla kullanması nasip olur insallah.Günaydın hatun kişilerrrrbiz de uyandik kızımla ve çoook acıktık. Ama sevgili kocam hala uyuyor neyse bugün bi değişiklik olsun ben hazirlayayim kahvaltiyi hepinize mutlu pazarlarrrr
Bu arada lütfen bana aldığınız ya da beğendiğiniz bebek arabalarını marka model olarak yazarmisiniz. Bu gidişle begenip alamayacagim ben, biri referans olunca guveniyorum
Casual versa aldik biz canim hafif acilip kapanmasi kolayGünaydın hatun kişilerrrrbiz de uyandik kızımla ve çoook acıktık. Ama sevgili kocam hala uyuyor neyse bugün bi değişiklik olsun ben hazirlayayim kahvaltiyi hepinize mutlu pazarlarrrr
Bu arada lütfen bana aldığınız ya da beğendiğiniz bebek arabalarını marka model olarak yazarmisiniz. Bu gidişle begenip alamayacagim ben, biri referans olunca guveniyorum
Gunaydin canim Nezaman bitiyomuski 7ay:)
Ben doktorumu opup de basima koyayim ozaman.bende hicbir kasilma olmadigi halde nst ye soktu artik basladik her geldigin de girceksin defi.ama buaylarda zar axar baslarmis zatenNormaldir die takip etmedim cnm ama doktorum nst ye 36.haftada girceksin dedi olmadi bir sonraki kontrolumde sorayim saol cnm
Cok guzeller canim.ben cok tembelim ne araba ne besik hic bisey yok daha izne cikinca diyorum ama gec mi kalitim ya be guzel sen sekerleri dahi hallettinSelam gobisli hatunlarbugün kızımla sinemaya gittik.yazik ürktu sesten sanırım nasıl hareketlendi Kıyamam ben ona . Bebek sekerleri mi de aldım klasik bişey oldu ama bir de çikolata yaptırcam Eki Görüntüle 1464122
28 haftanin sonu galibamehtapmhtgaliba post: 40084703 .!.:Gunaydin canim Nezaman bitiyomuski 7ay:)
Nereye girdinniz canimgünaydın cici anneler cici kuzular
bugün pazar ama erken uyandımo kadar hafta sonu bekledim uyumak için , dün 7.30 kalktım temizlik var diye, bugün de erkenden uyandım.. kayınvalide geldi dün akşam, şimdi gesmeye götürcez onu, gelişmelerle buluşuruz yakında... bu arada dün oğlumun arabasını, ana kucağını, ıvırını zıvırını, mobilyalarını aldık....hem de çok uyguna mobilya dışındakileri..hiç inrimi yapmaz diye girmeye korktuğum mağaza, deli gibi indirim yaptı bize..... çok mutluyummmmmmm
Bende düzenli basagim canım.ama sırf tertipli olucak dört dörtlük olucak diye isim bitmiyor ya..Burda ben hep mi tek kaliyorum?
Basak burclari nerdesinizzz?
Girdigim haftayı en ince ayrıntısına kadar okuyorum.ayni düşünce,doğarsa yasarmi.sonra Rabbim sana emanet deyip gönlümü rahatlatiyorum.Prematüre demissinizde kizlaar s8mdi fakina vardim bende. Ben her yeni haftaya girecegimde o haftada dogan bebek yasarmi nekadar küvözde kalir falan bbakiyorum psikolojim bozulmus demekki gecmisime baktım her hafta yapmisim bunuins sonuna kadar beklerde uzmez bebisler annelerini. Her gun sukur bugunde bisey olmadi diye sukrediyorum yataga her girdiğimde
casual cadillac travel sistem aldık canım çok beğendim zaten hep aklımdaydıGünaydın hatun kişilerrrrbiz de uyandik kızımla ve çoook acıktık. Ama sevgili kocam hala uyuyor neyse bugün bi değişiklik olsun ben hazirlayayim kahvaltiyi hepinize mutlu pazarlarrrr
Günaydınlar :) ilk kez dün gece elimin altında hissettim kızımı :) müthiş bişeydi..
istanbulda Tuba kuran kursları var canım..arapça hafızlık ihtisas derken dörtyıl Ögrenci üç yıl yatlı hocalık yaptım..sonra gündüzlüye tam gectim tayinim çıktı gurbete düştüm.. Ögrenci evi falan derken evlendim..2002 den beri kurslardayım :)
on numara :)
ez cümle bu işte biz yengeclerde..sorun çıkmasın diye susmak...
Biz de casual cadillac aldık. Turkuaz renginden. Sen hangi renk aldın?casual cadillac travel sistem aldık canım çok beğendim zaten hep aklımdaydıbenim için önemli olan sürüşü ve oturma yeri çıkmadan kapanıyor olmasıydı arka tekerlekler de öne göre biraz büyük ama çıkıyor gayet şık bişey fatoğrafını atarım bi ara canım
evettCanım pendikteki tuba Kuran kursu mu?hep gitmek istedim kızım olursa yollamak istedim oraya ama nasip olmadi, olmicak.Temelini çok sağlam atıyorlar orada arkadaşlarım vardı giden.Ne mutlu sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?