2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Herkese iyi pazarlarrr

Kayınvalidem gelmişti sabah, evi bi güzel silip süpürdü sağolsun, sonrada gitti

Şimdi bende kocişle deniz havası almaya gidicem günlerdir burnumda tütüyordu,
havada güneşli sansıma, miniğimde güneş görmüş olur

Görüşmek üzereeeee

ay benıhissetmiyorsundur.aklincı olacak ne kac gundur hareket etmıyor nerdeyse ,kendımı sakınlestırmeye calısıyorum bı sey yok dıye ama yok ınatcı bu kız ıllakı doktora goturecek benı
Ahh canim yaaa o hareket ediyodur pozisyonundan dolayi sen hissetmiyorsundur.aklina kotu seyler getirme az kaldi gececek bu gunler

Belliydi zaten cnm boga oldugun...
Yengeç olarak acayip kanim kaynadi...
Boga iyidir ya
Surekli sevgi ist r sarilmak ister

herkese selam iyi pazarlar nasılsınız çok giremiyorum dün misafirim vardı baya yoruldum gece geç yattım daha yeni fırsat bulabildim bi bakayım kızlar minikler ne alemde diye dünden beri oğluşumun hıçkırıklarını hissediyorum :) çok tatlııı yaa kızlar karnım atak yaptı sanki bi kaç gün içinde iyice büyüdü resmen uzun ve geniş araç oldum :) şu haftalar geçsee 30 lu haftalara gelsemm kızlar bençok ağırdan alıyorum ya bebişimin bi kaç parça kıyafetinden başka bişeyi yok sanki yetişmezmiş gibime geliyo ne beşik ne anakucağı ne arabası bakım seti ıvır zıvır ben kendime hiiç bişe almadım çook eksiğim varkendimi kaldırıp bi yerden başlamam gerek hafta içi yavaştan tamamlayayım bari hem aldıkça da zaman geçer en azından oğluşum gelene kadar eşyalarını sever onlarla idare ederim

Sabredecegiz cnm ins. Ama kramp olursa dikkat et doktorum ozellikle tembihledi önemli diye cnm

Kizlar sut ve yoğurt yediğim zaman Asuri gaz oluyor. Bu normal mi. Hamilelik öncesi olmaz di

Canım 6.5 aylık oluyorsun şuan

Merhaba aclik sekeriz kaç cikmisti benimki 86. Tokluk yaptirdiysaniz onu da yazar misiniz?

o ara hıçkırıyorlarmış galiba benimde oluyor
Ya çok tatli oluyor hickirmalarii...
Aynı ritimde 3 saniyede bir...hareket yok ama tık tık var göbeğim titriyor hehe...
Geçen gece resmen 10 dakika sürdü... Bide bi sinir oldu benim kiz... Pozisyon değiştiriyor ama geçmiyor inatçı hickirik :))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
:CüvCüv:

yazıyodu kulüpte
canım bu hesaba göre bebek 9 aylıkken doğuyo, ama normalde 9 ay 15 günlükken doğuyorlar :) bence 2 haftalık bi oynama olmalı bunda

En belirgin iki huyumu saydin resmeeennn :)))
Oyyyy hep kocis tepesindeyim o yüzden günde kaç kere sarıldığım belli değil
canım benim eşim de boğa ama sevgisini hiç belli etmez :) ben Aslan olarak onun tepesinden inmem :))

amin inşallah :) Allah yawruna saglıklı uzun ömür versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…