2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
@pinakoata canim ben soğuk iciyorun şutu. Ona rağmenbböyle. Fosaliyorum bildiğin. Bu kotu birşey değil demi. Bagirsaklari camia tir doğumdan mi boyle acaba

kızlar gece başıma ne geldi :
gecenin körü bende lavobaya kalktım sonra yatak odasına tekrar geçtim tam suyumu içiyorum gözlerimin yarısı kapalı yarısı acık yan odadan bi tıkırtı sesi ve kapı örtüldü ben bir cıglık attım attım kendimi yatağa dilim tutuldu.. sonra megerim eşim kalkmış bende karanlıktan göremedim .. yanıma geldi benim benim korkma diye her yerim zıngır zıngır titriyodu dilim tutuldu cok korktum bütün kaslarım kasıldı kaldı.. sonra 3 kere falan rahimimde kasıldı neyseki sonra geçti gece boyunca uyuyamadım aman siz siz olun dikkat edin ben boşta bulundum uyku semesi .. halada atamadım üstümden o korkuyu

Ayyy canım benim neyseki şuan iyisin.Bende gece çok bos bulunurum ve çok korkarım, ama seninki baya baya fazla korkmussun.kiyamam yaaa

Kızlar hastayım, oksuruyorum basımda agriyor,mide yanmam zaten hic bitmiyor.Öksürürken cigerlerim aciyor resmen nasil boyle hastalandim anlamadım vallahi ya.İnşallah uzun sürmez oğluşum etkilenmez.

insan hamileyken daha bi tedirgin oluyor cnm boyle durumlarda.bende gecen gece duydugum seslere senaryo yazdim durdum yatagimda bide kalkamdim yataktan sacma sapan ruh hallerim var.
gecmis olsun dikkat et kendine...

Kızlar hastayım, oksuruyorum basımda agriyor,mide yanmam zaten hic bitmiyor.Öksürürken cigerlerim aciyor resmen nasil boyle hastalandim anlamadım vallahi ya.İnşallah uzun sürmez oğluşum etkilenmez.
canim bnm balli ihlamur ic ii gelir bogazina cok oksurmemeye calis yinede,nedense bn oksurunce bebekte etkileniyor gibi hissediyrm asagi dogru gider gibi oluyor Allah korusun.
bide corek otunu biraz ez,sonrada tavada hafiften kavur sonra onu balla karistr 1 tatli kasigi ye o da cok ii gelmisti bana ama gebelige bi zarari var mi arastr bn sadece 1 kasik ictigim icin onemsemedm corek otunu bi arastrmk lazm
gecms olsun...

@pinakoata canim ben soğuk iciyorun şutu. Ona rağmenbböyle. Fosaliyorum bildiğin. Bu kotu birşey değil demi. Bagirsaklari camia tir doğumdan mi boyle acaba
cnm son cumleni tam anlamadim ama eger gazini cikarabiliyorsan bu ii bisey tabiki bnm skntim kolay cikaramadigimdan gaz sancim oluyor bazn.eger gaz sancin olmuyor kolaylikla cikarabiliyorsan sukret valla en buyuk rahatlik

Çok sağol canım benim ıhlamuru yaptım şuan iciyorum,bide çörek otunu arastirayim ozaman.inşallah uzun sürmez.sabah kalktim boyleyim,bianda boyle öksürük vallahi oksurdukce bende korkuyorum iyice baskı yapacak diye zaten zor duruyor oglus geldi gelecek, öksürük beni korkutuyor iyice böyleyken...

ne sıkıcı bi gün babamız yook kaldık oğlumla başbaşa o da uyuyo herhalde hiç sesi soluğu çıkmıyo içerde:)

korkma yawrum 30.haftayi gordun Allahin izniyle bundan snrda bekler oglus ne kaldi surda
bu kadar duran az daha sabreder:)))

ne sıkıcı bi gün babamız yook kaldık oğlumla başbaşa o da uyuyo herhalde hiç sesi soluğu çıkmıyo içerde:)
bugun burasida cok skci kimsecikler ugramiyor
ne sorcam cnm burda en azindan bi kac kisi yakalamisken senin bebis hareket ederken hafiften bir agri hissediyormusun dondugu yerde.tam bir pimpirik oldumda bn biraz

bugun burasida cok skci kimsecikler ugramiyor
ne sorcam cnm burda en azindan bi kac kisi yakalamisken senin bebis hareket ederken hafiften bir agri hissediyormusun dondugu yerde.tam bir pimpirik oldumda bn biraz

bende de oluyo o mesela ayaklarımı uzattığımda herhalde geriliyo ya karın ondan oluyo canımı acıtıyo hemde çok ta pimpiriklenme yaa ne güzel en azından varlığını gösteriyo annesi

Bende geldim. Bugun agac festivaline gittik. 20den fazla ulkenin agac heykeltrasi vardi. Eskisehir halki boyle etkinlikleri hic bos birakmaz. Cook kalabalikti. Eserler muhtesemdi. Muhtesem oymalar, kakmalar, heykeller yapmislar. En son bi ekmek tahtasi yapmamislar dierek terk ettim mekani

Eklentiler

• 20150322_164315.webp
    41 KB · Görüntüleme: 106
  • 20150322_153052.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 99
Nisan ayi doğumlu mu canim:)))

Oyyyhh bende korkardım yaaa...
Hele ki gece boyunca kalkmayan bir eşe sahipsen ödünun kopması çok normal..
Geçmiş olsun canimm...:)

Cook geçmiş olsun canim...
Bir an önce geçsin İnsaAllaah...

Kızlar merhaba benim sata göre 4 Temmuz ama belkide o kadar beklemiyycek ufaklık Haziran'da doğacak , buraya da ara sıra baksam iyi olur:) hafta içi şeker testimizi yapcaz bakalım. Bu arada ben 13 kilo falan aldım bundan sora napacaksam.ve bu sebeple ağrım sızın çok yürüyüş yapıyrz bakalım 1 haftadır falan inş işe yarar doktorum bol bol yürü dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…