- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.581
Daha çocuk dusunmem herhalde canim, 2 tane yeter,Rabbim olmayanlara versin, zaten çok zor geçiyor hamileliklerim.3.cü kız olu inşallah bende ilkini çook kız istedim ama oğlum olacak nasip kısmet işte
Yok yok daha düşünmüyorum, 2 tane yeter canım.Rabbim isteyenlere,olmayanlara versin inşallah,hele hamileliğim zor geçiyor zaten gözüm iyice korktu...hayırlısı olsun belki üçüncü olur :)
kızlar gece başıma ne geldi :
gecenin körü bende lavobaya kalktım sonra yatak odasına tekrar geçtim tam suyumu içiyorum gözlerimin yarısı kapalı yarısı acık yan odadan bi tıkırtı sesi ve kapı örtüldü ben bir cıglık attım attım kendimi yatağa dilim tutuldu.. sonra megerim eşim kalkmış bende karanlıktan göremedim .. yanıma geldi benim benim korkma diye her yerim zıngır zıngır titriyodudilim tutuldu cok korktum bütün kaslarım kasıldı kaldı.. sonra 3 kere falan rahimimde kasıldı neyseki sonra geçti gece boyunca uyuyamadım aman siz siz olun dikkat edin ben boşta bulundum uyku semesi .. halada atamadım üstümden o korkuyu
insan hamileyken daha bi tedirgin oluyor cnm boyle durumlarda.bende gecen gece duydugum seslere senaryo yazdim durdum yatagimda bide kalkamdim yataktan sacma sapan ruh hallerim var.kızlar gece başıma ne geldi :
gecenin körü bende lavobaya kalktım sonra yatak odasına tekrar geçtim tam suyumu içiyorum gözlerimin yarısı kapalı yarısı acık yan odadan bi tıkırtı sesi ve kapı örtüldü ben bir cıglık attım attım kendimi yatağa dilim tutuldu.. sonra megerim eşim kalkmış bende karanlıktan göremedim .. yanıma geldi benim benim korkma diye her yerim zıngır zıngır titriyodudilim tutuldu cok korktum bütün kaslarım kasıldı kaldı.. sonra 3 kere falan rahimimde kasıldı neyseki sonra geçti gece boyunca uyuyamadım aman siz siz olun dikkat edin ben boşta bulundum uyku semesi .. halada atamadım üstümden o korkuyu
canim bnm balli ihlamur ic ii gelir bogazina cok oksurmemeye calis yinede,nedense bn oksurunce bebekte etkileniyor gibi hissediyrm asagi dogru gider gibi oluyor Allah korusun.Kızlar hastayım, oksuruyorum basımda agriyor,mide yanmam zaten hic bitmiyor.Öksürürken cigerlerim aciyor resmen nasil boyle hastalandim anlamadım vallahi ya.İnşallah uzun sürmez oğluşum etkilenmez.
Sut cok gaz yapar canim ama laktozsuz ilanlari icebilursin marketlerde varonlar gaz yapmiyKizlar sut ve yoğurt yediğim zaman Asyapmıyorz oluyor. Bu normal mi. Hamilelik öncesi olmaz di
cnm son cumleni tam anlamadim ama eger gazini cikarabiliyorsan bu ii bisey tabiki bnm skntim kolay cikaramadigimdan gaz sancim oluyor bazn.eger gaz sancin olmuyor kolaylikla cikarabiliyorsan sukret valla en buyuk rahatlik@pinakoata canim ben soğuk iciyorun şutu. Ona rağmenbböyle. Fosaliyorum bildiğin. Bu kotu birşey değil demi. Bagirsaklari camia tir doğumdan mi boyle acaba
canim bnm balli ihlamur ic ii gelir bogazina cok oksurmemeye calis yinede,nedense bn oksurunce bebekte etkileniyor gibi hissediyrm asagi dogru gider gibi oluyor Allah korusun.
bide corek otunu biraz ez,sonrada tavada hafiften kavur sonra onu balla karistr 1 tatli kasigi ye o da cok ii gelmisti bana ama gebelige bi zarari var mi arastr bn sadece 1 kasik ictigim icin onemsemedm corek otunu bi arastrmk lazm
gecms olsun...
korkma yawrum 30.haftayi gordun Allahin izniyle bundan snrda bekler oglus ne kaldi surdaÇok sağol canım benim ıhlamuru yaptım şuan iciyorum,bide çörek otunu arastirayim ozaman.inşallah uzun sürmez.sabah kalktim boyleyim,bianda boyle öksürük vallahi oksurdukce bende korkuyorum iyice baskı yapacak diye zaten zor duruyor oglus geldi gelecek, öksürük beni korkutuyor iyice böyleyken...
bugun burasida cok skci kimsecikler ugramiyorne sıkıcı bi gün babamız yook kaldık oğlumla başbaşa o da uyuyo herhalde hiç sesi soluğu çıkmıyo içerde:)
bugun burasida cok skci kimsecikler ugramiyor
ne sorcam cnm burda en azindan bi kac kisi yakalamisken senin bebis hareket ederken hafiften bir agri hissediyormusun dondugu yerde.tam bir pimpirik oldumda bn biraz
Nisan ayi doğumlu mu canim:)))canım bu hesaba göre bebek 9 aylıkken doğuyo, ama normalde 9 ay 15 günlükken doğuyorlar :) bence 2 haftalık bi oynama olmalı bunda
canım benim eşim de boğa ama sevgisini hiç belli etmez :) ben Aslan olarak onun tepesinden inmem :))
Oyyyhh bende korkardım yaaa...kızlar gece başıma ne geldi :
Cook geçmiş olsun canim...Kızlar hastayım, oksuruyorum basımda agriyor,mide yanmam zaten hic bitmiyor.Öksürürken cigerlerim aciyor resmen nasil boyle hastalandim anlamadım vallahi ya.İnşallah uzun sürmez oğluşum etkilenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?