2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bencede canım mayısta geri sayıma başlarız ha geldi ha gelecekler die :)) ki genelde 38.haftada doğuranıda çok duydum :)))

Evet canım geneli 38 de doğuyor bende kime sorsam 38+2 38+4 yanıtını alıyorum.

8 hafta benim 7 hafta da senin varsay.

Evet canım geneli 38 de doğuyor bende kime sorsam 38+2 38+4 yanıtını alıyorum.

8 hafta benim 7 hafta da senin varsay.
aynen canım mayısa kdr herseyi tmmlamaya çalışcam çantamı hazır bulundurcam ne olur olmaz die zaten pimriğim biraz düğün zamanıda bnmki nikahtı. hergece rüyamda nikaha gec kaldığımı nikahın iptal olduğunu göruyodum :)))

Doğuma var daha deyip vücudumu telkin ediyorum ama Ruyalar pesimi bırakmıyor benimde.hepimizi sardı doğum heyecanı..

Hastaneye gidiyorum,eşim işi bırakıp gelemiyor.o gelmeden dogurmam diyorum
Benden daha pipirik adamcağız,hele gelme seni yoların diyorum da..ben bakalım kaç kez dogurucam diyor

Güçlendiler ya maşallah.doktora diyorum bugün canımı yakmaya başladı diyorum ne güzel daha dur bu başlangıç dedi bana
Bu arada kan uyuşmazlığı kimin vardı bugün bana test yapıldı iki gün sonrada aşısı yapılacak.

Selam kızlaarr herkese günaydın tünaydın.. Doğum için hastane belirlemişsinizdir nerelerde yapıyorsunuz doğumları fiyatlar neler bilgi verebilirmisiniz bizlerede fikir olsun
hu huuuuuu :) nasılsın arkadaşıım epey oldu konuşmayalı

Ya benim de esim görüyor guya dogum yapmisim bebekte yasam belirtisi yokkk bebis bi aglamis bizimki bi nefes alip bana haber vermis flnnn adaminda benle psikolojisi bozulmus sanirimmm

Sabirsizlaniyorum napayim tamam 2 ay kaldi o zaman

demekki hepimizin telaşı korkusu aynı ya eşlerimiz yanımızda olmazsa korkusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…