- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.241
Ben hergun yasiyorum bugun doktoruma sordum normal gunde on defayi geciyor mu dedi hayir dedim ozellikle yolda hızlı yururken oluyor tas gibi bebek sertlesiyor sanci giriyor bunlar normal mis ilerleyen haftalarda artacak mis en sonunda da dogum sancısı olacakmis bu korkmamaliymisiz :)
Ilk kez hamile olan arkadaslara sertlesmeler normal dogum sancisi belden girer agrir gobegin altinda toplanir ve baya baya hissettirir bende özellikle cok yersem sertlik oluyo
Aksi bir durum gerçekleşmez ise muhtemelen doğum yapacağınız tarihler:
22 Mayıs 2015 ile 19 Haziran 2015 arasıdır.
Diyo Hürriyet aile de heheh, 22 mayis olsa keske
http://www.hurriyetaile.com/hamilelik/hesaplayicilar/bebek-gelisim-takvimi
ayy kızlar az önce haberlerde 25 haftalık doğmuş bi bebek gördüm minicikti 500 gram 33 cm doğmuş küvezde yaşıyordu gözlerim doldu tutamadım kendimi
Canim korkma benimde arada oluyo dedigin gibi yalanci kasilma bunlar.
Cok sık olmasi sikinti ama..
Sanirim 1 saatte 8 defa olmasi sakincaliydi sayiyi yanlis hatirliyo olabilirim
Geçmiş olsun canım. Rabbim korusun meleğini ve seniKizlar bugun mr gunu almaya gittik...
Benim kalp yine badladi tam acilin onunde...
Carpinti geliyor durmuyor kalbim yetinden cikcak gibi 17 senedir var bu
Hemen girdik acile sedyeye aldilar bir suru dr vs toplandi badima bi yandan soyuyolar beni 4 kat penye gomlek atlet elbise siyiriyolar
Basortumu falan cikardilar korktum ağladım biraz...
Makineler baglandi eko vs
236 di ilk gittigimde kalp atisi zangir zangir oynatiodu beni
Neyse biri goz kapaklatima badtiriyor biri boynumda damara masaj yapiyor
Gogsume ayak el patmak biseylrr bagliyolar bi yandan...Sakinlestiremediler kalbi cevap vermiyo dediler
Bi yandan kuvvetli oksurtuyilar bi yandan nefes tut dogurur gibi ikin diyorlar beynim dondu
Gecen aylarda iki kere eko cektirdim bi kere holter taktirdim ama carpintiya denk gelmemisti yakalayamamislardi
Simdi bi bakima iyi oldu
ALLAH ne buyuk doguma yakin tam acilin onunde kalp başladı kayitlara girdi şükür
Seruma ilac koydular anca bole sakinlestircez dediler
Serum bitti yatim saat sonra duzeldi 96 ya indi
Ama inene kadar bana bide esime sorun halimi
2 saate yakin surdu
Neyse eko sonuclarini mutlaka dogum druna bildir dogumda onlem alsinlar dediler
Ciktim bildirdim druma takip ediyor sagolsun...
Evdeyim ciger gelistiricinin son iki dozunuda igne oldum...
Igne dun gece beni hic uyutmadi
Az uyucam merak etmeyin
Öpüyorum hepinizi
Dua edin insaallah
Kizlar bugun mr gunu almaya gittik...
Benim kalp yine badladi tam acilin onunde...
Carpinti geliyor durmuyor kalbim yetinden cikcak gibi 17 senedir var bu
Hemen girdik acile sedyeye aldilar bir suru dr vs toplandi badima bi yandan soyuyolar beni 4 kat penye gomlek atlet elbise siyiriyolar
Basortumu falan cikardilar korktum ağladım biraz...
Makineler baglandi eko vs
236 di ilk gittigimde kalp atisi zangir zangir oynatiodu beni
Neyse biri goz kapaklatima badtiriyor biri boynumda damara masaj yapiyor
Gogsume ayak el patmak biseylrr bagliyolar bi yandan...Sakinlestiremediler kalbi cevap vermiyo dediler
Bi yandan kuvvetli oksurtuyilar bi yandan nefes tut dogurur gibi ikin diyorlar beynim dondu
Gecen aylarda iki kere eko cektirdim bi kere holter taktirdim ama carpintiya denk gelmemisti yakalayamamislardi
Simdi bi bakima iyi oldu
ALLAH ne buyuk doguma yakin tam acilin onunde kalp başladı kayitlara girdi şükür
Seruma ilac koydular anca bole sakinlestircez dediler
Serum bitti yatim saat sonra duzeldi 96 ya indi
Ama inene kadar bana bide esime sorun halimi
2 saate yakin surdu
Neyse eko sonuclarini mutlaka dogum druna bildir dogumda onlem alsinlar dediler
Ciktim bildirdim druma takip ediyor sagolsun...
Evdeyim ciger gelistiricinin son iki dozunuda igne oldum...
Igne dun gece beni hic uyutmadi
Az uyucam merak etmeyin
Öpüyorum hepinizi
Dua edin insaallah
Kizlar hepinize cok tsk ederim...
Alintilar yaptim hepsi gitti...
Kalp carpintisi olan arkadaslar gidin yaptirin ekonuzu ve holteri taktirin...
Artik carpintiya denk gelir gelmez bilemem...
Kac aydır benim tetkikler denk gelmefi badka seye gittim hast acil onunde oluverdi bi anda...
Iyi oldu yakaladılar kacagi
Dogum icin cok onemli drunuz onlem almali doguma gireken...
Sezeryan normal farketmiyormus onlem icin...
Solunum yoluyla ilgili oldugunu düşünüyorum bende astim koah vs biseyden kaynaklaniyor bi ihtimal...
Neyse Rabbim cumlemize yardim etsin insaallah...
Uzun yol mu yurudun dedilerPeki neden boyle bir sıkıntı oluyormus sende.bunu soyleyebildiler mi
Kesinlille hametan tekgecerim. Ne sebamed ne baskabirsey hametan mavisi cok faydalicanım aslında pişik kremi olarak hiçte pahalı bişey almamıza gerek yok. benim eşim doktor ve eczaneden hametan pişik kremi alcaz diyor zaten sanırım reçeteli bile satışı varmış ve en iyisi oymuş. o pahalı pişik kremlerinden kat kat üstünmüş gücü ve fiyatı da çok uygunmuş normal ilaç fiyatı
Bende agla agla oldum yaayni haberi bizde izledik ben zor tuttum kendimi aglamadim da bu sefer esim agladidusunsene suan karnimizdaki bebrkler o bebekten bile daha buyuk mucize yaa
Benim de 20 gün sonra yapılacak ciğer geliştirici iğne. Korkuyorum erken doğumu tetiklemesinden. Rabbim yardımcımız olsun vaktinde gelsin miniklerimizCiger gelistirici igne ile ilgili sormus bir arkadas....
Valla alintidaydi gitti hakkini helal et cnm...
Geriye bakamicam simdi...
Dun iki doz ayni anda yapildi
Bugun ayni saatte iki doz daha yapildi
Baska olmucak yeterliymis
Herkesin durumuna gore degisebilir
Ama cok yorum okudum etkisi 10 gun falan yok dogumu tetiklermis yok bebek bobregine beynine zararliymis
Sordum etkisini 10 gunle sinirli degilmis
Ve cok insan yaptirmis forumlarda cok arastirdim bir sakıncası yok
Olmazda insaallah...
Haa cok uzun vadede kullanılan olursa elbet bu riskler olabilir...
Asiri derecede idrara cikardi dun beni birde alerji gibi reaksiyon verdi vucudum...
Igne batması gibi kasintlar oldu ve uykusuzluk yapti sabahladim...
Bebek hareket etmedi diyor vurulan anneler 24 saat
Yok benim afacani etkilemedi masaallah her zamanki gibi kuduruk cok sukur...
Yasadigim ve arastirmalarimin hepsi bu cnm...
doktordan geldım kızlar,bebiş ıkı haftada bıraz da olsa buyumus 1 kg olmus,ama gelişim gerılıyı hayla devam edıyor.Bebege gıden kan ve besın damarından bırınde celtık var,ama cok sukur gelısımı durmamıs devam edıyor.Doktor onumuzdekı ay cok krıtık dedı takıpte tutacagız,hedefımız suan 32-34 haftayı gormek.Insallah gorurum dıye dusunuyorum,aranızda galıba ılk dogum yapan ben olacam.Doktorum bu bebekten 3-4 kılo olmasını beklemeyın dedı,2-2,500 anca olur dedı,ınsallah bır hafta gerılık artmazda cabuk almazlar kızımı.Bızden sımdılık haberler bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?