2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ayy insallah oyledir ya bende okudum gun boyu,saatte dortten fazlaysa diyodu,sonra saat tutmaya basladim iki saatte falan oluyor ama sanki son 3,saatte daha da fazlalasti bilemedim ki insallah normaldir.hepimiz saglicakla kavusuruz bebislere.cok sagol canim cvbin için

Ilk kez hamile olan arkadaslara sertlesmeler normal dogum sancisi belden girer agrir gobegin altinda toplanir ve baya baya hissettirir bende özellikle cok yersem sertlik oluyo

Bu cok yemekle olan gibi birşey degil,hareket ediyo gibi hissedermen bi dokunuyorum semsert umarim kötü bisey yoktur dediginiz gibi gercek değildir

ayy kızlar az önce haberlerde 25 haftalık doğmuş bi bebek gördüm minicikti 500 gram 33 cm doğmuş küvezde yaşıyordu gözlerim doldu tutamadım kendimi

ayni haberi bizde izledik ben zor tuttum kendimi aglamadim da bu sefer esim agladi dusunsene suan karnimizdaki bebrkler o bebekten bile daha buyuk mucize yaa

Canim korkma benimde arada oluyo dedigin gibi yalanci kasilma bunlar.
Cok sık olmasi sikinti ama..
Sanirim 1 saatte 8 defa olmasi sakincaliydi sayiyi yanlis hatirliyo olabilirim

İnsallah yalancidir canim ya sagolun cvplar icin yanliz degilmisim en azindan seviniymmi uzuliyimmi bilemedim hepimiz saglikla kavusalim insaallah

Geçmiş olsun canım. Rabbim korusun meleğini ve seni

Cok cok gecmis olsun

Anneler siz bilirsiniz internette bebekler icin ilginc güzel kıyafetler satan guvenilir bir site var mı bildiginiz? malum kizlara cesit cok ama oglanciklara çeşit az. yardimci olursaniz sevinirim :)

Kizlar hepinize cok tsk ederim...

Alintilar yaptim hepsi gitti...

Kalp carpintisi olan arkadaslar gidin yaptirin ekonuzu ve holteri taktirin...
Artik carpintiya denk gelir gelmez bilemem...

Kac aydır benim tetkikler denk gelmefi badka seye gittim hast acil onunde oluverdi bi anda...
Iyi oldu yakaladılar kacagi

Dogum icin cok onemli drunuz onlem almali doguma gireken...
Sezeryan normal farketmiyormus onlem icin...

Solunum yoluyla ilgili oldugunu düşünüyorum bende astim koah vs biseyden kaynaklaniyor bi ihtimal...

Neyse Rabbim cumlemize yardim etsin insaallah...

Peki neden boyle bir sıkıntı oluyormus sende.bunu soyleyebildiler mi

Peki neden boyle bir sıkıntı oluyormus sende.bunu soyleyebildiler mi
Uzun yol mu yurudun dediler
Hayir
Kan tahlillerim garip cikti
Ishal varmi ?
Evt magnezyum yapiyor
Ayrica dun ciger gelistirici igne oldum cok idrara ciktim...
Kanda asiri enfeksiyon cikti bogaz agrisi vs varmi ?
Evt sabahtan kotuydu bogazim
Bakti baya kizarik ve oksuruk nefes almada tikanikligim vardi bole zmanlarda daha cok oluyor...
Atesim vardi iki gundur parol antibiyotik yazdi...
Tahliller cok garipti
Sinir 5.0 olan 27.5 cikmis bole cok dengesizler vardi...
Sabahlari kalktigimda cok oksurdugumde oluyor mesela
Bazen oturdugum yerde bazen sokalta yururken...
Nebileyim ya
Bunla yasican dedi
Gebelikten sonra ilaç vercez oldukca iccen dedi...

Kesinlille hametan tekgecerim. Ne sebamed ne baskabirsey hametan mavisi cok faydali

bokrek buyumesi olan bi arkadas vardi kimdi o yaa
benim agrim tuttu biraz napiliyor bu durumlarda dr.um sicak su torbasi koy,gecmezse gel dedi tekrar hastaneye yatmak istemiyrm ya

Ciger gelistirici igne ile ilgili sormus bir arkadas....

Valla alintidaydi gitti hakkini helal et cnm...
Geriye bakamicam simdi...

Dun iki doz ayni anda yapildi
Bugun ayni saatte iki doz daha yapildi

Baska olmucak yeterliymis

Herkesin durumuna gore degisebilir

Ama cok yorum okudum etkisi 10 gun falan yok dogumu tetiklermis yok bebek bobregine beynine zararliymis

Sordum etkisini 10 gunle sinirli degilmis
Ve cok insan yaptirmis forumlarda cok arastirdim bir sakıncası yok
Olmazda insaallah...
Haa cok uzun vadede kullanılan olursa elbet bu riskler olabilir...
Asiri derecede idrara cikardi dun beni birde alerji gibi reaksiyon verdi vucudum...
Igne batması gibi kasintlar oldu ve uykusuzluk yapti sabahladim...
Bebek hareket etmedi diyor vurulan anneler 24 saat
Yok benim afacani etkilemedi masaallah her zamanki gibi kuduruk cok sukur...
Yasadigim ve arastirmalarimin hepsi bu cnm...

Kizlar son haftalara giriyoruz. Ben bebisin kiyafetlerini yikadm utuleyip posetleyip kaldracagm. Size onerim son haftalara birakmayn agirlasnca cok zor oluyr.

Benim de 20 gün sonra yapılacak ciğer geliştirici iğne. Korkuyorum erken doğumu tetiklemesinden. Rabbim yardımcımız olsun vaktinde gelsin miniklerimiz

doktordan geldım kızlar,bebiş ıkı haftada bıraz da olsa buyumus 1 kg olmus,ama gelişim gerılıyı hayla devam edıyor.Bebege gıden kan ve besın damarından bırınde celtık var,ama cok sukur gelısımı durmamıs devam edıyor.Doktor onumuzdekı ay cok krıtık dedı takıpte tutacagız,hedefımız suan 32-34 haftayı gormek.Insallah gorurum dıye dusunuyorum,aranızda galıba ılk dogum yapan ben olacam.Doktorum bu bebekten 3-4 kılo olmasını beklemeyın dedı,2-2,500 anca olur dedı,ınsallah bır hafta gerılık artmazda cabuk almazlar kızımı.Bızden sımdılık haberler bu kadar

Dualarimiz sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…