2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Cok saol canim rabbim hepimizin yavrularını hayırlı eylesin bayagi zor gunler gecirdim ama hamd olsun simdi iyiyim dedigin gibi birde iki cocuk pek firsatim olmadi anca :-(
Senin tosununda masaAllah i var canim InsaAllah hayirlisiyla alirsin kucagina

Tatlim banada surup yaramadi diktim kafaya resmen

Am

Ayyy cnm bnm dogrudur ya su migde yanmasi gercekten felaket birde benim bildim bileli var bu sorunum yillardir gecmiyo en son gecen hafta gittigim dr dogumdan sonra hortum salip migde kapakcigina bakmamaiz lazim laktose alerjisi de tetikliyomus ayriyetten benimkin cifte kavruomus yani

ayy kızlar az önce haberlerde 25 haftalık doğmuş bi bebek gördüm minicikti 500 gram 33 cm doğmuş küvezde yaşıyordu gözlerim doldu tutamadım kendimi

masallah cnm sana kac kiloyla hamile kaldinki.
canim benim cok buyuk gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin ins.

Ben hasiran ayında evlendim yazın tatille geçti eylülde evimize yani aydına yerleştik tam olarak sonra hamile ükaldım iki tane arkadaşım var biri yüksek lisans yapıyor burda çocukluk srkadaşım diğeri de memleketten arkadsşım buraya atandı öğretmen pek görüşemiyoruz yani. :/ babam polis benim de lojmanda oturuyorsan çok eğlenceli geçiyordur :)

Ay esra inan evi yakasım geliyor sıkıntıdan topla topla topla değiştir düzenle silmtoz al yerleştir içim şişti artık ne temizlik ne başka bir şey yapmıyorum hiç dört gündür odada çamaşırlar asılı gidip toplamıyorum yapmak gelmşyor içimden hiç

maaşallah :) kilosu azcık önde gibi ama bu güzel bişey 100 gr eksik diye baya canımı sıkmıştım ben :)
Bebege giden iki damarda centiklesme var dedi doktor 26.haftada tekrar baktirdim gecmemisti bebek erken dogabilir gelisim geriligi olabilir tansiyon problemi de yasayabilirsin preeklampsi olabilir demisti doktor su anda bebegin gelisimi iyi ama umarim bundan sonrasinda bir problem yasamam bayagi korkuyorum acikcasi

olumlu düşün canım..biliyoruz ki bebeklerimiz bizim stresimizi yaşıyo..güzel düşün saglıkla sıhhatle alıcaz inş kucagımıza :)

Cok cok geçmiş olsun cnm rabbim beterinden korusun InsaAllah hayırlısıyla yawrunu sag saglim kucagina alirsin cnm

Kızlar hepinize merhaba...
Ya bugun kendi kendimimi doldurdum bilmiyorum ama moralim acayip bozuk.
Yaklasik iki haftadir falan karnimda sertlesmeler oluyor ara sira.Cumartesi gunu dr.a gittigimde nts ye girdim bisey cikmadi cok sukur.İnternette yalnci dogum kasilmalari olabilecegi yaziyor ama erken degilmi bilemedim 29 haftamiz bitti su anda.Aranizda bununyasayan varmi,birileri icimi rahatlasin lutfen

benim esim pols degil canim elektrik muhendisi lojmanda oturmuyorum yani.polis abilerle nur cemaati sayesinde tanisiyolar.bizden once gelen abiler hanimlari sagolsunlar bizimle cok ilgilendiler hala herhafta birimizin evinde toplanip yemek yiyoruz.onlarda olmasa zaten patlardim burda.

Ben hergun yasiyorum bugun doktoruma sordum normal gunde on defayi geciyor mu dedi hayir dedim ozellikle yolda hızlı yururken oluyor tas gibi bebek sertlesiyor sanci giriyor bunlar normal mis ilerleyen haftalarda artacak mis en sonunda da dogum sancısı olacakmis bu korkmamaliymisiz :)

Canim korkma benimde arada oluyo dedigin gibi yalanci kasilma bunlar.
Cok sık olmasi sikinti ama..
Sanirim 1 saatte 8 defa olmasi sakincaliydi sayiyi yanlis hatirliyo olabilirim

son 30 msj daha okuyamicam artik kizlarr bayildim
ins.herkes iyidir
napiyor bebisler?
benim kiz bugun az tepindi,sanirim evdeki kalabaliktan etkilendi kuzucum
yrn annecim gidiyor yardimci kizla kaliyrm basbasa bakalim nolcak:)
ertesi gunde kiz izinli evde ilk kez yalniz kalicam ayy nasil mutluyum uzun zamn snr ilk kez tum gun yalniz

Ilk kez hamile olan arkadaslara sertlesmeler normal dogum sancisi belden girer agrir gobegin altinda toplanir ve baya baya hissettirir bende özellikle cok yersem sertlik oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…