- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.221
Amanin ya cok uzuldumkızlarrrr çok moralim bozuk annemin bebeğim için ördüğü ve aldığı tüm eşyaları arabanın arkasından çalmışlar
yok tatlim bugun aglamadim Allaha sukur:)
Cnm bnm Nerelerdesin kiz kizim...
Merak ediyorum bi yandanda diyorum kac cocuk badinda bide gebelik yazar nasilsa diye
Kiz gelio ha coook sevindim cnm
Saglikla sihhatle kavus bebecigine inşaallah...
Cnm az sabir ne kaldi annesi
Dogduktan sonrada ay vakit yetmiyor dicez insaallah saglikla gelsinlerde...
Tatlim banada surup yaramadi diktim kafaya resmen
Am
Yani tabi gönül isterdi bizde 45 le hamile kalalım,ama sağlık olsun.Yavrucuklar sağlıkla gelsin de hallederiz inşallah bizde canım :))Konus aslanim benim 59 la hamile kaldim simdi 69 um bu ne ya 40 kilo ne:)
canim benim cok buyuk gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin ins.Kizlar bugun mr gunu almaya gittik...
Benim kalp yine badladi tam acilin onunde...
Carpinti geliyor durmuyor kalbim yetinden cikcak gibi 17 senedir var bu
Hemen girdik acile sedyeye aldilar bir suru dr vs toplandi badima bi yandan soyuyolar beni 4 kat penye gomlek atlet elbise siyiriyolar
Basortumu falan cikardilar korktum ağladım biraz...
Makineler baglandi eko vs
236 di ilk gittigimde kalp atisi zangir zangir oynatiodu beni
Neyse biri goz kapaklatima badtiriyor biri boynumda damara masaj yapiyor
Gogsume ayak el patmak biseylrr bagliyolar bi yandan...Sakinlestiremediler kalbi cevap vermiyo dediler
Bi yandan kuvvetli oksurtuyilar bi yandan nefes tut dogurur gibi ikin diyorlar beynim dondu
Gecen aylarda iki kere eko cektirdim bi kere holter taktirdim ama carpintiya denk gelmemisti yakalayamamislardi
Simdi bi bakima iyi oldu
ALLAH ne buyuk doguma yakin tam acilin onunde kalp başladı kayitlara girdi şükür
Seruma ilac koydular anca bole sakinlestircez dediler
Serum bitti yatim saat sonra duzeldi 96 ya indi
Ama inene kadar bana bide esime sorun halimi
2 saate yakin surdu
Neyse eko sonuclarini mutlaka dogum druna bildir dogumda onlem alsinlar dediler
Ciktim bildirdim druma takip ediyor sagolsun...
Evdeyim ciger gelistiricinin son iki dozunuda igne oldum...
Igne dun gece beni hic uyutmadi
Az uyucam merak etmeyin
Öpüyorum hepinizi
Dua edin insaallah
iyi bari yola geliyosa sorun yok orda hic arkadas cevren yokmu benim en azindan o var esimin polis arkadaslarinin hanimlariyla gorusuyoruz hepsi farkli sehirlerden gelmisler gunumuz bile varo biraz olsun iyi geliyo en azindan bi mesgalem var ilk yilda sikintidan kursa baslamistim insan goreyimde sıkılmayayim diye
canım inanırmısın gecen c.tesi kontrolden cıktık bişeler yapalım diyoruz aklımıza bişe gelmio havada soguk yagıslıydı bi kaç yere ugradık biberon felan baktık snra eve donduk ama can sıkıntım gitmedi. pazar gunude hava o kdr guzeldiki evde düşünüyoruz nereye gitsek napsak diye koskoca istanbulda gidecek ev, gezecek mekan bulamadık sıkıntıdan patlıcam nerdeyse evde eşime sitem ediyorum oda ben napim söle bi yer gidelim dio ama yok gidicek insan bulamadık. yani aydındayım kimsem yok yapacak bişeyim yok die üzülme. bazen bizler bile aynı duruma düşüyoruz sonra oturdum o guzelim havada evde temizlik yaptım o kdrcıkkdemekki bu can sıkıntısı hepimizde var bende sanki evde haftasonları silah zoruyla duruyorum kendi evime giresim gelmio can sıkıntısına marketleri felan geziyoruz bi yerden donerken zaman gecsin eve gec girelim die. demekki sanada evde afakanlar basıo benim gibi
Bebege giden iki damarda centiklesme var dedi doktor 26.haftada tekrar baktirdim gecmemisti bebek erken dogabilir gelisim geriligi olabilir tansiyon problemi de yasayabilirsin preeklampsi olabilir demisti doktor su anda bebegin gelisimi iyi ama umarim bundan sonrasinda bir problem yasamam bayagi korkuyorum acikcasimaaşallah :) kilosu azcık önde gibi ama bu güzel bişey 100 gr eksik diye baya canımı sıkmıştım ben :)
olumlu düşün canım..biliyoruz ki bebeklerimiz bizim stresimizi yaşıyo..güzel düşün saglıkla sıhhatle alıcaz inş kucagımıza :)Bebege giden iki damarda centiklesme var dedi doktor 26.haftada tekrar baktirdim gecmemisti bebek erken dogabilir gelisim geriligi olabilir tansiyon problemi de yasayabilirsin preeklampsi olabilir demisti doktor su anda bebegin gelisimi iyi ama umarim bundan sonrasinda bir problem yasamam bayagi korkuyorum acikcasi
Kizlar bugun mr gunu almaya gittik...
Benim kalp yine badladi tam acilin onunde...
Carpinti geliyor durmuyor kalbim yetinden cikcak gibi 17 senedir var bu
Hemen girdik acile sedyeye aldilar bir suru dr vs toplandi badima bi yandan soyuyolar beni 4 kat penye gomlek atlet elbise siyiriyolar
Basortumu falan cikardilar korktum ağladım biraz...
Makineler baglandi eko vs
236 di ilk gittigimde kalp atisi zangir zangir oynatiodu beni
Neyse biri goz kapaklatima badtiriyor biri boynumda damara masaj yapiyor
Gogsume ayak el patmak biseylrr bagliyolar bi yandan...Sakinlestiremediler kalbi cevap vermiyo dediler
Bi yandan kuvvetli oksurtuyilar bi yandan nefes tut dogurur gibi ikin diyorlar beynim dondu
Gecen aylarda iki kere eko cektirdim bi kere holter taktirdim ama carpintiya denk gelmemisti yakalayamamislardi
Simdi bi bakima iyi oldu
ALLAH ne buyuk doguma yakin tam acilin onunde kalp başladı kayitlara girdi şükür
Seruma ilac koydular anca bole sakinlestircez dediler
Serum bitti yatim saat sonra duzeldi 96 ya indi
Ama inene kadar bana bide esime sorun halimi
2 saate yakin surdu
Neyse eko sonuclarini mutlaka dogum druna bildir dogumda onlem alsinlar dediler
Ciktim bildirdim druma takip ediyor sagolsun...
Evdeyim ciger gelistiricinin son iki dozunuda igne oldum...
Igne dun gece beni hic uyutmadi
Az uyucam merak etmeyin
Öpüyorum hepinizi
Dua edin insaallah
Ben hasiran ayında evlendim yazın tatille geçti eylülde evimize yani aydına yerleştik tam olarak sonra hamile ükaldım iki tane arkadaşım var biri yüksek lisans yapıyor burda çocukluk srkadaşım diğeri de memleketten arkadsşım buraya atandı öğretmen pek görüşemiyoruz yani. :/ babam polis benim de lojmanda oturuyorsan çok eğlenceli geçiyordur :)
Ay esra inan evi yakasım geliyor sıkıntıdan topla topla topla değiştir düzenle silmtoz al yerleştir içim şişti artık ne temizlik ne başka bir şey yapmıyorum hiç dört gündür odada çamaşırlar asılı gidip toplamıyorum yapmak gelmşyor içimden hiç
Ben hergun yasiyorum bugun doktoruma sordum normal gunde on defayi geciyor mu dedi hayir dedim ozellikle yolda hızlı yururken oluyor tas gibi bebek sertlesiyor sanci giriyor bunlar normal mis ilerleyen haftalarda artacak mis en sonunda da dogum sancısı olacakmis bu korkmamaliymisiz :)Kızlar hepinize merhaba...
Ya bugun kendi kendimimi doldurdum bilmiyorum ama moralim acayip bozuk.
Yaklasik iki haftadir falan karnimda sertlesmeler oluyor ara sira.Cumartesi gunu dr.a gittigimde nts ye girdim bisey cikmadi cok sukur.İnternette yalnci dogum kasilmalari olabilecegi yaziyor ama erken degilmi bilemedim 29 haftamiz bitti su anda.Aranizda bununyasayan varmi,birileri icimi rahatlasin lutfen
Canim korkma benimde arada oluyo dedigin gibi yalanci kasilma bunlar.Kızlar hepinize merhaba...
Ya bugun kendi kendimimi doldurdum bilmiyorum ama moralim acayip bozuk.
Yaklasik iki haftadir falan karnimda sertlesmeler oluyor ara sira.Cumartesi gunu dr.a gittigimde nts ye girdim bisey cikmadi cok sukur.İnternette yalnci dogum kasilmalari olabilecegi yaziyor ama erken degilmi bilemedim 29 haftamiz bitti su anda.Aranizda bununyasayan varmi,birileri icimi rahatlasin lutfen
ins.hayata tutunabilir yavrum.cok var boyle erken dogup yasayan.Allah yardimcisi olsunayy kızlar az önce haberlerde 25 haftalık doğmuş bi bebek gördüm minicikti 500 gram 33 cm doğmuş küvezde yaşıyordu gözlerim doldu tutamadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?