2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Benim kızımın ismi Yaren olacak inşallah teyzesi. Bu isimlerden de Beren hoşuma gitti. Alya bu ara çok moda. Gizem de güzel. Ama en güzeli Beren. Bir arkadaşım Ahu Beren koymayı düşünüyordu.

Bende öyle yapayım o zaman canım,birde o kadar para verdim tühh

aman allah korusun canım ne buyuk tehlike atlatmışsın çok şükür sonunu okuyunca sevindim şuan iyi olmana ama ilk okuyunca korktum gercekten Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun, hasta olanlarımıza şifa versin...

melis guzel sanki cnm :)

Hepsi çok güzel isimler canım,hangisini seçersen seç. Bende Oyumu Beren den yana kullanıyorum.

Merhaba bayanlar bugun doktora gittim 29 haftalik olmus oğlum boyu 39,5cm kilosuda 1447 gr olmus boy olarak degilde kilo olarak biraz fazla mi sizce yoksa normal mi ?

Heheh maasallah :) boyu da neredeyse 40 cm yani kilosu ondan fazla olabilir. yanılma payı da var muhakkak. bebekler 40 cm civarı doğuyor çoğu seninki daha simdiden o kadar olmuş annesi.

Merhaba bayanlar bugun doktora gittim 29 haftalik olmus oğlum boyu 39,5cm kilosuda 1447 gr olmus boy olarak degilde kilo olarak biraz fazla mi sizce yoksa normal mi ?
maaşallah :) kilosu azcık önde gibi ama bu güzel bişey 100 gr eksik diye baya canımı sıkmıştım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…