- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.501
canım ben okudummaral26 arkadasımızın bebısı ıcın bır ayetel kursı ınsallah yakında alırız guzel haberını,hadı kızlar hepımız bırer tane okuyalım
Cnm bnm doktor daha gecen gun dedi agrilar onemli degil 9lur dedi. Ama karnin tamaminda sertlesme gibi kramp girerse o kotu demişti. Bildigin sadece buuukızlar bir sorum olacak. şu yalancı doğum sancıları diyorlar ya karın sertleşiyor arada. yanı bende bı suredır oluyor bazen daha çok oluyor. ağrı sızı olmadan karnım kabak gıbı sertleşiyor. sizde de oluyor mu hissediyormusunuz
aynen cnm bu aralar o kadar cok oluyor ki....kızlar bir sorum olacak. şu yalancı doğum sancıları diyorlar ya karın sertleşiyor arada. yanı bende bı suredır oluyor bazen daha çok oluyor. ağrı sızı olmadan karnım kabak gıbı sertleşiyor. sizde de oluyor mu hissediyormusunuz
Oluyo canim karnim sertlesiyo sekli degisiyo bi garip okuyo gobegim normalmis ama bunlar agri olmadigi surece sorun yokmuskızlar bir sorum olacak. şu yalancı doğum sancıları diyorlar ya karın sertleşiyor arada. yanı bende bı suredır oluyor bazen daha çok oluyor. ağrı sızı olmadan karnım kabak gıbı sertleşiyor. sizde de oluyor mu hissediyormusunuz
Cnm bnm doktor daha gecen gun dedi agrilar onemli degil 9lur dedi. Ama karnin tamaminda sertlesme gibi kramp girerse o kotu demişti. Bildigin sadece buuu
ağrı yok çok şükür..Oluyo canim karnim sertlesiyo sekli degisiyo bi garip okuyo gobegim normalmis ama bunlar agri olmadigi surece sorun yokmus
saol cnm içim rahatladı hepimiz aynı vakaymışız :))aynen cnm bu aralar o kadar cok oluyor ki....
çok sertleşiyor karnım taş gibi öle geriliyorum ki ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum...
bazen günde bikaç kere oluyor...
Ben evde oldugum halde bende gunde 3-4 kere oldugu oluyo canim ama dedigin gibi yorgunlukta etkiler tabiiağrı yok çok şükür..
geçen hafta mesaıye kaldık hiç ama hiç dinlenemedım o yuzden sanırım bu hafta artış var yorgubluk da etkiliyor artık bunyeyi
bn 10 kilo garanti aldim haftaya kontrol var bakalim kac oldum.bide ye ic yat olcak o kadar cnmÇok mu siskoyuz biz acabaaa. Yapiyla alakali heraldee
Aynen benim gece nobetlerinde cok fena oluyor. Kasildiginiz zaman pozisyon degistirin hemen geciyorBen evde oldugum halde bende gunde 3-4 kere oldugu oluyo canim ama dedigin gibi yorgunlukta etkiler tabii
Kızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
Ben kendiliginden gecmesini bekliyodum bidahakine yaparim canim sagolAynen benim gece nobetlerinde cok fena oluyor. Kasildiginiz zaman pozisyon degistirin hemen geciyor
oy oy aklıma ne geldi...Kızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
oluyor bende de ama dun doktora soyledım nst sokmaya gerek gormedı,boyle sankı anıden sertlesıyor bı taraf sonra gecıyorkızlar bir sorum olacak. şu yalancı doğum sancıları diyorlar ya karın sertleşiyor arada. yanı bende bı suredır oluyor bazen daha çok oluyor. ağrı sızı olmadan karnım kabak gıbı sertleşiyor. sizde de oluyor mu hissediyormusunuz
oluyor bende de ama dun doktora soyledım nst sokmaya gerek gormedı,boyle sankı anıden sertlesıyor bı taraf sonra gecıyor
demek kı normal her keste oldugu ıcın ıyıce telaslandırıyor artık bebısler bızıbendede oluyor o doktoruma sordum yer değiştiriyordur dedi eğer sık sık oluyorsa ve aralıkları cok yakınsa ozaman gel dedi.
yani benim günde birkaç defa oluyor ama üst üste değil
Ne olur sabırsız olmasınlar..o kadar çok etkilenip ağladım ki..Rabbim sağlıkla kucağına verecek inş annesinin.ama kendim bu kadar tedirginken maral un doğumu na şaşırdım kaldım.evet,dinlenmesini istedi Dr.ama hic kalkma falan dememisti.hayırlı vakti bilen Allah im hepimize sağlıkla nasip etsin yavrularimiz iAnlarsın niye anlamıcan.:))bakalım başka sabırsız bebeklerde olacakmı aramızda.sağlıklı olsunlarda zamanının Önemi yok.
dogru diyosun cnm yatmaktan butun metabolizma degisyor yatmaktan bndede olmaya basladi kabzlik,mide yanmasi vs.Allah herkesn yardmcisi olsun.kanina baktrman lazm sanada gecms olsn cnm
İnan ben dogurdum,dogurucam..Kizlar lütfen panik yokkkkkaksama doguracaz yoksa hepimiz boyle gidersekk
Günde 6-7 tekrardan fazla olmazmış.ben saymadim.ki kasılma old. Bilmiyordum.okuldan normal muayeneye gittim ağrı aci yoktu.say,ihmal etme sakin.bizim durumumuz daha farklı derinsu..benım doktorumda bu yalancı sancıları bu haftalarda bekliyoruz dedı kramp diil karnım top gibi oluyor geriliyor sadce.
kasıklarda kramp yada başka bısı yok çok şükür.. açılma olması için ağrı olması gerek diye biliyorum yanı rahım ağzı yetmezlığı yoksa diymi
kızlar bir sorum olacak. şu yalancı doğum sancıları diyorlar ya karın sertleşiyor arada. yanı bende bı suredır oluyor bazen daha çok oluyor. ağrı sızı olmadan karnım kabak gıbı sertleşiyor. sizde de oluyor mu hissediyormusunuz
Inşallah atak yaparlar canım. Bana bir ay sonra gel dedi doktor ona göre normal hersey ama nasıl geçer şu bir ay bilmiyorum :/Benimki de 20gunde 40 gr almisti haftasina gore boyu da kilosu da baya geri oysaki ben istahliyim abur cubur yiyp gereksiz kilolar alsam da etimi yumurtami meyvemi cevizimi ihmal etmedim haftasonu kontrolum var cok korkuyorum seni cok iyi anliyorum canim insan uzuluyor ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?