2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım ben okudum maral26 arkadasımızın bebısı ıcın bır ayetel kursı ınsallah yakında alırız guzel haberını,hadı kızlar hepımız bırer tane okuyalım

okudum cnm Allah kabul etsin ben netten de yasin yusuf suresi falan açıp dinliyorum hem bana hem oğluma iyi geliyo inşikak suresi felak nas ayetel kürsi araf suresi 54. ayeti bunları dinliyorum cnm

Hepimiz nasil etkilendik sasirdik boyle..
Bende okudum ayetel kursi Rabbim maral26 ya bian once bebegini kucaklayip eve gitmeyi nasip etsin
Bizlerede saglikla zamaninda maral gibi kolay dogumlar nasip etsin insallah

Cnm bnm doktor daha gecen gun dedi agrilar onemli degil 9lur dedi. Ama karnin tamaminda sertlesme gibi kramp girerse o kotu demişti. Bildigin sadece buuu

aynen cnm bu aralar o kadar cok oluyor ki....
çok sertleşiyor karnım taş gibi öle geriliyorum ki ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum...
bazen günde bikaç kere oluyor...

Oluyo canim karnim sertlesiyo sekli degisiyo bi garip okuyo gobegim normalmis ama bunlar agri olmadigi surece sorun yokmus

Cnm bnm doktor daha gecen gun dedi agrilar onemli degil 9lur dedi. Ama karnin tamaminda sertlesme gibi kramp girerse o kotu demişti. Bildigin sadece buuu

benım doktorumda bu yalancı sancıları bu haftalarda bekliyoruz dedı kramp diil karnım top gibi oluyor geriliyor sadce.
kasıklarda kramp yada başka bısı yok çok şükür.. açılma olması için ağrı olması gerek diye biliyorum yanı rahım ağzı yetmezlığı yoksa diymi

Oluyo canim karnim sertlesiyo sekli degisiyo bi garip okuyo gobegim normalmis ama bunlar agri olmadigi surece sorun yokmus
ağrı yok çok şükür..
geçen hafta mesaıye kaldık hiç ama hiç dinlenemedım o yuzden sanırım bu hafta artış var yorgubluk da etkiliyor artık bunyeyi

aa çok şaşırdım bizim sayfadanda doğumlar başladı demek canım inşallah bebeğini bir an evvel sağlıkla kucağına alırsın, Allah yardımcısı olsun inşallah.

oy oy aklıma ne geldi...

abicigi şimdi musaf hamza bebek için kuranlar okur dualar eder masum meleğim benim...
hemencececik Cenabı Hak kardesini eve yollar o mübaregin dualarına ...
kurban olam sizi yaradana beeen...

oluyor bende de ama dun doktora soyledım nst sokmaya gerek gormedı,boyle sankı anıden sertlesıyor bı taraf sonra gecıyor

oluyor bende de ama dun doktora soyledım nst sokmaya gerek gormedı,boyle sankı anıden sertlesıyor bı taraf sonra gecıyor

bendede oluyor o doktoruma sordum yer değiştiriyordur dedi eğer sık sık oluyorsa ve aralıkları cok yakınsa ozaman gel dedi.
yani benim günde birkaç defa oluyor ama üst üste değil

bendede oluyor o doktoruma sordum yer değiştiriyordur dedi eğer sık sık oluyorsa ve aralıkları cok yakınsa ozaman gel dedi.
yani benim günde birkaç defa oluyor ama üst üste değil
demek kı normal her keste oldugu ıcın ıyıce telaslandırıyor artık bebısler bızı

Anlarsın niye anlamıcan.:))bakalım başka sabırsız bebeklerde olacakmı aramızda.sağlıklı olsunlarda zamanının Önemi yok.
Ne olur sabırsız olmasınlar..o kadar çok etkilenip ağladım ki..Rabbim sağlıkla kucağına verecek inş annesinin.ama kendim bu kadar tedirginken maral un doğumu na şaşırdım kaldım.evet,dinlenmesini istedi Dr.ama hic kalkma falan dememisti.hayırlı vakti bilen Allah im hepimize sağlıkla nasip etsin yavrularimiz i

dogru diyosun cnm yatmaktan butun metabolizma degisyor yatmaktan bndede olmaya basladi kabzlik,mide yanmasi vs.Allah herkesn yardmcisi olsun.kanina baktrman lazm sanada gecms olsn cnm

Kana bakalım demedi prednol iğne vurundum.pazara kadar da vurunucam.geldiğinde daha fazla tutamicaz alalım diyecek diye korkuyorum..

Kizlar lütfen panik yokkkkk aksama doguracaz yoksa hepimiz boyle gidersekk
İnan ben dogurdum,dogurucam..
Günde 6-7 tekrardan fazla olmazmış.ben saymadim.ki kasılma old. Bilmiyordum.okuldan normal muayeneye gittim ağrı aci yoktu.say,ihmal etme sakin.bizim durumumuz daha farklı derinsu..

Bendede var ayni durum canim doktorum gunde 5-6kez normal, ilerleyen zamanlarda 8 e kadar cikabilir gunde demisti ve magnezyum verdi. Kasilman olunca ic dedi.

Inşallah atak yaparlar canım. Bana bir ay sonra gel dedi doktor ona göre normal hersey ama nasıl geçer şu bir ay bilmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…