2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlarr maral kacinci haftasinda yapti dogumunu? Esim bir aya kesin cijar bebis kuvezden diyor hic te bir sorun olmaz diyor bu arada esim dr.o yuzden tam haftasini merak ettik.
29du sanırımm. ciğer geliştirici iğne de olmuştu. 1-4 hafta arası kalacak demişler hastaneden.

Kizlarr maral kacinci haftasinda yapti dogumunu? Esim bir aya kesin cijar bebis kuvezden diyor hic te bir sorun olmaz diyor bu arada esim dr.o yuzden tam haftasini merak ettik.
30.haftasında yaptı canım... yani 29 + lardaydı ... :)
inşaAllah öyle olacak inancımız tam...
minnoş bebiş bi büyeyecek kiiiii topiğimizin abisi olacak :)

cok iyi fikir hemde mis gibi kokar.ama lavanta yagininda orjinalibi bulmak lazm tabi
bu bilgi hosuma gitti sagol cnm:)

bebişlerimiz çok sıcaklıcak adana sıcağında.ikimizde levent beyde doğum yapcaz sanırım artık deneyimlerimizden yararlanırız
Ayy evet canim levent beyde yapacam insallah sen normal mi bekliyceksin sezeryan mi benim ilki sezeryan ama bide erken dogum riskim varmis yarin iyice sorcam bakalim

C
Benim de erken doğum riskim var. Bebeğin kıyafetlerini kendi pijamalarımı yıkasam mı diyorum. Acaba çok mu erken olur,tekrar yıkamak zorunda kalır mıyım
Canim ben de riskliyim ve daha igne almadim gerci bnm kizimdan kalan yatak araba anakucagi kiyafet falan var ama kizim kis bebegiydi bu kizim yaz bebegi olacak kiyafet almam lazim cogu tutmuyo kiyafetlerin bence de artik yavastan baslamak gerek Allah korusun ters bir durum olursa kalakalmayalim

Selam, uzun zamandır yoktum . Nasılsınız? Tetanoz aşımın 2. sini vurdurdum geçen gün. Bir de şeker yüklemesi yaptırdım. Yüksek çıktı. Diyetisyene yönlendirdi doktor. Diyet listesi aldım. En sevdiğim şeyler yasak :) Şekeri yüksek çıkan var mı başka ?

Buat
bebişlerimiz çok sıcaklıcak adana sıcağında.ikimizde levent beyde doğum yapcaz sanırım artık deneyimlerimizden yararlanırız
Buarada ablam da levent beyde yapti sezeryan oldu ikinci gun ayaktaydi cok cabuk ayaklandi baya sasirmistik ben ilkini cuneyt evrukede yaptim yine hic sikintim olmadi ama cok tuzlu geldi bize

Kizlar nasilsiniz? Benim göbüşüm hala çok yok ama az önce tartildim on kilo almışım moralim çok bozuldu , sizler ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…