2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar nasilsiniz? Benim göbüşüm hala çok yok ama az önce tartildim on kilo almışım moralim çok bozuldu , sizler ne durumdasınız?

Kilo alımı bünyeye göre değişiyo, o yüzden çok kafana takma. 3 ayın kalmış, son aylarda daha çok kilo alınıyo, yediklerine biraz dikkat edersen aşırı kilo almamış olursun. :) Bir de bazı kadınların göbekleri fazla çıkmayabiliyo. Ablamın karnı ufaktı hep.

Şöyle de bir yazı var;

Genel olarak söylemek gerekirse gebelik öncesi normal kilodaysanız, gebelikte normal beslendiyseniz ve bebeğiniz de ortalama ölçülerde gelişim gösterdiyse bu durumda gebeliğinizin sonunda muhtemelen 10 kilogram ile 17.5 kilogram arası almış olacaksınız.

Kızlar geçen hafta perşembe civilim sitesinden alışveriş yaptım ama 8 gün geçti hala yollamadılar. Sitede 3 günde gönderilir yazıyordu. Mail attım ona da cevap vermediler. Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar vardı burada, siz böyle bişey yaşadınız mı? Ne zaman geldi kargonuz?

[QUOTE="mehtapmhtp88, post: 40192045, member: 6Bugun itibariyle tam tamina 10 kg almis bulunmaktayim sikayetimde yokkkk[/QUOTE]

Ben gecen hafta tartildim daha tartilmicam en azindan uc haftada bir filan tartilcam acayip moralim bozuluyor. Normal beslendigimi dusunuyorum neden boyle oluyo anlamadim. Eskiden cok zayiftim 52-53 kilolarda gezerdim.Boy 160. Dogum kilolari cabuk gider diyorlar. Bakalim nolucak

Canim bizimkide nasipse kiz olucak ve adida RABIA olucak InsaAllah eklersen sewinirim canim

Bir kaç ay önce ablam ordan alışveriş yaptı. 1 haftada falan geldi sanırım.

Dun aksam tartildim 74 kiloydum bu aksam tartildim 76 :S bir anda gorunce sok oldum o yüzden moralin bozuldu. Ama artik kepek ekmeği yiyeyim diyorm. Sanirim fazla ekmek yiyorum.

Ben de tam uyaracaktim sizi canım. 15 gün oldu hala siparişim gelmedi bugün zar zor ulaştım ve bir ürünün tedarik edilemediği söylendi çok sinir oldum. Baya da alışveriş yapmıştım o ürün hariç diğerlerini gönderecek, onun da parasini iade edeceklerini umuyorum. Civilimden alışverişi önermiyorum şahsen

Ayy evet canim levent beyde yapacam insallah sen normal mi bekliyceksin sezeryan mi benim ilki sezeryan ama bide erken dogum riskim varmis yarin iyice sorcam bakalim
valla canım ben normalden çok korkuyorum arkadaşlarımın hepsi levent beyde sezeryan oldu çok olumlu şeyler söylediler.benim biraz riskim var bakalım hayırlısı.senin riskim neden canım?

Buat

Buarada ablam da levent beyde yapti sezeryan oldu ikinci gun ayaktaydi cok cabuk ayaklandi baya sasirmistik ben ilkini cuneyt evrukede yaptim yine hic sikintim olmadi ama cok tuzlu geldi bize
evet canım oda çok iyi bi doktormuş ama işteleri var herkes öyle söylüyo sezeryan konusunda aynı gün ayağa kalkıyolarmış genelde

canımm hayırlı olsun mesajını gördüm ama daha yeni girebildim mesaj yazabilmek için şok oldum resmen okuyunca nasıl duygulandım anlatamam sanki yakın bi arkadaşım bi akrabam doğum yapmış gibi hissettim umarım herşey yolunda gider bi an önce bebişinle çıkarsın hastaneden rabbim meleğini sana bağışlasın Allah yardımcınız olsun geçmişi tam okumadım daha umarım güzel gelişmeler vardır canım öpüyorum seni ve minik meleğini

kizlar ben bebek deteryani olarak baby me nin sivi deterjanini aldim.yumusatici inanilmaz zararli bisey o konuyu nasil haledicem bilmiyrm cevre muhendisi bi arkadsm kesinlikle kullanma diyor
Bende dalinin bebek deterjani ni kullndm fakat yumuşatıcı kullanmadim

kizlar kusura bakmayin ancak yazabildim burasi okadar lanet bi yerki olsek doktor bulamicaz tek doktor var ve emzirme izni var erkenden evine gidiyo doguma gidenleri baska sehire sevk ediyolar neyin var diye bakmiyolar bile.neyse suan iyiyim dogum falan degil Allaha sukur ama kurkuttu bizi yumurcak gunduz esimi aradim geldi tekrarlarsa usaga gidicez

Hadi yaa. Ben de bi sürü şey aldım.200tllik alışveriş... Ay ellerinde olmayan ürünü nie satışa sunuyorlar madem! Sinir oldum kaç gündür bekliyorum. Sen maille mi irtibat kurdun canım, nerden ulaşabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…