2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cok sukur iyi olmaniza sevindim insallah tekrarlamaz

444 1 231 musteri hizmetleri canım. Ben de 400 liralık alışveriş yaptım yapmaz olaydim. Tedarik edemedik dedikleri ürün hala stokta gözüküyor! Baya cırladim bugün telefonda.

Oh rahatladım canım Allaha şükür.

kızlar benim sol kalçam 1 haftadır feci derecede ağrıyor özellikle akşamları sizde de var mı böyle bir sıkıntı.

444 1 231 musteri hizmetleri canım. Ben de 400 liralık alışveriş yaptım yapmaz olaydim. Tedarik edemedik dedikleri ürün hala stokta gözüküyor! Baya cırladim bugün telefonda.
Saol canım, ben de bi arayım. Deterjan, krem gibi şimdiden kullanmam gereken şeyler de var içinde.

Allah razi olsun hepinizden ben bu erken dogum olayindan cok etkilendim galiba her an bisi olcakmis gibi bekliyorum.
Stres yapma lütfen canım. Böyle daha da erkene çekersin. Allahın dediği olur. Ne zaman gelmesi gerekiyorsa o zaman gelecek meleğin. İçini rahat tut lütfen :)

sanırım 20. haftamdaydimm doktorum detaylı ultrasonda bakarken bebeğin kalbinde sorun gördü odaciklarindan biri eksik dedi.Fetal eko istedi bizi bir doçenté yönlendirdi.doçent çocuk kardiyoloji uzmaniydi.uzunca inceleme yaptı doktor kalbi göstermedi bizim sipa dolaş gel tekrar bakıcam dedi.önce bi sorun var dedi.yaklaşık 1 buçuk saat sonra hiçbir şey yok dedi ama belki delik vardır 1 ay sonra gel dedi.tabi benim o günüm berbat geçti.sonuç hiçbir şey çıkmadı şükürler olsun.sende içini ferah tut bazen gereksiz telaş yaptiriyor lar.

Kizlar 26 28 hafta arasında olanlar bebekleriniz kaç kilo ve boyda.biz on gün gerideyizde hala.merak ettim herkesin yapısı farklı ama merak iste

İnşallah cTE="SirriEyvan, post: 40191181, member: 483632"]30.haftasında yaptı canım... yani 29 + lardaydı ... :)
inşaAllah öyle olacak inancımız tam...
minnoş bebiş bi büyeyecek kiiiii topiğimizin abisi olacak :)[/QUOTE]
Insallah canim esim kesinlikle bir aya sapasaglam cikar diyor.dualarimiz onunla.

Kime erken doğum demişler konuyu kaçırdım bizimde gerileme söz konusu gerileme iyice artarsa 28 hafta da bile alırız dedi doktor.28 Haftada kac kilo olur ki

Benin haftam biraz karisik gerileme var da tahminen 27 haftada desem 32 cm

Benim yüksek çıktı canım, 3 haftadır diyet yapıyorum
evet malesef çok sevdiğim seyler yasak benimde ama idare etmeye calışıyorum
arada kaçamakta yapmıyor değilim...

Kizlar 26 28 hafta arasında olanlar bebekleriniz kaç kilo ve boyda.biz on gün gerideyizde hala.merak ettim herkesin yapısı farklı ama merak iste
canım 27+4te 1150 gramdı boyunu bilmiyorum ama. her ultrasonda faklı çıkıyo aynı günde iki farklı ultrasona girmiştim ikiside farklı çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…