- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.461
Cnm 26.haftada 820 gram idi. Senin kacki simdi....Kime erken doğum demişler konuyu kaçırdım bizimde gerileme söz konusu gerileme iyice artarsa 28 hafta da bile alırız dedi doktor.28 Haftada kac kilo olur ki
Ortadoguda olcak canim ilk dogumum da orda oldu senin nerde
Ben dalın bebek deterjani aldim ve yikadim
erkekBade senin cinsiyet nedir
52tl veriyorumMuayene ücreti ne kadar ortadoğdu
hosgeldin canim kac haftaliksinselam kızlar. foruma bakayım konu takip edeyim dedim ama inş. haziran 2015 anne adayı olaraktan çok geç kalmışım. geçmişi okumam günler alır :)
canim valla bn zibin tulum feln aldim penye kalin olmayan cook da almadim dogsun havalara gore alicam birazda ama penye aldim geneldeArkadaşlar herkese merhaba ben de sessiz takipçilerdenim:) ilk üç ay için bebişlere nasıl ve ne kadar Kıyafet almalıyız?
saol cnm içim rahatladı hepimiz aynı vakaymışız :))
Cvp için saol canım :) şimdilik kaç takım yeterli olur? Ay hiç birşey bilmiyorummcanim valla bn zibin tulum feln aldim penye kalin olmayan cook da almadim dogsun havalara gore alicam birazda ama penye aldim genelde
yani hastane cikii aldim bitenede 5li set aldim 6 tane takim aldim 4 tane felnda ayaksiz pijama aldim 10 tanede zibin var simdilik yetr die dusundum kac kilo dogcak ne olck bilemedgim icin dogsun kilosuna gore alirum die dusundumCvp için saol canım :) şimdilik kaç takım yeterli olur? Ay hiç birşey bilmiyorumm
Canım en güzeli not alıp gitmek, sorduğum soruları çiziyorum doktorun karşısında gülüyo :)unutmazsam tabi :)evde konuşma hazırlıyorum doktorun yanında herşeyi unutuyom mal mal bakıyom suratına ama bu sefer eşimi de tembihledim bana hatırlat diye ya bide eşim varken de çekiniyorum bişe sormaya
ayy maşallah çok tatlılar, benimde artık biyerden başlamam lazım :)Eki Görüntüle 1471824 Eki Görüntüle 1471825
Oğlanın eşyaları yıkamaya başladım bugün. Battaniye, yün yelek gibi şeyleri de yarın yıkıcam. Daha dolap alamadık, hurç içine koyucam şimdilik. Ayy hazırlık yaptıkça içim kıpır kıpır oluyor, heyecannn...
canım ben çok heveslendim yaa :) buara umreye gitcek kimsemiz de yok, eğer bana gönderebilirsen çok dua ederim :)Kızlar o ot bende var.annem umreye gitmişti geçen yıl.ve bebek isteyenlerin de içmesi tavsiye edilen bi ot.ama ben haziranda tahlillerime başlayınca etkiler,doğru sonuç vermez diye icmemiştim.tup bebek old. Ve ikiz Dr.um sezaryan diyor.bana gerekmeyecek zaten
ben yatiyorum hepablamla bi Konuşayım geldiğinde.ben kargolatirim derse 2 ark.paylastirip gondereyim.
Hepimiz sağlık için ugraşiyoruz.inş vaktinde,sağlıkla dogumlarimiz gerçekleşir.
Kızlar bu arada aklıma gelmişken sizinlede paylaşmak istedim. Fatma ana otu diye birşey duydunuzmu? bana arkadaşım verdi bi tanıdığı mekkeden getirmiş. minyatür ağaç şeklinde odunumsu bir bitki. Bana sancıların başladığında bunu suyun içine koy, bu bitki açıldıkça seninde rahmin açılır kolay doğum yaparsın dedi. Hemen araştırdım netten yorumları okudum faydasını görenler olmuş. Hatta biz sancı çekerken suya yasin okunur bizde o sudan içersek daha iyi olurmuş. Belki saçma gelebilir biçok kişiye ama kaybedilecek bişey yok normal doğum isteyenler için tabi. Ben kısmet olursa yapmayı istiyorum bakalım. İnşallah faydasını görürüm
Anneler bebeginiz için mobilya aldınız mı ? aldiysaniz ne aldınız acabaeşyaları yavaştan hazırlamak gerekiyor bende mobilya bakmaya başladım. mobilya olmadan eşyaları koyacak yerim yok malesef bi tek yatagimizi aldık o da daha gelmedi
Kızlar herkese merhaba bugün randevumuz vardı Bebisim i görürüm diye sevinirken hicbirsey gostermedi doktorum artık buyudu öyle resim falan çekemiyoruz dedi kontrol etti çok.şükür sağlıklı tek tesellim o 29+3 36 cm 1453 gr olmuşuz
Arkadaşlar hayırlı akşamlar :) butikbebeden giyim alışverişi yapan var mı. Kalitesi nasıl acabaa. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
kızlar bana sıcak basmaya başladı mağlum hamilelik sıkıntılarından biri. işyerimdeyim çatlıcak gibi oluyorum nefes alamıyorum resmen tsort üstüne hırka giymiştim hırkayı cıkardım ama gecmedi. menopozlu gibi oldum ayy sıcaklar artıkça daha zor olcak sanırım Allah yardımcımız olsun
Birde benim kızım feci hareketli hiç durmuyor maşallah.
Son 1 haftadırda bayağı kuvettli normal mi acaba.
Doktorum anne karnında 20 dk. uyunur uyanır demişti.
Ama bazen hareketleri canımı bile yakıyor.
Yani normal olsun da ben canımın yanmasına rağzıyım.
Selam, uzun zamandır yoktum . Nasılsınız? Tetanoz aşımın 2. sini vurdurdum geçen gün. Bir de şeker yüklemesi yaptırdım. Yüksek çıktı. Diyetisyene yönlendirdi doktor. Diyet listesi aldım. En sevdiğim şeyler yasak :) Şekeri yüksek çıkan var mı başka ?
Kizlar nasilsiniz? Benim göbüşüm hala çok yok ama az önce tartildim on kilo almışımmoralim çok bozuldu , sizler ne durumdasınız?
Fakat goguslerim catlamis ona uzulmedim desem yalan olur
Ben de 8 kilo almışım. Haftaya kadar 10 kiloya tamamlarım sanırım
Dun aksam tartildim 74 kiloydum bu aksam tartildim 76 :S bir anda gorunce sok oldum o yüzden moralin bozuldu. Ama artik kepek ekmeği yiyeyim diyorm. Sanirim fazla ekmek yiyorum.
hoşbulduk,hosgeldin canim kac haftaliksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?