2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar tam vajina kısmına sancı giriyo sık sık bişeye işaret olabilir mi..? Bu hafta başka günlerde de yaşamıştım sıklaştı bu gece

Arkadaşlar herkese merhaba ben de sessiz takipçilerdenim:) ilk üç ay için bebişlere nasıl ve ne kadar Kıyafet almalıyız?

CanımOTE="Rain60, post: 40194216, member: 532495"]Benim yüksek çıktı canım, 3 haftadır diyet yapıyorum
evet malesef çok sevdiğim seyler yasak benimde ama idare etmeye calışıyorum
arada kaçamakta yapmıyor değilim...
[/QUOTE]
Canim ben sekefi dusurmegi basardim 3haftadir kan sonuclarim cok iyi cikiuor ama bugun borek pasta falan yedim bozdum diyeti biraz

saol cnm içim rahatladı hepimiz aynı vakaymışız :))

Derinsu senin sayende benimde icim biraz daha rahatladi.Ayni seyi bende sormustum bikac gun omce,bana bu kadar cvp gelmedi bende de var diye :) simdi sana "bende de var"diyenleri okudukça bi nebze rahatladim.Bende de iki haftadir falan oluyor,gecen hafta magnezyuma basladim biraz rahatladi ama hala daha var gun icinde 7 8 bile oluyor. Senin gunde ne kadar? Umarim sikinti yaratmaz bu bize

Cvp için saol canım :) şimdilik kaç takım yeterli olur? Ay hiç birşey bilmiyorumm
yani hastane cikii aldim bitenede 5li set aldim 6 tane takim aldim 4 tane felnda ayaksiz pijama aldim 10 tanede zibin var simdilik yetr die dusundum kac kilo dogcak ne olck bilemedgim icin dogsun kilosuna gore alirum die dusundum

unutmazsam tabi :)evde konuşma hazırlıyorum doktorun yanında herşeyi unutuyom mal mal bakıyom suratına ama bu sefer eşimi de tembihledim bana hatırlat diye ya bide eşim varken de çekiniyorum bişe sormaya
Canım en güzeli not alıp gitmek, sorduğum soruları çiziyorum doktorun karşısında gülüyo :)
ayy maşallah çok tatlılar, benimde artık biyerden başlamam lazım :)

canım ben çok heveslendim yaa :) buara umreye gitcek kimsemiz de yok, eğer bana gönderebilirsen çok dua ederim :)

dediğiniz ot Meryem ana otu olmasın? Suya koyduğunuzda kokusu nasıl? Meryem ana otu baya kötü kokuyor da...

mobilya hala bakıyorum. ev tipi ana kycagı tiny love 3 ü bir arada istiyorum. 270 tl
yatak park yatak bakıyorum. baby max ın anneyanı park beşiğinde gözüm var ama kullanan çok yok sanırım. gözümle görmeden netten siparişte tereddütüm var.160 tl
bide kanguru istiyorum bebek arabasınsan önce. boba 4g begendim 315 tl
kıyafetler en uygun tedi geldi. parça başı 5 tl ye geliyor. onun harici 35 tl ye battaniyeli hastane çıkışı aldım. toplam 150 tl ye bayağı şey oldu. çok az giyecek dediler gereksiz alışveriş yapmak istemedim. şort tulumlarda gözüm var sezon yeni açıldı.
bir de yıkanabilşr bebek bezi sipariş ettim 6 lı charlie banana. butikbebe den. kargolanmasını bekliyorum becere bilirsem hazır bez kullanmamayı düşünüyorum.

29+4 te 1,5 kg çıktı benimki. önceki ay 650 gr dı 25+0 da. geçen ay ortalamadan düşüktü son kontrolde normal. çok takılmamak gerekiyor sanurım. sol a yat ve uzan diyor kağan kocatepe sanırım. onun yazıları kafamı rahatlatıyor.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar :) butikbebeden giyim alışverişi yapan var mı. Kalitesi nasıl acabaa. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

markafoni gb bi site sanırım. kampanyası olan marka iyiysebürün iyidir. ben charlie banana marka yıkanabilir bebek bezi sipariş ettim. bu arada ürünü belirlediyseniz google den fiyat araştırın. çok farklı fiyatlar çıkıyor.

o dert bende de bayağı var paso cam pencere açıyorum. çocuğa oksijen gitmeye çalışıyor.

son hafta beni de iyice tekmeleyerek uyandırmaya başladı. rahat edemeyince de vuruyormuş pozisyon değişin. bir de varis basur vs olmaması için ve çocuğa rahat kan gitsin diye sola yatmak lazımmış

bn şeker yüklemesi yaptırmadım evde açlık tokluk ölçüyorum arada normal çıkıyor. ama merak ediyorum yüksek çıkanlara nasıl diyet veriliyor? yasak olan şeyleri yazma imkanın var mı?
bnm arada tansiyonum çıkıyor 12-8 civarı. normal gözüküyor ama ben normal şartlarda düşük tansiyonulu insanım

Kizlar nasilsiniz? Benim göbüşüm hala çok yok ama az önce tartildim on kilo almışım moralim çok bozuldu , sizler ne durumdasınız?

ben de 3 hafta önce 73 ü gördüm bi korktum. 58 le hamile kaldım. ama bu sabah 72.7 diydim. yani korkudan kg alımım durmuş dikkat ediyorum 15 kg bana doğuma kadar yetmeli özetle 31+ lı günlerde 15 kg almışım. 10 kg şu anda gayet normal gözüküyor gözüme.

Fakat goguslerim catlamis ona uzulmedim desem yalan olur

en merak ettiğim ve dert ettiğim konu bu her gün badem yağı sürüyorum ama anca karnıma gögsüme. doğum bitmeden çatlak olup olmadığını nasıl anlayacağım?

Ben de 8 kilo almışım. Haftaya kadar 10 kiloya tamamlarım sanırım

31+0 a gireceğim pzt +15 kg dayım.. ben napim

Dun aksam tartildim 74 kiloydum bu aksam tartildim 76 :S bir anda gorunce sok oldum o yüzden moralin bozuldu. Ama artik kepek ekmeği yiyeyim diyorm. Sanirim fazla ekmek yiyorum.

ekmek neredeyse hiç yemiyorum ama gene de kg alıyorum. kuruyemiş öneririm. ben sabahları çiğ badem, ceviz, kayısı, incir ve hurma yiyorum az az. tabi kg da alıyorum

hosgeldin canim kac haftaliksin
hoşbulduk,
30+5 olmam lazım bugün
30 yaşındayım
erkek bebek bekliyorum :)

bu arada 2 günlük geçmişi zor bitirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…