2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın kızlar. son bir haftadır her gün rüya görüyorum. zaten gece çocuğa bir şeyler bakayım, okuyayım derken gece geç yatıyorum. sabah rüyalarla uyanıyorum hep psikolojime göre bilinç altıı rüyaları sanırım..

valla canım ben normalden çok korkuyorum arkadaşlarımın hepsi levent beyde sezeryan oldu çok olumlu şeyler söylediler.benim biraz riskim var bakalım hayırlısı.senin riskim neden canım?
Canim asil riskim doktor rahim duvarimin inceldigini erken dogum yapacagimi soyledi bunun disinda idrar yolu enfeksiyonu ne yaptiysak gecmedi bi de ustune fena halde grip oldum insallah korktugumuz gibi olmaz 32yi gecelim de oyle degerlendirelim sen de bu sure zarfinda dikkat et dedi bunu diyen konyadaki doktorum hatta bugun farkli bur doktora gidecem insallah hayirli haberlerle gelirim

cnm az bir zaman sonra kavuşacaksınız.. sütünden vermişler mi, içebilmiş mi? hemen geldimi sütün? az olsa da yeter zaten şimdilik. sağmayı hiç bırakma ıkı saatte bır sağ sütünü
Vermişler canım 2cc besliyorlar bi beslemeye.Çok şükür geldi canım sutum az da olsa,pompa aldık elektrikli sagiyorum 2 saatte bir...

maraaaal bende dogum yapiyoruk herhalde karnim cok agriyo adet olmusum gibi hem agliyorum hem yaziyorum suan neolur dua edin dogum falqn olmasin
Canimmm simdi gördüm mesajını. Nasılsın dun giremedim.Bak simdi merak ettim.Doğum sancısı belirli dakika aralarla gelir canım haberin olsun....

Arkadaşlar herkese merhaba ben de sessiz takipçilerdenim:) ilk üç ay için bebişlere nasıl ve ne kadar Kıyafet almalıyız?
hoşgeldin gizli takipçi ben gördüğüm her yaz annesine soruyorum bu soruyu. genelde aldığım cevap şu; ilk 1 ay 40 gün kadar uzun kollu zıbın vs giydirmeliymişiz. sonra yaşadığın yere göre eğer hava çok sıcak oluyorsa bebeğin isilik olmaması için ince ve kısa giydirmek gerekliymiş.

Canim ben sekefi dusurmegi basardim 3haftadir kan sonuclarim cok iyi cikiuor ama bugun borek pasta falan yedim bozdum diyeti biraz[/QUOTE]
çok sevindim şekerinin düşmsine canım ama çok sinir bozucu değil mi? özellikle bu haftalardan sonra iştah çok artıyo diyolar, bende başladı sanırım ama frenliyorum ben yükleme yaptırmadım ama açlık tokluk ve hemoglabin a1c ye baktırdım. açlık 74, toklu 81, hemoglabin a1c 4.8 çıktı. doktorum çok iyi dedi. dikkat ediyorum şekerli unlu gıdalar yemiyorum şeker varmış gibi diyet yapıyorum dedim. belli zaten dedi. hamilelik şekeri diyetlerindeki ekmekleri dahi yemiyorum ki bu durum sinirimi bozmuyor değil... kendi yaptığım kekin, pastanın tadına bile bakamıyorsam ben ne anladım bu hamilelikten arada bi kaçamak yapıcam artık

Gunaydin benim canim arkadaslarim ve candan da ote minikleri

Biz uyandik ve babamiz herzamanki gibi uyuyor...

Bizde bu aralar coookk ruya goruyoruz internette bike yaziyo normal diye hic gormedigim kadar ruya goruyorum garip garip hayir oksun insallah..

Biz sindi kahvalti hazirlamaya gidelim bugun biraz yogun olucam optuk hepinizi oglumla

Arkadaşlar herkese merhaba ben de sessiz takipçilerdenim:) ilk üç ay için bebişlere nasıl ve ne kadar Kıyafet almalıyız?

Ben cok fazla sey almadim. Cunku boyu ne kadar olacak kilosu tombis mi olacak bilmiyorum. 2 tane 10 lu hastane cikisi, birkac zibin, bir iki tulum var. Dogduktan sonra oglusuma gore alacagim. Birde yaz bebegi olacagi icin kolsuz body ve corap giydirmeyi istiyorum sadece. Cok almanin anlami yok onceden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…