- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.501
çok sevindim şekerinin düşmsine canım ama çok sinir bozucu değil mi? özellikle bu haftalardan sonra iştah çok artıyo diyolar, bende başladı sanırım ama frenliyorumCanim ben sekefi du1.saamegi basardim 3haftadir kan sonuclarim cok iyi cikiuor ama bugun borek pasta falan yedim bozdum diyeti biraz
Ooooooo masallah nasil besledin minnosu canim?Günaydyasak.yadaleeerr....
Biz sabah 7 de kalktık, hazırlandık doktorumuza gittik.
Kızım koccamaaan olmuş maşallah.
Bacak boyu 31. Hafta 5 günlük çıktı. Kilomuz da 1670 gr olmuş.
Iyi beslenmis kuzum bu ay :)
Doktorumuz bir daha iki hafta sonraya çağırdı.
Sabah sabah cok mutluydum eve geldiğimde babasıyla kahvaltı yapacakti minik kizim ama işten aradılar bekliyoruz diye gitti çok moralim bozuldu çok üzüldüm
Canim ben sekefi dusurmegi basardim 3haftadir kan sonuclarim cok iyi cikiuor ama bugun borek pasta falan yedim bozdum diyeti biraz[/QUOTE]"]CanımOTE="Rain60, post: 40194216, member: 532495"]Benim yüksek çıktı canım, 3 haftadır diyet yapıyorum
evet malesef çok sevdiğim seyler yasak benimde ama idare etmeye calışıyorum
arada kaçamakta yapmıyor değilim...
Ooooooo masallah nasil besledin minnosu canim?
Molfixle prima arasindayim. Premiun care bazilari popoya yapisiyo petekleri diyorlar. Kimiside memnun. Bilemedim ama molfix OlabilirPeki hangi bezi alacağınıza karar verdiniz mi? ben molfixten numune istedim geldi ama beğenmedim sanki
Anaaaa kiz sen 1bucuk aya kalmaz dogurursun bakkkk:) masallah tombis kızına ins benimkide cok tombis olur cunku dogunca isirmak istiyorum bolbollll:)Özel bir şey yapmadim aslında canim her sabah sütümü yumurtami yedim muhakkak bir tek o var yani :)
günaydınlar:)
bende ne alsam bilmiyorm yaz bebeği nasıl giydirilir falan :/ acaba penye tulumlar nasıl olur kızlar? Hani ayrı ayrı giydirsem çorap falan bunaltmaz mı bebeği? bizim burası haziran itibariyle cidden sıcak
Prima yeni dogan alcam canimPeki hangi bezi alacağınıza karar verdiniz mi? ben molfixten numune istedim geldi ama beğenmedim sanki
Doktoruma sordum normal doğumu etkileyecek bi durum var mi diye daha erken onu söylemek için 38. Haftada konusucaz dedi bana... daha erken doğurursam nolucak diyemedimAnaaaa kiz sen 1bucuk aya kalmaz dogurursun bakkkk:) masallah tombis kızına ins benimkide cok tombis olur cunku dogunca isirmak istiyorum bolbollll:)
amasallah kuzucugaÖzel bir şey yapmadim aslında canim her sabah sütümü yumurtami yedim muhakkak bir tek o var yani :)
masallah canim kuzucuguna:)Günaydın anneleeerr....
Biz sabah 7 de kalktık, hazırlandık doktorumuza gittik.
Kızım koccamaaan olmuş maşallah.
Bacak boyu 31. Hafta 5 günlük çıktı. Kilomuz da 1670 gr olmuş.
Iyi beslenmis kuzum bu ay :)
Doktorumuz bir daha iki hafta sonraya çağırdı.
Sabah sabah cok mutluydum eve geldiğimde babasıyla kahvaltı yapacakti minik kizim ama işten aradılar bekliyoruz diye gitti çok moralim bozuldu çok üzüldüm
Canim ben sekefi dusurmegi basardim 3haftadir kan sonuclarim cok iyi cikiuor ama bugun borek pasta falan yedim bozdum diyeti biraz[/QUOTE]"]CanımOTE="Rain60, post: 40194216, member: 532495"]Benim yüksek çıktı canım, 3 haftadır diyet yapıyorum
evet malesef çok sevdiğim seyler yasak benimde ama idare etmeye calışıyorum
arada kaçamakta yapmıyor değilim...
Ben bu hafta ozellikle kacamak yapip oyle gidip kan verdim tokluk 1.saat 111cikti. Yani duzene girdi ama gene dikkat edicem tabi[/QUOTE]çok sevindim şekerinin düşmsine canım ama çok sinir bozucu değil mi? özellikle bu haftalardan sonra iştah çok artıyo diyolar, bende başladı sanırım ama frenliyorumben yükleme yaptırmadım ama açlık tokluk ve hemoglabin a1c ye baktırdım. açlık 74, toklu 81, hemoglabin a1c 4.8 çıktı. doktorum çok iyi dedi. dikkat ediyorum şekerli unlu gıdalar yemiyorum şeker varmış gibi diyet yapıyorum dedim. belli zaten dedi. hamilelik şekeri diyetlerindeki ekmekleri dahi yemiyorum ki bu durum sinirimi bozmuyor değil... kendi yaptığım kekin, pastanın tadına bile bakamıyorsam ben ne anladım bu hamilelikten arada bi kaçamak yapıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?