2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın anneleeerr....

Biz sabah 7 de kalktık, hazırlandık doktorumuza gittik.

Kızım koccamaaan olmuş maşallah.

Bacak boyu 31. Hafta 5 günlük çıktı. Kilomuz da 1670 gr olmuş.

Iyi beslenmis kuzum bu ay :)

Doktorumuz bir daha iki hafta sonraya çağırdı.

Sabah sabah cok mutluydum eve geldiğimde babasıyla kahvaltı yapacakti minik kizim ama işten aradılar bekliyoruz diye gitti çok moralim bozuldu çok üzüldüm

günaydınlar:)
bende ne alsam bilmiyorm yaz bebeği nasıl giydirilir falan :/ acaba penye tulumlar nasıl olur kızlar? Hani ayrı ayrı giydirsem çorap falan bunaltmaz mı bebeği? bizim burası haziran itibariyle cidden sıcak

Canim ben sekefi du1.saamegi basardim 3haftadir kan sonuclarim cok iyi cikiuor ama bugun borek pasta falan yedim bozdum diyeti biraz
çok sevindim şekerinin düşmsine canım ama çok sinir bozucu değil mi? özellikle bu haftalardan sonra iştah çok artıyo diyolar, bende başladı sanırım ama frenliyorum ben yükleme yaptırmadım ama açlık tokluk ve hemoglabin a1c ye baktırdım. açlık 74, toklu 81, hemoglabin a1c 4.8 çıktı. doktorum çok iyi dedi. dikkat ediyorum şekerli unlu gıdalar yemiyorum şeker varmış gibi diyet yapıyorum dedim. belli zaten dedi. hamilelik şekeri diyetlerindeki ekmekleri dahi yemiyorum ki bu durum sinirimi bozmuyor değil... kendi yaptığım kekin, pastanın tadına bile bakamıyorsam ben ne anladım bu hamilelikten arada bi kaçamak yapıcam artık [/QUOTE]
Ben bu hafta ozellikle kacamak yapip oyle gidip kan verdim tokluk 1.saat 111cikti. Yani duzene girdi ama gene dikkat edicem tabi

"]CanımOTE="Rain60, post: 40194216, member: 532495"]Benim yüksek çıktı canım, 3 haftadır diyet yapıyorum
evet malesef çok sevdiğim seyler yasak benimde ama idare etmeye calışıyorum
arada kaçamakta yapmıyor değilim...
[/QUOTE]
Canim ben sekefi dusurmegi basardim 3haftadir kan sonuclarim cok iyi cikiuor ama bugun borek pasta falan yedim bozdum diyeti biraz[/QUOTE]

Kizlar benyukleme yaptirmadum . dikkat etmeye calisiyorum. Herhalde hamur isi pasta börek ve tatlilar yasak . arada kaçamak oluyom sadece , doktor da bunu verecek nasilsa dedim canan karatay i dinkedik ben erken doğuma sebep oluyo deyince çok korktum

Ooooooo masallah nasil besledin minnosu canim?
Canim ben sekefi dusurmegi basardim 3haftadir kan sonuclarim cok iyi cikiuor ama bugun borek pasta falan yedim bozdum diyeti biraz[/QUOTE]

Kizlar benyukleme yaptirmadum . dikkat etmeye calisiyorum. Herhalde hamur isi pasta börek ve tatlilar yasak . arada kaçamak oluyom sadece , doktor da bunu verecek nasilsa dedim canan karatay i dinkedik ben erken doğuma sebep oluyo deyince çok korktum[/QUOTE]
Hamur isi beyaz ekmek tatli patates havuc bezelye bunlar yasak.yada yiyeceksen patates falan bir kucuk boy patats bi ince dilim ekmek yerine yiyeceksin.meyve sulari evde bile sıkilsa kesinlikle yasak.pilav makarna kesinlikle tasak yada bir dilimekmek yerine iki kasik yiyebilirsin.meyvelerde sınırlı gunde uckere birer kucuk boy yada orta boy yiyebilirsin

Ilk 1 ay biraz daha kapali giydirmeliyiz bence. Cunku derisi ince vucudu yag kapli degil. Kilo kaybi olacak. Usurlermis.

Ama sonrasinda bacaksiz kolsuz penye bodyler ve corap benim hayalim.
Dr.lar siz nasil giyiniyorsaniz cocuklarinizida oyle giydirin ne eksik ne fazla diorlar. Bence cokta haklilar

Anaaaa kiz sen 1bucuk aya kalmaz dogurursun bakkkk:) masallah tombis kızına ins benimkide cok tombis olur cunku dogunca isirmak istiyorum bolbollll:)
Doktoruma sordum normal doğumu etkileyecek bi durum var mi diye daha erken onu söylemek için 38. Haftada konusucaz dedi bana... daha erken doğurursam nolucak diyemedim benim kız yine sırt üstü yatiyordu ne zaman gitsek doktora aynı pozisyonda. Bi de pişmiş pişmiş sırıtıyor sipaaaaa. Diyor ki gel beniiii totoomdaan isiiirrr....

gunaydin kizlar
dun aksam yemekten snr karnim nasil sertlesti
bide nefes almakta cok zorlandim tansiyon nabiz iyiydi ama nedn bole oldu anlammadm neyseki gecti yoksa dr.a gtcektk.ptesi kontrol var bu sefer uzuun bi liste hazirladim dr.abu hafta pek agrili gecti bnm icin
herkese iyi haftasonlari...

masallah canim kuzucuguna:)

Bizim doktor da mide bulantima ve kusmama normal baskıdan dolayi dedi.
Mide yanmasina da rennie duo surup yazdi 2 kutu.
Gece yatmadan icersin muhakkak gun icinde de yanarsa icersin dedi.
Doğum hakkinda konuşmak icin erken dedi. 38. Haftada konusacakmisiz.
Hersey normal görünüyo cok sukur kizim cok saglikli
serviks de 38 dedi daha kisalma yok sanirim.

Kizlar benyukleme yaptirmadum . dikkat etmeye calisiyorum. Herhalde hamur isi pasta börek ve tatlilar yasak . arada kaçamak oluyom sadece , doktor da bunu verecek nasilsa dedim canan karatay i dinkedik ben erken doğuma sebep oluyo deyince çok korktum[/QUOTE]
Benimde şekerim yÜksek çıktı diyet yapıyorum geçen günümüz vardı orda yedim abartmadan bir buçuk saat donra parmaktan ölçülenle baktık 106 çıktı acaba düzenemi girdi
Ben bu hafta ozellikle kacamak yapip oyle gidip kan verdim tokluk 1.saat 111cikti. Yani duzene girdi ama gene dikkat edicem tabi[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…