2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydınlar..
maşallah size :) sabah sabah pozitif enerji yüklemiş sana yaren bebek :)

Haklısın canım. Çok kötü birsey ya bütün gününü mahvediyor.
dün ne yesem midem kabul etmedi peynir ekmegi bile..karnım agrıdı sancı girdi arada gece dişim mahvetti..kabus gibi bi gündü anlayacagın..kendi kendime nazar degdirdim galiba iyiyim ben dincim bi sıkıntım yok diyodum soranlara ki öyleydi zaten de demicem artık ah vah dicem sürekli

Molfixle prima arasindayim. Premiun care bazilari popoya yapisiyo petekleri diyorlar. Kimiside memnun. Bilemedim ama molfix Olabilir
Valla bilmiyorum numuneler mi orjinal değil bana mı iyi görünmedi

Evet öyle diyor doktorlar.yaz olunca karar veremiyor insan yaşayıp öğrenecez galiba

Prima yeni dogan alcam canim

hayırlısı .herşeyde şu bu bu mu o mu kararsızlığı:)

Sor tabi canım hic bir sakıncası yok.Canım benim sancim vardı bi gün önce...sancı olur olmaz doktora gittim nst de sancı yoktu,açılma yoktu tahlilde enfeksiyon çıktı ondan demişti sanciyi doktorum.ilaç yazdı eve geldim.bende iki gün öncesinden beri tuvaletimi neredeyse tutamama olmuştu,karnimda sertleşme çoğalmıştı,oturamiyordum baski hissinden,bide oğlumun hareketleri yavaşlamıştı canım.Gecede azcik sancim vardı,sonra lavaboya gittim geldim yattım,5dk sonra benden bisey geldiğini hissettim baktım durmuyor aklım basıma geldi eşime dedim kalk suyum geliyor...sonrası malum hastaneye kostuk...

Heheh maşallah de kendine 31. Hafta olmuşsunnuz ooh ooh süreler daralıyor melekler büyüyor bende bugün tam 30. Hafta oldum. Yarin 31e gecicez

masallah kızına guzel beslemıssın artık krıtık aylar bebeklerın hızlı kılo alımı baslıyor

canım 2-3 uzun kol tulum al ,0-3 aylık 7-8 yarımkol body al corap al,gercekten sıcakta bebebı kalın gıydırmek gerekmıyor,bızden bı kat kalın olcaklar o kadar ,suan ben hep 0-3 ay aldım sonrasına bakarız,ıplı body ,kısa kol sortlu tulum ve corap daha cok kullanmıs gecen yıl hazıran annelerı

masallah kızına guzel beslemıssın artık krıtık aylar bebeklerın hızlı kılo alımı baslıyor
Evet canım artık biz ne yesek onlar da onu yiyor hemen alıyorlar besinleri. Oy kuzular sağlıkla gelseler zaman çabuk geçse. Hiç kucağıma almadığım halde sanki kucağıma almayi özlemişim gibi değişik bir hasret var içimde.

dur canım uzulme aman vaktınde gelsınler sonra annelerımız bızı ozluyor dıyıp gelmek ısterler bıraz daha sabr

Heheh maşallah de kendine 31. Hafta olmuşsunnuz ooh ooh süreler daralıyor melekler büyüyor bende bugün tam 30. Hafta oldum. Yarin 31e gecicez
çok şükür bugünlere kadar geldik artık bende başlicam hazırlıklara inş.. Yarın kuzumun kıyafetlerini yıkayıp ütülicem inş :))

Doktorum benden erken doğum beklemiyor heralde ki 38. Haftada doğum şekline karar vericez. sağlıkla zamaninda gelsinler tabikii
senın kız bulmus genıs yerı ,bi de ıyı beslenıyor orda ben de olsam gelmem erkenden.Bana 32-34 u ınsallah goruruz dedı doktorum,anlayacagın kurbaga geliyor

Merhaba kizlar.
Allah hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.

Bende 4 haftalik hamileyim. Cok siddetli kasik karin ve bel agrilarim var. Gece beni uyandiracak ve kivrandiracak kadar siddetli.
Korkuyorum normali bu mudur bu ağrıların bu kadar siddetli midir? Agustos da da dusuk yapmistim bu agrilarin tavan yapmis halini cekerek.

Benim gibi olan var miydi hamileliginin ilk haftalarinda ? Icimi rahatlatin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…