- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.521
maşallah size :) sabah sabah pozitif enerji yüklemiş sana yaren bebek :)Günaydın anneleeerr....
Biz sabah 7 de kalktık, hazırlandık doktorumuza gittik.
Kızım koccamaaan olmuş maşallah.
Bacak boyu 31. Hafta 5 günlük çıktı. Kilomuz da 1670 gr olmuş.
Iyi beslenmis kuzum bu ay :)
Doktorumuz bir daha iki hafta sonraya çağırdı.
Sabah sabah cok mutluydum eve geldiğimde babasıyla kahvaltı yapacakti minik kizim ama işten aradılar bekliyoruz diye gitti çok moralim bozuldu çok üzüldüm
Benimde ona protein kalsiyum yuklemem gerek ama istahim kacti yinede yemem gerekGünaydınlar..
maşallah size :) sabah sabah pozitif enerji yüklemiş sana yaren bebek :)
çok zorlamadan ye bişeyler canım ama illada yemem lazım deyip zorlarsan miden bulanır cıkarırsın..dün aynı sen gibi ne yediysem çıkardım bendeBenimde ona protein kalsiyum yuklemem gerek ama istahim kacti yinede yemem gerek
Haklısın canım. Çok kötü birsey ya bütün gününü mahvediyor.çok zorlamadan ye bişeyler canım ama illada yemem lazım deyip zorlarsan miden bulanır cıkarırsın..dün aynı sen gibi ne yediysem çıkardım bende(
dün ne yesem midem kabul etmedi peynir ekmegi bile..karnım agrıdı sancı girdi arada gece dişim mahvetti..kabus gibi bi gündü anlayacagın..kendi kendime nazar degdirdim galibaHaklısın canım. Çok kötü birsey ya bütün gününü mahvediyor.
Valla bilmiyorum numuneler mi orjinal değil bana mı iyi görünmediMolfixle prima arasindayim. Premiun care bazilari popoya yapisiyo petekleri diyorlar. Kimiside memnun. Bilemedim ama molfix Olabilir
Evet öyle diyor doktorlar.yaz olunca karar veremiyor insanIlk 1 ay biraz daha kapali giydirmeliyiz bence. Cunku derisi ince vucudu yag kapli degil. Kilo kaybi olacak. Usurlermis.
Ama sonrasinda bacaksiz kolsuz penye bodyler ve corap benim hayalim.
Dr.lar siz nasil giyiniyorsaniz cocuklarinizida oyle giydirin ne eksik ne fazla diorlar. Bence cokta haklilar
Prima yeni dogan alcam canim
canım yaa sana bir şey sorcam suyun gelmeden önce kasılmaların oldu başka bir şey hissettin mi mesela kasıklarına aşağıya doğru baskı hissi falan ? bende de erken doğum riski var biliyorsun ve 3 gündür aşağıya doğru kasıklarıma doğru baskı hissi var sanki idrarımı tutuyorum gibi.. yaşayan sensin bilirsin diye soruyorum mazur gör .. bende bu aralar iyce endişeliyim senide okuyunca rüyalarımda senide görüyorum kendimide .. doğum yapıp duruyoz :) Allah herşeyin hayırlısını versin..
Hehehdün ne yesem midem kabul etmedi peynir ekmegi bile..karnım agrıdı sancı girdi arada gece dişim mahvetti..kabus gibi bi gündü anlayacagın..kendi kendime nazar degdirdim galibaiyiyim ben dincim bi sıkıntım yok diyodum soranlara ki öyleydi zaten de demicem artık ah vah dicem sürekli
masallah kızına guzel beslemıssınGünaydın anneleeerr....
Biz sabah 7 de kalktık, hazırlandık doktorumuza gittik.
Kızım koccamaaan olmuş maşallah.
Bacak boyu 31. Hafta 5 günlük çıktı. Kilomuz da 1670 gr olmuş.
Iyi beslenmis kuzum bu ay :)
Doktorumuz bir daha iki hafta sonraya çağırdı.
Sabah sabah cok mutluydum eve geldiğimde babasıyla kahvaltı yapacakti minik kizim ama işten aradılar bekliyoruz diye gitti çok moralim bozuldu çok üzüldüm
canım 2-3 uzun kol tulum al ,0-3 aylık 7-8 yarımkol body al corap al,gercekten sıcakta bebebı kalın gıydırmek gerekmıyor,bızden bı kat kalın olcaklar o kadar ,suan ben hep 0-3 ay aldım sonrasına bakarız,ıplı body ,kısa kol sortlu tulum ve corap daha cok kullanmıs gecen yıl hazıran annelerıgünaydınlar:)
bende ne alsam bilmiyorm yaz bebeği nasıl giydirilir falan :/ acaba penye tulumlar nasıl olur kızlar? Hani ayrı ayrı giydirsem çorap falan bunaltmaz mı bebeği? bizim burası haziran itibariyle cidden sıcak
Evet canım artık biz ne yesek onlar da onu yiyor hemen alıyorlar besinleri. Oy kuzular sağlıkla gelseler zaman çabuk geçse. Hiç kucağıma almadığım halde sanki kucağıma almayi özlemişim gibi değişik bir hasret var içimde.masallah kızına guzel beslemıssınartık krıtık aylar bebeklerın hızlı kılo alımı baslıyor
dur canım uzulme aman vaktınde gelsınler sonra annelerımız bızı ozluyor dıyıp gelmek ısterlerEvet canım artık biz ne yesek onlar da onu yiyor hemen alıyorlar besinleri. Oy kuzular sağlıkla gelseler zaman çabuk geçse. Hiç kucağıma almadığım halde sanki kucağıma almayi özlemişim gibi değişik bir hasret var içimde.
çok şükür bugünlere kadar geldikHehehmaşallah de kendine 31. Hafta olmuşsunnuz ooh ooh süreler daralıyor melekler büyüyor bende bugün tam 30. Hafta oldum. Yarin 31e gecicez
dur canım uzulme aman vaktınde gelsınler sonra annelerımız bızı ozluyor dıyıp gelmek ısterlerbıraz daha sabr
Benim kizima daha doğru düzgün bişey almadigimiz içinçok şükür bugünlere kadar geldikartık bende başlicam hazırlıklara inş.. Yarın kuzumun kıyafetlerini yıkayıp ütülicem inş :))
senın kız bulmus genıs yerı ,bi de ıyı beslenıyor orda ben de olsam gelmem erkendenDoktorum benden erken doğum beklemiyor heralde ki 38. Haftada doğum şekline karar vericez.sağlıkla zamaninda gelsinler tabikii
Yok be bi gunde iki kilo alinmaz.. su felandrDun aksam tartildim 74 kiloydum bu aksam tartildim 76 :S bir anda gorunce sok oldum o yüzden moralin bozuldu. Ama artik kepek ekmeği yiyeyim diyorm. Sanirim fazla ekmek yiyorum.
Ya bana göre iyiydi. Ben zaten sirf diger deterjanlar zararli diye aldimMemnun kaldınmı kokusu falan nasıldı yıkanınca
Hahahahsenın kız bulmus genıs yerı ,bi de ıyı beslenıyor orda ben de olsam gelmem erkenden.Bana 32-34 u ınsallah goruruz dedı doktorum,anlayacagın kurbaga geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?