2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Mrb canim hamileligin ilk haftalari o agrilar normal bebek rahme yerlesiyor cunku.ama sen gene de yat dinlen kanama olmadigi surece o yerlesme agrisidir.kanaman olursa ki ilk haftalarda hafif kanama bileolabilur hemwn drne git

Hmm anladım cnm

ilk 40 gün bebekler anne karnındaki sıcaklığı ararlar onun için yaz da olsa kışta olsa 40 gün kadarr uzun kollu giye mesela zıbın takımı yada tulum ondan sonra çok sıcak olacağı için yarım kollu kolsuz alttan çıtçıtlı bodylerden giyer ayağına da çorap bu kadar şapka eldiven giydirme yaz için kısa kollu şort tulum lar var onlardan da alabilirsin

Canım rahatlatmak isterdim seni ama 4 haftalikken hamile olduğumu bile bilmiyordum. Olduysa bile adet sancısı sanmisimdir heralde ama hiç hatırlamıyorum öyle bir şey. Doktora danismalisin bence biz ne desek yalan olur.

Kizlar burada bir arkadas yazmisti bebek deterjani kullanmayacagimm diye onun fikri bana cok mantikli gelmisti bende kullanmayacagim o yuzden. Makinede bebek programi var iki kere de durulattik mi tammamdir :)

Yanlışım yoksa maral arkadaşımız hem sezeryan hemde normal doğumu yaşadı.

İnş. Müsait olduğu zaman ikisi arasındaki kolaylığı yada zorluğu paylaşır bizlerle.

Bende merak ediyorum.

Canım ilk Doğumum 7 saat sancidan sonra sezeryan olmuştu.sonrasında benim agrim olmadı,gaz sancıları yaşadım hap ile rahatlamistim.Ama ben her ayağa kalktigimda sorun yaşadım basım dondu,gözüm karardı,kulaklarim duymadı,bir hafta hep bunu yaşadım yuruyemedim kalkıp.sonrası maşallah turp gibiydim...
Bu oglusumda ise normal oldu,nöbetçi doktor beni muayene etti açıklık tam hemen normal doğuma hazırlayın dedi,korktum itiraz ettim hocam ilki sezeryan nasil normal dogurcam bebekte küçük dedim. Dogurursun dogurursun hic merak etme dedi,tahliller yapıldı apar topar masaya çıktım sancim vardı ama aman aman dayanılmaz bir sancı değildi,ebe oturdu önüme ben bebegin saçını görüyorum dedi.Geriye ikinmak kalıyor kızlar.Nefes kontrolü ve ikinma egzersizleri normal doğumda nekadr ise yarar simdi daha iyi anlıyorum.yaklaşık yirmi dk.yarim saat sürmedi Doğumum yavrum geldi dünyaya. Gördüm kuzumu ama hemen yoğun bakım doktoru ve hemşiresi aldı götürdü kuzumu... Sonrası normal Doğum yapanlar için çok rahat kalkiyosun bikere hemen ayağa, yeme içme kısıtlaması da yok,hafif agrim dışında agrim da olmadı... İste boyle kızlar...

Yalanci sancilar baslamsrr

Maşallah canim darısı başımıza inşallah sağlıkla kuzun da gelsin yanına oh senden iyisi yok çok şükür :)

Mrb canim hamileligin ilk haftalari o agrilar normal bebek rahme yerlesiyor cunku.ama sen gene de yat dinlen kanama olmadigi surece o yerlesme agrisidir.kanaman olursa ki ilk haftalarda hafif kanama bileolabilur hemwn drne git

Kanama yok sukur. Ama bu kadar siddetli agri normal degilmis gibime geliyor. Normal bi adet sancisinin on kati nerdeyse. Bu kadar siddetli olur mu yerlesme agrisi?
Canım rahatlatmak isterdim seni ama 4 haftalikken hamile olduğumu bile bilmiyordum. Olduysa bile adet sancısı sanmisimdir heralde ama hiç hatırlamıyorum öyle bir şey. Doktora danismalisin bence biz ne desek yalan olur.
#daha gecen gun ogrendim idrarda gebelik testiyle hanile oldugumu ve hic doktora gitmedim henuz. Ilk gebeligimde de sormustum bu ağrıları. Normal demisti ama normal bi agri değil bu

Ya maral sen o minigi anlattikca benim aglayasayim geliyor ne buyuk bi mucizedir bu yaaa aslan oglun ennn kisa zamanda evine gelcek insallah.e

günaydıın kızlaarr güya erken kalkim dedim yine uyuyakalmışım kahvaltımızı yapıyoruz ya bu çocuk sürekli kasıklarıma vuruyo tam şeyime canım yanıyo ya pırtlayıp çıkacak sanki töbe töbe

ilki sezeryan mıymış demekki ssvd mümkün doktorlar ilki sezeryansa ikinciyi de sezeryan diyo
Kızlar benimki mecburi normal Doğum oldu,çünkü bebek bas vermiş yani dogum kanalina girmiş o durumda sezeryan olma ihtimalim yoktu,tabiki çok riskliydi ama Rabbim yardim etti hem ogluma hem bana...

Rahim yapina da bagli askinda.ama normal olmadigini dusunuyorsan hemen bi acile git buralarda oyalan ma.benim de agrim olmustu ama cok siddetli degildi

Benim kizima daha doğru düzgün bişey almadigimiz için
hiç sıkma canını canım..eşime kalsa hala bizde almamıştık..yaşadığımız il küçük ve kısıtlı sömestrda istanbula annemlere gitmiştim tek başıma ablamın çalıştığı bebek magzasından toplu bi alış veriş yaptım indirimli bi şekilde..yoksa benim kocaya kalsa mayıs ayına kadar beklemek lazımdı

Kızlar benimki mecburi normal Doğum oldu,çünkü bebek bas vermiş yani dogum kanalina girmiş o durumda sezeryan olma ihtimalim yoktu,tabiki çok riskliydi ama Rabbim yardim etti hem ogluma hem bana...

bi avazda doğum diye buna denir işte ne güzel Allahım sana kolay bi normal doğum yapıp bebeğinin o anını görmeyi nasip etmiş hiç merak etme oğlunda bi kaç haftaya kalmaz toparlicak kendini inanıyorum buna

Kizlar burada bir arkadas yazmisti bebek deterjani kullanmayacagimm diye onun fikri bana cok mantikli gelmisti bende kullanmayacagim o yuzden. Makinede bebek programi var iki kere de durulattik mi tammamdir :)

Ayni fikideyim. Ayrica ben yumusatici yerine sirke koyacagim. Cok kotu bir kokusu olmuyor. Daha oncede yapmistim. Hem kirec-artik cozuyor, hem mikrop oldurucu ozelligi var. 2 de durulama yaptikmi tamamdir.

Bizimde ablamin kizindan kalma biraz cicisi vardi onlari istedim annemlerden gönderin diye ama annem mi getirse yoksa kargo mu yaptirsam emin olamadim beklesem mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…