- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.541
Mrb canim hamileligin ilk haftalari o agrilar normal bebek rahme yerlesiyor cunku.ama sen gene de yat dinlen kanama olmadigi surece o yerlesme agrisidir.kanaman olursa ki ilk haftalarda hafif kanama bileolabilur hemwn drne gitMerhaba kizlar.
Allah haycunku.amala bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Bende 4 haftalik hamileyim. Cok siddetli kasik karin ve bel agrilarim var. Gece beni uyandiracak ve kivrandiracak kadar siddetli.
Korkuyorum normali bu mudur bu ağrıların bu kadar siddetli midir? Agustos da da dusuk yapmistim bu agrilarin tavan yapmis halini cekerek.
Benim gibi olan var miydi hamileliginin ilk haftalarinda ? Icimi rahatlatin ne olur
52tl veriyorum
günaydınlar:)
bende ne alsam bilmiyorm yaz bebeği nasıl giydirilir falan :/ acaba penye tulumlar nasıl olur kızlar? Hani ayrı ayrı giydirsem çorap falan bunaltmaz mı bebeği? bizim burası haziran itibariyle cidden sıcak
Canım rahatlatmak isterdim seni ama 4 haftalikken hamile olduğumu bile bilmiyordum. Olduysa bile adet sancısı sanmisimdir heralde ama hiç hatırlamıyorum öyle bir şey. Doktora danismalisin bence biz ne desek yalan olur.Merhaba kizlar.
Allah hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Bende 4 haftalik hamileyim. Cok siddetli kasik karin ve bel agrilarim var. Gece beni uyandiracak ve kivrandiracak kadar siddetli.
Korkuyorum normali bu mudur bu ağrıların bu kadar siddetli midir? Agustos da da dusuk yapmistim bu agrilarin tavan yapmis halini cekerek.
Benim gibi olan var miydi hamileliginin ilk haftalarinda ? Icimi rahatlatin ne olur
Peki hangi bezi alacağınıza karar verdiniz mi? ben molfixten numune istedim geldi ama beğenmedim sanki
Ben ilkinde huggues molfix prima kullandm ama cidden prima baska. Bide yok bi bezi birknc pisik oluyr felan derler. Oylede birsey yasamadmPeki hangi bezi alacağınıza karar verdiniz mi? ben molfixten numune istedim geldi ama beğenmedim sanki
Yanlışım yoksa maral arkadaşımız hem sezeryan hemde normal doğumu yaşadı.
İnş. Müsait olduğu zaman ikisi arasındaki kolaylığı yada zorluğu paylaşır bizlerle.
Bende merak ediyorum.
Yalanci sancilar baslamsrrgunaydin kizlar
dun aksam yemekten snr karnim nasil sertlesti
bide nefes almakta cok zorlandim tansiyon nabiz iyiydi ama nedn bole oldu anlammadm neyseki gecti yoksa dr.a gtcektk.ptesi kontrol var bu sefer uzuun bi liste hazirladim dr.abu hafta pek agrili gecti bnm icin
herkese iyi haftasonlari...
Maşallah canim darısı başımıza inşallah sağlıkla kuzun da gelsin yanına oh senden iyisi yok çok şükür :)Canım ilk Doğumum 7 saat sancidan sonra sezeryan olmuştu.sonrasında benim agrim olmadı,gaz sancıları yaşadım hap ile rahatlamistim.Ama ben her ayağa kalktigimda sorun yaşadım basım dondu,gözüm karardı,kulaklarim duymadı,bir hafta hep bunu yaşadım yuruyemedim kalkıp.sonrası maşallah turp gibiydim...
Bu oglusumda ise normal oldu,nöbetçi doktor beni muayene etti açıklık tam hemen normal doğuma hazırlayın dedi,korktum itiraz ettim hocam ilki sezeryan nasil normal dogurcam bebekte küçük dedim. Dogurursun dogurursun hic merak etme dedi,tahliller yapıldı apar topar masaya çıktım sancim vardı ama aman aman dayanılmaz bir sancı değildi,ebe oturdu önüme ben bebegin saçını görüyorum dedi.Geriye ikinmak kalıyor kızlar.Nefes kontrolü ve ikinma egzersizleri normal doğumda nekadr ise yarar simdi daha iyi anlıyorum.yaklaşık yirmi dk.yarim saat sürmedi Doğumum yavrum geldi dünyaya. Gördüm kuzumu ama hemen yoğun bakım doktoru ve hemşiresi aldı götürdü kuzumu... Sonrası normal Doğum yapanlar için çok rahat kalkiyosun bikere hemen ayağa, yeme içme kısıtlaması da yok,hafif agrim dışında agrim da olmadı... İste boyle kızlar...
Mrb canim hamileligin ilk haftalari o agrilar normal bebek rahme yerlesiyor cunku.ama sen gene de yat dinlen kanama olmadigi surece o yerlesme agrisidir.kanaman olursa ki ilk haftalarda hafif kanama bileolabilur hemwn drne git
#daha gecen gun ogrendim idrarda gebelik testiyle hanile oldugumu ve hic doktora gitmedim henuz. Ilk gebeligimde de sormustum bu ağrıları. Normal demisti ama normal bi agri değil buCanım rahatlatmak isterdim seni ama 4 haftalikken hamile olduğumu bile bilmiyordum. Olduysa bile adet sancısı sanmisimdir heralde ama hiç hatırlamıyorum öyle bir şey. Doktora danismalisin bence biz ne desek yalan olur.
Ya maral sen o minigi anlattikca benim aglayasayim geliyor ne buyuk bi mucizedir bu yaaa aslan oglun ennn kisa zamanda evine gelcek insallah.eCanım ilk Doğumum 7 saat sancidan sonra sezeryan olmuştu.sonrasında benim agrim olmadinsallah.esıları yaşadım hap ile rahatlamistim.Ama ben her ayağa kalktigimda sorun yaşadım basım dondu,gözüm karardı,kulaklarim duymadı,bir hafta hep bunu yaşadım yuruyemedim kalkıp.sonrası maşallah turp gibiydim...
Bu oglusumda ise normal oldu,nöbetçi doktor beni muayene etti açıklık tam hemen normal doğuma hazırlayın dedi,korktum itiraz ettim hocam ilki sezeryan nasil normal dogurcam bebekte küçük dedim. Dogurursun dogurursun hic merak etme dedi,tahliller yapıldı apar topar masaya çıktım sancim vardı ama aman aman dayanılmaz bir sancı değildi,ebe oturdu önüme ben bebegin saçını görüyorum dedi.Geriye ikinmak kalıyor kızlar.Nefes kontrolü ve ikinma egzersizleri normal doğumda nekadr ise yarar simdi daha iyi anlıyorum.yaklaşık yirmi dk.yarim saat sürmedi Doğumum yavrum geldi dünyaya. Gördüm kuzumu ama hemen yoğun bakım doktoru ve hemşiresi aldı götürdü kuzumu... Sonrası normal Doğum yapanlar için çok rahat kalkiyosun bikere hemen ayağa, yeme içme kısıtlaması da yok,hafif agrim dışında agrim da olmadı... İste boyle kızlar...
Kızlar benimki mecburi normal Doğum oldu,çünkü bebek bas vermiş yani dogum kanalina girmiş o durumda sezeryan olma ihtimalim yoktu,tabiki çok riskliydi ama Rabbim yardim etti hem ogluma hem bana...ilki sezeryan mıymış demekki ssvd mümkün doktorlar ilki sezeryansa ikinciyi de sezeryan diyo
Rahim yapina da bagli askinda.ama normal olmadigini dusunuyorsan hemen bi acile git buralarda oyalan ma.benim de agrim olmustu ama cok siddetli degildiefsaeclin .!.:Kanama yok sukur. Ama bu kadar siddetli agri normal degilmis gibime geliyor. Normal bi adet sancisinin on kati nerdeyse. Bu kadar siddetli olur mu yerlesme agrisi?
#daha gecen gun ogrendim idrarda gebelik testiyle hanile oldugumu ve hic doktora gitmedim henuz. Ilk gebeligimde de sormustum bu ağrıları. Normal demisti ama normal bi agri değil bu
hiç sıkma canını canım..eşime kalsa hala bizde almamıştık..yaşadığımız il küçük ve kısıtlı sömestrda istanbula annemlere gitmiştim tek başıma ablamın çalıştığı bebek magzasından toplu bi alış veriş yaptım indirimli bi şekilde..yoksa benim kocaya kalsa mayıs ayına kadar beklemek lazımdıBenim kizima daha doğru düzgün bişey almadigimiz için
Kızlar benimki mecburi normal Doğum oldu,çünkü bebek bas vermiş yani dogum kanalina girmiş o durumda sezeryan olma ihtimalim yoktu,tabiki çok riskliydi ama Rabbim yardim etti hem ogluma hem bana...
Kizlar burada bir arkadas yazmisti bebek deterjani kullanmayacagimm diye onun fikri bana cok mantikli gelmisti bende kullanmayacagim o yuzden. Makinede bebek programi var iki kere de durulattik mi tammamdir :)
Bizimde ablamin kizindan kalma biraz cicisi vardi onlari istedim annemlerden gönderin diye ama annem mi getirse yoksa kargo mu yaptirsam emin olamadim beklesem mi acabahiç sıkma canını canım..eşime kalsa hala bizde almamıştık..yaşadığımız il küçük ve kısıtlı sömestrda istanbula annemlere gitmiştim tek başıma ablamın çalıştığı bebek magzasından toplu bi alış veriş yaptım indirimli bi şekilde..yoksa benim kocaya kalsa mayıs ayına kadar beklemek lazımdı
Şuan kullanan biri olarak bende emzirme atleti oneriyorum kızlar.çok rahat lohusa teri içinde çok gerekli.Ben e bebekten almıştım çok rahat ettim.Emzurme atleti oneririm emzirme sutyeninden once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?