2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bizim fakirin cicileri. 2 tanede 10 lu hastane cikisi var.

Su alt sira varya (ugurbocekli tulum haric)sosyete pazari sagolsun her biri 3-3.5TL. Keten gomlek dahi. Ben magaza gezmem artik arkadas.

Güle güle giydir inşallah çok güzeller sosyete pazarı dediğin nerde canım..

Kizlarr maral kacinci haftasinda yapti dogumunu? Esim bir aya kesin cijar bebis kuvezden diyor hic te bir sorun olmaz diyor bu arada esim dr.o yuzden tam haftasini merak ettik.
Ayyy canım inşallah yaaa ağzından bal damlıyor 30 haftalık doğdu teyzesi...

Güle güle giydir inşallah çok güzeller sosyete pazarı dediğin nerde canım..

Simdi eminim her sehirde vardir boyle yerler ama ben eskisehir deyim. Burda carsamba paxari kurulur. Ufak defolu yada ihrac fazlasi urunler secmece usulu satilir. Cok ilginc seyler cikar her zaman. 2 sokak komple tekstil olur.

Benim kızcağızımın bu kadarcık şeyi var işte hastane çıkışlarıyla beraber
Eki Görüntüle 1472621

Ohoo daha hediyeler gelir. Esden dosttan gelir. Lazim olani sonra bebisinle cikip alirsin. Onemli olan cok olmasi degil kullanabilecegin fonksiyonel seyler olmasi. Hem yaz bebisi bunlar agustosta bezle dursalar haklari.
Kiyamam. Sen uzulme annesi bir kac parca kumas icin. Neleri olur neleri.

Haklısın ama ne bileyim sanki yarın doğacakmış gibi telaşım. Eşim de diyor alınır herşey acele etme diye ama işte. Gelde bana anlat onu. Şimdi yıkıyorum cicilerini kızımın nolur nolmaz hazır olsun en azından bir kaç parça bişeyi.

Canım sertleşme olduğunda mi nefes almakta zorlandin.peki kaç kere oldu bu durum?O kasilmaydi büyük ihtimalle canım.korkma endiselenme takipte kal ama olur mu?yalancı kasılmalarda olabilir.

Ya maral sen o minigi anlattikca benim aglayasayim geliyor ne buyuk bi mucizedir bu yaaa aslan oglun ennn kisa zamanda evine gelcek insallah.e
Ayyy canım çok sağol inşallah çabucak kilo alır ve gelir yanıma kuzum.Ayrı ayrı olmak çok zor.Yüreğim agzimda her dakika...

Zaten en basta sadece hastane cikislari ise yarayacak. Diger hersey buyuk gelecek. Cok olsa ne yazar.
Cogu alisveris gaza gelip almamiz sonucu elde maliyor. Arkadaslar yazmisti ilk cocugumdan etiketiyle kiyafetler duruyor diye.
Hic takma kafani. Zaten niye bunu dert edeyim ki? Alirim oglumu kucagima bak begendin mi alalim mi die gezerim onunla. Milletin yoklukta ne cocuklari buyuyor

Benim kızcağızımın bu kadarcık şeyi var işte hastane çıkışlarıyla beraber
Eki Görüntüle 1472621
Daha ne olsun tatlım zamanında doğması nasip olursa baya zamanımız var sen en azından hastane çıkışını almışsın ben onuda almadım :) ama böyle serip fotolarını koyunca özendim şimdi eve gideyim bende foto koyayım diye kızçemin elbiseciklerini :) Güle güle giydirmek nasip olsun hepimize inşallah..

güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah herşey yolundadır.

Simdi eminim her sehirde vardir boyle yerler ama ben eskisehir deyim. Burda carsamba paxari kurulur. Ufak defolu yada ihrac fazlasi urunler secmece usulu satilir. Cok ilginc seyler cikar her zaman. 2 sokak komple tekstil olur.
Hım anladım canım ben istanbuldayım burdada vardır ama yakın civarda bildiğim yok ama araştırayım böyle güzel şeyler bulabilirsek ne güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…