- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.581
Canim es35.haftaaoktor hatta suanda karsimds ve diyorki oksizen sorunu cozulur cozulmez cikar hastaneden oda 1ayda hallolur diuor en kotu ihtimal 35.haftada cikar diyorAyyy canım inşallah yaaa ağzından bal damlıyor 30 haftalık doğdu teyzesi...
Canım benim de çok ağrıyordu. Benim rahmimde perde var ama. O yüzden en başından beri progestan kullanıyorum. Doktoruna sordun mu ağrıların sebebini? Progestan falan kullanıyor musun?Merhaba kizlar.
Allah hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Bende 4 haftalik hamileyim. Cok siddetli kasik karin ve bel agrilarim var. Gece beni uyandiracak ve kivrandiracak kadar siddetli.
Korkuyorum normali bu mudur bu ağrıların bu kadar siddetli midir? Agustos da da dusuk yapmistim bu agrilarin tavan yapmis halini cekerek.
Benim gibi olan var miydi hamileliginin ilk haftalarinda ? Icimi rahatlatin ne olur
maşallah canım kızına :) kocaman olmuş artık hızlı büyüyolar. kıyafet konusunda ben de çok bşy alamadım daha annemler sağolsun onlar aldı biraz. senin de var yine yaa sağlıklı olsunlar da alınır bi şekilde ama insan tabi herşey hazır olsun istiyo böyle erken doğum haberlerini aldıkça insan panikliyo çanta falan hazırlamadım hiç daha inşallah sağlıkla zamanında doğar minişlerimiz...Günaydın anneleeerr....
Biz sabah 7 de kalktık, hazırlandık doktorumuza gittik.
Kızım koccamaaan olmuş maşallah.
Bacak boyu 31. Hafta 5 günlük çıktı. Kilomuz da 1670 gr olmuş.
Iyi beslenmis kuzum bu ay :)
Doktorumuz bir daha iki hafta sonraya çağırdı.
Sabah sabah cok mutluydum eve geldiğimde babasıyla kahvaltı yapacakti minik kizim ama işten aradılar bekliyoruz diye gitti çok moralim bozuldu çok üzüldüm
bu ayakkabılar çok yakışıyo ya bebişlere :) Allah ım o günleri de görücez inşallah
Hım anladım canım ben istanbuldayım burdada vardır ama yakın civarda bildiğim yok ama araştırayım böyle güzel şeyler bulabilirsek ne güzel olur..
Oy oy masaallah yarencige...Günaydın anneleeerr....
Biz sabah 7 de kalktık, hazırlandık doktorumuza gittik.
Kızım koccamaaan olmuş maşallah.
Bacak boyu 31. Hafta 5 günlük çıktı. Kilomuz da 1670 gr olmuş.
Iyi beslenmis kuzum bu ay :)
Doktorumuz bir daha iki hafta sonraya çağırdı.
Sabah sabah cok mutluydum eve geldiğimde babasıyla kahvaltı yapacakti minik kizim ama işten aradılar bekliyoruz diye gitti çok moralim bozuldu çok üzüldüm
çok şükür bugünlere kadar geldikartık bende başlicam hazırlıklara inş.. Yarın kuzumun kıyafetlerini yıkayıp ütülicem inş :))
maşallah canım kızına :) kocaman olmuş artık hızlı büyüyolar. kıyafet konusunda ben de çok bşy alamadım daha annemler sağolsun onlar aldı biraz. senin de var yine yaa sağlıklı olsunlar da alınır bi şekilde ama insan tabi herşey hazır olsun istiyo böyle erken doğum haberlerini aldıkça insan panikliyo çanta falan hazırlamadım hiç daha inşallah sağlıkla zamanında doğar minişlerimiz...
bu ayakkabılar çok yakışıyo ya bebişlere :) Allah ım o günleri de görücez inşallah
o durum bende uzun süredir var. gece dönmek wc ye kalkmak eziyet. belimde fıtık varmış gb tutuluyorumkızlar ben iyice ağırlaştım ya artık yürürken hemen yoruluyorum ağrı giriyo kasıklarıma belime yatakta dönerken tıslaya tıslaya zorla dönüyorum nefes nefes kalıyorum şimdiden böyleyse son ay nasıl olacak daha benim çok işim var
Oy oy masaallah yarencige...
Annecigi nazlaniyo burda ama guzel bakiyor fistiga...
Hiic takma kafaya canim kıyafet konusunu...
Inanki kaliyor cogu....
benim ilk oglanladan bir suru body Tulum kaldi etiketli daha...
Ama ben cocuk giyim magzazinda calisiodum manyak gibi aliyodum
Simdi bakiyorum sabun koymustum aralarina saklarken sabun lekesi olmus
Yazik cikar insaallah
Biliyorum yine giyemicek hepsini
Cok cabuk buyuyolar
Zaten yaz bebekleri cibil cibil bi bez bi body tmm...
Bence sen bikac body daha alsan yeter annesi
Zaten eylul gibi baharliklar alinacak insaallah ooo dopar tasar yine
Merak etme canım o gün de gelecek inşallah en kısa zamanda Allah ın izniyle oğluşuna kavuşacaksın doya doya içine çekeceksin o güzel kokusunu. Dualarımız minik oğluşunla canım.annesinin sütü yarasın bir an önce toplasın kendini . Kaç bebişin abisi oldu valla maşallah onaİnşallah canım inşallahhhhh.Dört gözle bekliyorum o günü.
Canim ben sekefi dusurmegi basardim 3haftadir kan sonuclarim cok iyi cikiuor ama bugun borek pasta falan yedim bozdum diyeti biraz[/QUOTE]CanımOTE="Rain60, post: 40194216, member: 532495"]Benim yüksek çıktı canım, 3 haftadır diyet yapıyorum
evet malesef çok sevdiğim seyler yasak benimde ama idare etmeye calışıyorum
arada kaçamakta yapmıyor değilim...
Ayyy insallah canım insallah... Sabırsızlanıyorum biran önce kavuşmak istiyorum kuzuma...Canim es35.haftaaoktor hatta suanda karsimds ve diyorki oksizen sorunu cozulur cozulmez cikar hastaneden oda 1ayda hallolur diuor en kotu ihtimal 35.haftada cikar diyor
Kizlar burada bir arkadas yazmisti bebek deterjani kullanmayacagimm diye onun fikri bana cok mantikli gelmisti bende kullanmayacagim o yuzden. Makinede bebek programi var iki kere de durulattik mi tammamdir :)
Canım benim de çok ağrıyordu. Benim rahmimde perde var ama. O yüzden en başından beri progestan kullanıyorum. Doktoruna sordun mu ağrıların sebebini? Progestan falan kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?