2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ayakkabıyı siyah görünce aa erkek miydi diyolar :) kız diye herşeyi pembe olacak degil ya

ben daha hiçbir şeyi yıkamadım ya yıkanabilir bezlerim gelsin hepsini birden yıkarım. ama deterjan konusunda ben de kararsızım.
bazen çok takıntılı olmamak lazım ne kadar sakınsak o kadar çöp batıyo sanki

Canım sertleşme olduğunda mi nefes almakta zorlandin.peki kaç kere oldu bu durum?O kasilmaydi büyük ihtimalle canım.korkma endiselenme takipte kal ama olur mu?yalancı kasılmalarda olabilir.
acikcasi olup olup gecmedi uzunca bir sure devam etti snr soluma yattim biraz rahatladim uyuyakalmisim.sanirim yalanci kasilmalar basladi ptesi kontrolde sorucam iice dr.a
sende oglusunda iyidir ins.canim en kisa surede kucaklarsin ins.ogluslarinla bi fotoda atarsin bize

Benim evde vardi cnm boyle bi file...
Hic kullanmamistim
Coraplarimizi koyduk teyzesi icine
37 cift benden cok corabi var tosboganin
Ayirdim bende renklilerini beyazlarini ayri yikicam
Deterjan düşünüyorum ne yapsam diye
Olmadi bikac kere durulucam
Sirke aklima yatti
Birde utu suyuna lavanta

Dün sabah 11 den bu yana buraya 507 mesaj dizen sevgili arkadaşlarım,hepinizi öpüyorum.Neyse ki hepsini okudum.Bugün özel bir kliniğe gittik biz.Doktorumuz gibi kalpte herhangi bir şey göremedi bu doktor,birazcık suyumuz fazla 27+3 üz bugün ama oğlum biraz önde 28+ lar dan gidiyor.Kilomuz 1170 gr olmuş,boyu hatırlamıyorum. Gayet sağlıklı dedi doktor,yakından baktık oğluma,kurban olurum öyle güzel bir yüz ifadesi olabilir mi aklımdan çıkmıyor. Şeker yüklemesi iki denemede de yapamadık,bende kendi diyetimi kendim yapmaya karar verdim bir kez daha denemeyeceğim.Bizden haberler bu kadar,hepinize güzel hafta sonları canlar.

bende oyleyim cnm normal artik bunlar ozellikle son 1 haftadr daha cok agirlastim sanki
masallah cnm bebegine .guzel haberlerle gelmissin ins.bundan snr hep boyle gider

tekrar merhaba kizlar
arkadsim caya geldi sabahtan,3.5 aylik bir kizi Allah bagislasin o kadar tatliki annesine bakiyor,guluyor Allahim nasil ozendim.ins.rabbim bizede o guzel gunleri gostersin ins.
bu arada bisey daha,evde bir misafir,kalabalik,gurultu varken bnm kiz hic hareket etmiyor
normalde cok hareketli.gecenlerde oldu yok artik fln dedim bugunde misafirim gitti tekmelemeye basladi:)birde saglam bi tatli yedim ev kalabalikken tik yoktu:) sanirim annesi gibi kalabaligi cok sevmick boncugum:)

Sabah bacağıma giren krampla uyandım, yatakta resmen çığlık attım.
Ayağıma daha önceden girerdi arada ama bacağıma ilk defa girdi.
Tam gecti, tekrar yatıyodum ki yine oldu.

Berbat bişeydi, ağladım oturup.
Şimdi yürüdükçe aksıyorum, kramp giren bacağım çok ağrıyor.

İleri zamanlarda daha çok olursa naparım bilmiyorum

Bizimkide öyle canım, kalabalık-gürültülü yerlerde hareketleri çok azalıyor, sakinleşince yine başlıyor.
Bende hiç sevmem kalabalığı biraz yabaniyimdir o konuda,
Eşimde dalga gecer kendine benzetmişsin cocuğu diye

Ürküyolar sesten galiba kuzucuklarımız

Bu arada ben bebeğimin hareketlerini iki gündür çok değişik hissediyorum ve nedense endişeleniyorum.

Hiç vurma, tekme gibi bişey hissetmiyorum.
Ama göbeğime bakıyorum sürekli, dalgalanmalar falan çok oluyor, sanki dönüyor falan.
O kadarını görmesem, hissetmesem soluğu doktorda almıştım çoktan.

Normal bi durum mu bu? .alıştım sürekli onun vurmalarına bu durum tuhafıma gidiyor.

maşşallh okula başlayana kadar giyer artık o çorapları:):)benim baktığım fileler bu kar büyük değil ama küçük bi kaç bişe sığar

kız bebekler anne karında tekmeden çok dalgalanırmış

Cnm gecmis olsun tekrarladimi. Benimde bikac defa sertlesme oldu dunden beri

cnm bnmkide ayni tabii aralarda tepikliyor mesela gecen gece bi vurdu uykumdan kalktim
ama en cok icimde donuyor gbi sanki son 1 haftadr kesinlikle cok garip hareketler yapyor bnde anlamiyrm:)normaldr ins.

Magnezyum verdi mi doktorun canım. Vermediyse söyle kramp giriyor diye verir muhakkkak o geciriyormuş krampları.

Cnm gecmis olsun tekrarladimi. Benimde bikac defa sertlesme oldu dunden beri
yok cnm Allaha sukur tekrarlamadi ama korktum
sanirim biraz cok yemeninde etkisi var artik aksamlari abartmicam yemek olayini bana ilk kez boyle oluyor ins. tekrarlamaz.
bide sana ne dicem bizi ilgilendiren bi konu
sabah oturmaya gelen arkadsim anlatiyor:24.haftadan snr rahim agzi uzunlugu 2 mis.bebkte konusm olarak iyi ama daha cok asagidaymis.dr.u demis yorma kendini yat dinlen ama o asla bizim gibi yatmadi.evet kendini yormamaya calisti ama hep harektliydi dogurana kadar araba kullandi ve asil bomba 40.haftasinda normal dogumla kolaycacik dogurdu masallah.bide diyoki bnm kasiklarimda hep agri olurdu.ya boyle anlattikca bnm dr.mu abartiyor acaba diye dusunmeye basladimtabiki su anda dr.kalk desede kalkmam ben en azindan 1 ay daha boyleyim ama ne bilim en azindan kalkip yemegimi yapabilir miyim ayakta?yat yat kendimi iice hasta gibi hissetmeye basladim

Hım anladım canım ben istanbuldayım burdada vardır ama yakın civarda bildiğim yok ama araştırayım böyle güzel şeyler bulabilirsek ne güzel olur..

istanbulda neredesin canım?

valla aynı sıkıntı bende de var yatağımın yanında bir dolap var onun kulpuna asılıyorum dönerken :) bir gün elimde kalcak diye korkuyom doğrusu

Magnezyum verdi mi doktorun canım. Vermediyse söyle kramp giriyor diye verir muhakkkak o geciriyormuş krampları.

Kullanıyorum canım magnezyum-kalsiyum.
Ama dün kullanmamıştım, bugünde üstüne kramp olunca dedim kullanmadım diye mi hemen oldu,
O yüzden daha ihmal etmem kesinlikle çünkü çekilir sey değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…