2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hepinize güzel haftasonlarıııı
Bende pazartesi dr a gideceğim çıkışta da alışveriş yapacağım nasipse. 10 gündür hastalıktan gözüm açılmadı yeni yeni toparlıyorum dua edin kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş hepimiz birbirimize dua edelim

Ya masallah ne guEl ya arkadasin kolayca dogumu ss. Bence soktor ne diyosa oyle davranmaliyizzz. Diyorum ama........ az once kalkip kek yaptim ufak bi kacamak iste sikilmistimm evim guzel kek kokaun istedim her bisey yaptiktan sonrada pismannoluyorum. Bisey olsa kendimi suclayacagim diye...
dogum konusuna gelince. Benim teyzemdede dikiis vardi. Kisalik vardi ondada yani. Bizim rahim agzi ztn acik oluyo diyor. Yani dikiş alindigi gibi acilma cok kolay olurmuss. Onun dikisi alinmis direkt dogumhaneye almislar cokkk kolay bi dogumu olmus.... ahhh yine bilemiyorum karar veremedim

kız bebekler anne karında tekmeden çok dalgalanırmış

Öyle mi, hiç duymamıştım ilginçmiş canım,
Bende aksine diyorum ki canımı yakana kadar tekme atsın hep

cnm bnmkide ayni tabii aralarda tepikliyor mesela gecen gece bi vurdu uykumdan kalktim
ama en cok icimde donuyor gbi sanki son 1 haftadr kesinlikle cok garip hareketler yapyor bnde anlamiyrm:)normaldr ins.

Aşağı doğru vurduğu zamanlarda canım acıyor benim, onun dışında hiç o kadar güçlü vurmadı can yakacak kadar ama çok istiyorum sürekli tepikler atsın falan Gece hiç bölünmez uykum oysa hep diyolar uyutmuyor falan diye, diyorum bende mi anormallik var.
Evet cok garip hareketler yapıyor içerde, göbeğim bi o yana bi bu yana gidip duruyor ama bakmasam görmesem hissetmiyorum bazen o kadar nazik benim kızım

Valla canım bende bazen diyorum acaba çok mu abartıyoruz diye ama bir yandan da bebiklerin sağlığını riske atma ihtimali bile korkutuyor bizleri. Sen yinede 1 ay kalmış şurda sabret

maral26 canım ne kadar güzel anlatmışsın doğumunu ben de inşallah normal doğum yapacağım ufak ufak korkuyorum hatta tırsıyorum ama böyle hikayeler okudukça rahatlıyorum Allahımm bebeğini kucağına da almayı nasip etsin üzülme canım benim akrabamında bebeği erken doğdu bir ay sonra çıktı hastaneden şimdi çok sağlıklı herşey yoluna girer sen stres yapma süt yap bol bol

Kizlar patlicam sıkıntıdan
Hava kapkara
Koca beni evde birakip okey oynamaya gitti
Nasil bisey bu yaaa!!!
Ne bencil bi kocam var benim

kızlar birşey soracağım istanbul anadolu yakasında oturanlar hangi hastanede hangi dr a gidiyor doğumu nerede düşünüyorsunuz paylaşabilirmisiniz fikire ihtiyacım var

ahh cnm bnde ayni dusunceler icindeyim bnde sabah borek yaptim
dun esime diyorum bugun fazla ayakta kaldim o da toplasan 15 dak.bide aksam kasilmalarim olduya kendimi hayatm boyunca affetmem bir sey olursavalla psikoloji fln yerlerde pek bi dengesizim bu ara:)

Valla canım bende bazen diyorum acaba çok mu abartıyoruz diye ama bir yandan da bebiklerin sağlığını riske atma ihtimali bile korkutuyor bizleri. Sen yinede 1 ay kalmış şurda sabret
haklisin cnm ama ne 1 ayi doguma kadar yatcan dedi dr.um ama ben diyrm 1 ay snr daha rahat edicek icim en azindan 32.haftadan snr diye

Kizlar patlicam sıkıntıdan
Hava kapkara
Koca beni evde birakip okey oynamaya gitti
Nasil bisey bu yaaa!!!
Ne bencil bi kocam var benim
benımkıde ıkı gundurıs seyahetınde valal kafam rahat dınlenıyoruz kızımla yemek ısteyen yok gezelim dıyen yok kızım benı cok uyutuyor nedense hep uyuyasım var

Yokyokk gerek yok valla kalkma. Bebeğimiz herseyden önemli. Yatisa devam:)) en azından bir ay dahaaa

kizlar hastane cikislarinizi ne marka aldiniz malum cikamiyrm netten siparis vericem ne olur olmaz hazir olsun istiyrm
idil baby ninkiler cok hosuma gitti ama fazla pahali uzun sure giyebilecegini bilsem alicamda herkes giyimiyor diyor.boyle sade sirin biseyler istiyrm tavsiyelerinizi bekliyrm

kızlar birşey soracağım istanbul anadolu yakasında oturanlar hangi hastanede hangi dr a gidiyor doğumu nerede düşünüyorsunuz paylaşabilirmisiniz fikire ihtiyacım var
ben de anadolu yakasındayım memorıala gıdıyorum ama dogumu nerede yapacagıma karar veremedım,yogun bakımında ssk gecerlı hastane ıstıyorum,medıpol ya da medıcal park var onlardan da fıyat alacam bakalım ,ama doktorum memorıalda yapıyor dogumu

benımkıde ıkı gundurıs seyahetınde valal kafam rahat dınlenıyoruz kızımla yemek ısteyen yok gezelim dıyen yok kızım benı cok uyutuyor nedense hep uyuyasım var
Seninki is icin gitmis canim benimki keyfinden gitti...
Yarinda gorevi var yine yok evde
Bizde oglumla takiliyoz iste napalim:))

Canim benim biri bebetto digeri karaca nin
İkisinide yikadim cok guzel memnunum yani:))

cnm ben bebitof un aldım çok hoşuma gitti bi bak istersen modellerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…