- 6 Ocak 2014
- 192
- 157
- 133
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.621
Ya masallah ne guEl ya arkadasin kolayca dogumu ss. Bence soktor ne diyosa oyle davranmaliyizzz. Diyorum ama........ az once kalkip kek yaptim ufak bi kacamak iste sikilmistimm evim guzel kek kokaun istedimyok cnm Allaha sukur tekrarlamadi ama korktum
sanirim biraz cok yemeninde etkisi var artik aksamlari abartmicam yemek olayini bana ilk kez boyle oluyor ins. tekrarlamaz.
bide sana ne dicem bizi ilgilendiren bi konu
sabah oturmaya gelen arkadsim anlatiyor:24.haftadan snr rahim agzi uzunlugu 2 mis.bebkte konusm olarak iyi ama daha cok asagidaymis.dr.u demis yorma kendini yat dinlen ama o asla bizim gibi yatmadi.evet kendini yormamaya calisti ama hep harektliydi dogurana kadar araba kullandi ve asil bomba 40.haftasinda normal dogumla kolaycacik dogurdu masallah.bide diyoki bnm kasiklarimda hep agri olurdu.ya boyle anlattikca bnm dr.mu abartiyor acaba diye dusunmeye basladimtabiki su anda dr.kalk desede kalkmam ben en azindan 1 ay daha boyleyim ama ne bilim en azindan kalkip yemegimi yapabilir miyim ayakta?yat yat kendimi iice hasta gibi hissetmeye basladim
kız bebekler anne karında tekmeden çok dalgalanırmış
cnm bnmkide ayni tabii aralarda tepikliyor mesela gecen gece bi vurdu uykumdan kalktim
ama en cok icimde donuyor gbi sanki son 1 haftadr kesinlikle cok garip hareketler yapyor bnde anlamiyrm:)normaldr ins.
Valla canım bende bazen diyorum acaba çok mu abartıyoruz diye ama bir yandan da bebiklerin sağlığını riske atma ihtimali bile korkutuyor bizleri. Sen yinede 1 ay kalmış şurda sabretyok cnm Allaha sukur tekrarlamadi ama korktum
sanirim biraz cok yemeninde etkisi var artik aksamlari abartmicam yemek olayini bana ilk kez boyle oluyor ins. tekrarlamaz.
bide sana ne dicem bizi ilgilendiren bi konu
sabah oturmaya gelen arkadsim anlatiyor:24.haftadan snr rahim agzi uzunlugu 2 mis.bebkte konusm olarak iyi ama daha cok asagidaymis.dr.u demis yorma kendini yat dinlen ama o asla bizim gibi yatmadi.evet kendini yormamaya calisti ama hep harektliydi dogurana kadar araba kullandi ve asil bomba 40.haftasinda normal dogumla kolaycacik dogurdu masallah.bide diyoki bnm kasiklarimda hep agri olurdu.ya boyle anlattikca bnm dr.mu abartiyor acaba diye dusunmeye basladimtabiki su anda dr.kalk desede kalkmam ben en azindan 1 ay daha boyleyim ama ne bilim en azindan kalkip yemegimi yapabilir miyim ayakta?yat yat kendimi iice hasta gibi hissetmeye basladim
ahh cnm bnde ayni dusunceler icindeyim bnde sabah borek yaptimYa masallah ne guEl ya arkadasin kolayca dogumu ss. Bence soktor ne diyosa oyle davranmaliyizzz. Diyorum ama........ az once kalkip kek yaptim ufak bi kacamak iste sikilmistimm evim guzel kek kokaun istedimher bisey yaptiktan sonrada pismannoluyorum. Bisey olsa kendimi suclayacagim diye...
dogum konusuna gelince. Benim teyzemdede dikiis vardi. Kisalik vardi ondada yani. Bizim rahim agzi ztn acik oluyo diyor. Yani dikiş alindigi gibi acilma cok kolay olurmuss. Onun dikisi alinmis direkt dogumhaneye almislar cokkk kolay bi dogumu olmus.... ahhh yine bilemiyorum karar veremedim
sende kalk yanına git bende oynayacağım 4. olmaya geldim de hemen eve gelirKizlar patlicam sıkıntıdan
Hava kapkara
Koca beni evde birakip okey oynamaya gitti
Nasil bisey bu yaaa!!!
Ne bencil bi kocam var benim
haklisin cnm ama ne 1 ayi doguma kadar yatcan dedi dr.um ama ben diyrm 1 ay snr daha rahat edicek icim en azindan 32.haftadan snr diyeValla canım bende bazen diyorum acaba çok mu abartıyoruz diye ama bir yandan da bebiklerin sağlığını riske atma ihtimali bile korkutuyor bizleri. Sen yinede 1 ay kalmış şurda sabret
İyi fikir dogru diyon hazirlanip gideyim bensende kalk yanına git bende oynayacağım 4. olmaya geldim de hemen eve gelirAllahım ikrah versin kahve alışkanlığı olan beylere
benımkıde ıkı gundurıs seyahetınde valal kafam rahat dınlenıyoruz kızımla yemek ısteyen yok gezelim dıyen yok kızım benı cok uyutuyor nedense hep uyuyasım varKizlar patlicam sıkıntıdan
Hava kapkara
Koca beni evde birakip okey oynamaya gitti
Nasil bisey bu yaaa!!!
Ne bencil bi kocam var benim
Yokyokk gerek yok valla kalkma. Bebeğimiz herseyden önemli. Yatisa devam:)) en azından bir ay dahaaaahh cnm bnde ayni dusunceler icindeyim bnde sabah borek yaptim
dun esime diyorum bugun fazla ayakta kaldim o da toplasan 15 dak.bide aksam kasilmalarim olduya kendimi hayatm boyunca affetmem bir sey olursavalla psikoloji fln yerlerde pek bi dengesizim bu ara:)
ben de anadolu yakasındayım memorıala gıdıyorum ama dogumu nerede yapacagıma karar veremedım,yogun bakımında ssk gecerlı hastane ıstıyorum,medıpol ya da medıcal park var onlardan da fıyat alacam bakalım ,ama doktorum memorıalda yapıyor dogumukızlar birşey soracağım istanbul anadolu yakasında oturanlar hangi hastanede hangi dr a gidiyor doğumu nerede düşünüyorsunuz paylaşabilirmisiniz fikire ihtiyacım var
yok kakmayim bn.belki yat yat popom buyur hep hayalimdi zatnYokyokk gerek yok valla kalkma. Bebeğimiz herseyden önemli. Yatisa devam:)) en azından bir ay dahaaa
haklisin cnm ama ne 1 ayi doguma kadar yatcan dedi dr.um ama ben diyrm 1 ay snr daha rahat edicek icim en azindan 32.haftadan snr diye
Seninki is icin gitmis canim benimki keyfinden gitti...benımkıde ıkı gundurıs seyahetınde valal kafam rahat dınlenıyoruz kızımla yemek ısteyen yok gezelim dıyen yok kızım benı cok uyutuyor nedense hep uyuyasım var
Canim benim biri bebetto digeri karaca ninkizlar hastane cikislarinizi ne marka aldiniz malum cikamiyrm netten siparis vericem ne olur olmaz hazir olsun istiyrm
idil baby ninkiler cok hosuma gitti ama fazla pahali uzun sure giyebilecegini bilsem alicamda herkes giyimiyor diyor.boyle sade sirin biseyler istiyrm tavsiyelerinizi bekliyrm
kizlar hastane cikislarinizi ne marka aldiniz malum cikamiyrm netten siparis vericem ne olur olmaz hazir olsun istiyrm
idil baby ninkiler cok hosuma gitti ama fazla pahali uzun sure giyebilecegini bilsem alicamda herkes giyimiyor diyor.boyle sade sirin biseyler istiyrm tavsiyelerinizi bekliyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?