2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim benim biri bebetto digeri karaca nin
İkisinide yikadim cok guzel memnunum yani:))
sagol cnm gecenelrde bebettonun bi tane begendm 100 den 50 liraya dusmus annemin yuzunden amadm pisman oldum simdi.zatn nedense bnm biseyden anlamadigimi dusunuyor kendileri:)

Butun anneler
sagol cnm gecenelrde bebettonun bi tane begendm 100 den 50 liraya dusmus annemin yuzunden amadm pisman oldum simdi.zatn nedense bnm biseyden anlamadigimi dusunuyor kendileri:)
Butun anneler ayni heralde canim ama onu dinlemeyip kendi bildigimi yapacagimi da biliyo:))

Oda bi kasılma cesidiymis canim. Her yer semsert oluyor dimi karnının.

Butun anneler

Butun anneler ayni heralde canim ama onu dinlemeyip kendi bildigimi yapacagimi da biliyo:))
aynen aynen:)hele ki bnm gibi bi kizi var yilladr bikmadi usanmadi bu didismelerimizden:)))
hala giydigimi elestirir bide ben ogrettim sana boyle giyinmeyi der
nolursa olsun Allah yokluklarini gostermesin...

damlasssss cnm bnm kasilmamda ayni senin dedigin gibi oldu belli bir bolgede diil butun gobegim sem sertti.ptesi randevum var bakalm dr.um ne dicek burayada yazarim.ama maral26 hakli o da bi kasilma turuymus ve bu aylardan snr basliyrmus devamli olmamasi halinde sakincasi yokmus

aynen aynen:)hele ki bnm gibi bi kizi var yilladr bikmadi usanmadi bu didismelerimizden:)))
hala giydigimi elestirir bide ben ogrettim sana boyle giyinmeyi der
nolursa olsun Allah yokluklarini gostermesin...

:)gerçekten anneler bi garip ya geçen annemle çarşıya çıktım biberonlara falan bakıyodum napıcan biberonu dedi bende bebeğe alıyorum dedim hiç gereği yok bence dedi hadi sütüm ilk başta gelmezse aç kalır dedim yok yok olur bana çektiysen bol olur dedi nerden biliyon anne dedim ben anneyim bilirim diyo onun yerine suluk al dedi anne sen iyi misin ne suluğu bebek su mu içer dedim içer içer ben hepinize içirdim hiç te bişe olmaz dedi buyur burdan yak çattık dedim içimden olsun ama ya annedir başımızın tacı onlar

Canım o bünye meselesi.Sakin abarttigini falan düşünme doktorunun.Çünkü salı günü 13:00 sıraları rahim ağzı uzunlugum 3.5cmdi,hic açılma yoktu,eve geldim, yattım hep hatta uyku hali vardı ilk defa üzerimde.gece suyum geldi.Allah korusun olacağı varsa boyle hızlıca rahim ağzı kısalıp acilabiliyor.Bide düşünsene gelip yatmasam is güç yapsaydim geceye kalmadan gelirdi belki minigim....Sen yat gene risk haftası geçene kadar,sakin bunları diyorum diye de stres yapma,tedbirli ol diye anlatıyorum bunları, Allah korusun yavrun benimki gibi kuveze mecbur kalmasın diye anlatıyorum... Yanlış anlama sakin canım olur mu sen dinlen bol bol...

Bebitof du canım bizimkiler.İdil baby benimde çok hoşuma gitmişti ama gerçekten kısa sure giyilecek o kadar para vermenin anlamı yok.biraz toparladiginda giyebilecegi şeyler alırsın o paraya.

yok cnm anlar miyim sagolasin.hepimiz birbirimize destek icin burdayiz.sen bizim icin tecrubeli bi anne oldun o u=yuzden fikirlerine ihtiyacimiz var.yatiyrm cnm bol bol.su rahim agzida biraz sabit kalaydi iyiydi baklim son durum ne ptesi ogrenicem.tek istedigim bebisim hizlica kilo alsin,kendini kurtarsin.erken dogum riskim olunca hep buna odaklaniyrm

Evet canım kilo erken doğumda çok büyük ölçüde önemli aksamdan beri arastiriyorum.30.haftada benim bebegim gibi 1 kilo dogan bebekler 4-8 hafta yoğun bakımda kalirken,gene 30haftada 2 kilo doğan bebekler 2 buçuk kilo doğan bebekler 1-2 hafta bilemedin 3-5 gün kalıp çıkmışlar hastaneden.Ah benim minigimde azcik kilolu dogsaydi...

hepsi mi ayni olur ya bnmki suluga bile karsi cay kasigiyla verirmis suyunudusun su vermekten bahsetmiyrm bile:)

Kızlar oglusumu görmeye gittik,iyi çok şükür... Ama sutum gaz yapmış kesmişler bi sure vitamin verceklermis kilo alsın hem diye.Ben çok gaz sancısı cekiyodum kaç gündür aklimdaydi oglumada geçerse diye,korktugum oldu.Bide gaz yapacak şeyler yemiyorum ve rezene çayı iciyorum hem sut olsun hem gaz yapmasin diye niye boyle oldu anlamadım simdi

sen 30.haftayi tam doldurmamistin dimi.masallah yine bile ii dogdu kuzucuk 1 kiloyu gecmis 600 gr.dogup yasama tutunanlar var.Allahin izniyle cikicak annesi gec olsun guc olmasin

cnm iyi olmasına çook sevindim daha da iyi olacak inşallah annesii:)acaba rezene çayı mı yaptı ki durduk yere olmaz herhalde gaz

Canim yedigin yemeklere biraz tarcin koy gaz yapmazmis ozaman insallah tekrar anne sutune doner hemencecik toplar bebegin canimmm

bak kimyonda iyi geliyo gaza

Cnm sen soylwdin de aklima geldi. Kizlar sicak bi bolgeseyseniz bebege su icirmwk gerekiyor evettttt. Ablam doğum yaptiginda antepteydi ve temmuz ayiydi. Cokkkk sicakti annem.su verelim diyodu. Ablam hayr doktordan iyimi bileceksin deyip engel oldu hep. sadece sut vereyim dedi. Sonuçccc zavalli bebis havale gecirsi aniden bikac gunluktu. Hastaneye yetistirdilerr. Soktor bebek susuz kalmis dedi. Hararetten olmus. e bolgene gore doktorluk yapsana be adammm. Onceden uyarilmamis vermeyin denmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…