- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.801
bnm yegenim agustos sicaginda oldu annem dedi cocuk pisti yikayalim bnm butun itirazlarima ragmen yikadi hic biseyde olmadi zaten alkolle temzliyosunya enfeksiyon fln olmadi cok sukurDoktor söylemişse sorun yok o zaman cnm iş yerindeki arkadaşlar olurmu yıkanması lazımki çocuk rahat etsin göbeğininde düşmesine yardımcı olur dediler kafam karışmıştı
ayni hatayi bnde yaptim gecen gun.nerdeyse rennie yi kafaya dikcektm nasil kotu bir seytövbe ettim zaten :) ne gece yicem ne şekerli tatlı şeyler aslında böyle olacağını biliyorum ama napim ya canım istedi işte :)
canm bn bi kitap okumaya sardmki gozlerim donuyor artik:)bol lavabo ziyaretli, istifralı bir geceden sonra bize yeni günaydıı... nasıl vakit geçiriyorsunuz hanımlar sınavım da bitti boşlukta kaldım birden.
masallah oglusuna hayirlisiyla dogsun ins.sende hareketlerini ii takip et hic duymamistm bn bu haftalarda kordona nasl dolaniyor bu bebis,cok yaramz olcak o zmn oglus:)hazirliklarini yap canm sen belli olmuyor bebisleremerhaba teyzelerim
biz kontrolden geldik şimdi.. 31 haftalığız ama kafa çapı, karın çapı 34 hafta çıktı..kilosu 2 kg olmuş, boynuna 2 kere kordon dolanmış, inş doğuma kadar kordondan kurtulur da normal yapabilirim doğumu, hareketlerinde azalma hissedersen hemen gel dedi doktorumuz, müdahele etmeleri gerekebilirmiş, ..biraz erken gelecek gibi geliyor bana, doğana kadar 4 kilo olur dedi doktor, ben üzüldüm birazcık, insülin bayağı kilo yapmış oğluma.. inş normal kilosunda doğar, artık zamanında demiyorum, zamanında doğarsa 5 kilo felan olur doğuramam..hayırlısıyla erken gelsin bari.. haftaya tekrar kontrolüm var, kordon inş açılır, akıllıdır benim oğlum, başaracağına eminim, dua edin siz de teyzeleri.. ben başlayım bari kıyafetlerini yıkayıp, çantayı hazırlamaya.. daha 2 ay var diye ağırdan alıyordum..
Ben daha hiç bişi yapmadım canım :) çokta sorun etmiyorum artık :)Merhaba annişler. Hazırlıklarınız nasıl gidiyor? Ben artık biberon, emzik, pişik kremi, göğüs ucu kremi vb. eksikleri alayım diyorum. Sizler ne yaptınız, bu ürünleri alan var mı :) Önerdiğiniz markalar var mı?
Doğu'da olduğumuz için bu ürünleri internet dışında bulabileceğim bir yer yok. O yüzden araştırma yapmaya başladım 1 aya ancak kargo gelir :)Ben daha hiç bişi yapmadım canım :) çokta sorun etmiyorum artık :)
Canım zaten benimki anormalDoğu'da olduğumuz için bu ürünleri internet dışında bulabileceğim bir yer yok. O yüzden araştırma yapmaya başladım 1 aya ancak kargo gelir :)
Eşime göre erken davranıyorum ama ne bileyim her şey hazır olsun istiyorumCanım zaten benimki anormalgeldik 32. Haftaya yani
Bende öyle aceleciydim ama pes ettim artık eşimde tık olmadığı içinEşime göre erken davranıyorum ama ne bileyim her şey hazır olsun istiyorum
Allah korusun canım. Bebişlerimizi hayırlı zamanda alırız kucağımıza inşallah :)Bende öyle aceleciydim ama pes ettim artık eşimde tık olmadığı içingörümcem bişeyler göndermiş kızlarından onlar gelecek bakalım ondan sonra ihtiyacıma göre liste yapıp aldırıcam kaldı şurda 2ay mayısı saymıyorum hatta 1 ay kaldı sayılır. Kocamın kaygısı Allah korusun bişey olursa üzülürsün diye. Ama allahım vermesin doğduktan sonra da olabilir olacağı varsa.
Aminnnn canimmmRabbim acil şifalar versin canım Rabbim sizlere bağışlasın dualarım bebeğinle iyi düşün iyi olsun
İnşallah canım inşallah ben kızımın mayıs 15ten sonra geleceğini düşünüyorum içime öyle doğuyor bakalım. En son kontrolde de bi haftadan fazla da önde görünüyordu fl'si :)Allah korusun canım. Bebişlerimizi hayırlı zamanda alırız kucağımıza inşallah :)
ben henuz bebek icin bakim urunleri almadim ama kendim icin gogus ucu,catlak kremi gibi urunleri mustela aldm brbk icin de mustela ya da burt bees alicam ins.biberon,emzik vs.de avent alirim buyuk ihtimalMerhaba annişler. Hazırlıklarınız nasıl gidiyor? Ben artık biberon, emzik, pişik kremi, göğüs ucu kremi vb. eksikleri alayım diyorum. Sizler ne yaptınız, bu ürünleri alan var mı :) Önerdiğiniz markalar var mı?
Allah razi olsun canım aminnnn inşallahCanım Rabbim şafi ismiyle şifa versindualarımız musab hamzayla...
herkese günaydın geçmişe bi göz gezdirdim ama hepsini okuyamadım sayfalar cok ilerlemiş.maral26 çok çok geçmiş olsun bebişin iyileşir merak etme dualarımız bebişin ve seninle.
cnm aslında bizlik çok birşey yok, herşey bebekler kendileri ayarlıyor, sen elinden geleni yap, gerisi allaha ve bebeklere kalmış, sağlıklı olmaları önemli, önde yada geride gitmeleri değil..doğduktan sonra başlıyor bütün iş..inşllh cnm, allh razı olsn. 2 haftada bir gdyrm. 200 gram almş 2 haftada. insan çok üzülüyrm canm ya, ne bliym bn bakamıyrm dye kndmi suçluyrm hep.
cnm sen stres yaptıkça bişeyler çıkar mutlaka, sen akışına bırak biraz, sadece bebeğinle eğlen oyalan konuş..emin ol iyi geliyor ona da sana da..inşllh öyle olur canm. biraz sıkıntılı bir hamilelik geçrdm, geçiryrm. ondan bu kadr etkilnyrm galiba. en bşta düşük tehlikem vardı, snra kalbnde problm var dediler, ondan snra bu gerilik çıktı, bi oh diyemedik. bu arada bn eşimn memlektnde yaşıyrm. burda kimim kimsem de yok. çok etkilndm herhlde her şeyden.
aman yapmayın kızlar, ben kaç gece aç yattığımı bilirim, ama ağzıma tek birşey atmadım..8den sonra birşey yememeye de gayret ediyorum..yoksa kilolar da alıp başını gidecek..tövbe ettim zaten :) ne gece yicem ne şekerli tatlı şeyler aslında böyle olacağını biliyorum ama napim ya canım istedi işte :)
Oğluşun tombiş olacak annesi ve erken geleceğe benziyor evet :) kordon olayı kötü olmuş ama eminim kurtaracaktır kendini kordondan :) allahım hayırlı doğumlar nasip etsin cümlemize :)
inş teyzeleri, kurtarsın kendini akıllı oğlum benim..annesi de kolaycacık normal şekilde yapsın doğumunu.. içerde çok hareketli bazen korkutuyor beni doğduktan sonra da durmazsa diye..ama konuşuyorum oğlumla söz dinler benim oğlum, çok akıllı o teyzeleri :)masallah oglusuna hayirlisiyla dogsun ins.sende hareketlerini ii takip et hic duymamistm bn bu haftalarda kordona nasl dolaniyor bu bebis,cok yaramz olcak o zmn oglus:)hazirliklarini yap canm sen belli olmuyor bebislere
kendini birakma canim benim.ni konus bakalm dr.la ne diyecek belki olasi durumlardr bunlar ins.atlatr kuzucuk dualarimiz bebisinle...Allah guc kuvvet versin ins.
cnm allah beterınden korusun güçlü ol lütfen. bu durumlar olabilir, minik oğlumuz nelerin üstesinden geldi bunların da gelecek inşallah ben yürekten inanıyoum durumu en kısa zamanda eskisinden de iyi olacak.. bu gibi durumlar olabılıyor cnm çok daha kötü durumları atlatanlar var 26 haftalık doğup da .. kendini toparlıcak oğlumuz annesi en kısa zamanda müjdeli haberler alıcaksın inşallah..
Rabbim yardimcin olsun bebegine acil sifalar versin bebegini sana bagislasin yuce rabbim ben inaniyorun hayata tutunacak bebegin 31 haftalik dogum yapan Cok yakin bir arkadasim var senin yasadiklarinin aynisini yasadi ama su an bebegi 3 aylik ve yaninda rabbim senin bebegini de sana bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?