2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım geç saatte bir şey yemeni tavsiye etmem. insanı perişan ediyor. hatta 9dan sonra yemememiz lazm. akşm yenilenler gündz yenilen gbi olmuyor. ço rahatsz ediyor.

inşllh öyle olur canm. biraz sıkıntılı bir hamilelik geçrdm, geçiryrm. ondan bu kadr etkilnyrm galiba. en bşta düşük tehlikem vardı, snra kalbnde problm var dediler, ondan snra bu gerilik çıktı, bi oh diyemedik. bu arada bn eşimn memlektnde yaşıyrm. burda kimim kimsem de yok. çok etkilndm herhlde her şeyden.

canım geç saatte bir şey yemeni tavsiye etmem. insanı perişan ediyor. hatta 9dan sonra yemememiz lazm. akşm yenilenler gündz yenilen gbi olmuyor. ço rahatsz ediyor.

tövbe ettim zaten :) ne gece yicem ne şekerli tatlı şeyler aslında böyle olacağını biliyorum ama napim ya canım istedi işte :)

bol lavabo ziyaretli, istifralı bir geceden sonra bize yeni günaydıı... nasıl vakit geçiriyorsunuz hanımlar sınavım da bitti boşlukta kaldım birden.

haklısın cnm ister istemez etkilenirsin ama gör bak gayet sağlıklı kilosu yerinde doğacak hiç dert etme sen beslenmene bak

annelik çok zormş. bazen anneme hala asilik yapıyrm snra dyrm kadın bni göremiyo zaten, bn de onu üzüyrm. allh annelrmzle, evlatlarmzla uzun uzun yaşamamızı nasip etsn.

amin canım amin, doğru sylyrsn. bi arkadaşm hamilykn sadece 2 kilo aldı. bebeği 4 kilo doğdu. nasip galiba hepsi.

Dört gözle bekliyorum inşallah canım,Rabbim kavusmamizi nasip eder inşallah
canım benim kavustugunuzda bu günleri hatirlamayacaksın bile. dualarım sizinle.

göbek düşene kadar silme banyosu öneriyorlar canım. yıkamadan her yanını kaynamış soğumuş ılık su ve bebek pamugu ile silmek.

canım biliyorum senin için çok zor... söz konusu evlat olunca insan ister istemez çok üzülüyor ama nefes aldığı sürece umut var unutma. Rabbim onu bu dunyaya gondermiş bi can vermiş, emin ol yaşaması ve hayatta kalması içinde onu koruyacaktır. inşallah bizlerde dualarımızı eksik etmeyeceğiz o bebişlerimizin yakışıklı abisi olacak, sende her sabredişinde sevap ustune sevap kazanacaksın... inş tez zamanda iyileşir evine doner...

cnm inş işe yarar, başladım dünden itibaren. bugün de doktora gidicem. dereotu kullanıp kullanmamakta tereddüt ediyordum ki sakıncası olmadığını, sütü artırdığını öğrendim. hemen başladım o yüzden..[/QUOTE]

Evet canim ben de duydum sutu artiriyormus. Ben de baslayayim birkaç güne yabzaten severim dereotunu. Farz edelim ki sevdiğim için yiyorum her gün bi sikinti olmaz inşfaydasini da ggörürüz. Çünkü Saracoğlu hocanin dediklerine çok inanıyorum. Uygula dikkat inşa da basarili oldum Allahin izniyle

maşşallah bebişe kilosu boyu çok iyi normal doğuma engel yok demiş ya alttan mı muayene etti yoksa genel duruma göre mi söyledi
çok saol tatlım seninkinede maşallah :) alttan muayene etmedi canım ama çok şükür bu haftaya kdr ne tahlillerde ne testte bi risk cıkmadı hersey normal gidiyor ve de doktorum bebeğinde çok iri değil haftasına gore normal doğum gozukuyor dedi. fazla iri olmasıda normal doğuma engel demekki

hmm anladım cnm inşallah böyle devam eder de bi avazada çıkarırsın :)

Günaydın canım anneler, nasılsınız.
Biz anca kalktık kızımla. Geçmişi okuduk biraz.
maral26 canımın içi dün gördüm yazdıklarını ama inan ne diyeceğimi bilemedim. Bol bol dua ediyorum, ediyoruz musab için. Çok güçlü olmalısın, derdini veren dermanını da verir inşallah.

aynen cnm, ben de öyle düşünüyorum..inş ikinci de arkadan gelir hayırlısıyla.. birlikte büyür giderler..benim de erkek, odasını krem, arabasını kırmızı, ana kucağını gri aldım..her iki cinsin de kullanabileceği şekilde.. inş 2.de kızım olursa rahat rahat kullanırız..

merhaba teyzelerim
biz kontrolden geldik şimdi.. 31 haftalığız ama kafa çapı, karın çapı 34 hafta çıktı..kilosu 2 kg olmuş, boynuna 2 kere kordon dolanmış, inş doğuma kadar kordondan kurtulur da normal yapabilirim doğumu, hareketlerinde azalma hissedersen hemen gel dedi doktorumuz, müdahele etmeleri gerekebilirmiş, ..biraz erken gelecek gibi geliyor bana, doğana kadar 4 kilo olur dedi doktor, ben üzüldüm birazcık, insülin bayağı kilo yapmış oğluma .. inş normal kilosunda doğar, artık zamanında demiyorum, zamanında doğarsa 5 kilo felan olur doğuramam..hayırlısıyla erken gelsin bari.. haftaya tekrar kontrolüm var, kordon inş açılır, akıllıdır benim oğlum, başaracağına eminim, dua edin siz de teyzeleri.. ben başlayım bari kıyafetlerini yıkayıp, çantayı hazırlamaya.. daha 2 ay var diye ağırdan alıyordum..

merhaba kizlar
ins.sizlerde bebislerinizle iyisinizdr.ben bugun sabah biraz ayakta kaldim ondan mi bilmem hafiften agri hissettim karnimda simdi tekrar yatisa gectim zaten kizimda bi garip hareketler yapiyor bazen canm yaniyor tekmede degl,sag sol kayiyor durmadan icimde:)bu arada 1 haftayida geride biraktik sukurler olsun rabbime.Allahin izniyle 34.haftayi bi gorsem ayaklanicam artik
herkese iyi haftalar olsun,bu haftada cabucak gecsin ins...

Oğluşun tombiş olacak annesi ve erken geleceğe benziyor evet :) kordon olayı kötü olmuş ama eminim kurtaracaktır kendini kordondan :) allahım hayırlı doğumlar nasip etsin cümlemize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…