- 15 Nisan 2011
- 242
- 105
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.781
canım geç saatte bir şey yemeni tavsiye etmem. insanı perişan ediyor. hatta 9dan sonra yemememiz lazm. akşm yenilenler gündz yenilen gbi olmuyor. ço rahatsz ediyor.günaydın hanımlar iyi haftalar diliyorum gece uykusuz geçti yine ayıptır söylemesi gece canım çikolata çekti biraz nutella yedim yemez olaydım Allahım sabaha kadar yatamadım midem bi ekşidi ki anlatamam resmen yanıyo iğrenç bi tat ağzımda ıyyyyy sabha kadar geçmedi bida asla yemicem bu aradamaral26 cnm inşallah oğlun iyieşecek bırakmicak kendini sende güçlü ol en çok sana ihtiyacı var çünkü dualarımız sen ve minik musab için tmm mı
inşllh öyle olur canm. biraz sıkıntılı bir hamilelik geçrdm, geçiryrm. ondan bu kadr etkilnyrm galiba. en bşta düşük tehlikem vardı, snra kalbnde problm var dediler, ondan snra bu gerilik çıktı, bi oh diyemedik. bu arada bn eşimn memlektnde yaşıyrm. burda kimim kimsem de yok. çok etkilndm herhlde her şeyden.cnm benimde sat a göre 4 5 gün geri doktorum herhangi bi olumsuz bişe demedi hatta ölçümleri de haftasıyla uyumlu diyo her kontrolde evet bende geç döllenme olduğunda arayı kapatıyo diye biliyorum kimi erken kapatıyomuş kimi son aylarda doktorun iyi diyosa gelişimine hiç stres yapma bence son aylar bebekler birden atak yapıyo çünkü
canım geç saatte bir şey yemeni tavsiye etmem. insanı perişan ediyor. hatta 9dan sonra yemememiz lazm. akşm yenilenler gündz yenilen gbi olmuyor. ço rahatsz ediyor.
inşllh öyle olur canm. biraz sıkıntılı bir hamilelik geçrdm, geçiryrm. ondan bu kadr etkilnyrm galiba. en bşta düşük tehlikem vardı, snra kalbnde problm var dediler, ondan snra bu gerilik çıktı, bi oh diyemedik. bu arada bn eşimn memlektnde yaşıyrm. burda kimim kimsem de yok. çok etkilndm herhlde her şeyden.
annelik çok zormş. bazen anneme hala asilik yapıyrm snra dyrm kadın bni göremiyo zaten, bn de onu üzüyrm. allh annelrmzle, evlatlarmzla uzun uzun yaşamamızı nasip etsn.evet bende oncekı hafta öyleydim. bı haftada hiç almamış gibi gözüküyordu oğlum. aynı kalmıştı yani. sonrakı hafta 200 birden almış. yanı ölçümlere göre de değişiyor aslında ekstra bişi de yapmadım. ama bende vicdana zabı çektim ağladım falan zaten duygusalım ağlamaya yer arıyorm :)
amin canım amin, doğru sylyrsn. bi arkadaşm hamilykn sadece 2 kilo aldı. bebeği 4 kilo doğdu. nasip galiba hepsi.Canim kendini suclama bak ben 13 kilo aldim okdr yedim her seyden yedim bebegim geriden geliyor komsum 9 ay boyunca kustu ve hic beslenemedi bebegi 3950 dogdu yani eminim sen beslenmene dikkat ediyorsundur adet duzensizligin varsa gec dollenme de olabilir sikma canini tatli bebisini de uzme rabbim saglik versin napalim
canım benim kavustugunuzda bu günleri hatirlamayacaksın bile. dualarım sizinle.Dört gözle bekliyorum inşallah canım,Rabbim kavusmamizi nasip eder inşallah
göbek düşene kadar silme banyosu öneriyorlar canım. yıkamadan her yanını kaynamış soğumuş ılık su ve bebek pamugu ile silmek.Mrb kızlar ne zamandır giremiyorum umarım herkes iyidir Rabbim hepimize kolaylık versin az bi zaman kaldı. Geçen kayınvalideye gittik bana diyoki çocuğun göbeği düşene kadar hiç yıkanmazmış tecrübeli anneler varmı böyle birşey ?
çok teşkkrlerrr.haklısın cnm ister istemez etkilenirsin ama gör bak gayet sağlıklı kilosu yerinde doğacak hiç dert etme sen beslenmene bak
canım biliyorum senin için çok zor... söz konusu evlat olunca insan ister istemez çok üzülüyor ama nefes aldığı sürece umut var unutma. Rabbim onu bu dunyaya gondermiş bi can vermiş, emin ol yaşaması ve hayatta kalması içinde onu koruyacaktır. inşallah bizlerde dualarımızı eksik etmeyeceğiz o bebişlerimizin yakışıklı abisi olacak, sende her sabredişinde sevap ustune sevap kazanacaksın... inş tez zamanda iyileşir evine doner...Kızlar o kadar moralim bozuk ki, kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam,oglum ağızdan tüple solunuma bağlanmış, solunumu kötüleşmiş, kanında enfeksiyon çıkmış, ayrıca kansizlikta varmış, beslenme kesilmişti zaten,antibiyotiğe baslicaklarmis,kan takilcakmis,babamız görmeye gitti,hemşire ablaları resim atmış çok bitkin görünüyor kuzum, inşallah atlatabiliriz bu enfeksiyonu,duvarlar üstüme üstüme geliyor,çok zor çok canım yanıyor, evladım nelerle uğraşıyor küçücük bedeniyle elimden bisey gelmiyor. Detaylı bilgide vermemişler yarin Dr.undan bilgi alin demişler.Bana sabah olmaz artik. Çok kötüyüm
cnm inş işe yarar, başladım dünden itibaren. bugün de doktora gidicem. dereotu kullanıp kullanmamakta tereddüt ediyordum ki sakıncası olmadığını, sütü artırdığını öğrendim. hemen başladım o yüzden..[/QUOTE]Gunluk dereotu yiyin bir ay boyunca diyo. Meme için etkisi olur mu bilmiyorum canim ama bi de bir ay boyunca çoban cantasi cayi diyordu sanirim onu öneriyor. Ama hamilelerde pek kur onermedigi iiçin yapmiyorum ben. Ama dereotu yapılabilir. Faydasinu gorursen biz de yapalim canim inş ise yarar
çok saol tatlım seninkinede maşallah :) alttan muayene etmedi canım ama çok şükür bu haftaya kdr ne tahlillerde ne testte bi risk cıkmadı hersey normal gidiyor ve de doktorum bebeğinde çok iri değil haftasına gore normal doğum gozukuyor dedi. fazla iri olmasıda normal doğuma engel demekkimaşşallah bebişekilosu boyu çok iyi normal doğuma engel yok demiş ya alttan mı muayene etti yoksa genel duruma göre mi söyledi
çok saol tatlım seninkinede maşallah :) alttan muayene etmedi canım ama çok şükür bu haftaya kdr ne tahlillerde ne testte bi risk cıkmadı hersey normal gidiyor ve de doktorum bebeğinde çok iri değil haftasına gore normal doğum gozukuyor dedi. fazla iri olmasıda normal doğuma engel demekki
inşallah canım amin cümlemize :))hmm anladım cnm inşallah böyle devam eder de bi avazada çıkarırsın :)
aynen cnm, ben de öyle düşünüyorum..inş ikinci de arkadan gelir hayırlısıyla.. birlikte büyür giderler..benim de erkek, odasını krem, arabasını kırmızı, ana kucağını gri aldım..her iki cinsin de kullanabileceği şekilde.. inş 2.de kızım olursa rahat rahat kullanırız..güle güle kullan, doğru sylyrsn canm, bn aldğm her şeyi 2. çocğu da düşnrek aldm. bu bebeğim erkek, 2. nin kız olma ihtmlni düşünerek öyle masmavi bi oda yapmadm. ana kucağı, araba koltuğu, moblya falan her şeyi iki cnsyte de uyack renklerden aldm. zaten insan çocuğu içn en iisini yapmak istyor. her şeyn kaliteli olmasına dkkt edyrz. bari uzun sre kullanalım.
Oğluşun tombiş olacak annesi ve erken geleceğe benziyor evet :) kordon olayı kötü olmuş ama eminim kurtaracaktır kendini kordondan :) allahım hayırlı doğumlar nasip etsin cümlemize :)merhaba teyzelerim
biz kontrolden geldik şimdi.. 31 haftalığız ama kafa çapı, karın çapı 34 hafta çıktı..kilosu 2 kg olmuş, boynuna 2 kere kordon dolanmış, inş doğuma kadar kordondan kurtulur da normal yapabilirim doğumu, hareketlerinde azalma hissedersen hemen gel dedi doktorumuz, müdahele etmeleri gerekebilirmiş, ..biraz erken gelecek gibi geliyor bana, doğana kadar 4 kilo olur dedi doktor, ben üzüldüm birazcık, insülin bayağı kilo yapmış oğluma.. inş normal kilosunda doğar, artık zamanında demiyorum, zamanında doğarsa 5 kilo felan olur doğuramam..hayırlısıyla erken gelsin bari.. haftaya tekrar kontrolüm var, kordon inş açılır, akıllıdır benim oğlum, başaracağına eminim, dua edin siz de teyzeleri.. ben başlayım bari kıyafetlerini yıkayıp, çantayı hazırlamaya.. daha 2 ay var diye ağırdan alıyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?