2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
iki haftam kaldı çok şükür dolaba bakıyorum bakıyorum bebeğimin az eşyası mı var yoksa küçük olduğu için mi az görünüyor bilmiyorum ya annemle kayınvalide gelirken neler getirecekler bilmediğimden fuzuli eşyada doldurmak istemiyorum acaba az mı aldım yıkayamıyorumda belki daha bişeyler alınır diye bekliyorum 32. haftamda doktora gittiğimde bakyım yine bişeyler sonra gelir yıkarım izinli olucam zaten temizlik bebek eşyalarının silinmesi yıkanması ütülenmesi zaten iki günü almaz artık çamaşırlar yıkandığı gibi kuruyor burda

Ca
Canim benim uzme kendini en son doktora gittiginde kac kiloydu bugune kadar kac kilo aldi onemli olan duzenli gelisimi dedi benim doktorum hem daha 2 ayin var asil 32 haftadan sonra cok hizlaniyor benim buyuk kizima minyon demislerdi 34 haftada 1 800 civariydi birden atak yapti 3 kiloyu gecti uzulme benim simdiki kizim da 8 gun falan geri insallah bebislerimiz saglikla gelecekler

inşllh cnm, allh razı olsn. 2 haftada bir gdyrm. 200 gram almş 2 haftada. insan çok üzülüyrm canm ya, ne bliym bn bakamıyrm dye kndmi suçluyrm hep.

Hergün mutlaka iki kaşık pekmez iç cnm çok faydasını görürsün bebişin kilo alır kemikleri güçlenir küvezde fln kalmaz inslh kötü şeyler getirme aklına
çok teşekkr ederm canım, pekmz, bal, ceviz, süt, et her gn tükeytrm. mesela hafta iki gn kırmzı et yyn dyorlar ya bn her gn kırmzı et yyrm ama anlayamadım bir türlü. bn de eşim de kilolu değilz. inşllh sadece genetiktr.

cnm allah beterınden korusun güçlü ol lütfen. bu durumlar olabilir, minik oğlumuz nelerin üstesinden geldi bunların da gelecek inşallah ben yürekten inanıyoum durumu en kısa zamanda eskisinden de iyi olacak.. bu gibi durumlar olabılıyor cnm çok daha kötü durumları atlatanlar var 26 haftalık doğup da .. kendini toparlıcak oğlumuz annesi en kısa zamanda müjdeli haberler alıcaksın inşallah..

Kocaman olmus canim oglun masallah.
Hazirliklar da bitmis nerdeyse..
Bende dun cantayi hazirladim erken mi oldu bilemedim ama hazir olsun diye dusundum.
Yoksa hazir olmasa esime kalsa dolabi getirir heralde hastaneye
çok saol canım seninkide buyumustur kontrolunuz ne zaman :))
cantayı hazırlaman iyi olmuş Allah korusun heran hersey olabilir bi darbe bile alsak yada kaza durumunda felan doğumun gercekleşmesi gerekebilir o zmn en azından cantanı alıp getirirler hastaneye. bende ütüledikçe cantama koyucam çoğunu hastane veriyormuş zaten en azından giyeceklerimi hazır bulundurayım en sonada lohusa tacı terliğimi bide bebek şekelerimi hazırlıcam izne cıkınca inş :)))

Sağol canım Allah razi olsun.Geceyi sabah edemedim,gozumu kapadım kotu şeyler gördüm...
Rabbim yardimcin olsun bebegine acil sifalar versin bebegini sana bagislasin yuce rabbim ben inaniyorun hayata tutunacak bebegin 31 haftalik dogum yapan Cok yakin bir arkadasim var senin yasadiklarinin aynisini yasadi ama su an bebegi 3 aylik ve yaninda rabbim senin bebegini de sana bagislasin

maşşallah bebişe kilosu boyu çok iyi normal doğuma engel yok demiş ya alttan mı muayene etti yoksa genel duruma göre mi söyledi

canım bebişler 34 ten sonra asıl kılo alıyorlar oooo ne 2 si , 3 ün üzerinde doğacak inş hiç takılma ona sen beslenmene dikkat et her gun mutlaka et ye, muzun da faydası var diyorlar.

canım bebişler 34 ten sonra asıl kılo alıyorlar oooo ne 2 si , 3 ün üzerinde doğacak inş hiç takılma ona sen beslenmene dikkat et her gun mutlaka et ye, muzun da faydası var diyorlar.
evet canm hepsni deniyrm zaten. muz faydalı, bni de tok tutuyor zaten, bebeği de toprlıyor. allh hepimzn evladnı bağşlasın. çok zormş hamillk ya, gremiyorsun, dokunamıyorsun. hp bi kndni suçlama hali..

evet canm hepsni deniyrm zaten. muz faydalı, bni de tok tutuyor zaten, bebeği de toprlıyor. allh hepimzn evladnı bağşlasın. çok zormş hamillk ya, gremiyorsun, dokunamıyorsun. hp bi kndni suçlama hali..

bebeğinin kilosu gayet 30 haftalıkken olması gereken kiloda değil mi zaten neden sıkıntı ettin sen bebeğin kilosuda değil önemli olan

günaydın hanımlar iyi haftalar diliyorum gece uykusuz geçti yine ayıptır söylemesi gece canım çikolata çekti biraz nutella yedim yemez olaydım Allahım sabaha kadar yatamadım midem bi ekşidi ki anlatamam resmen yanıyo iğrenç bi tat ağzımda ıyyyyy sabha kadar geçmedi bida asla yemicem bu arada maral26 cnm inşallah oğlun iyieşecek bırakmicak kendini sende güçlü ol en çok sana ihtiyacı var çünkü dualarımız sen ve minik musab için tmm mı

inşllh cnm, allh razı olsn. 2 haftada bir gdyrm. 200 gram almş 2 haftada. insan çok üzülüyrm canm ya, ne bliym bn bakamıyrm dye kndmi suçluyrm hep.
Canim kendini suclama bak ben 13 kilo aldim okdr yedim her seyden yedim bebegim geriden geliyor komsum 9 ay boyunca kustu ve hic beslenemedi bebegi 3950 dogdu yani eminim sen beslenmene dikkat ediyorsundur adet duzensizligin varsa gec dollenme de olabilir sikma canini tatli bebisini de uzme rabbim saglik versin napalim

evet bende oncekı hafta öyleydim. bı haftada hiç almamış gibi gözüküyordu oğlum. aynı kalmıştı yani. sonrakı hafta 200 birden almış. yanı ölçümlere göre de değişiyor aslında ekstra bişi de yapmadım. ama bende vicdana zabı çektim ağladım falan zaten duygusalım ağlamaya yer arıyorm :)

blmyrm canm bn geç döllnme oldğunu düşnyrm ama geç döllnme de olsa zaten bi süre snra açığı kapatıyrmş bebekler ama bnm bebeğim kapatamadı. allhtan çok harektli, onunla teselli buluyrm.

cnm benimde sat a göre 4 5 gün geri doktorum herhangi bi olumsuz bişe demedi hatta ölçümleri de haftasıyla uyumlu diyo her kontrolde evet bende geç döllenme olduğunda arayı kapatıyo diye biliyorum kimi erken kapatıyomuş kimi son aylarda doktorun iyi diyosa gelişimine hiç stres yapma bence son aylar bebekler birden atak yapıyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…