- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.761
Canim benim uzme kendini en son doktora gittiginde kac kiloydu bugune kadar kac kilo aldi onemli olan duzenli gelisimi dedi benim doktorum hem daha 2 ayin var asil 32 haftadan sonra cok hizlaniyor benim buyuk kizima minyon demislerdi 34 haftada 1 800 civariydi birden atak yapti 3 kiloyu gecti uzulme benim simdiki kizim da 8 gun falan geri insallah bebislerimiz saglikla geleceklerkızlar şimdi dr dan geldim. 30 hafta 3 günlük bebeğim 1300 gram, 38 cm, erkek bebek bu arada. hala bir haftalık gerilik var. çok üzülüyrm ya, zamannda doğrsa 2 kg civarı doğacak. küvzde falan kalır dye korkuyorum.
inşllh cnm, allh razı olsn. 2 haftada bir gdyrm. 200 gram almş 2 haftada. insan çok üzülüyrm canm ya, ne bliym bn bakamıyrm dye kndmi suçluyrm hep.Ca
Canim benim uzme kendini en son doktora gittiginde kac kiloydu bugune kadar kac kilo aldi onemli olan duzenli gelisimi dedi benim doktorum hem daha 2 ayin var asil 32 haftadan sonra cok hizlaniyor benim buyuk kizima minyon demislerdi 34 haftada 1 800 civariydi birden atak yapti 3 kiloyu gecti uzulme benim simdiki kizim da 8 gun falan geri insallah bebislerimiz saglikla gelecekler
çok teşekkr ederm canım, pekmz, bal, ceviz, süt, et her gn tükeytrm. mesela hafta iki gn kırmzı et yyn dyorlar ya bn her gn kırmzı et yyrm ama anlayamadım bir türlü. bn de eşim de kilolu değilz. inşllh sadece genetiktr.Hergün mutlaka iki kaşık pekmez iç cnm çok faydasını görürsün bebişin kilo alır kemikleri güçlenir küvezde fln kalmaz inslh kötü şeyler getirme aklına
Kızlar o kadar moralim bozuk ki, kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam,oglum ağızdan tüple solunuma bağlanmış, solunumu kötüleşmiş, kanında enfeksiyon çıkmış, ayrıca kansizlikta varmış, beslenme kesilmişti zaten,antibiyotiğe baslicaklarmis,kan takilcakmis,babamız görmeye gitti,hemşire ablaları resim atmış çok bitkin görünüyor kuzum, inşallah atlatabiliriz bu enfeksiyonu,duvarlar üstüme üstüme geliyor,çok zor çok canım yanıyor, evladım nelerle uğraşıyor küçücük bedeniyle elimden bisey gelmiyor. Detaylı bilgide vermemişler yarin Dr.undan bilgi alin demişler.Bana sabah olmaz artik. Çok kötüyüm
çok saol canım seninkide buyumustur kontrolunuz ne zaman :))Kocaman olmus canim oglun masallah.
Hazirliklar da bitmis nerdeyse..
Bende dun cantayi hazirladim erken mi oldu bilemedim ama hazir olsun diye dusundum.
Yoksa hazir olmasa esime kalsa dolabi getirir heralde hastaneye
Rabbim yardimcin olsun bebegine acil sifalar versin bebegini sana bagislasin yuce rabbim ben inaniyorun hayata tutunacak bebegin 31 haftalik dogum yapan Cok yakin bir arkadasim var senin yasadiklarinin aynisini yasadi ama su an bebegi 3 aylik ve yaninda rabbim senin bebegini de sana bagislasinSağol canım Allah razi olsun.Geceyi sabah edemedim,gozumu kapadım kotu şeyler gördüm...
gunaydın annişler nasılsınız...
vakit bulur bulmaz geçmişi okuyacağım. bugun işteyim maalesefhaftasonu giremeyenler için tekrar özet geceyim. c.tesi kontroldeydik bebişimin kilosu 31+5de 1716 gram 40 cmdı. doktorum şuan için normal doğuma engel bir durumun yok dedi. doğum izni için rapor işlerimi hallettim bu aydan sonra gitmiyorum sayılı gunum kaldı çok şükür az kaldı. bebişimin odasını temizledim, bütün herseyini yıkadım artık vakit buldukca utuleyip dolabına dizicem inş :)))
kızlar şimdi dr dan geldim. 30 hafta 3 günlük bebeğim 1300 gram, 38 cm, erkek bebek bu arada. hala bir haftalık gerilik var. çok üzülüyrm ya, zamannda doğrsa 2 kg civarı doğacak. küvzde falan kalır dye korkuyorum.
kızlar şimdi dr dan geldim. 30 hafta 3 günlük bebeğim 1300 gram, 38 cm, erkek bebek bu arada. hala bir haftalık gerilik var. çok üzülüyrm ya, zamannda doğrsa 2 kg civarı doğacak. küvzde falan kalır dye korkuyorum.
evet canm hepsni deniyrm zaten. muz faydalı, bni de tok tutuyor zaten, bebeği de toprlıyor. allh hepimzn evladnı bağşlasın. çok zormş hamillk ya, gremiyorsun, dokunamıyorsun. hp bi kndni suçlama hali..canım bebişler 34 ten sonra asıl kılo alıyorlar oooo ne 2 si , 3 ün üzerinde doğacak inş hiç takılma ona sen beslenmene dikkat et her gun mutlaka et ye, muzun da faydası var diyorlar.
blmyrm canm bn geç döllnme oldğunu düşnyrm ama geç döllnme de olsa zaten bi süre snra açığı kapatıyrmş bebekler ama bnm bebeğim kapatamadı. allhtan çok harektli, onunla teselli buluyrm.stres yapma cnm ya geç döllenmeden mi kaynaklı
evet canm hepsni deniyrm zaten. muz faydalı, bni de tok tutuyor zaten, bebeği de toprlıyor. allh hepimzn evladnı bağşlasın. çok zormş hamillk ya, gremiyorsun, dokunamıyorsun. hp bi kndni suçlama hali..
1600 olması gerekiyormş canım. kilosu değil sadece, karın çevresi, baş çvresi hepsi bi hafta on gün kadar geri.bebeğinin kilosu gayet 30 haftalıkken olması gereken kiloda değil mi zaten neden sıkıntı ettin sen bebeğin kilosuda değil önemli olan
Canim kendini suclama bak ben 13 kilo aldim okdr yedim her seyden yedim bebegim geriden geliyor komsum 9 ay boyunca kustu ve hic beslenemedi bebegi 3950 dogdu yani eminim sen beslenmene dikkat ediyorsundur adet duzensizligin varsa gec dollenme de olabilir sikma canini tatli bebisini de uzme rabbim saglik versin napaliminşllh cnm, allh razı olsn. 2 haftada bir gdyrm. 200 gram almş 2 haftada. insan çok üzülüyrm canm ya, ne bliym bn bakamıyrm dye kndmi suçluyrm hep.
evet canm hepsni deniyrm zaten. muz faydalı, bni de tok tutuyor zaten, bebeği de toprlıyor. allh hepimzn evladnı bağşlasın. çok zormş hamillk ya, gremiyorsun, dokunamıyorsun. hp bi kndni suçlama hali..
blmyrm canm bn geç döllnme oldğunu düşnyrm ama geç döllnme de olsa zaten bi süre snra açığı kapatıyrmş bebekler ama bnm bebeğim kapatamadı. allhtan çok harektli, onunla teselli buluyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?