2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar geceden beri devam etti kasılmaların.ayağa kaldırmadı.ilk kez oldu boyle.sabah gittik Dr a nst ye bağlandı sancı değilmiş.normal dedi ama düşük önleyici iğne vurdurdu.magnezyum verdi.normalde bunlara gerek varmı ki ? Beni korkutmamak icinmi öyle dedi acaba?

Allah razi olsun canım inşallah...

İnşallah canım bi çıksa hayirlisiyla kuzum bi çıksaaa...

Ayyy inşallah canım inşallah.Gerçekten çok zor Rabbim kimseye yasatmasin inşallah...

ben henuz bebek icin bakim urunleri almadim ama kendim icin gogus ucu,catlak kremi gibi urunleri mustela aldm brbk icin de mustela ya da burt bees alicam ins.biberon,emzik vs.de avent alirim buyuk ihtimal
Ben de biberon ve emzikte avent düşünüyorum da o kadar çok seçeneği var ki kafam karıştı :S

Bebeğin için hepimiz dua ediyoruz arkadaşım allahım ennkısa sürede kucağına almayı nasip eder kendini cok strese sokma eşinin ve bebeğinin sana ihtiyacları var zor ama biliyoruz ama senln kuvvetli durman lazım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alınca bunların hepsini unutursun bizim için de kollar kollar uyursun(Maral)

Güçlü olmaya çalışıyorum canım Rabbim inşallah yavrumuza kavuşmayı nasip eder bize.Dun kirli battaniyesini getirdi babasi,temiz olanı vermis içeri.Yıkamaya kiyamiyorum mis gibi kokuyor,kan damlamis üstüne....
Çekecek sinavimiz varmış demekki....

günaydın kızlar

ben de yıkanmaması lazım diye biliyorum ama anneler bırakmıyor sanırım..

benim ki ne kdr oldu acaba geçen gidecektim kalkamadım. yarın a randevu aldım bakalım 32+1 olacağım yarın.
bende eşyalarını deterjansız bir parti yıkadım kurutmada kuruttum bi ton tüy çıktı kurutma makinasından. tembelliğim gidince tekrar yıkayıp kurutup ütüleyeceğim. daha dolap fln da yok benim çekmecelere koyacağım

başta ben de öyle düşündüm ama o kdr enerjimi yediki hamilelik, çocuğum varken gene hamile kalırsam birinci açlıktan ölür gibi geliyor nasıl ilgileneceğim.

doğduğu hafta normalin altında olmadığı sürece kilosunun düşük olmasını istiyorum. nlrmal doğum olur inş. ama kilolu olursa nadıl olacak diye stres oluyorum bu ara.

benim evi komple bi temizleyip bi düzene sokmam lazım. gebelikte düzen falan kalmadı

saydıklarının hiçbirini almadım gögüs kremini alayım bari bu hafta..

Ahhh o günler bi gelse,bi alsam kucagima hic birakmicam kucagimdan inşallah canım.

oyy maşallah tosuncuğa :) bence sen hazırlıklarına baa bi hız ver, hem için de rahat eder

canım ben bu haftasonu aldım. Biberon ve emzik philips avent, pişdik kremi şampuan vs herşeyini bübchen den almıştım, göğüsucu kremi daha almadım ama lansinoh olabilir, bide bitkisel bişiler araştırıyorum onu son ay kullanacağım için pek üstüne düşmedim. Benim tavsiyelerim bunlar, kullanmadım ama çok araştırdım

Benim tac terlik bile tamam:)))
Biz haftasonu acil gitmek zorunda kaldik kontrole agrim vardi Allah tan normalmis agrilarim..
bizim oglan 1kilo 900 gram olmus canim boyumuz da 43 cm dedi dr umuz masallahi var oglumun:)))

evet canım bende gramı gramına aldığı her kiloda mutlu oluyorum hatta doğuma kdr kaç kilo alır onu felan hesaplıyorum :)))
aynen doğru diyosun canım bende yazmıştım ablamın bebeği sezaryandı yavrucağım her sesten irkiliyor korkuyor
masallah canim kuzucuguna.az sabret izne kadar o is yerindeki kizla iyi gecin:)opuyrm...
haklısın canım sabır sabır en onemlisi :)))) elimin altında bi takvim var hergun işe gelişimde çeltik atıyorum buyuk bir zevkle, artık herseye dayanmaya katlanmaya çalışıcam :))
Mutlu pazarlar guzel anneleeerrr :)
Minnaklarinizla bol oyunlu bir gün olsunn, gobuslerinizi gere gere dolanin ortalikta :))
artık hamilelik için aldığım badilerimi giymeye başladım canım aynen gobeğimi gere gere dolaşıyorum bol bol resim çekiniyorum kendimle barışıkım şuan :)))
hayırlı olsun aldıklarınız canım güle güle giysin bebişin. annemlerle aynı mahallede oturuyoruz inanki gelip yardım etmese bile varlığı orda olması bile bana yetiyor zavallım emekliliğini doldurmak için çalışıyor şuan pek bişey bekleyemiyorum ama bebek arabamızı aldı çok sukur saolsun baya bi yukten kurtardı bizi :))))

nımm nımm ne guzel yazmışsınnn canım ilk fırsatta hemen alıp yiyorum annemde yapardı salatasını bol limonlu hemde ne guzel yerdikk canım cekti walla
Merhaba annişler bizde bugün 29 . Haftaya girdik buda kızım ve ben Eki Görüntüle 1481848
oyy maşallah yesinler gobusunu :))))
güle güle kullanın canım hayırlı olsun.. ah şu babalarımız annelerimizz allah başımızdan eksik etmesin
Canim o birazda çocukla ilgili benimde ilk cocugum sezeryandi ama sukur oyle birsey yaşamadık
doğrudur o zaman sen şanslıymışsın canım cunku benden başka yazanlarda olmuş sezeryan olan bebekler her sesten irkiliyor korkuyor diye.
hayırlı olsun canım güle güle kullanın sen elini yinede cabuk tut ama sandığın kdr uzun sürmüyor sıkıntı yapma kendine benim bi ütüleme işim kaldı 2 gunde hallettim yıkama, temizlik işini :)
bende de başlanıcı var canım dediğin gibi dışarıya doğru cıkıntılar başladı. inş ilerlemez sana da gecmiş olsun...

ben görüyorum zaten fıstık biri olduğunu canım diğer arkadaslarda mahrum kalmasınlar canım cek bi kaç resim bakalım :))
Bi kısım alış verişi hallettik sanırım ufak tefek şeyler kaldı..odam biraz dagınıkmış şimdi farkettim affola
hayırlı olsun canım :)) bu arada pis değil ama dagınık evleri severim cunku orda yaşayanların izleridir onlar, doğal gercek olan ev hali o aslında :)) biraz duygusal düşünüyorum sanırım

sonunda eve cıkardık esımı cok yoruldum,aksamdan topuklarım davul gıbı şişti cok korkuyorum gebelik zehırlenmesı olur dıye,zaten doktorum boyle bı rısk var demişti
geçmiş olsun canım bol bol dinlen gecer inş :)

doğru solemiş canım ben gebelik eğitimine gittim ordaki uzman hemşirelerde öle söledi sadece temiz bezle ya da mendille silmek yeterliymiş
bol lavabo ziyaretli, istifralı bir geceden sonra bize yeni günaydıı... nasıl vakit geçiriyorsunuz hanımlar sınavım da bitti boşlukta kaldım birden.
geçmiş olsun canım

dr.un onlem almis cnm endiselenme bnde vurunuyrm ayni sekilde gecn haftada nstye grdm.kasilmalr icin magnezyum vermistr tekrarlarsa soyle dr.na adalat diyede bi hap var kasilmalr icin.korkma alistim artik bn sende cok yorma kendini dinlen mutlaka

Ben de biberon ve emzikte avent düşünüyorum da o kadar çok seçeneği var ki kafam karıştı :S
biberon 1 tane cam kucuk alicam bn zatn hemen ihtiyacm olacagini dusunmuyrm,bulunsun die
emzikte smoothie modelini alicam ama TR de var mi bilmiyrm.yeni dogan icin en uygunu o bnde yurt disndan aldrcam

kolay gelsin kuzucummm şansıma bizim pazarımız cumartesi günü kuruluyor. genelde liste yapıp eşimi yolluyorum. bazen de beraber gidiyoruz. bana kalsa hep gidicem de, bazen soğuk oluyor. bundan sonra hep gidicem sıcaklayınca havalar :) gözüm gönlüm açılıyo sebze meyve görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…