- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.861
Sagoll canimm:))
Esimde bende uzunuz ondan uzun olacak heralde bizim oglan:))
Dustuk canimm nihayet seninde 4 gunun kalmis 50 lere:))50 lere düşmüşsün maşallah.
Ben prima alicam canim beyaz paket olandan.Kızlar bebek bezi aldınız mı?
Ben henüz almadım.
Molfix göbek bağı oyuntulu mu alsam, prima yeni doğan mı karar veremedim.
Hahah geçenlerde akşam tok karnına 95'i gördüm canım aldım başımı gidiyorum hehehmasallah size hani senin kilolarin hic belli olmuyor:)
hadi cok yorma bebisi
Ah bi benim içim aaçılmıyor heralde şu pazarda. Tabi bunda çıktığım iki tane yokuşun etkisi büyük. Burası trabzon canımın içi her yer yokuş dolu pazar arabasını o yokuşlardan çeke çeke çıkarana kadar kan ter içinde kalıyorum. Kilodan da zorlanıyorum tabii...kolay gelsin kuzucummmşansıma bizim pazarımız cumartesi günü kuruluyor. genelde liste yapıp eşimi yolluyorum. bazen de beraber gidiyoruz. bana kalsa hep gidicem de, bazen soğuk oluyor. bundan sonra hep gidicem sıcaklayınca havalar :) gözüm gönlüm açılıyo sebze meyve görünce
Teşekkür ederiz güzel teyzecikMasaallah pofudugumuza
Yarenimizle ne guzel cimis ana kiz oyyy
cnm şekerim çok yüksek değildi aslında benim, 144 çıktı..hatta 100lük bile yapmaya gerek duymadı doktorum, ben kendi çapımda diyete başladım, kilo alımım da durdu zaten..ama oğlum nedense önden gidiyor, bence biliyor annesinin tez canlı, çabuk sıkılan biri olduğunu, ben güzelce gelişeyim de erkenden doğayım bari dedi :) akıllı düşünceli oğlum benim, şu kordonu da çözerse süperiz, yoksa sezeryan yolları açılıyor banaMongacıgim sen insilun mi kullaniyorsun sekerin okadar yuksek miydi senin ben normal dyetle kontrol ediyorum insilune gerek kalmadi.bebis tosuncuk olmus masallah annesi dogunca yanaklarindan isirirsin artık
oğlum gönlüme göre hareket ediyor, doğunca tam sevmelik olacak inş, teyzelerim gelsin hemen beni sevsin ısırsın diye :) oyun konusunda süperiz, sabahtan beri hiç uyumadı sürekli kıpır kıpır karnımda, yorulmadı enerjik oğlum benim, anasına çokkkk çektirmez inşOyyss tosbogacik mi olmus eykek amanin masaallah
Kiz dogunca tam isirmalik olcek de sene....
Mehtap teyzesi onu sıkıştırip isirmaz miii
Acilir acilir kordon üzülme annesi
Oyuncuk yapiyodur o icerde...m
Teeeyyjeler teyjeleyy
Biz babamizla ctesi minababye gittik
Ivir zivirimizi tamamladik cok sukur...
Eki Görüntüle 1482837
Bebe sampuani ve bebe yagimiz var zaten bebe urunlerini kullanmayi seviyorum...
Kendimi bildim bileli banyodan cikinca yag kullanirim cild icin cok iyi oluyor...
Battaniye niyetine bunu aldik
2 tane gelicekmis zaten alan olmus
Hem hastanede hem tasimanin icinde rahat kullanabilcem bunu insaallah
Eki Görüntüle 1482848
Tosboganin karyola yayagi icime sinmemisti hazir yatak sert geldi ustune yun yatak yapicaktik annemle sadece kilifina 60 tl istedi yorganci yünü bizden bide
Bende oyun parki yatagi aldim
Ne ugrascam
Hem pamuk hem antialerjik hem kilifi yikanio oh bu da 60 tl
Koyucam hazir yataginin ustune yatsin yumusacik tosuncuk bu insaallah :)
Eki Görüntüle 1482856
bu arada minababy ye bayıldım, en çok onu sevdim, ürün çeşidi çok, fiyatlar uygun, pazarlık yapma imkanı var bir de..Teeeyyjeler teyjeleyy
Eki Görüntüle 1482837
Kendimi bildim bileli banyodan cikinca yag kullanirim cild icin cok iyi oluyor...
Eki Görüntüle 1482848
Tosboganin karyola yayagi icime sinmemisti hazir yatak sert geldi ustune yun yatak yapicaktik annemle sadece kilifina 60 tl istedi yorganci yünü bizden bide
Ne ugrascam
Eki Görüntüle 1482856
Ben prima alicam canim beyaz paket olandan.
Onu onerdi arkadasim insalllah iyi gelir
Hehehhh neler cektircek sana daha du bakam...oğlum gönlüme göre hareket ediyor, doğunca tam sevmelik olacak inş, teyzelerim gelsin hemen beni sevsin ısırsın diye :) oyun konusunda süperiz, sabahtan beri hiç uyumadı sürekli kıpır kıpır karnımda, yorulmadı enerjik oğlum benim, anasına çokkkk çektirmez inş
Canim bitti mi artik alisveris gule gule kullansin bebegin insallah:))Teeeyyjeler teyjeleyy
Eki Görüntüle 1482837
Eki Görüntüle 1482848
Ne ugrascam
Eki Görüntüle 1482856
Teeeyyjeler teyjeleyy
Eki Görüntüle 1482837
Eki Görüntüle 1482848
Ne ugrascam
Eki Görüntüle 1482856
Ben kendim kiviririm gobege gelen kismini diye dusundum canim eski usul yani..Bende ilk paket hariç prima alacağım canım kızımda da prima kullanmıştım ama hani göbek bağı oyuntusu açısından karar veremedim, kızım zamanında yoktu, şimdi de kullanışlı olur mu bilemiyorum.
yavrum 35+5 olduguna emin misin
Kızlar..biz dr sırası bekliyoruz 32. Hafta sonrası çalışabilir raporu için..merak ediyorum boyunu posunu kilosunu
yavrum 35+5 olduguna emin misin
Evet evet cnm bak actim koydum simdi aynen boyle...Canim bitti mi artik alisveris gule gule kullansin bebegin insallah:))
Bende yatsgi almadim bi o kaldi bende senin yaptigin gibi mi yapsam acaba ust uste koyacaksin dimi yanlis anlamadiysam
Aynen cnm... keyfim geldi...Bak ne güzel alışveriş yapınca keyfinde yerine gelmiş.
Hepsi de çok güzeller, sağlıklı günlerde kullanmak nasip olur inş.
sen dopler yaptırdın mı acaba ,benım de kızım 1 hafta gerıden gelıyor,karın bacak ve kılo olarak 7 gun gerıde,bu da damarlardan bırınde tıkanma oldugu ıcın .Doktor takıpte tutuyor bu yuzden 2 haftadan bır gıdıyorum1600 olması gerekiyormş canım. kilosu değil sadece, karın çevresi, baş çvresi hepsi bi hafta on gün kadar geri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?