- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.901
merhaba güzel anneler uzun bir hastane döneminden sonra eve çıkabildim çok şükür artık annemdeyim ve yatak istirahatindeyim ilaçla sancılarımı durdurmaya çalışıyoruz ciğer geliştirici iğnelerimi oldum 34 haftaya kadar ilaca devam sonrası Allah kerim her hafta hastaneye gidip nts bağlanmak zorundayım keyfim yerinde inşallah böyle devam eder herşey bizden bu kadar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir kocaman öpüldünüz....
hamdolsun canım ya..bi afalladım ki bende sorma eve geldiğimden beri bi sırıtma tuttu beni öyle saf saf gülüyorum kendi kendimeOyyyy maşallah annesi ne kadar net çıkmış yüzü ve kocaman olmuş kızın.
hamdolsun canım ya..bi afalladım ki bende sorma eve geldiğimden beri bi sırıtma tuttu beni öyle saf saf gülüyorum kendi kendime
oyy masallah pozlara gell:)1950 gr 41 cm olmuş tosuncuk kızım
Eki Görüntüle 1482964 Allahım kime benziyo bu güzellik yaaEki Görüntüle 1482965
bu da uyuma selfiesi
Masaallah cnm...
cok gecmis olsun canm.Allah tekrarlatmasin ins.saglikla zamninda dogsun bebislerimiz.bol bol dinlen dayanicaz artik en azindan 34u gorene kadarmerhaba güzel anneler uzun bir hastane döneminden sonra eve çıkabildim çok şükür artık annemdeyim ve yatak istirahatindeyim ilaçla sancılarımı durdurmaya çalışıyoruz ciğer geliştirici iğnelerimi oldum 34 haftaya kadar ilaca devam sonrası Allah kerim her hafta hastaneye gidip nts bağlanmak zorundayım keyfim yerinde inşallah böyle devam eder herşey bizden bu kadar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir kocaman öpüldünüz....
Geçmiş olsun canım.
34. Haftana ne kalmış şurada 3 haftacık.
Sizler böyle yazdıkça zamanımızın ciddi ciddi azaldığının farkına varıp heyecanlanıyorum, panikliyorum, değişik duygular içine giriyorum.
sagol kuzum ya hepimizin bebelerine maaşallah :)Masallah canimmm pek tatli ve de koccaman olmus bi kere de bunun icin masallah canimm
iki dr a gidiyorum ben dogumu digerinde yapıcam ama bunun henüz haberi yok :) gelişimi suyu eşi herşey yerli yerinde günü gününe dedi normal doguma mani bi durum yokmuş..İnsan sağlık haberlerini alınca içi içine sığmıyor.
Doğum ile ilgili birşey söyledi mi doktorun.
Maşallahhhh1950 gr 41 cm olmuş tosuncuk kızım
bu da uyuma selfiesi
aynen öyle cnm evde olayımda başka birşey istemiyorum hastane ortamı insanı çok yıpratıyor dikkat edeceğim artık yatıyorum zaten kalkmıyorum doğru düzgün...cok gecmis olsun canm.Allah tekrarlatmasin ins.saglikla zamninda dogsun bebislerimiz.bol bol dinlen dayanicaz artik en azindan 34u gorene kadar
MaasAllah barekAllah, subhanAllah...1950 gr 41 cm olmuş tosuncuk kızım
bu da uyuma selfiesi
sagol kuzum ya hepimizin bebelerine maaşallah :)
iki dr a gidiyorum ben dogumu digerinde yapıcam ama bunun henüz haberi yok :) gelişimi suyu eşi herşey yerli yerinde günü gününe dedi normal doguma mani bi durum yokmuş..
Dahada buyuk ama resimlerde kucuk gozukuyor anlamadim gittiMaşallahhhhhhh kocaman bir göbüş daha.
Benim göbek sizler kadar büyük değil hala.
1950 gr 41 cm olmuş tosuncuk kızım
bu da uyuma selfiesi
Çok tatlisiniz kiiii...:))Dahada buyuk ama resimlerde kucuk gozukuyor anlamadim gittiaman cokta buyuk olunca iyi degil hareketlerde zorlaniyorum seninki en iyisi
desinler desinler :), burası çıtır kaynıyor zaten :) birçoğu kızım yaşındalar, gel gör ki benim gönül de 20 yaşında :)Cnm benim bende 39...
Soleme yasini burda abla demeye basliolar
Oglum deli olcek okula gitmemi bile istemio
Ark anneleri yasli sen niye bolesin diyor veled hic alakam yok yasla cok sukur
Hem bi avantajimiz var bu yasta dogumla anne hücreleri yeniledigi icin daha da genc ve guzel oluyormus...
Yap annesi yap hemen ikinciyi
Ooo ALLAH kolaylik verir...
Ilk dogumumda bepanten kullandim ama gec iyilesti
Gerci gec baslamistim
O zaman uyaran da olmamisti yara olduktan sonra surmustum...
mısır, kestane, patates de yemiyorum cnm..benim şekerim zaten çok yüksek çıkmadı, biraz sınırın üstünde, yok o yasak bu yasak derse ben deliririm,,yemek yemeyi çok seven, damak zevki çok gelişmiş biri olarak ölürüm kalırım stresten :) arkadaşsız kalırsınız bak :) beni öyle kötü şeylere yönlendirme :)olur mu canım bı hafta yedıyın her seyı yazacaksın onemlı olan sekerlı gıdalar degıl kı baklagıller de meyve de her yedıgını yazıyosun 1 hafta boyunca gunde 6 kez sekerını olcuyosun ona gore 1 hafta sonra randevu alıp yedıklerıne bakıyor dıyetsıyen.Belkı sekerını artıran oyle bı seykı hıc aklına da gelmıyor..Bu arada salatada mısır,kestane,patates,bunlar da yasak aklıma geldıkce yazarım
oyyy maşallah nasıl da sevimli, yüzü çok net çıkmış gerçekten, benimkinin de var resimleri, eşime gönderdim yüzünü, bak ne yakışıklı diye, ben hiçbir şey anlamadım neresine bakcam diyor :) analık başka birşey işte, bu arada doktoruma sordum eşim doğuma girebilir mi diye, almıyoruz dedi, tüh dedim eşim pek üzülücek (!) duruma :)1950 gr 41 cm olmuş tosuncuk kızım
bu da uyuma selfiesi
maşallah cnm çok tatlı görünüyorsunuz...tam çilekli turta kıvamında :)
Tesekkur ederizzzMasaallah cnm...
Cok tatli gorunuyorsunuz...
Oy kuzucuk...
Canim ben sana soyleyim en iyisini hepsini denedim ilk gebeligimde aglaya aglaya?emziriyodum Sonra bir arkadasin tavsiyesi ile garmastan diye bir krem aldim eczaneden super bir krem aninda etki ettiAa nette cok arastirdim iyi demisler hep
Ama simdi tereddut ettim
Sorunca bana da haber verirmisin?
En iyi gelen neymis acaba
Ama hametan kreme hemen baslamam lazim
2 ay onceden baslamak gerekiyormus...
Gec kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?