2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Geçmiş olsun canım.

34. Haftana ne kalmış şurada 3 haftacık.

Sizler böyle yazdıkça zamanımızın ciddi ciddi azaldığının farkına varıp heyecanlanıyorum, panikliyorum, değişik duygular içine giriyorum.

kızlar bı arkadasım emzırırken gogusun yara olmaması ıcın sutunu sur demıstı ama onemlı bı puf noktası da verdı sutunuzu surdukten sonra gogus pedı koymamalıymısız cınku hemen sılıyomus ve yapısıyomus sutu surdukten sonra bı parca strech fılm koy hem ıslak kalır hem yumusak demıstı bana cok mantıklı gelmıstı acıkcası

hamdolsun canım ya..bi afalladım ki bende sorma eve geldiğimden beri bi sırıtma tuttu beni öyle saf saf gülüyorum kendi kendime

İnsan sağlık haberlerini alınca içi içine sığmıyor.

Doğum ile ilgili birşey söyledi mi doktorun.

cok gecmis olsun canm.Allah tekrarlatmasin ins.saglikla zamninda dogsun bebislerimiz.bol bol dinlen dayanicaz artik en azindan 34u gorene kadar

inşallah dahada durur cnm şimdilik amaç 34 sonra 36 zaten ondan sonrada ne zaman isterse gelebilir hanfendi :)))

Masallah canimmm pek tatli ve de koccaman olmus bi kere de bunun icin masallah canimm
sagol kuzum ya hepimizin bebelerine maaşallah :)

İnsan sağlık haberlerini alınca içi içine sığmıyor.

Doğum ile ilgili birşey söyledi mi doktorun.
iki dr a gidiyorum ben dogumu digerinde yapıcam ama bunun henüz haberi yok :) gelişimi suyu eşi herşey yerli yerinde günü gününe dedi normal doguma mani bi durum yokmuş..

cok gecmis olsun canm.Allah tekrarlatmasin ins.saglikla zamninda dogsun bebislerimiz.bol bol dinlen dayanicaz artik en azindan 34u gorene kadar
aynen öyle cnm evde olayımda başka birşey istemiyorum hastane ortamı insanı çok yıpratıyor dikkat edeceğim artık yatıyorum zaten kalkmıyorum doğru düzgün...

Çok şükür canım.

desinler desinler :), burası çıtır kaynıyor zaten :) birçoğu kızım yaşındalar, gel gör ki benim gönül de 20 yaşında :)
inş oğlum, okula giderken utanmaz benden, bir de ananesi misiniz diye soranlar varmış :)

mısır, kestane, patates de yemiyorum cnm..benim şekerim zaten çok yüksek çıkmadı, biraz sınırın üstünde, yok o yasak bu yasak derse ben deliririm,,yemek yemeyi çok seven, damak zevki çok gelişmiş biri olarak ölürüm kalırım stresten :) arkadaşsız kalırsınız bak :) beni öyle kötü şeylere yönlendirme :)

1950 gr 41 cm olmuş tosuncuk kızım
Eki Görüntüle 1482964 Allahım kime benziyo bu güzellik yaa Eki Görüntüle 1482965
bu da uyuma selfiesi
oyyy maşallah nasıl da sevimli, yüzü çok net çıkmış gerçekten, benimkinin de var resimleri, eşime gönderdim yüzünü, bak ne yakışıklı diye, ben hiçbir şey anlamadım neresine bakcam diyor :) analık başka birşey işte, bu arada doktoruma sordum eşim doğuma girebilir mi diye, almıyoruz dedi, tüh dedim eşim pek üzülücek (!) duruma :)

maşallah cnm çok tatlı görünüyorsunuz...tam çilekli turta kıvamında :)

Aa nette cok arastirdim iyi demisler hep
Ama simdi tereddut ettim
Sorunca bana da haber verirmisin?
En iyi gelen neymis acaba
Ama hametan kreme hemen baslamam lazim
2 ay onceden baslamak gerekiyormus...
Gec kaldim
Canim ben sana soyleyim en iyisini hepsini denedim ilk gebeligimde aglaya aglaya?emziriyodum Sonra bir arkadasin tavsiyesi ile garmastan diye bir krem aldim eczaneden super bir krem aninda etki etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…