2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Oh ne güzel annene de süpriz olur.:)

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş.

Benimde emzirme sütyenim ve göğüs ucu kremim kaldı.

İlk kızımda lansinoh kullandım ama işe yaramadı, şimdi doktorumun da fikrini alarak kullanacağım canım.

Sagol canim gayet mantikli olmus:)))
Bende boyle yapim en iyisi

benım de insulın var ama kılo alamıyor gerıden geliyor.Demek kı geıden gelmesı de onden gıtmesı de hep sorun ,bı turlu tutturamadı bebıslerımız gunlerını.Belki ıreli haftalarda kılo alımı yavaslar canım,haftasına uyar,dıyetsene gıtsen aslında bı dıyet yazsa

Eki Görüntüle 1482730
Evvet işte kızımla bizzz hepinizi çok öptük :)
maşallah size çok güzel görünüyorsunuz, hiç 95 kilo değildin valla..nereye gitti o kilolar :)

Canim masallahi var oglunun:)) tombicik olcak dr kilo icin dogumu etkiler demediyse hiccc dusunme canim Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimize insallah.
Bebisininde kordonu acilir insallah daha vakit var:))
evet cnm, sezeryan yolu açıldı gibi bana, doktorumla aynı spor salonuna gidiyoruz, biliyorum benim normal doğumu ne kadar istediğimi, sonuna kadar şansımızı zorlayacağız dedi bakalım, inş oğlum da normal yollardan gelmeye karar verir..

mehtapcım ben sizler gibi genç değilim :) yaş 37. ikinciyi hemen yapayım ki peşlerinden koşturmaya dermanım olsun.. :)

cnm komşum doğum yaptı demiştim, ben 2 güne bir ordayım artık, erkenden bebek sevgisini kokusunu aldım..dedi ki hiçbirşey iyi gelmedi göğüs yarama, herşeyi denemiş lansinoh dahil, bir de bepantene deneyeceğim diyordu, göğüs kalkanı almış, o birazcık rahatlatmış, sanırım deneye deneye göreceğiz biraz da...

Aa nette cok arastirdim iyi demisler hep
Ama simdi tereddut ettim
Sorunca bana da haber verirmisin?
En iyi gelen neymis acaba
Ama hametan kreme hemen baslamam lazim
2 ay onceden baslamak gerekiyormus...
Gec kaldim

magnezıum ıyı geliyor kasılmalara ıyı yapmıs yazmakla ama dusuk onleyıcı ılacın bu haftalarda ne gbı faydası olur anlayamadım onu

Aa nette cok arastirdim iyi demisler hep
Ama simdi tereddut ettim
Sorunca bana da haber verirmisin?
En iyi gelen neymis acaba
Ama hametan kreme hemen baslamam lazim
2 ay onceden baslamak gerekiyormus...
Gec kaldim

Hametan bende de var, başlayım bari iyi söyledin.

Tabiki paylaşırım canım.

İnan lansinoh a 1 ay önceden başlamama rağmen göğüs uçlarım yara olmuştu.

Şu slikon mudur nedir onlardan kullanmak zorunda kaldım.

Belki kişiden kişiye değişebilir ama.

diyetisyenin diyeti beni gerer cnm, stres olurum ben, biliyorum kendimi, şeker tüketmiyorum, un tüketmiyorum, pirinç patates yok, meyvelerimi de öğünlerde yemeye çalışıyorum, insülin var evet ama bu durumda kilomun da bayağı artmış olması gerekiyordu ama şu an o da durdu..sanırım bebeğim erken gelmeyi kafasına koymuş, bakalım haftaya tekrar kontrol var..ortaya çıkar iyice..

Cnm benim bende 39...
Soleme yasini burda abla demeye basliolar
Oglum deli olcek okula gitmemi bile istemio
Ark anneleri yasli sen niye bolesin diyor veled hic alakam yok yasla cok sukur
Hem bi avantajimiz var bu yasta dogumla anne hücreleri yeniledigi icin daha da genc ve guzel oluyormus...

Yap annesi yap hemen ikinciyi
Ooo ALLAH kolaylik verir...

Ilk dogumumda bepanten kullandim ama gec iyilesti
Gerci gec baslamistim
O zaman uyaran da olmamisti yara olduktan sonra surmustum...

İnsallah canim Rabbim gonlune gore versin

Perşembe günü gelse de bebişimi görsem.. Hep oynuyor ama bakalım kilo almış mı boyu uzamış mı

magnezıum ıyı geliyor kasılmalara ıyı yapmıs yazmakla ama dusuk onleyıcı ılacın bu haftalarda ne gbı faydası olur anlayamadım onu
olur mu canım bı hafta yedıyın her seyı yazacaksın onemlı olan sekerlı gıdalar degıl kı baklagıller de meyve de her yedıgını yazıyosun 1 hafta boyunca gunde 6 kez sekerını olcuyosun ona gore 1 hafta sonra randevu alıp yedıklerıne bakıyor dıyetsıyen.Belkı sekerını artıran oyle bı seykı hıc aklına da gelmıyor..Bu arada salatada mısır,kestane,patates,bunlar da yasak aklıma geldıkce yazarım

merhaba güzel anneler uzun bir hastane döneminden sonra eve çıkabildim çok şükür artık annemdeyim ve yatak istirahatindeyim ilaçla sancılarımı durdurmaya çalışıyoruz ciğer geliştirici iğnelerimi oldum 34 haftaya kadar ilaca devam sonrası Allah kerim her hafta hastaneye gidip nts bağlanmak zorundayım keyfim yerinde inşallah böyle devam eder herşey bizden bu kadar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir kocaman öpüldünüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…