- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.881
Evet evet cnm bak actim koydum simdi aynen boyle...
Pamuk en sagliklisiymis kemik gelisimleri acisindan...
Yaptirmaktansa boyle daha uygun oldu
Hem cikarir yikariz kilifini
Eki Görüntüle 1482914
Aynen cnm... keyfim geldi...
Anamla konusmuyom hala bilmio bunlari aldik...
Hersey var diye konusup duruyodu ee bunlar yoktu anlatamiyom ki deli kadina
Organim sutyen ve emzirme atletide aldim ...
Icime sindi cok şükür
Şükür eksikler tmm...
Rabbim daha iyisini olmayana versin insaallah teyzesi...
Hepimiz saglikla kullanalim bebislerimizle amin...
Bi mesane pedi bide göğüs ucu kremim kaldi
Simdilik hametan surmeye baslicam
Lansinoh en iyisiymis dogumdan sonra onu surcem insaallah...
Sagol canim gayet mantikli olmus:)))Evet evet cnm bak actim koydum simdi aynen boyle...
Eki Görüntüle 1482914
Icime sindi cok şükür
Şükür eksikler tmm...
benım de insulın var ama kılo alamıyor gerıden geliyor.Demek kı geıden gelmesı de onden gıtmesı de hep sorun ,bı turlu tutturamadı bebıslerımız gunlerını.Belki ıreli haftalarda kılo alımı yavaslar canım,haftasına uyar,dıyetsene gıtsen aslında bı dıyet yazsamerhaba teyzelerim
biz kontrolden geldik şimdi.. 31 haftalığız ama kafa çapı, karın çapı 34 hafta çıktı..kilosu 2 kg olmuş, boynuna 2 kere kordon dolanmış, inş doğuma kadar kordondan kurtulur da normal yapabilirim doğumu, hareketlerinde azalma hissedersen hemen gel dedi doktorumuz, müdahele etmeleri gerekebilirmiş, ..biraz erken gelecek gibi geliyor bana, doğana kadar 4 kilo olur dedi doktor, ben üzüldüm birazcık, insülin bayağı kilo yapmış oğluma.. inş normal kilosunda doğar, artık zamanında demiyorum, zamanında doğarsa 5 kilo felan olur doğuramam..hayırlısıyla erken gelsin bari.. haftaya tekrar kontrolüm var, kordon inş açılır, akıllıdır benim oğlum, başaracağına eminim, dua edin siz de teyzeleri.. ben başlayım bari kıyafetlerini yıkayıp, çantayı hazırlamaya.. daha 2 ay var diye ağırdan alıyordum..
maşallah size çok güzel görünüyorsunuz, hiç 95 kilo değildin valla..nereye gitti o kilolar :)Eki Görüntüle 1482730
Evvet işte kızımla bizzz hepinizi çok öptük :)
evet cnm, sezeryan yolu açıldı gibi bana, doktorumla aynı spor salonuna gidiyoruz, biliyorum benim normal doğumu ne kadar istediğimi, sonuna kadar şansımızı zorlayacağız dedi bakalım, inş oğlum da normal yollardan gelmeye karar verir..Canim masallahi var oglunun:)) tombicik olcak dr kilo icin dogumu etkiler demediyse hiccc dusunme canim Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimize insallah.
Bebisininde kordonu acilir insallah daha vakit var:))
mehtapcım ben sizler gibi genç değilim :) yaş 37. ikinciyi hemen yapayım ki peşlerinden koşturmaya dermanım olsun.. :)Hehehhh neler cektircek sana daha du bakam...
Bide ikinciyi hemen istiyon gorcem ben seni gorceem
Dra sormuştum cok hareketli normalmi diye
Dogunca gorirsun demisti
Agir yada hareketli cocuk anne karninda belli olur dedi
Kosarsiniz pesinden isiniz ne demisti
Ay valla sorma
Yok bunlarda ordan burdan gelecek olsa yandiydik
Anam sagolsun 3 makina yıkadım
Hala dioki o hanim su hanim duymadi daha bebegin olacagini
Aman dedim sus
Bebegime sadece kiyafet bi tulum aldim eldiven baslik tk
Oda ben bisi almis olam diye
Deli kadın deli deli
cnm komşum doğum yaptı demiştim, ben 2 güne bir ordayım artık, erkenden bebek sevgisini kokusunu aldım..dedi ki hiçbirşey iyi gelmedi göğüs yarama, herşeyi denemiş lansinoh dahil, bir de bepantene deneyeceğim diyordu, göğüs kalkanı almış, o birazcık rahatlatmış, sanırım deneye deneye göreceğiz biraz da...Evet evet cnm bak actim koydum simdi aynen boyle...
Eki Görüntüle 1482914
Icime sindi cok şükür
Şükür eksikler tmm...
Aa nette cok arastirdim iyi demisler hepOh ne güzel annene de süpriz olur.:)
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş.
Benimde emzirme sütyenim ve göğüs ucu kremim kaldı.
İlk kızımda lansinoh kullandım ama işe yaramadı, şimdi doktorumun da fikrini alarak kullanacağım canım.
magnezıum ıyı geliyor kasılmalara ıyı yapmıs yazmakla ama dusuk onleyıcı ılacın bu haftalarda ne gbı faydası olur anlayamadım onuKızlar geceden beri devam etti kasılmaların.ayağa kaldırmadı.ilk kez oldu boyle.sabah gittik Dr a nst ye bağlandı sancı değilmiş.normal dedi ama düşük önleyici iğne vurdurdu.magnezyum verdi.normalde bunlara gerek varmı ki ? Beni korkutmamak icinmi öyle dedi acaba?
Aa nette cok arastirdim iyi demisler hep
Ama simdi tereddut ettim
Sorunca bana da haber verirmisin?
En iyi gelen neymis acaba
Ama hametan kreme hemen baslamam lazim
2 ay onceden baslamak gerekiyormus...
Gec kaldim
diyetisyenin diyeti beni gerer cnm, stres olurum ben, biliyorum kendimi, şeker tüketmiyorum, un tüketmiyorum, pirinç patates yok, meyvelerimi de öğünlerde yemeye çalışıyorum, insülin var evet ama bu durumda kilomun da bayağı artmış olması gerekiyordu ama şu an o da durdu..sanırım bebeğim erken gelmeyi kafasına koymuş, bakalım haftaya tekrar kontrol var..ortaya çıkar iyice..benım de insulın var ama kılo alamıyor gerıden geliyor.Demek kı geıden gelmesı de onden gıtmesı de hep sorun ,bı turlu tutturamadı bebıslerımız gunlerını.Belki ıreli haftalarda kılo alımı yavaslar canım,haftasına uyar,dıyetsene gıtsen aslında bı dıyet yazsa
Cnm benim bende 39...maşallah size çok güzel görünüyorsunuz, hiç 95 kilo değildin valla..nereye gitti o kilolar :)
evet cnm, sezeryan yolu açıldı gibi bana, doktorumla aynı spor salonuna gidiyoruz, biliyorum benim normal doğumu ne kadar istediğimi, sonuna kadar şansımızı zorlayacağız dedi bakalım, inş oğlum da normal yollardan gelmeye karar verir..
mehtapcım ben sizler gibi genç değilim :) yaş 37. ikinciyi hemen yapayım ki peşlerinden koşturmaya dermanım olsun.. :)
cnm komşum doğum yaptı demiştim, ben 2 güne bir ordayım artık, erkenden bebek sevgisini kokusunu aldım..dedi ki hiçbirşey iyi gelmedi göğüs yarama, herşeyi denemiş lansinoh dahil, bir de bepantene deneyeceğim diyordu, göğüs kalkanı almış, o birazcık rahatlatmış, sanırım deneye deneye göreceğiz biraz da...
İnsallah canim Rabbim gonlune gore versinmaşallah size çok güzel görünüyorsunuz, hiç 95 kilo değildin valla..nereye gitti o kilolar :)
evet cnm, sezeryan yolu açıldı gibi bana, doktorumla aynı spor salonuna gidiyoruz, biliyorum benim normal doğumu ne kadar istediğimi, sonuna kadar şansımızı zorlayacağız dedi bakalım, inş oğlum da normal yollardan gelmeye karar verir..
mehtapcım ben sizler gibi genç değilim :) yaş 37. ikinciyi hemen yapayım ki peşlerinden koşturmaya dermanım olsun.. :)
cnm komşum doğum yaptı demiştim, ben 2 güne bir ordayım artık, erkenden bebek sevgisini kokusunu aldım..dedi ki hiçbirşey iyi gelmedi göğüs yarama, herşeyi denemiş lansinoh dahil, bir de bepantene deneyeceğim diyordu, göğüs kalkanı almış, o birazcık rahatlatmış, sanırım deneye deneye göreceğiz biraz da...
magnezıum ıyı geliyor kasılmalara ıyı yapmıs yazmakla ama dusuk onleyıcı ılacın bu haftalarda ne gbı faydası olur anlayamadım onuKızlar geceden beri devam etti kasılmaların.ayağa kaldırmadı.ilk kez oldu boyle.sabah gittik Dr a nst ye bağlandı sancı değilmiş.normal dedi ama düşük önleyici iğne vurdurdu.magnezyum verdi.normalde bunlara gerek varmı ki ? Beni korkutmamak icinmi öyle dedi acaba?
olur mu canım bı hafta yedıyın her seyı yazacaksın onemlı olan sekerlı gıdalar degıl kı baklagıller de meyve de her yedıgını yazıyosun 1 hafta boyunca gunde 6 kez sekerını olcuyosun ona gore 1 hafta sonra randevu alıp yedıklerıne bakıyor dıyetsıyen.Belkı sekerını artıran oyle bı seykı hıc aklına da gelmıyor..Bu arada salatada mısır,kestane,patates,bunlar da yasak aklıma geldıkce yazarımdiyetisyenin diyeti beni gerer cnm, stres olurum ben, biliyorum kendimi, şeker tüketmiyorum, un tüketmiyorum, pirinç patates yok, meyvelerimi de öğünlerde yemeye çalışıyorum, insülin var evet ama bu durumda kilomun da bayağı artmış olması gerekiyordu ama şu an o da durdu..sanırım bebeğim erken gelmeyi kafasına koymuş, bakalım haftaya tekrar kontrol var..ortaya çıkar iyice..
"sancı değilse ne" diye sordun mu canım? geçmiş olsun dinlen güzelce
ALLAHIM ...1950 gr 41 cm olmuş tosuncuk kızım
Eki Görüntüle 1482964 Allahım kime benziyo bu güzellik yaaEki Görüntüle 1482965
bu da uyuma selfiesi
bir gülücük atmalar sonra bi kızıp yüzünü ekşitmeler sorma baya baya poz verdi bizim kız teyzesi..kurban olurum ben onu yaradanaALLAHIM ...
Kurban olurum yaradana...
Kiz masaallah
Ne sevimli pozlar onlar ole...
1950 gr 41 cm olmuş tosuncuk kızım
bu da uyuma selfiesi
Masallah canimmm pek tatli ve de koccaman olmus bi kere de bunun icin masallah canimm1950 gr 41 cm olmuş tosuncuk kızım
bu da uyuma selfiesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?