- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.921
bizide çok mutlu etti kuzucuk teyzesi :)MaasAllah barekAllah, subhanAllah...
Ne kadar guzel pozlar vermiş bidigiiin...
Bayildik kizimla :*:)))
öyle canım çok şükür..böyle gider sonuna kadar inş..Çok şükür canım.
Teşekkür ederiizzz teyzesiiÇok tatlisiniz kiiii...:))
Resimlerde niye küçük çıkıyor bende anlamiyorum valla :)
Hepimiz çok tatlıyızzzzdesinler desinler :), burası çıtır kaynıyor zaten :) birçoğu kızım yaşındalar, gel gör ki benim gönül de 20 yaşında :)
inş oğlum, okula giderken utanmaz benden, bir de ananesi misiniz diye soranlar varmış :)
mısır, kestane, patates de yemiyorum cnm..benim şekerim zaten çok yüksek çıkmadı, biraz sınırın üstünde, yok o yasak bu yasak derse ben deliririm,,yemek yemeyi çok seven, damak zevki çok gelişmiş biri olarak ölürüm kalırım stresten :) arkadaşsız kalırsınız bak :) beni öyle kötü şeylere yönlendirme :)
oyyy maşallah nasıl da sevimli, yüzü çok net çıkmış gerçekten, benimkinin de var resimleri, eşime gönderdim yüzünü, bak ne yakışıklı diye, ben hiçbir şey anlamadım neresine bakcam diyor :) analık başka birşey işte, bu arada doktoruma sordum eşim doğuma girebilir mi diye, almıyoruz dedi, tüh dedim eşim pek üzülücek (!) duruma :)
maşallah cnm çok tatlı görünüyorsunuz...tam çilekli turta kıvamında :)
çok sagol canımm :)oyy oyyy maşallah kızınagüzellik gerçekten
aynen canım.. başka bi resmi daha vardı kızımın benden başka insana benzeten çıkmadı :)oyyy maşallah nasıl da sevimli, yüzü çok net çıkmış gerçekten, benimkinin de var resimleri, eşime gönderdim yüzünü, bak ne yakışıklı diye, ben hiçbir şey anlamadım neresine bakcam diyor :) analık başka birşey işte, bu arada doktoruma sordum eşim doğuma girebilir mi diye, almıyoruz dedi, tüh dedim eşim pek üzülücek (!) duruma :)
gunaydın annişler nasılsınız...
vakit bulur bulmaz geçmişi okuyacağım. bugun işteyim maalesefhaftasonu giremeyenler için tekrar özet geceyim. c.tesi kontroldeydik bebişimin kilosu 31+5de 1716 gram 40 cmdı. doktorum şuan için normal doğuma engel bir durumun yok dedi. doğum izni için rapor işlerimi hallettim bu aydan sonra gitmiyorum sayılı gunum kaldı çok şükür az kaldı. bebişimin odasını temizledim, bütün herseyini yıkadım artık vakit buldukca utuleyip dolabına dizicem inş :)))
Sgl cn bak fikir fikirdirCanim ben sana soyleyim en iyisini hepsini denedim ilk gebeligimde aglaya aglaya?emziriyodum Sonra bir arkadasin tavsiyesi ile garmastan diye bir krem aldim eczaneden super bir krem aninda etki etti
Cozer canim daha cok hareket eder degistirir o durumu insallahcnm şekerim çok yüksek değildi aslında benim, 144 çıktı..hatta 100lük bile yapmaya gerek duymadı doktorum, ben kendi çapımda diyete başladım, kilo alımım da durdu zaten..ama oğlum nedense önden gidiyor, bence biliyor annesinin tez canlı, çabuk sıkılan biri olduğunu, ben güzelce gelişeyim de erkenden doğayım bari dedi :) akıllı düşünceli oğlum benim, şu kordonu da çözerse süperiz, yoksa sezeryan yolları açılıyor bana
amin canım az önce aklıma geldi birden bebişin ağlıcaktım kendimi zor tuttum işyerimde walla gozlerim dolu dolu oldu çok kötü oldum hala oyleyim kendimi tutuyorum. çok etkileniyor insan bebeklere dayanamıyorum cok zafım var bebeklere karsı gecende haberlerde gosterdi yeni doğmuş bir bebeği ısıtıyoruz die ısıtıcının onunde unutmuşlar resmen yanmış derisi ay allahım içim gitti sorumluları olduresim geldi ne kdr üzüldüm rabbim senin ve butun annelerin bebeklerine şifa versin inşallah tez zmnda kucağına alıcaksın bizde burdan derin bi ohh cekicez...Ayyy inşallah canım inşallah.Gerçekten çok zor Rabbim kimseye yasatmasin inşallah...
ne demek canım gercekleri yazdım her anne guzeldir hatta her anne melektir içindeki meleklerin verdiği güzellikle daha guzelleşirmasallah canm sanada bebisinede:)
bu arada ne guzel yazmissin o senin guzelligin ne cok ihtiyacm varmis guzel seyler duymaya
çok saol canım ama yaşım küçük değil 27 yaşımdayım ama minyon tipliyim ama haftamı yanlış yazmışımm 31+5 deyiz yazıcaktım :))Canim masallah size.sen kac tasindasin çıtır annelerimizdensin galiba daha cok kucuk gorunuyorsun 35+5 baya yaklasmis zamanin
teşekkür ederiz mehtap teyzesi (yanlış hatırlamıyorsam ismini) :)))Oyyss tosbogacik mi olmus eykek amanin masaallah
Kiz dogunca tam isirmalik olcek de sene....
Mehtap teyzesi onu sıkıştırip isirmaz miii
Acilir acilir kordon üzülme annesi
Oyuncuk yapiyodur o icerde...
Masaallah cok tatli cikmissiniz cnm
Oy pasacik okula gidiyo
Annesiyle hizmet ediyor ne guzel
Masaallah cnm
belli canım demekki fark edio gercekten genlerden :))Sagoll canimm:))
Esimde bende uzunuz ondan uzun olacak heralde bizim oglan:))
ayyy evet gorunce çok guldum kendimi aynı anda çalışıyorum ya aceleden yanlış yazmışım acıklama kısmını :))))Kızlar..biz dr sırası bekliyoruz 32. Hafta sonrası çalışabilir raporu için..merak ediyorum boyunu posunu kilosunu
yavrum 35+5 olduguna emin misin
çok saol canım tam haftasına gore gidiyor ne eksik ne fazla ama tabi geri kalmasın die elimden geleni yapıyorum :))Canım maşallah bebişinin kilosu boyu gayet iyiiyi bakmış annesi
Benimkiyle sezaryen videosu izledikdesinler desinler :), burası çıtır kaynıyor zaten :) birçoğu kızım yaşındalar, gel gör ki benim gönül de 20 yaşında :)
inş oğlum, okula giderken utanmaz benden, bir de ananesi misiniz diye soranlar varmış :)
mısır, kestane, patates de yemiyorum cnm..benim şekerim zaten çok yüksek çıkmadı, biraz sınırın üstünde, yok o yasak bu yasak derse ben deliririm,,yemek yemeyi çok seven, damak zevki çok gelişmiş biri olarak ölürüm kalırım stresten :) arkadaşsız kalırsınız bak :) beni öyle kötü şeylere yönlendirme :)
oyyy maşallah nasıl da sevimli, yüzü çok net çıkmış gerçekten, benimkinin de var resimleri, eşime gönderdim yüzünü, bak ne yakışıklı diye, ben hiçbir şey anlamadım neresine bakcam diyor :) analık başka birşey işte, bu arada doktoruma sordum eşim doğuma girebilir mi diye, almıyoruz dedi, tüh dedim eşim pek üzülücek (!) duruma :)
maşallah cnm çok tatlı görünüyorsunuz...tam çilekli turta kıvamında :)
garmastani bnde duydum simdi mustela almistim set olarak ama garmestanda alip koyucam bi koseye bir de nolursa olsun gogus kremlerini son dak.birakmamak lazim en az 1 ay onceden baslamaliyiz bnm arkadasm cok cekti son dak kullandigi icin garmastanda bi ise yaramadi cnk coktan yara olmustuCanim ben sana soyleyim en iyisini hepsini denedim ilk gebeligimde aglaya aglaya?emziriyodum Sonra bir arkadasin tavsiyesi ile garmastan diye bir krem aldim eczaneden super bir krem aninda etki etti
merhaba teyzelerim
biz kontrolden geldik şimdi.. 31 haftalığız ama kafa çapı, karın çapı 34 hafta çıktı..kilosu 2 kg olmuş, boynuna 2 kere kordon dolanmış, inş doğuma kadar kordondan kurtulur da normal yapabilirim doğumu, hareketlerinde azalma hissedersen hemen gel dedi doktorumuz, müdahele etmeleri gerekebilirmiş, ..biraz erken gelecek gibi geliyor bana, doğana kadar 4 kilo olur dedi doktor, ben üzüldüm birazcık, insülin bayağı kilo yapmış oğluma.. inş normal kilosunda doğar, artık zamanında demiyorum, zamanında doğarsa 5 kilo felan olur doğuramam..hayırlısıyla erken gelsin bari.. haftaya tekrar kontrolüm var, kordon inş açılır, akıllıdır benim oğlum, başaracağına eminim, dua edin siz de teyzeleri.. ben başlayım bari kıyafetlerini yıkayıp, çantayı hazırlamaya.. daha 2 ay var diye ağırdan alıyordum..
Canim ben de onceden kullanmamistim hic yara olacagini bile dusunmemistim sonra yara olunca arkadaslara falan sordum bana Cok iyi geldi bikac gunde gecirdi ama kisiden kişiye degisebilir mustela da cok iyi diye duydum ama denemedimgarmastani bnde duydum simdi mustela almistim set olarak ama garmestanda alip koyucam bi koseye bir de nolursa olsun gogus kremlerini son dak.birakmamak lazim en az 1 ay onceden baslamaliyiz bnm arkadasm cok cekti son dak kullandigi icin garmastanda bi ise yaramadi cnk coktan yara olmustu
Kutusuz olnasi dusundurucu canim.sahte kacak olmasin nette her yere gu guven olmazkizlar biraz once turuncasa dan mustela catlak kremi aldm normal fiyati 80 lira 40a aldim
2.kutuya gecicem ilki bitmk uzre sadece kutusuz yolluyorlarmis SKTside 2017 niye bu kadar ucuz kiiii bilemedim.kullananlara duyrulur!
pofuduk anne ve pofuduk kızı maşallah size :)))
hoşgeldin aramıza canım amin inşallah :))bende haziran annesi olacağım inşallah, hepimize allah çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Teeeyyjeler teyjeleyy
Biz babamizla ctesi minababye gittik
Ivir zivirimizi tamamladik cok sukur...
Eki Görüntüle 1482837
Bebe sampuani ve bebe yagimiz var zaten bebe urunlerini kullanmayi seviyorum...
Kendimi bildim bileli banyodan cikinca yag kullanirim cild icin cok iyi oluyor...
Battaniye niyetine bunu aldik
2 tane gelicekmis zaten alan olmus
Hem hastanede hem tasimanin icinde rahat kullanabilcem bunu insaallah
Eki Görüntüle 1482848
Tosboganin karyola yayagi icime sinmemisti hazir yatak sert geldi ustune yun yatak yapicaktik annemle sadece kilifina 60 tl istedi yorganci yünü bizden bide
Bende oyun parki yatagi aldim
Ne ugrascam
Hem pamuk hem antialerjik hem kilifi yikanio oh bu da 60 tl
Koyucam hazir yataginin ustune yatsin yumusacik tosuncuk bu insaallah :)
Eki Görüntüle 1482856
oyy maşallah tosun yanaklı dudaklı senii annesi sana benziyordur kime benzicek bu guzellikle :))1950 gr 41 cm olmuş tosuncuk kızım
Eki Görüntüle 1482964 Allahım kime benziyo bu güzellik yaaEki Görüntüle 1482965
bu da uyuma selfiesi
maşallah maşallah annelerimiz aldı başını gidiyor hangi birini seveceğimizi şaşırdık yorum yetişmiyor artık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?