2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hepimiz çok tatlıyızzzz

oyy oyyy maşallah kızına güzellik gerçekten
çok sagol canımm :)

aynen canım.. başka bi resmi daha vardı kızımın benden başka insana benzeten çıkmadı :)

Canım maşallah bebişinin kilosu boyu gayet iyi iyi bakmış annesi

Canim ben sana soyleyim en iyisini hepsini denedim ilk gebeligimde aglaya aglaya?emziriyodum Sonra bir arkadasin tavsiyesi ile garmastan diye bir krem aldim eczaneden super bir krem aninda etki etti
Sgl cn bak fikir fikirdir
Yazalim bunlari bi yere
Herkese farkli kremler yarayabilir...
Biri olmadi digeri aklimizda olsun...

Cozer canim daha cok hareket eder degistirir o durumu insallah

Yemek yapmaya başlayım bari.

Tekrar giremezsem hepinize şimdiden iyi akşamlar diliyorum.

Ayyy inşallah canım inşallah.Gerçekten çok zor Rabbim kimseye yasatmasin inşallah...
amin canım az önce aklıma geldi birden bebişin ağlıcaktım kendimi zor tuttum işyerimde walla gozlerim dolu dolu oldu çok kötü oldum hala oyleyim kendimi tutuyorum. çok etkileniyor insan bebeklere dayanamıyorum cok zafım var bebeklere karsı gecende haberlerde gosterdi yeni doğmuş bir bebeği ısıtıyoruz die ısıtıcının onunde unutmuşlar resmen yanmış derisi ay allahım içim gitti sorumluları olduresim geldi ne kdr üzüldüm rabbim senin ve butun annelerin bebeklerine şifa versin inşallah tez zmnda kucağına alıcaksın bizde burdan derin bi ohh cekicez...
masallah canm sanada bebisinede:)
bu arada ne guzel yazmissin o senin guzelligin ne cok ihtiyacm varmis guzel seyler duymaya
ne demek canım gercekleri yazdım her anne guzeldir hatta her anne melektir içindeki meleklerin verdiği güzellikle daha guzelleşir
Canim masallah size.sen kac tasindasin çıtır annelerimizdensin galiba daha cok kucuk gorunuyorsun 35+5 baya yaklasmis zamanin
çok saol canım ama yaşım küçük değil 27 yaşımdayım ama minyon tipliyim ama haftamı yanlış yazmışımm 31+5 deyiz yazıcaktım :))
teşekkür ederiz mehtap teyzesi (yanlış hatırlamıyorsam ismini) :)))
Sagoll canimm:))
Esimde bende uzunuz ondan uzun olacak heralde bizim oglan:))
belli canım demekki fark edio gercekten genlerden :))
Kızlar..biz dr sırası bekliyoruz 32. Hafta sonrası çalışabilir raporu için..merak ediyorum boyunu posunu kilosunu
yavrum 35+5 olduguna emin misin
ayyy evet gorunce çok guldum kendimi aynı anda çalışıyorum ya aceleden yanlış yazmışım acıklama kısmını :))))
Canım maşallah bebişinin kilosu boyu gayet iyi iyi bakmış annesi
çok saol canım tam haftasına gore gidiyor ne eksik ne fazla ama tabi geri kalmasın die elimden geleni yapıyorum :))

ben dogum cantamıı hazırladımmmm kiiii
ayy cok heyecanlandımm dogum hablerı alıyorum ard arda korktum hemen hazırladım

Benimkiyle sezaryen videosu izledik
Nolcak ki ben dr a yardım ederim diyor...
Karnimi kesince tutcakmis o maşa gibi seyi daha da alet edavatlarimi gotururum diyo...
Ay bayilcaktim gulmekten...
Ne psikopat adamsin sen bi icime el atmamistin kurcalar karistirirsin sen organlarimida dedim...
Bayilip kalacaklar orada haberleri yok

Canim ben sana soyleyim en iyisini hepsini denedim ilk gebeligimde aglaya aglaya?emziriyodum Sonra bir arkadasin tavsiyesi ile garmastan diye bir krem aldim eczaneden super bir krem aninda etki etti
garmastani bnde duydum simdi mustela almistim set olarak ama garmestanda alip koyucam bi koseye bir de nolursa olsun gogus kremlerini son dak.birakmamak lazim en az 1 ay onceden baslamaliyiz bnm arkadasm cok cekti son dak kullandigi icin garmastanda bi ise yaramadi cnk coktan yara olmustu

Canım sıkıntı yapma bak internetten baktım biraz oku için rahat etsin

DOĞRUSUNU ÖĞRENELİM

bazı bebeklerin boyunlarında iki, hatta üç kez dolanmış bir kordon bulunabilir. Bazı durumlarda ise bizler kordonda düğümler olduğuna bile tanık oluruz. Bu bahsettiğimiz bebeklerin çoğu sağlıklı bir şekilde doğum eylemlerini tamamlarlar. Sanılanın aksine boyundaki kordon bebeğin boynunu sıkmaz.

Peki bu durum nasıl gerçekleşir?
Gebeliğin ilk trimesterinde bebekler henüz amniyos sıvısı içinde "hoplamak zıplamak" için bol bol yerleri varken, bazıları bu "hoplama zıplamalarda" kendi kordonlarının içinden geçmekte ve kendi kordonlarında düğüm oluşturmaktadırlar. Yine benzer bir şekilde bebekler bu hareketleri yaparken kordon boyunlarına dolanıvermektedir.

"Kordon dolanması" nedir?
Anne adaylarının en büyük korkularından biri kordon dolanmasıdır. Gerçekte ise kordonun bebeğin boynuna dolanmış olması bebeğe çoğu durumda zarar vermez, zira kordon Wharton jeli adı verilen sağlam bir kılıfla içinden geçen damarları koruma altına almıştır.

Anne adaylarının "kordon dolanması" olarak tabir ettikleri olay gerçekte kordon sıkışmasıdır. Göbek kordonu herhangi bir nedenle basıya uğrar ve Wharton jeli de kordondan bebeğe giden kan akımını muhafaza etmede başarısız kalırsa bebeğe giden kan miktarı azalır ve bebekte sıkıntı doğurur. Bu tür kordon sıkışmalarına genellikle bebeğin amniyos sıvısının ileri derecede azalmış olduğu durumlarda rastlanmaktadır.Amniyos sıvısı az olduğunda göbek kordonu amniyos sıvısı içinde serbestçe yüzemediğinden rahim duvarları tarafından basıya uğrayabilmekte ve bu bası özellikle normal doğum eylemi esnasında ortaya çıkan rahim kasılmalarıyla tehlikeli boyutlara ulaşabilmektedir.

Ultrasonografi muayenelerinde bu nedenle doktorunuz bebeğinizin amniyos sıvısı miktarının yeterliliğine çok önem vermektedir.

Günümüzde normal doğum eylemi esnasında bebeklerin kalp atışları çoğu durumda mükemmel bir şekilde takip edilmekte ve kordon basısı bulguları (bu durumlarda bebeğin kalp atışları yavaşlar) erken dönemde ve kolaylıkla saptanarak bebeğin sağlıklı doğması için gerekli önlemler alınmaktadır.

Sonuç: "kordon dolanmasından" yani kordon sıkışmasından çok fazla korkmanıza gerek yok. Doktor denetiminde olan gebelik takiplerinde ve doğumlarda bu nedene bağlı olumsuz durumlar son derece azalmıştır.

Canim ben de onceden kullanmamistim hic yara olacagini bile dusunmemistim sonra yara olunca arkadaslara falan sordum bana Cok iyi geldi bikac gunde gecirdi ama kisiden kişiye degisebilir mustela da cok iyi diye duydum ama denemedim

kizlar biraz once turuncasa dan mustela catlak kremi aldm normal fiyati 80 lira 40a aldim
2.kutuya gecicem ilki bitmk uzre sadece kutusuz yolluyorlarmis SKTside 2017 niye bu kadar ucuz kiiii bilemedim.kullananlara duyrulur!

kızlar bebişin harakeını genelde dolanma ufak kıpırdama şeklinde hssediyorum artık çok tekme atmıyor gibi ya :// gün içinde atıyor ama genelde gece falan. gunduz kıpırdamalarını hıssedıyorum ufak ufak sadce. önceden acaba hep sadece tekmelerini hissettiğimden mi bana böyle gelıyor..suyum azalmasın allah korusun

kizlar biraz once turuncasa dan mustela catlak kremi aldm normal fiyati 80 lira 40a aldim
2.kutuya gecicem ilki bitmk uzre sadece kutusuz yolluyorlarmis SKTside 2017 niye bu kadar ucuz kiiii bilemedim.kullananlara duyrulur!
Kutusuz olnasi dusundurucu canim.sahte kacak olmasin nette her yere gu guven olmaz

Eki Görüntüle 1482730

Evvet işte kızımla bizzz hepinizi çok öptük :)
pofuduk anne ve pofuduk kızı maşallah size :)))
bende haziran annesi olacağım inşallah, hepimize allah çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
hoşgeldin aramıza canım amin inşallah :))

güle güle kullanın hayırlı olsun hepsi çok guzel :)))

1950 gr 41 cm olmuş tosuncuk kızım
Eki Görüntüle 1482964 Allahım kime benziyo bu güzellik yaa Eki Görüntüle 1482965
bu da uyuma selfiesi
oyy maşallah tosun yanaklı dudaklı senii annesi sana benziyordur kime benzicek bu guzellikle :))

maşallah maşallah annelerimiz aldı başını gidiyor hangi birini seveceğimizi şaşırdık yorum yetişmiyor artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…