- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.081
ıkı hafta once 1 kıloydu canım bugun kontrolum var bakalım ne yapıyor bızımkıcanm bnm inşllh bebişin, btn bebişler sağlkla doğar. tehlikli hftalrı atlttık çok şükr. kç kilo bebeğin şu an
inşllh çok iidr, kocaman olmştr :) kilo falan boş da işte bz annelk duygusyla üzülüyrz. bi arkadşmn çocğu kilolu doğdu, şimdi beş yaşnda ve obezite tedavsi gryor, insanlar iri bebek çok ii sanıyolar ama o da aynı sıkıntıları yaşatıyor. hm sağlk açısndan hem de sosyal haytın içnde çok yıpranıyorlar. allah hayırlısını versn.ıkı hafta once 1 kıloydu canım bugun kontrolum var bakalım ne yapıyor bızımkı
Eki Görüntüle 1483768
Canlar size bişey danışayım. Aventin göğüs kalkanını aldınız mı, alıcak mısınız? Bana bi eczacı tavsiye etmişti. Hem çamaşıra deyip tahrişi engelliomuş hem göğüsten süt zızmasını önlüyomuş. Alsam mı bilemedim.
Canım ben ne zaman psikolojik olarak gergin, sinirli, moralsiz olsam bu kadılmalar sıksık oluyor. Gecen hafta evde boya badana vardı. Ben tabi etraf dagınık, kalabalık olunca gerildim ister istemez ve karnım günde en az 10 kez kasılmıştır. Çok sık oldu, 30 sn sürüo ve taş gibi elime gelen bi şişkinlik gibi. Uzanıp sakinleşmeye çalışıyorum böyle olunca. Sen de ruh haline dikkat et bakalım moralinle mi ilgili senin de? Artık doğuma hazırlık olarakta kasılmalsr normalmiş çünkü.kızlar bende dün cok rahim kasılması oldu cok korktuk.. bi kasılıyor karnımın bitarafı 30 sn sonra fln geri eski haline donuyor.. 10 dk arayla 1.5 saat boyunca oldu bugünde gun içinde bi 10 kere olmuştur..
sizdede böyle kasılma oluyormu ? cok endişelendim hatta şu anda yazarken bile sol tarafım o kadar gergın ve kasılmış durumda..
gunaydın annişler
işyerimde izin olaylarını ayarlamaya çalışıyorum. ortalama 6 ay bebeğime ben bakıcam ama iznim bitince işyerime doneceğimi düşününce butun hevesim sevincim kursağımda kalıyor içim burkuluyor cunku ben bebeğimi ne anneme ne de kayınvalideme bırakmak istemiyorum onun heranına ben şahit olmak istiyorum. rabbime bol bol dua ediyorum inş hayırlısı ile borçlarımız hafifler yada başka bi mucize olur işe donmek zorunda kalmam
Jokere bende gidim öylryse. Ebebekte falan pahalıydı da, ordan alayım saol canım. Bi de kelebek göğüs ucu oluyormuş silikon. Yara olunca emzirmek için. Onu da alıcam sanırım. Çok korkuyom yara olur die. Arkadaşlarım çok çekmişti.Ben aldım cnm ilk bebegimde çok fena yara oldu göğüslerim araştırdım çok kişi tavsiye edince aldım. Hatta joker de 27 liraydı hemen gittim aldım mağazadan.
Jokere bende gidim öylryse. Ebebekte falan pahalıydı da, ordan alayım saol canım. Bi de kelebek göğüs ucu oluyormuş silikon. Yara olunca emzirmek için. Onu da alıcam sanırım. Çok korkuyom yara olur die. Arkadaşlarım çok çekmişti.
Jokere bende gidim öylryse. Ebebekte falan pahalıydı da, ordan alayım saol canım. Bi de kelebek göğüs ucu oluyormuş silikon. Yara olunca emzirmek için. Onu da alıcam sanırım. Çok korkuyom yara olur die. Arkadaşlarım çok çekmişti.
gecmisler olsun zamaninda gelsin ins. yawrun sende yat dinlen mutlakaya bacak bel ve kasıklarıma kramp giriyomuş gibi oldu akşam geçmedi bi türlü bi saat falan bekledim yani geçer diye normalde de oluyodu çünkü kasılmalarım. acı eşiğim de yüksektir normalde ama dünküler fenaydı baya korktum bildiğin ağladım acıdan , hastaneye gittik jinekolojik muayneyle açılmam var mı diye baktılar. ilk kez öyle bakıldığı için de kanamam oldu biraz ama normalmiş darlıktan ve ilk muayene olmasından dolayı, ufak bi açılma olmuş ama doğum için yeterli olmaz dedi. plesanta aşağıda mı diye baktı normal çıktı, nstye bağladılar küçük küçük sancılar var erken doğum riski olabilir dedi. ay o an aklım gitti. bi de ben ilk kez çatalda muayene oldum dün o da çok fena bi duyguymuş , ne biliyosam okudum kendi kendimi sakinleştirdim. yavaş yavaş sakinleştim kramplar yok oldu ay film gibiydi yaa töbe estafurullah resmen sır kapısı dizisinden kesitler yaşadımsonra kanama olursa suyun gelirse sancın 2dk ya düşerse gel dediler yolladılar. benim oğluşum daha mimmaacık Tabi Rabbim bilir doğrusunu ama şimdilik çok şükür ikimiz de iyiyiz teyzeler
canim Allah hayrlisini vrsin.ins tum anneler bebislerini kendileri buyutr.simdiden stres yapma kendine o zamnlar bi gelsn baklim...gunaydın annişler
işyerimde izin olaylarını ayarlamaya çalışıyorum. ortalama 6 ay bebeğime ben bakıcam ama iznim bitince işyerime doneceğimi düşününce butun hevesim sevincim kursağımda kalıyor içim burkuluyor cunku ben bebeğimi ne anneme ne de kayınvalideme bırakmak istemiyorum onun heranına ben şahit olmak istiyorum. rabbime bol bol dua ediyorum inş hayırlısı ile borçlarımız hafifler yada başka bi mucize olur işe donmek zorunda kalmam
Ultrasonla mı baktılar canım ? Nasıl yapıyolar o muayeneyi acaba.. Bana bi kere vajinal ultrason yapmışlardı ama onda böyle bişey yaşamadım.ya kızlar aklıma bişey takılıyo..
dünkü vajinal muayeneden sonra kanama olması normal lekelenme tarzında olur dedi. çünkü ilk muayeneymiş. bebeğin olduğu yerden ya da rahimden gelmiyomuş. girişten geliyomuş. ama gece de olmuş biraz ve şuan da olmuş yani ama kırmızı değil leke gibi kahverengi oluyo biraz. normal midir sizce
bi fikrim yk ama bnm muayeneden snr her hangi bi leke gelmemisti.dr.nu bi ara sor istersen normal mi die?ya kızlar aklıma bişey takılıyo..
dünkü vajinal muayeneden sonra kanama olması normal lekelenme tarzında olur dedi. çünkü ilk muayeneymiş. bebeğin olduğu yerden ya da rahimden gelmiyomuş. girişten geliyomuş. ama gece de olmuş biraz ve şuan da olmuş yani ama kırmızı değil leke gibi kahverengi oluyo biraz. normal midir sizce
hadi bakalım gör sen de meleğini4gun sonra benimde tekrar kontrolüm var inşallah :) böyle çok güzel oldu 2haftada bir heheh :)
elle yaptı muayeneyi. ultrasonla da hiç bakılmadım dünkü gibi de. ondan dolayı oluyomuş zaten.Ultrasonla mı baktılar canım ? Nasıl yapıyolar o muayeneyi acaba.. Bana bi kere vajinal ultrason yapmışlardı ama onda böyle bişey yaşamadım.
eğitim araştırma hastanesinin aciline gittik dün. ama haklısın arayıp bi sormakta fayda var.bi fikrim yk ama bnm muayeneden snr her hangi bi leke gelmemisti.dr.nu bi ara sor istersen normal mi die?
Ben aldım ve sevdim, kullanan arkadaşlarımda çok memnunEki Görüntüle 1483768
Canlar size bişey danışayım. Aventin göğüs kalkanını aldınız mı, alıcak mısınız? Bana bi eczacı tavsiye etmişti. Hem çamaşıra deyip tahrişi engelliomuş hem göğüsten süt zızmasını önlüyomuş. Alsam mı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?