2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar gunaydın bugun kontrolum var ınsallah kızımın gelişimi iyı bu hafta ,her doktora gıttıgımde ıyıce stres oluyorum

ıkı hafta once 1 kıloydu canım bugun kontrolum var bakalım ne yapıyor bızımkı
inşllh çok iidr, kocaman olmştr :) kilo falan boş da işte bz annelk duygusyla üzülüyrz. bi arkadşmn çocğu kilolu doğdu, şimdi beş yaşnda ve obezite tedavsi gryor, insanlar iri bebek çok ii sanıyolar ama o da aynı sıkıntıları yaşatıyor. hm sağlk açısndan hem de sosyal haytın içnde çok yıpranıyorlar. allah hayırlısını versn.

Canlar size bişey danışayım. Aventin göğüs kalkanını aldınız mı, alıcak mısınız? Bana bi eczacı tavsiye etmişti. Hem çamaşıra deyip tahrişi engelliomuş hem göğüsten süt zızmasını önlüyomuş. Alsam mı bilemedim.

Ben aldım cnm ilk bebegimde çok fena yara oldu göğüslerim araştırdım çok kişi tavsiye edince aldım. Hatta joker de 27 liraydı hemen gittim aldım mağazadan.

Canım ben ne zaman psikolojik olarak gergin, sinirli, moralsiz olsam bu kadılmalar sıksık oluyor. Gecen hafta evde boya badana vardı. Ben tabi etraf dagınık, kalabalık olunca gerildim ister istemez ve karnım günde en az 10 kez kasılmıştır. Çok sık oldu, 30 sn sürüo ve taş gibi elime gelen bi şişkinlik gibi. Uzanıp sakinleşmeye çalışıyorum böyle olunca. Sen de ruh haline dikkat et bakalım moralinle mi ilgili senin de? Artık doğuma hazırlık olarakta kasılmalsr normalmiş çünkü.

Bende senin gibiyim 37. Haftaya kadar keske dayanabilsydim. Dogumdan sonra bir ay da kardir ama sinirlerim cok yiprandi. Simdi aklimda 35. Haftaya kadar calismak var ama sanirim onuda yapamayacam. Cok aciz hissediyorum kendimi diger bayan arkadaslar 37 ye kadar nasil dayandi aklim almiyor.

Ben aldım cnm ilk bebegimde çok fena yara oldu göğüslerim araştırdım çok kişi tavsiye edince aldım. Hatta joker de 27 liraydı hemen gittim aldım mağazadan.
Jokere bende gidim öylryse. Ebebekte falan pahalıydı da, ordan alayım saol canım. Bi de kelebek göğüs ucu oluyormuş silikon. Yara olunca emzirmek için. Onu da alıcam sanırım. Çok korkuyom yara olur die. Arkadaşlarım çok çekmişti.

Kalkani degil ama goguscucundan bende aldim ama bebek onu nasil kavrayacak anlamadim kaygan gibi

kızlar sertleşmeler duzenlı olursa tehlikeliymiş. sertleşmesı olan arkadaşlara doktorlarına gıdıp nts ye girmelerini tavsıye ederim. benım doktorum saatte 4 kez olursa hemen gel dedi.

Ben de çok çektim cnm inşallah yara olmadan atlatırız

ya kızlar aklıma bişey takılıyo..
dünkü vajinal muayeneden sonra kanama olması normal lekelenme tarzında olur dedi. çünkü ilk muayeneymiş. bebeğin olduğu yerden ya da rahimden gelmiyomuş. girişten geliyomuş. ama gece de olmuş biraz ve şuan da olmuş yani ama kırmızı değil leke gibi kahverengi oluyo biraz. normal midir sizce

gecmisler olsun zamaninda gelsin ins. yawrun sende yat dinlen mutlaka

canim Allah hayrlisini vrsin.ins tum anneler bebislerini kendileri buyutr.simdiden stres yapma kendine o zamnlar bi gelsn baklim...

Ultrasonla mı baktılar canım ? Nasıl yapıyolar o muayeneyi acaba.. Bana bi kere vajinal ultrason yapmışlardı ama onda böyle bişey yaşamadım.

bi fikrim yk ama bnm muayeneden snr her hangi bi leke gelmemisti.dr.nu bi ara sor istersen normal mi die?

4gun sonra benimde tekrar kontrolüm var inşallah :) böyle çok güzel oldu 2haftada bir heheh :)
hadi bakalım gör sen de meleğini

Ultrasonla mı baktılar canım ? Nasıl yapıyolar o muayeneyi acaba.. Bana bi kere vajinal ultrason yapmışlardı ama onda böyle bişey yaşamadım.
elle yaptı muayeneyi. ultrasonla da hiç bakılmadım dünkü gibi de. ondan dolayı oluyomuş zaten.

bi fikrim yk ama bnm muayeneden snr her hangi bi leke gelmemisti.dr.nu bi ara sor istersen normal mi die?
eğitim araştırma hastanesinin aciline gittik dün. ama haklısın arayıp bi sormakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…