- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.041
ayyy evet hic sorma o yuzden biz ismimizi yavuz selim olarak degistirdikAynen katiliyorum ki sole bi diger ay annelerin nisan mayis felan topiklerine bakmak bile yeterli herkes eymen koymaya karar vermis ki benim bu sene dogum yapan cogu arkadasiminda oglunun adi eymen hee birde unlululer var onlari hic saymiyorum ece erken felan hep fix herkes eymen koymus :))))
Günaydın Teyzeler 33. Haftadan kocaman bi selam herkese
Gunaydinnn,cok guzel bir gun olur insallah hepimiz icin
Canim sen oyle yazdiginda esime sordum hemen bana normal bi durum premature bebeklerde olur boyle seyler dedi.simdi derse girerken sut ictigini seni gorunce gozunu actigini yazmissinya aglatin beni canim icim gitti demek tadini sesini.hastanneden cikicak iyilesecek bizzim bebislerin abisi olarak ilk onin resmino koycaksin buraya annesi.İnşallah canım çoktum dun gece sabahı zor ettim,sonrada bi bas ağrısı tuttu,korkudan ömrümden omur gitti vallahi..
Ay alemsin canim sabahin korunde mercimek corbasi da neymisgünaydın kızlar.
bugün ben de erkenciyim gece üşenmeyip mercimek çorbası yapmıştım sabah sabah canım çekti
http://blogcuanne.com/2015/03/31/ayse-nur-ve-masalin-hikayesi/
sabah sabah moral veren normal doğum hikayesi okudum.
32+1 deyim bugün sanki karnım daha bi büyüdü hareketim normalden fazla zorlaştı.
Canım benimki son kontrolde 1hafta 5gun one geçmişti bacak boyu. Doktorum bişey demedi, bende sormadım. Bunun bence erken doğumla alakası yok ama. Biz anne baba olarak yapılıyız. Ben 4.5 kg doğmuşum, babası da 3.5 kg doğmuş. O ölçümler standart ölçülere göre belirleniyor. Bizimkiler iri bebek olacak demekki önde gitmelerini ben ona bağlıyorum :)Kizlar bebegi onden giden biri vardi gecmis bayagi yigilinca alintilama sikinti oldu ismini de hatirlayamiyorum bebisi onden giden anneler dr sebep ollarak ne dedi yazabilir misiniz? Benimde onden gidiyor bir problem cikar diye korkuyorum normal dogum yapmak istiyorum.
Ooh maaşallah darısı başıma :)Günaydın Teyzeler 33. Haftadan kocaman bi selam herkese
Günaydın canım. İnşallah :)Gunaydinnn,cok guzel bir gun olur insallah hepimiz icin
Canim insallah cok daha iyi olacagi gunler gelecek olumlu haberler duydukca inan cok mutlu oluyoruz rabbim musab hamzaya guc versin toparlansin hemencecik annesinin sutleri yarasin hemen buyusun insallahBugün gittik canım oglusumu gördüm.
Dr.uyla konuştuk,Dr.u kanında enfeksiyon oluştuğunu, tam gaz antibiyotik tedavisine başladık dedi,agzindaki solunum tüpünü cikarip, burundan solunuma bağlanmış.Anne sütüne başlamışlar az az.Biraz daha iyiydi sanki kuzum.Dr.premature bebeklerde boyle iniş çıkışlar olur bu sizin canınızı sıkmasın dedi biraz içime su serpildi ama aklım yüreğim hastanede genede.
günaydın sana da yaren bebeğe deGünaydın güzeller güzeli haziran anneleri :) herkese musmutlu bir gün olur inşallah :)
Nasıl yaniii kıız :-ogünaydın haziran ayının minnak anne adaylarıııı
ben dün gece nerdeyse doğuruyodum
Günaydın canım .günaydın haziran ayının minnak anne adaylarıııı
ben dün gece nerdeyse doğuruyodum
Bugün gittik canım oglusumu gördüm.
Dr.uyla konuştuk,Dr.u kanında enfeksiyon oluştuğunu, tam gaz antibiyotik tedavisine başladık dedi,agzindaki solunum tüpünü cikarip, burundan solunuma bağlanmış.Anne sütüne başlamışlar az az.Biraz daha iyiydi sanki kuzum.Dr.premature bebeklerde boyle iniş çıkışlar olur bu sizin canınızı sıkmasın dedi biraz içime su serpildi ama aklım yüreğim hastanede genede.
@maral canim yeni okudum cok sevindim inanki Allah daha kotusunden korusun son sikintin olsun bu insallah. Esime bile dua ettirdim evladini size bagislasin Rabbim
meshane pedi nasıl oluyor ne farkı var? Marketerde satılıyor mu ilk defa duydum, yetişkin bezinden farklı sanırım demi?Kızlar sizinle bi kaç tecrubemi paylaşmak istedim hazır vakit bulmusken...
Bu arada nasılsınız? Ben çok kotu bronşit olmusum.bugün doktora gittik iki sise serum yedim,hava taktılar, bi sürü de ilaç verdi doktor Allahtan sutumu sagmama engel teşkil etmiyor ilaçlar ve hastaligim....
Simdi gelelim tecrübelerine belki ihtiyaç duyarsınız, ilk olarak hazirladigim Doğum çantasına hasta bezi ve ped koymuştum, bir tane numune mesane pedi vardı, ustumu giyindim onu kullandım acayip isime yaradı,esimi yollayıp aldirdim ilk bir hafta çok isimi gördü, normal ped yetmezdi,hasta bezide beni rahatsız ederdi...
İkincisi göğüs pompası alma ihtiyacı duyarsanız hemsiremizin tavsiyesiyle lansinoh tekli elektrikli pompa aldık acayip memnun kaldım,ne yara yaptı göğsümü nede acitti sağma yaparken.Acayip memnun kaldım.
Hava soğuk olduğu için emzirme atletleri çok isimi gördü, acayip rahat ve konforlu...
Göğüs pedinide ihmal etmeyin alin derim göğüs pedi kullanmadim ilk gün sağma yaptigimda çamaşır gogsumun ucuna degdikce acitti,göğüs pedi hem o acıyı önlüyor hemde daha temiz ve konforlu oluyor.. Aslında yazacağım çok şey vardı da unuttum aklıma geldikçe yazarım işinize yarar inşallah...
Öpüyorum hepinizi,ellerimi yikayim oglusumun sütunu sagayim....
Canim sen oyle yazdiginda esime sordum hemen bana normal bi durum premature bebeklerde olur boyle seyler dedi.simdi derse girerken sut ictigini seni gorunce gozunu actigini yazmissinya aglatin beni canim icim gitti demek tadini sesini.hastanneden cikicak iyilesecek bizzim bebislerin abisi olarak ilk onin resmino koycaksin buraya annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?