2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ayyy evet hic sorma o yuzden biz ismimizi yavuz selim olarak degistirdik

Günaydın Teyzeler 33. Haftadan kocaman bi selam herkese

Gunaydinnn,cok guzel bir gun olur insallah hepimiz icin

günaydın kızlar.
bugün ben de erkenciyim gece üşenmeyip mercimek çorbası yapmıştım sabah sabah canım çekti
http://blogcuanne.com/2015/03/31/ayse-nur-ve-masalin-hikayesi/
sabah sabah moral veren normal doğum hikayesi okudum.
32+1 deyim bugün sanki karnım daha bi büyüdü hareketim normalden fazla zorlaştı.

İnşallah canım çoktum dun gece sabahı zor ettim,sonrada bi bas ağrısı tuttu,korkudan ömrümden omur gitti vallahi..
Canim sen oyle yazdiginda esime sordum hemen bana normal bi durum premature bebeklerde olur boyle seyler dedi.simdi derse girerken sut ictigini seni gorunce gozunu actigini yazmissinya aglatin beni canim icim gitti demek tadini sesini.hastanneden cikicak iyilesecek bizzim bebislerin abisi olarak ilk onin resmino koycaksin buraya annesi.

Ay alemsin canim sabahin korunde mercimek corbasi da neymis afiyet olsun size
Hareketler bende de oyle yattigim oturdugum yerden zor kalkiyorum e karin buyuk olunca olacak o kadar

Canım benimki son kontrolde 1hafta 5gun one geçmişti bacak boyu. Doktorum bişey demedi, bende sormadım. Bunun bence erken doğumla alakası yok ama. Biz anne baba olarak yapılıyız. Ben 4.5 kg doğmuşum, babası da 3.5 kg doğmuş. O ölçümler standart ölçülere göre belirleniyor. Bizimkiler iri bebek olacak demekki önde gitmelerini ben ona bağlıyorum :)

Günaydın Teyzeler 33. Haftadan kocaman bi selam herkese
Ooh maaşallah darısı başıma :)

Gunaydinnn,cok guzel bir gun olur insallah hepimiz icin
Günaydın canım. İnşallah :)

Herkese kocaman Günaydınnnn
Umarim iyisinizdir guzel annisler
Benim yine uykum kacti.
Kizlar yatakta soldan saga, sagdan sola donerken halimi gorseniz tam bir komedi ahlar puflar etrafimda bi suru yastikla uyuyorum yatagin tamamini kaptim sayilir. wc sorunu hic cekilmiyor zaten uykum bolunuyor sonrada kaciyoror ah ah cok ozledim deliksiz uykuyu nevee karin ustu uyumayii neyseki az kaldi

Canim insallah cok daha iyi olacagi gunler gelecek olumlu haberler duydukca inan cok mutlu oluyoruz rabbim musab hamzaya guc versin toparlansin hemencecik annesinin sutleri yarasin hemen buyusun insallah

herkese günaydın güzel annecikler. fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum. doğum yapan annemiz mi oldu. bebek iiye gidio sanırım anladığım kadarıyla son mesajdan çok şükür. rabbim tez vakitte kucağında eve gitmeyi nasip etsin inş. sağlıkla. gerieye kalanlarımıza da zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim inş.

günaydın haziran ayının minnak anne adaylarıııı
ben dün gece nerdeyse doğuruyodum

Günaydın anneler
ins.bebisler uyumustur sizi:)
Bnm minnak kızım her gece cok hareketten uyutmazdi ama dün gece cok hissedemedikce korktum bu seferde hareketlerini takip etcem diye uyuyamadim:)
32.ci haftayı gecen anneler bi özemiyrm size Allshim darısı başıma, n zormuş anne olmak panik atak oldum ya
herkese sağlıklı, huzurlu günler...

Buyuk geçmiş olsun canım inşallah iyi olacak Allaha emanet olun dualarimiz sizinle.

meshane pedi nasıl oluyor ne farkı var? Marketerde satılıyor mu ilk defa duydum, yetişkin bezinden farklı sanırım demi?

İnşallah canım inşallah. Bi çıksın teyzesi hayırlısıyla koyucam inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…