2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Nasıl yaniii kıız :-o

Günaydın canım .
Bebiş gelmek mi istiyo artık
ya bacak bel ve kasıklarıma kramp giriyomuş gibi oldu akşam geçmedi bi türlü bi saat falan bekledim yani geçer diye normalde de oluyodu çünkü kasılmalarım. acı eşiğim de yüksektir normalde ama dünküler fenaydı baya korktum bildiğin ağladım acıdan , hastaneye gittik jinekolojik muayneyle açılmam var mı diye baktılar. ilk kez öyle bakıldığı için de kanamam oldu biraz ama normalmiş darlıktan ve ilk muayene olmasından dolayı, ufak bi açılma olmuş ama doğum için yeterli olmaz dedi. plesanta aşağıda mı diye baktı normal çıktı, nstye bağladılar küçük küçük sancılar var erken doğum riski olabilir dedi. ay o an aklım gitti. bi de ben ilk kez çatalda muayene oldum dün o da çok fena bi duyguymuş , ne biliyosam okudum kendi kendimi sakinleştirdim. yavaş yavaş sakinleştim kramplar yok oldu ay film gibiydi yaa töbe estafurullah resmen sır kapısı dizisinden kesitler yaşadım sonra kanama olursa suyun gelirse sancın 2dk ya düşerse gel dediler yolladılar. benim oğluşum daha mimmaacık Tabi Rabbim bilir doğrusunu ama şimdilik çok şükür ikimiz de iyiyiz teyzeler

Kızlar pazar gunu esimle kendimize ayirdik Alışveriş yaptik yemek yedik. gezdik tozduk
Sonrada sinemaya gittik ama sadece 10 dakika kalabildim icerde gurultuden herhalde karnim kaskati kesildiTas gibi oldu. bebegim Sanki itiyordu resmen cikacakmis gibi bi tarafa toparlandi. korktugunu hissetim resmen neyse ciktim biraz oturdum kendime geleyim diye oyle otururken baktim iki tane hamile bayan cikti sinemadan gayete iyi gorunuyorladi benmi cok pimpirikliyim anlamadim ki

Aman aman iyi olun siz. Tehlikeli kısmı atlatmak üzere bebişlerimiz. Şimdi haberlerde izledim 23 haftalık doğmuş minik diren bebek. 380gr. Hayata tutunmaya çalışıyor :)parmak bebek diyorlar :) yiyecek ekmeği olan yaşıyor işte. Allah'ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)

herhalde karnim kaskati kesildiTas gibi oldu. bebegim Sanki itiyordu resmen cikacakmis gibi bi tarafa toparlandi.
aa bu bana hep oluyo.
kasılma dedikleri bu işte. dün akşam acildeki doktor bana normal bu ama buda sancı gibi 2dkda bir olursa gel dedi. gün içinde 4-5 kez olurmuş bu haftalarda.. tam göbeğimin ortasında dertop olup kalıyo göbek deliğimden çıkmaya çalışıyo heralde diyorum ben de
tabi senin durumunu bilemem canım belki başka bi sebebi vardır ama sanmıyorum ya 30 haftadan sonra normalmiş yani ..

Mucize bebek onlar gerçekten tüm bebekler mucize ama erken doğanlar ileri premature olanlar gerçekten mucize...Rabbim hepsinin yardımcısı olsun içinde de bizim inşallah canim

cnm bak gördün mü çok şükür tabıkı iniş çıkış olacak annesi ama hep iyiye gidecek artık inş..

25. haftadan sonra atlattık Rabbimin izniyle tehlikeyi kuzum.. yani o haftadan sonra doğunca hayatta kalma şansı daha fazla oluyomuş. tam bir bebek gibiler çünkü.. bak maral26 'nın kuzusuna, maşallah iyice toparlamış annesinin sesine tepki vermeye bile başlamış çünkü küçük bi savaşçı o mesela. bizimkiler de hayırlısıyla geldiklerinde inşallah savaşmayı direnmeyi minik savaşçı abiciklerinden öğrenicekler

İnşallah canım :)

bende kesinlikle biberonda dr browns alıcam arkadaşlarım da onu kullanıyor.
peki emziği ne marka alıcaksınız ?

gunaydın annişler
işyerimde izin olaylarını ayarlamaya çalışıyorum. ortalama 6 ay bebeğime ben bakıcam ama iznim bitince işyerime doneceğimi düşününce butun hevesim sevincim kursağımda kalıyor içim burkuluyor cunku ben bebeğimi ne anneme ne de kayınvalideme bırakmak istemiyorum onun heranına ben şahit olmak istiyorum. rabbime bol bol dua ediyorum inş hayırlısı ile borçlarımız hafifler yada başka bi mucize olur işe donmek zorunda kalmam

bende kesinlikle biberonda dr browns alıcam arkadaşlarım da onu kullanıyor.
peki emziği ne marka alıcaksınız ?
bnmde bi yakınım kullanıyor çok memnun gaz yapmasını onluyormuş içindeki çubuk gibi olan aparat. burda birisi daha tavsiye etmişti bizde ondan aldık. şimdi sende öle yazınca demekki faydasını goruyor herkes tavsiye ediyor diye düşünüyorum.

maralcım bebeğinin küçük küçük adımlar atmasına çok sevindim, geldiğini seni nasıl hissetmiş yavrum benim..dualarımdasınız canım..rabbim en kısa zamanda kavuşturacak musab hamzayı anneciğine , babacığına, abisine..güçlü bir çocuk geliyor dünyaya maşallah..heyyttt beee çekilin önümden, ben nerden nereye geldim dicek bak :) insanlığa size hayırlı bir evlat olsun inş.. annesi içini ferah tut, sen iyi oldukça o zaten iyi olacak inş emin ol..

cnm benim bebeğim 3 hafta önden gidiyor, doktor insülinden büyük ihtimalle dedi, çünkü ben 2 kilo doğmuşum, eşim 3,5. normali doğmuşuz ama oğlumuz azıcık yapılı olacak, annesi biraz fazla beslenmiş:)

Gecmis olsun canım kotu bir gece gecirmissin inşallah minikler zamaninda gelir aceleci davranmazlar canım dogru boyle olunca kasilma oluyor daha once oyle olmamistim ben sinemanin gurultusune bagladim ordan cikinca gecti o baski hissi.
Canım inşallah zamaninda sağlıcakla aliriz bebislerimizi

aynen emzikte avent mi nuk mu peki ? damaklı damaksız falan varmış heralde yeni doğan için alıcaz dersk hangısı uygunsa onu verirler

inşallah cnmm gönlüne göre olsun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…