myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.291
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.061
Nasıl yaniii kıız :-o
ya bacak bel ve kasıklarıma kramp giriyomuş gibi oldu akşam geçmedi bi türlü bi saat falan bekledim yani geçer diye normalde de oluyodu çünkü kasılmalarım. acı eşiğim de yüksektir normalde ama dünküler fenaydı baya korktum bildiğin ağladım acıdan , hastaneye gittik jinekolojik muayneyle açılmam var mı diye baktılar. ilk kez öyle bakıldığı için de kanamam oldu biraz ama normalmiş darlıktan ve ilk muayene olmasından dolayı, ufak bi açılma olmuş ama doğum için yeterli olmaz dedi. plesanta aşağıda mı diye baktı normal çıktı, nstye bağladılar küçük küçük sancılar var erken doğum riski olabilir dedi. ay o an aklım gitti. bi de ben ilk kez çatalda muayene oldum dün o da çok fena bi duyguymuş , ne biliyosam okudum kendi kendimi sakinleştirdim. yavaş yavaş sakinleştim kramplar yok oldu ay film gibiydi yaa töbe estafurullah resmen sır kapısı dizisinden kesitler yaşadımGünaydın canım .
Bebiş gelmek mi istiyo artık
Canim insallah cok daha iyi olacagi gunler gelecek olumlu haberler duydukca inan cok mutlu oluyoruz rabbim musab hamzaya guc versin toparlansin hemencecik annesinin sutleri yarasin hemen buyusun insallah
Allah razi olsun canım inşallah...Buyuk geçmiş olsun canım inşallah iyi olacak Allaha emanet olun dualarimiz sizinle.
Aman aman iyi olun siz. Tehlikeli kısmı atlatmak üzere bebişlerimiz. Şimdi haberlerde izledim 23 haftalık doğmuş minik diren bebek. 380gr. Hayata tutunmaya çalışıyor :)parmak bebek diyorlar :) yiyecek ekmeği olan yaşıyor işte. Allah'ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)ya bacak bel ve kasıklarıma kramp giriyomuş gibi oldu akşam geçmedi bi türlü bi saat falan bekledim yani geçer diye normalde de oluyodu çünkü kasılmalarım. acı eşiğim de yüksektir normalde ama dünküler fenaydı baya korktum bildiğin ağladım acıdan , hastaneye gittik jinekolojik muayneyle açılmam var mı diye baktılar. ilk kez öyle bakıldığı için de kanamam oldu biraz ama normalmiş darlıktan ve ilk muayene olmasından dolayı, ufak bi açılma olmuş ama doğum için yeterli olmaz dedi. plesanta aşağıda mı diye baktı normal çıktı, nstye bağladılar küçük küçük sancılar var erken doğum riski olabilir dedi. ay o an aklım gitti. bi de ben ilk kez çatalda muayene oldum dün o da çok fena bi duyguymuş , ne biliyosam okudum kendi kendimi sakinleştirdim. yavaş yavaş sakinleştim kramplar yok oldu ay film gibiydi yaa töbe estafurullah resmen sır kapısı dizisinden kesitler yaşadımsonra kanama olursa suyun gelirse sancın 2dk ya düşerse gel dediler yolladılar. benim oğluşum daha mimmaacık Tabi Rabbim bilir doğrusunu ama şimdilik çok şükür ikimiz de iyiyiz teyzeler
meshane pedi nasıl oluyor ne farkı var? Marketerde satılıyor mu ilk defa duydum, yetişkin bezinden farklı sanırım demi?[/
Pedin daha kalini genisi canım.emiciligi daha fazla.ped benim isimi görmedi ilk bir hafta...Marketlerde var mesane pedi ve daha çok isime yaradı. Ben selpak inkini kullandım canım.
aa bu bana hep oluyo.herhalde karnim kaskati kesildiTas gibi oldu. bebegim Sanki itiyordu resmen cikacakmis gibi bi tarafa toparlandi.
Aman aman iyi olun siz. Tehlikeli kısmı atlatmak üzere bebişlerimiz. Şimdi haberlerde izledim 23 haftalık doğmuş minik diren bebek. 380gr. Hayata tutunmaya çalışıyor :)parmak bebek diyorlar :) yiyecek ekmeği olan yaşıyor işte. Allah'ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)
Bugün gittik canım oglusumu gördüm.
Dr.uyla konuştuk,Dr.u kanında enfeksiyon oluştuğunu, tam gaz antibiyotik tedavisine başladık dedi,agzindaki solunum tüpünü cikarip, burundan solunuma bağlanmış.Anne sütüne başlamışlar az az.Biraz daha iyiydi sanki kuzum.Dr.premature bebeklerde boyle iniş çıkışlar olur bu sizin canınızı sıkmasın dedi biraz içime su serpildi ama aklım yüreğim hastanede genede.
25. haftadan sonra atlattık Rabbimin izniyle tehlikeyi kuzum.. yani o haftadan sonra doğunca hayatta kalma şansı daha fazla oluyomuş. tam bir bebek gibiler çünkü.. bakAman aman iyi olun siz. Tehlikeli kısmı atlatmak üzere bebişlerimiz. Şimdi haberlerde izledim 23 haftalık doğmuş minik diren bebek. 380gr. Hayata tutunmaya çalışıyor :)parmak bebek diyorlar :) yiyecek ekmeği olan yaşıyor işte. Allah'ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)
Ayyyy inşallah canım inşallahcnm bak gördün mü çok şükür tabıkı iniş çıkış olacak annesi ama hep iyiye gidecek artık inş..
İnşallah canım :)25. haftadan sonra atlattık Rabbimin izniyle tehlikeyi kuzum.. yani o haftadan sonra doğunca hayatta kalma şansı daha fazla oluyomuş. tam bir bebek gibiler çünkü.. bakmaral26 'nın kuzusuna, maşallah iyice toparlamış annesinin sesine tepki vermeye bile başlamış çünkü küçük bi savaşçı o mesela. bizimkiler de hayırlısıyla geldiklerinde inşallah savaşmayı direnmeyi minik savaşçı abiciklerinden öğrenicekler
Benim arkadaşim yeni doğum yaptı.
Sütu artana kadar mama takviyesi yapıyor...
Dr.browns unkini önerdi...
Hava vermedigi için...normal.biberonla çocuk morarmış birden bırakınca içeride hava ağzına dolmuş çünkü...bu biberonda öyle bir sorun olmuyormuş kesinlikle..
bnmde bi yakınım kullanıyor çok memnun gaz yapmasını onluyormuş içindeki çubuk gibi olan aparat. burda birisi daha tavsiye etmişti bizde ondan aldık. şimdi sende öle yazınca demekki faydasını goruyor herkes tavsiye ediyor diye düşünüyorum.bende kesinlikle biberonda dr browns alıcam arkadaşlarım da onu kullanıyor.
peki emziği ne marka alıcaksınız ?
maralcım bebeğinin küçük küçük adımlar atmasına çok sevindim, geldiğini seni nasıl hissetmiş yavrum benim..dualarımdasınız canım..rabbim en kısa zamanda kavuşturacak musab hamzayı anneciğine , babacığına, abisine..güçlü bir çocuk geliyor dünyaya maşallah..heyyttt beee çekilin önümden, ben nerden nereye geldim dicek bak :) insanlığa size hayırlı bir evlat olsun inş.. annesi içini ferah tut, sen iyi oldukça o zaten iyi olacak inş emin ol..Çok haklisin canım gidicem artik Allahın izniyle...İnşallah boyle sakalar yapmaz daha,hop oturup hop kaldırmaz bizi teyzesi...
İnşallah hisseder benim küçük kahramanim,evde kardeşim diye dört gözle onu bekleyen bi abisi,onun hasretiyle yanıp tutuşan her gördüğünde ayrılmakta güçlük çeken dua eden bi annesi ve hem abisine hem annesine moral veren,destek olan,güçlü görünmeye çalışıp içinde fırtınalar esen bi kahraman babası olduğunu.Ve bizimle olmaktan hic vazgeçmez inşallah....
cnm benim bebeğim 3 hafta önden gidiyor, doktor insülinden büyük ihtimalle dedi, çünkü ben 2 kilo doğmuşum, eşim 3,5. normali doğmuşuz ama oğlumuz azıcık yapılı olacak, annesi biraz fazla beslenmiş:)Kizlar bebegi onden giden biri vardi gecmis bayagi yigilinca alintilama sikinti oldu ismini de hatirlayamiyorum bebisi onden giden anneler dr sebep ollarak ne dedi yazabilir misiniz? Benimde onden gidiyor bir problem cikar diye korkuyorum normal dogum yapmak istiyorum.
aa bu bana hep oluyo.
kasılma dedikleri bu işte. dün akşam acildeki doktor bana normal bu ama buda sancı gibi 2dkda bir olursa gel dedi. gün içinde 4-5 kez olurmuş bu haftalarda.. tam göbeğimin ortasında dertop olup kalıyo göbek deliğimden çıkmaya çalışıyo heralde diyorum ben de
tabi senin durumunu bilemem canım belki başka bi sebebi vardır ama sanmıyorum ya 30 haftadan sonra normalmiş yani ..
bnmde bi yakınım kullanıyor çok memnun gaz yapmasını onluyormuş içindeki çubuk gibi olan aparat. burda birisi daha tavsiye etmişti bizde ondan aldık. şimdi sende öle yazınca demekki faydasını goruyor herkes tavsiye ediyor diye düşünüyorum.
gunaydın annişler
işyerimde izin olaylarını ayarlamaya çalışıyorum. ortalama 6 ay bebeğime ben bakıcam ama iznim bitince işyerime doneceğimi düşününce butun hevesim sevincim kursağımda kalıyor içim burkuluyor cunku ben bebeğimi ne anneme ne de kayınvalideme bırakmak istemiyorum onun heranına ben şahit olmak istiyorum. rabbime bol bol dua ediyorum inş hayırlısı ile borçlarımız hafifler yada başka bi mucize olur işe donmek zorunda kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?