- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.161
aciyor biraz canm korkma ama sen herkesinki ayni degilyaaakendini kastığın için mi acaba
sen korkarsan bebeğin napsın o da çok korkar annesi. sen güçlü ol cesaretli ol ki bebeğin de senden öğrensin zorluklara acıya karşı nasıl duracağınımilyarlarca kadın doğurmuş şimdiye kadar, biz mi doğuramıycaz
aciyor biraz canm korkma ama sen herkesinki ayni degil
hatta bn dedm tamam bitir artik napiyon e sen nasil normal dogurcan dedi bana ve kapak yapti:)
haydi sor sor:)))bişe sorcam ama utanıyorum yada özelden mi atsam
haydi sor sor:)))
yaa tabi ki öyle. biliyorum ki yapabilirim. çünkü nasıl diyim biraz yırtık bi tipimdir normalde. yani Allahtan bir mani gelmezse bebeğimin sağlığı tehlikeye girmezse normal olucak zaten. ama işte dün accık biraccık tırstımsen korkarsan bebeğin napsın o da çok korkar annesi. sen güçlü ol cesaretli ol ki bebeğin de senden öğrensin zorluklara acıya karşı nasıl duracağınımilyarlarca kadın doğurmuş şimdiye kadar, biz mi doğuramıycaz
evet ya ne güzel pamuktan bahçelerdeydim çatala yatmanın ne olduğunu bilmezkenyine de yaşamışsın o duyguyu az çok neyle karşılacağını biliyosun ya benimgibi hiç bişe bilmeyen alttan muayene olmayan çatala yatmayan vs ne olurdu ama böyle bilmemek daha iyi bence
ne dediğini doğru anladıysam, evet öyle bişey canım.benden günah gitti o zaman sonuçta hepimiz evli insanlarız dimi muhakkak o şeyi yaşamışızdır eşimiz tarafından anla işte yaaaonun gibi bişe mi bu alttan muayene
kızlar hurma rahmi açıyomuş ya 32 den sonra yemeye başlasak olur mu ille sancının mı gelmesini beklicez
ben bisey dicem kimse gulmesin bize yasak oldugundan 7 aydr yapmiyrz yani gebelikte nasil olduguna dair bi fikrim yok:)ama oyle bir sey degil sonucta iliski sirasinda aci hisstsen birakirsin!benden günah gitti o zaman sonuçta hepimiz evli insanlarız dimi muhakkak o şeyi yaşamışızdır eşimiz tarafından anla işte yaaaonun gibi bişe mi bu alttan muayene
benden günah gitti o zaman sonuçta hepimiz evli insanlarız dimi muhakkak o şeyi yaşamışızdır eşimiz tarafından anla işte yaaaonun gibi bişe mi bu alttan muayene
Gecmis olsun insallah oglusun vaktinde gelir annesi:)ya bacak bel ve kasıklarıma kramp giriyomuş gibi oldu akşam geçmedi bi türlü bi saat falan bekledim yani geçer diye normalde de oluyodu çünkü kasılmalarım. acı eşiğim de yüksektir normalde ama dünküler fenaydı baya korktum bildiğin ağladım acıdan , hastaneye gittik jinekolojik muayneyle açılmam var mı diye baktılar. ilk kez öyle bakıldığı için de kanamam oldu biraz ama normalmiş darlıktan ve ilk muayene olmasından dolayı, ufak bi açılma olmuş ama doğum için yeterli olmaz dedi. plesanta aşağıda mı diye baktı normal çıktı, nstye bağladılar küçük küçük sancılar var erken doğum riski olabilir dedi. ay o an aklım gitti. bi de ben ilk kez çatalda muayene oldum dün o da çok fena bi duyguymuş , ne biliyosam okudum kendi kendimi sakinleştirdim. yavaş yavaş sakinleştim kramplar yok oldu ay film gibiydi yaa töbe estafurullah resmen sır kapısı dizisinden kesitler yaşadımsonra kanama olursa suyun gelirse sancın 2dk ya düşerse gel dediler yolladılar. benim oğluşum daha mimmaacık Tabi Rabbim bilir doğrusunu ama şimdilik çok şükür ikimiz de iyiyiz teyzeler
katiliyrm:)Ilahi kızlar şöyle bir bakıp geçeyim dedim ama muhabbeti görünce yorum yapmam lazımdı:))tam öyle birşey değil sevilaycım çünkü açarken Kullandıkları sert bir cİsim olduğundan can yakıyor biraz ama korkacak gibi değil:)ayrıca lütfen normal doğum hakkında kimseyi dinlemeyin video vs izleyip kendinizi korkutmayın.tecrübeli biri olarak şuan söyleyebilirimki hiçbir acı dayanılmayacak gibi değil.öyle olsa bukadar kadın nasıl doğururdu değilmi ama...
Allah razı olsun canım. inşallahGecmis olsun insallah oglusun vaktinde gelir annesi:)
açarken kullandıkları sert cisim mi? öyle bi cisim falan yoktu amaatam öyle birşey değil sevilaycım çünkü açarken Kullandıkları sert bir cİsim olduğundan can yakıyor biraz ama korkacak gibi değil:)
Elle muayenelerde genelde yuvarlak bir halka kullanılır Bazende sadece elle muayene eder doktor.iç kısmı görmek istediklerinde genelde kullanılır.seni sadece elle muayene etmiş.ama dediğim gibi diğerinde dayanılmayacak birşey değil.Allah razı olsun canım. inşallah
açarken kullandıkları sert cisim mi? öyle bi cisim falan yoktu amaa
Gecmis olsun canim sana sorun yoktur bebiste demisdim dimi?Günaydın annişler dün saat sekizden dörde kadar hastanedeydim.
Biliyorsunuz bebeğin gelişiminde sıkıntı var demişlerdi. Renkli dopplere girdim detaylıca baktı doktor bebeğinde bir sorun yok sana bunu kim dedi diye sordu adını verdim doktorun. Kesinlikle yanlış ölçülmüş dedi. Yalnız bebeğin eşi aşağıdaymış ve bebeğin ayakları rahim yolundaymış çok canın acır dedi. :)
Allahım dedim bu da sonradan yalanlansa ama yükselir değişir bebek döner vs diye telkin etti doktor. Yeni gittiğim doğumevinde tam gönme göre bir doktor bulmuştum kadına bakınca huzur geliyordu bana yani onla doğum yapmayı çok istiyorsum ama gitmiş istifa etmiş. Yeni başladığı hastane de yeterli değil bilmiyorum ne yapıcam.
Aldım elime doppler sonuçlarını kontrol amaçlı sistemin otomatik attığı bir doktora gittim doktor da görmeniz lazım zombilere inandım eli ayağı titriyo kambur olmuş halen çalışıyor kadın. Baktı seni nst ye sokmamız lazım dedi.
Nst ye girdim bu sefer ilk ölçümde yarım saat tek başıma bekledim sonra gelsi biri ölçülmüyor ki git bişiler ye öyle gel dedi sinir oldum iyice meyve suyu içtim çünkü ağzıma kadar toktum o sıra bi daha girdim hiç bir şey de söylemediler nst kağıdını da vermediler eve geldim hiçbirşey anlamadım yani :)))
Elle muayenelerde genelde yuvarlak bir halka kullanılır Bazende sadece elle muayene eder doktor.iç kısmı görmek istediklerinde genelde kullanılır.seni sadece elle muayene etmiş.ama dediğim gibi diğerinde dayanılmayacak birşey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?