2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar hurma rahmi açıyomuş ya 32 den sonra yemeye başlasak olur mu ille sancının mı gelmesini beklicez

yaa tabi ki öyle. biliyorum ki yapabilirim. çünkü nasıl diyim biraz yırtık bi tipimdir normalde. yani Allahtan bir mani gelmezse bebeğimin sağlığı tehlikeye girmezse normal olucak zaten. ama işte dün accık biraccık tırstım
annemin bi lafı var. "bizimki doğurmak için programlanmış bir beden. ve sezeryan bi doğum biçimi değil" bi de tabi aklına gelse bile sezeryanı çıkar aklından döve döve doğurtucam ben seni diyo

yine de yaşamışsın o duyguyu az çok neyle karşılacağını biliyosun ya benimgibi hiç bişe bilmeyen alttan muayene olmayan çatala yatmayan vs ne olurdu ama böyle bilmemek daha iyi bence
evet ya ne güzel pamuktan bahçelerdeydim çatala yatmanın ne olduğunu bilmezken ya aslında kötü bişey de yok. ben abartıyorum belki. amaan ne bileyim işte.. meleklerimiz için katlanıyoruz herşeye.. onlar iyi olsunlar sağlıklarıyla gelsinler de..

benden günah gitti o zaman sonuçta hepimiz evli insanlarız dimi muhakkak o şeyi yaşamışızdır eşimiz tarafından anla işte yaaa onun gibi bişe mi bu alttan muayene
ne dediğini doğru anladıysam, evet öyle bişey canım.

Kizlar normal dogum tabiki en guzeli ama bakin dogum
kızlar hurma rahmi açıyomuş ya 32 den sonra yemeye başlasak olur mu ille sancının mı gelmesini beklicez

Gec baslayanlarda oek ise yaramamis yani 38 falan cok gec olur 32 34 gibi yeneye baslamak lazim herhalde

benden günah gitti o zaman sonuçta hepimiz evli insanlarız dimi muhakkak o şeyi yaşamışızdır eşimiz tarafından anla işte yaaa onun gibi bişe mi bu alttan muayene
ben bisey dicem kimse gulmesin bize yasak oldugundan 7 aydr yapmiyrz yani gebelikte nasil olduguna dair bi fikrim yok:)ama oyle bir sey degil sonucta iliski sirasinda aci hisstsen birakirsin!
bnm muayenemde kadin elini pat diye soktu afedersiniz ve bnmde ilkti anlamadim ne yaptigini sandim ultrasonla bakicak 2.bakisinda tedrgindim o zmn daha cok agridigini hissettim yani korkununda etkisi var ama gercekten asiri bi agri degil olmasi gerektigi kadar.kasiklarima o anda bi agri girdi ama muayene bitince agrim devam etmedi kanamamda olmadi cok sukur.

Ilahi kızlar şöyle bir bakıp geçeyim dedim ama muhabbeti görünce yorum yapmam lazımdı:))tam öyle birşey değil sevilaycım çünkü açarken Kullandıkları sert bir cİsim olduğundan can yakıyor biraz ama korkacak gibi değil:)ayrıca lütfen normal doğum hakkında kimseyi dinlemeyin video vs izleyip kendinizi korkutmayın.tecrübeli biri olarak şuan söyleyebilirimki hiçbir acı dayanılmayacak gibi değil.öyle olsa bukadar kadın nasıl doğururdu değilmi ama...

Gecmis olsun insallah oglusun vaktinde gelir annesi:)

katiliyrm:) cimcimesevilay

Gecmis olsun insallah oglusun vaktinde gelir annesi:)
Allah razı olsun canım. inşallah
tam öyle birşey değil sevilaycım çünkü açarken Kullandıkları sert bir cİsim olduğundan can yakıyor biraz ama korkacak gibi değil:)
açarken kullandıkları sert cisim mi? öyle bi cisim falan yoktu amaa

Allah razı olsun canım. inşallah

açarken kullandıkları sert cisim mi? öyle bi cisim falan yoktu amaa
Elle muayenelerde genelde yuvarlak bir halka kullanılır Bazende sadece elle muayene eder doktor.iç kısmı görmek istediklerinde genelde kullanılır.seni sadece elle muayene etmiş.ama dediğim gibi diğerinde dayanılmayacak birşey değil.

Gecmis olsun canim sana sorun yoktur bebiste demisdim dimi?

boşa eller günahkar diye şarkı yapmamışlar

kızlar ben 2 tane yeni doğan tulumu aldım gereksiz miydi ki giyemez mi acaba hastane çıkışında yoktu onun için aldım

amnisure testi yaptırmak zorunda kalmıştım ben de 24. hafta. hemşireye ayaklarımı tutmasını korkudan tekme atabileceğimi falan dahi söylemiştim. psikolojisi zor o çatal denilen şeyin ama neticede abartılacak bir şey yok.
bazı durumlar harici de normal doğum zihnimizde canlandığı gibi cıyak cıyak bağıralacak bir durum değil. sancınız kısa bir süreliğine tırmanıyor. veee hoppp bir anda kesiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…