2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ay canim guldurdun beni

Aynen hurafe

Ayneeeennn yahumgel bir sarilayim sana. Her hareketi batiyor. Niye soyle yapti niye suraya bakti nereye bakti kimle konuştu resmen kendimi begenmedigimden hep.
Doğumdan sonra da korkuyorum kendime vakit ayiramazsam diye....
inşallah öyle olmaz

kizlar
benim kizim bugun cok yavs varla yok arasi hareket ediyor.normalde cok hareketli olmasa korkmucamda napim ya saglik ocagina gtcem simdi

Kızlar ya ben bu gün çok neşeliyim deli gibi kahkaha atıyorum roman gibi göbek atıyorm kocam söz seni gzmeye götürcem bunlar benim suçum dedi

Manik geçirdiğimi düşünüyor
manik atakların tam mevsimi sevinmek hakkın ama bebeğin gayet iyi

saatte 4 kezmıııı .. gecengün bir.bucuk saatte bi 10 kez kasıldım bn yaaa
halada kasılmalarım oluyor ama yarım saatte bir .. cuma gunu gtcm dr.a bakıyım artarsa kasılmalarım gideyim ozaman

canımm sen bence hemen git.. senınkı düzenli geliyor anlaşılan normal diil doktorun baksın sana bi

Cnm su mart nisan annelerine bakiyorum bikac gundur 37 38 den sonra daha cok stres olmuslar hele 40 i gecenler cok endiseli o kadar beklemek istemezdim bide koca aylar gecerde o son gunlervgecmek bilmez
Cidden zor oluyor benim oglum 40+5 dort saat suni sanci sonrasi sezaryen ile dogdu. Belirsizlik cok gicik. Ama kycagina almak harika

Kızlar ya ben bu gün çok neşeliyim deli gibi kahkaha atıyorum roman gibi göbek atıyorm kocam söz seni gzmeye götürcem bunlar benim suçum dedi

Manik geçirdiğimi düşünüyor
ALLAH iyiligini versin emiiii
Bi anda guldurdun...

onlar taş taşıyor sen bebek, farkımız bu

Daha fazla olur herhalde çünkü yediklerime dikkat ettiğim halde alıyorum ödem var sanırım ama umurumda değil açıkcası ben çok kolay kilo veriyorum ve spor yapmayı çok seviyorum.
canım ödem şişlik falan varsa tuzu tamamen kes .. bende de ellerimde yüzümde ayaklarımda şişlikler başladıydı tansiyonum 12..6 dı dr.um bana tuzu kes dedi 4 haftadır tuzlu hiçbirşey yemedim yemiyorum hiçbir yemeğime tuz katmıyorum hiç şişliğim yok ve tansiyonum 10a..6 dr. aferim tansiyonu dengeledik dedi.. ve 2 haftadr da aynı kılodayım bebek almasına rağmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…